pinka2403 26.05.06, 18:37 z kim warto rodzic,komu powierzyc zycie swoje i swojego dziecka piszcie gdzie rodziłysie i z kim na pewno te rady przydadza sie oczekujacym mamusiom i ich sloneczkom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieloszka Re: położne z bydgoszczy 26.05.06, 21:40 położna Wróblewska z Biziela-wspaniała kobieta, bardzo doświadczona Kuczma (jw.)-super babki Odpowiedz Link Zgłoś
0902b Re: położne z bydgoszczy 27.05.06, 22:56 Pani Agata z 2, z porodówki pierwszej, bardzo fachowa, opanowana, wie jak zadziałać w danym momencie. Byłam bardzo zadowolona, wszystko poszło niezwykle sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: położne z bydgoszczy 27.05.06, 23:50 Ja też rodziłam z położna Agatą - przypuszczam, że z ta samą. Niestety, kiedy straciłam moją starą komórkę straciłam tez nr tel do p. Agaty ale bardzo byłam z jej pomocy zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kajami1 Do wieloszka 30.06.06, 14:42 Mogłabym prosić o jakieś namiary na którąś z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: Do wieloszka 05.07.06, 14:47 przepraszam że tak późno, tel do pani marzenki wróblewskiej 605209898 Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: Do wieloszka 05.07.06, 14:47 dodam że polecane przez kilku ginów:) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: położne z bydgoszczy 31.05.06, 13:20 Pani Małgosia Janowczyk:) z dwojki, poloznictwo I tel do pracy 370-92-13 kom i dom na priv dam:) Polecam:) Suoper sie u mnie sprawdzila, zwlaszcza ze mialam male problemy pod koniec ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoliwki Re: położne z bydgoszczy 09.08.06, 10:17 Małgosia Janowczyk gdyby nie ona to skończyłoby sie po czternastu godzinach cesarką polecam mam namiary Odpowiedz Link Zgłoś
pinka2403 Re: położne z bydgoszczy 12.06.06, 20:52 ja podaje swoja polozna z dwojki p.Hanna Pawlisz rewelacja rewelacja rewelacja nie bylam nacieta i nawet nie peklam polozna n 6 i warta kazdych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: położne z bydgoszczy 30.06.06, 17:22 Rodzilam 2 i pol tygodnia temu w Dwojce,na polozna zdecydowalam sie na 2 dni przed porodem,moj lekarz polecil mi pania BARBARE GRZECE-wspaniala kobieta!!! Moglam do niej zadzwonic w srodku nocy i na moje wezwanie szybko pojawila sie w szpitlu(dzieki Bogu,bowiem tego dnia dyzur miala BAARDZO okropna baba!!).Fakt ze mialam cesarskie ciecie niczego nie zmienil,bowiem czulam sie spokojniejsza i mimo wszystkich bolow dalam rade i moja corcia takze:)Pani Barbara przez caly moj pobyt w szpitalu byla razem z nami za co baaardzo jestem wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: położne z bydgoszczy 03.07.06, 19:49 również ją polecam - rodziłam prawie 5 lat temu, ale do dziś mile ją wspominam, i ze spokojnym sumieniem mogę polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: położne z bydgoszczy 03.07.06, 19:50 Nie tak miało byc... dołaczam sie do postu Pinki polecam panią Hanie Pawlisz Odpowiedz Link Zgłoś
babel.kinga Re: położne z bydgoszczy 02.01.14, 14:09 Witam. Proszę podaj mi nr telefonu położnej Hanny Pawlisz, bo chciałabym z nią rodzić, ale niestety nie mogę nigdzie znaleźć nr telefonu do niej. Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: położne z bydgoszczy 05.07.06, 13:18 Ja równiez polecam Panią Barbarę Grzeca, z 2, oddzialu II. Wspaniała kobieta. Z jej pomocą urodziłam w kwietniu siłami natury synka 4180g, 59cm. Przez cały poró wspierała mnie, zwłaszcza kiedy miałam juz watpliwosci, czy to kiedys sie skonczy, hehehe. Po porodzie jeszcze do niej dzwonilam z pytaniami, sciagnela mi szwy. Baaaaardzo mila i ciepla kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
minolt Re: położne z bydgoszczy 05.07.06, 22:12 A czy ktoś słyszał o położnej Sitarek z Biziela? Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: położne z bydgoszczy 06.07.06, 22:14 o tak rodziłam z nią synka starszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: położne z bydgoszczy 06.07.06, 22:23 chcesz jakieś info, planujesz z nią rodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
minolt Re: położne z bydgoszczy 07.07.06, 11:12 No własnie, chciałabym rodzić w Bizielu i słyszałam o tej pani. Czy rzeczywiście jest fachowa i pomocna, czy też może szukać kogoś innego? No i za jaką stawkę. Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: położne z bydgoszczy 11.07.06, 22:31 jest świetnym fachpwcem. ona (i inne które znam)biorą co łaska, tzn. "ile pani swierdzi że się przydałam) czyli tak od 200 w górę (ale niebardzo). wróblewska jest lepsza jeśli chodzi o wsparcie psychiczne (sitarek to stara wyjadaczka),wg mnie jest lepsza niż sitarek (która np. zpomniała że się ze mną umówiła na poród)wybór należy do Ciebie, znam osoby zadowolone z sitarkowej, mnie przypadła do gustu bardziej wróblewska, bo jest ciepła, uśmiechnięta, pamiętam rozmowę z nią przed porodem kiedy powiedziała że nie próbuje za wszelką cenę doprowadzić do porodu naturalnego, że nie ryzykuje zdrowiem dziecka i kieruje na cc kiedy tylko ma jakieś wątpliwości...no fajna jest i tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
minolt Re: położne z bydgoszczy 12.07.06, 15:39 Wieloszka, napisałam do Ciebie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
margoma Re: położne z bydgoszczy 13.07.06, 20:02 Marcelke rodziłam z Panią Sitarek i byłam bardzo, bardzo zadowolona. Jest konkretna i rzeczowa. Odpowiadała mi, bo nie lubie jak ktos, gdy cos mnie boli , próbuje odwrócić uwage rozmową. Technicznie pomogła mi bardzo.Poród 2,5 godziny, bez naciecia. Teraz tez zamierzam z nia rodzić. Ale mysle, że jeżeli komus jest potrzebna osoba bardzo ciepła i serdeczna, to chyba Pani Siarek moze nie spełnic oczekiwań. Wszystko zalezy co kto lubi:) :) :)Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
azdanowicz1 Re: położne z bydgoszczy 19.07.06, 15:39 Polecam p.Hanię Pawlisz z 2 , która specjalizuje się w porodach wodnych (to również polecam!) ja z nią rodziłam, co prawda byłam nacięta,ale coś nie mogłam wyprzeć mojego bąbla. Ściągnęla mi również szwy,nacięcie zagoiła się super, pomimo szwów mogłam bąbla karmić siedzac po turecku:)) Jak miałam jakiś kłopot bez problemu mogłam podejść do niej na dyżur, wołała lekarkę i oglądały czy coś jest nie tak czy mi się wydaje (wydawało mi się:)) ).Poza tym u oddziałowej utargowała opłatę za poród w wodzie i cena była naprawdę do przyjęcia.Same plusy. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia19791 Re: położne z bydgoszczy 17.09.06, 18:18 cześć dziewczyny,ja rodziłam w Bizielu miesiąc temu i było ok. Poród przyjmował polożnik Jurek i był w tym świetny.Na początku trochę sie krępowałam ale potem było super.Miły,konkretny, delikatny, wyjaśnil co trzeba i co dla mnie najważniejsze- mówił co będzie robić. Bez zbędnych komentarzy i uwag... Z drugim maleństwem też sie do niego wybiorę. pozdrawiam wszystkie przyszłe i świeżo "upieczone"mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
miracolo Re: położne z bydgoszczy - do "minolt" 11.08.06, 11:12 hejka, jakie decyzje pdojelas, wybralas ta Sitarek dzisiaj sie okazalo, ze moj lekarz tez ja poleca ona jest oddzialowa na porodowce w Bizielu, bardzo sympatyczna babka poza tym rodzila z nia moja kolezanka, byla po terminie i z tego co wiem ta polozna jest w stanie pomoc w takich przypadkach wiecej szczegolow prywatnie pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
minolt Re: położne z bydgoszczy - do "minolt" 11.08.06, 12:51 Spotkałam się jedynie z polecaną przez Wieloszkę Wróblewską - wygląda na osobę sympatyczną, ale również konkretną. Zdecydowałam, że będę z nią rodzić i... czekam. O skuteczności Sitarkowej w razie "przeterminowania" też słyszałam i nie wątpię, że jest świetnym fachowcem, ale Wróblewska też mi się spodobała i mam nadzieję, że się nie zawiodę. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miracolo Re: położne z bydgoszczy - do "minolt" 11.08.06, 16:09 hejka, o niej tez slyszalam duzo dobrego, powodzenia! a moze sie spotkamy na porodowce, na kiedy masz termin ja na 2 IX ale teraz moge tam trafic w kazdej chwili, mam sciagniety szew pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk do minolt i miracolo 11.08.06, 18:05 Hej dziewczyny, widzę, że przed Wami porody. Trzymam kciuki i czekamy na relacje jak już będziecie mamami z dziećmi po tej stronie brzuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
minolt Re: do miracolo i jusiadyk 11.08.06, 21:10 Relacja będzie, a termin - no cóż już minął, myślę że do września nie pociągnę :) Oby...! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam2006 Re: do miracolo i jusiadyk 11.08.06, 21:46 dziewczyny... jakies relacje po porodzie w szpitalu Biziela?? jaka połozna??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
meg251 Re: do miracolo i jusiadyk 16.08.06, 14:22 Ja bylam bardzo zadwolona z biziela.Moja położna to pani Wiesia Kuczma.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miracolo Re: do miracolo i jusiadyk 16.08.06, 16:02 hejka, co do porodu - to czekam na niego.... jesli chodzi o polozne mam kilka namiarow, ja wybralam Sitarek moge najwyzej napisac pare slow na temat klimatow w szpitalu chodzilam tez do szkoly rodzenia prowadzone przez polozne z Biziela pozdrawiam Magda ps. dam znac po porodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mika802 p. Lewandowska 06.09.06, 20:10 z biziela, slyszalyscie zos na jej temat? Odpowiedz Link Zgłoś