Dodaj do ulubionych

nowe radio w wawie

10.01.03, 20:14
Otworzyli nowe radio Rock Mazowsze! Mam nadzieję, że ktoś wkrótce też takie w Bydzi otworzy! Nie ma
Britney, Kelli cośtam, cośtam itp.
Pearl Jam, Creed, Nirvana, the Distillers, Smashing Pumpkins, manic Street Preachers
Radiohead, and By the way I'll try to say I'll be there waitin'for......, no i troche nie-rocka (chyba że się do
końca nie znam) T-love, kazik, Oasis, U2, Reamonn, Travis...
wtedy to z chęcią do bydzi by się wracało... Ale ta muzyka i tak dla niektórych jest tylko komerchą:) (dla
tych uszczypliwych słucham też innej, ale nie tak intensywnie)
Na takie radio czekałem w Polsce odkąd skończyłem swoje przygody w Stanach. Nie jest to dokładnie
to co w Stanach, ale już trochę bliżej:) Może kiedyś otworzę swoją stację ale tylko z "rockalternative" w
stylu kroq 107? Z pewnością byłaby inna niż pozostale. Njabardziej mnie wkurza tylko to że RM (radio
mazowsze) robi prawie dokładną kampanię promocyjną jak ta o której sobie obmyśliwalem:( Ale nie
do końca:) Może jednak moje miejsce w marketingu i promocji? Pomarzyć można....!
jak dobrze mieć z głowy dwie upierdliwe prace semestralne:) i pisać gupoty!
pozdr
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia btw IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:21
      jestes dostepny 24h na dobe?

;|
      • ispan Re: btw 10.01.03, 20:22
        to zależy dla kogo:)
        • Gość: #kasia Re: btw IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:26
          no no

intrygujace
          • ispan Re: btw 10.01.03, 20:31
            Piątek wieczór to jedyny dzień kiedy mogę odpocząć od sajgonu w szkole i ... impez. W dodatku po
            ostatniej imprze krtań nawaliła i dopóki nie przestanę brać antybioli z szaleństem koniec:(
            Ważne że jeszcze tylko 3 prace:))))))) i to mi dodaje szkrzydeł:)
            • Gość: #kasia Re: btw IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 20:38
              temat?
              • ispan Re: btw 10.01.03, 20:46
                Piszę biznesplan fikcyjnego przedsięwzięcia (jeszcze mi zostala anliza wstępnej opłacalności i cała
                finansowa). potem banały - proces wdrożenia produktu innowacyjnego i telemarketing.
                Dwie najgorsze prace za mną. Nie ma rzeczy "nie do przejścia"!:)
                Jak Twój zwierzaczek?
                i co to jest btw?
                • Gość: #kasia Re: btw IP: 194.204.138.* 13.01.03, 10:02
                  takie prace mam za soba :))
                  • Gość: ispan Re: btw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.01.03, 12:11
                    Szczęściara! :) Ale nie ma rzeczy nie-do-przejścia!
                    • Gość: #kasia Re: btw IP: 194.204.138.* 13.01.03, 13:17
                      zgadza sie..

teraz mse
                      • Gość: ispan Re: btw IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.01.03, 13:39
                        Kolejny intrygujący skrót... mse btw...
                        • Gość: #kasia Re: btw IP: 194.204.138.* 13.01.03, 15:20
                          btw by the way
                          msg/e miedzynarodowe stosunki gospodarcze/ekonomiczne
                          • Gość: ispan Re: i stała się jasność! (issj) IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.01.03, 15:40
                            mse sie domyślałem ale btw... nigdy bym nie wpadł:(
                            hfys!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka