unsatisfied6 08.08.06, 15:15 cała Polska czyta bajki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozilla.org Re: cała Polska czyta 08.08.06, 15:30 czy po urlopie (znowu praca fizyczna na zachodzie?) bedziesz jeszcze dlugo meczyl swoim watlej jakosci marudzeniem? masz nadprodukcje belkotu? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 poczytaj mi mamo 08.08.06, 15:32 mozilla.org napisał: > czy po urlopie (znowu praca fizyczna na zachodzie?) bedziesz jeszcze dlugo > meczyl swoim watlej jakosci marudzeniem? masz nadprodukcje belkotu? poczytaj mi mamo Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: poczytaj mi mamo 08.08.06, 15:33 > poczytaj mi mamo tak, tak. tatus zarobil na ksiazki dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: poczytaj mi mamo 08.08.06, 15:33 mozilla.org napisał: > > poczytaj mi mamo > > tak, tak. tatus zarobil na ksiazki dla dzieci wypierdajaj sku..synie Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: poczytaj mi mamo 08.08.06, 15:34 > wypierdajaj sku..synie no prosze. moze chcesz mnie pobic albo chociaz splunac? albo nie, napisz, ze na to nie zasluguje. poczujesz sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie rozumiesz po polsku ? 08.08.06, 15:36 mozilla.org napisał: > > wypierdajaj sku..synie > > no prosze. moze chcesz mnie pobic albo chociaz splunac? albo nie, napisz, ze na > to nie zasluguje. poczujesz sie lepiej. spierdajaj - nie rozumiesz chamie po polsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 zrozumiał :)) 08.08.06, 15:43 unsatisfied6 napisał: > mozilla.org napisał: > > > > wypierdajaj sku..synie > > > > no prosze. moze chcesz mnie pobic albo chociaz splunac? albo nie, napisz, > ze > na > > to nie zasluguje. poczujesz sie lepiej. > > spierdajaj - nie rozumiesz chamie po polsku ? > > zatem teraz wróćmy do czytanie bajeczek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: zrozumiał :)) 08.08.06, 15:44 > zatem teraz wróćmy do czytanie bajeczek :)) poczytaj, poczytaj. tobie sie przydadza. p.s. nie denerwuj sie tak, bo ci kubek spadnie z biurka Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 spadaj 08.08.06, 15:46 mozilla.org napisał: > > zatem teraz wróćmy do czytanie bajeczek :)) > > poczytaj, poczytaj. tobie sie przydadza. > p.s. nie denerwuj sie tak, bo ci kubek spadnie z biurka brak ci tematów do "dyskusji" na tym forum humorum sku..elu - spadaj , nie zapraszałem cię tu . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: spadaj 08.08.06, 15:47 > brak ci tematów do "dyskusji" na tym forum humorum sku..elu - spadaj , nie > zapraszałem cię tu . jestes chorobliwie pyszny i zarozumialy. kim ty jestes by mnie zapraszac na to forum? nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: spadaj 08.08.06, 15:49 mozilla.org napisał: > > brak ci tematów do "dyskusji" na tym forum humorum sku..elu - spadaj , ni > e > > zapraszałem cię tu . > > jestes chorobliwie pyszny i zarozumialy. kim ty jestes by mnie zapraszac na to > forum? nikim. porozmawiaj sobie z kolegami - masz inne wątki . spadaj Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 lubisz jak ci ktoś po imieniu mówi ? 08.08.06, 15:48 unsatisfied6 napisał: > mozilla.org napisał: > > > > zatem teraz wróćmy do czytanie bajeczek :)) > > > > poczytaj, poczytaj. tobie sie przydadza. > > p.s. nie denerwuj sie tak, bo ci kubek spadnie z biurka > > brak ci tematów do "dyskusji" na tym forum humorum sku..elu - spadaj , nie > zapraszałem cię tu . > > Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ty jesteś lekarzem ? 08.08.06, 15:54 t.king napisał: > widzę,że choroba u6 pogłębia się; nie masz innych tematów ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 hm 08.08.06, 16:29 t.king napisał: > widzę,że choroba u6 pogłębia się; jak nazwiesz tę chorobę ? Odpowiedz Link Zgłoś
grypzu Re: spadaj 08.08.06, 15:50 szesnastej jeszcze nie ma a u6 już taki nawalony? no cóż, na wieki wieków chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 dorwało się stado hien 08.08.06, 15:55 grypzu napisał: > szesnastej jeszcze nie ma a u6 już taki nawalony? no cóż, na wieki wieków chame > m. nie było was przedtem ? temat wam się spodobał ? Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: poczytaj mi mamo 08.08.06, 18:52 Gdyby tylko twoja żona wiedziała, co ty wyczyniasz, pewnie przestałaby dawać ci na Internet. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a ty jakim kosztem się tu produkujesz ? 09.08.06, 07:20 a_creep napisał: > Gdyby tylko twoja żona wiedziała, co ty wyczyniasz, pewnie przestałaby dawać ci > na Internet. :-) kosztem swoich miernych kompetencji w pracy ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46610531 Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a_creepo juz w pracy 09.08.06, 09:50 unsatisfied6 napisał: > a_creep napisał: > > > Gdyby tylko twoja żona wiedziała, co ty wyczyniasz, pewnie przestałaby da > wać > ci > > na Internet. :-) > > kosztem swoich miernych kompetencji w pracy ? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46610531 > już w pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 tytt też przy biurku 09.08.06, 09:52 unsatisfied6 napisał: > a_creep napisał: > > > Gdyby tylko twoja żona wiedziała, co ty wyczyniasz, pewnie przestałaby da > wać > ci > > na Internet. :-) > > kosztem swoich miernych kompetencji w pracy ? > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46610531 > tworzy dzieła o wielkich perpektywach podróży w kosmos na inne galaktyki . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 gdzie reszta ? 09.08.06, 09:55 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > a_creep napisał: > > > > > Gdyby tylko twoja żona wiedziała, co ty wyczyniasz, pewnie przestał > aby da > > wać > > ci > > > na Internet. :-) > > > > kosztem swoich miernych kompetencji w pracy ? > > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=46610531 > > > > tworzy dzieła o wielkich perpektywach podróży w kosmos na inne galaktyki . > > skrywa się pod innymi nickami ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 spokój na jakiś czas :)) 08.08.06, 15:59 nie dadzą czytać spokojnie bajeczek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 każdy z nich chce , by jego bajeczkę czytano 08.08.06, 16:01 unsatisfied6 napisał: > nie dadzą czytać spokojnie bajeczek :)) każdy z nich chce , by jego bajeczkę czytano- ja nie lubię brzydkich bajeczek bez happy-endu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 raz , dwa , trzy 08.08.06, 16:13 unsatisfied6 napisał: > nie dadzą czytać spokojnie bajeczek :)) raz , dwa , trzy i trzech jednocześnie umilkło ? jeden w trzech trzy trzech w jednym ? zabrali się do pozytecznego pisania bajeczek ? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: bełkot 08.08.06, 22:28 wils4 napisał: > i tyle w temacie. to nic nowe nie przeczytałes Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 bajka o pogodzie 09.08.06, 07:07 unsatisfied6 napisał: > cała Polska czyta bajki lipiec zimny , sierpień ciepły - wiosny i lata nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 bajka o szkole 09.08.06, 07:09 unsatisfied6 napisał: > cała Polska czyta bajki szkołę nr osiem w Bydgoszczy należało zlikwidować ze względu na wysokie koszty utrzymania , które wynosiły tyle co średnia krajowa ( tego w bajeczce nie było ) Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: bajka o szkole 09.08.06, 10:11 > wynosiły tyle co średnia krajowa Ile wynosi średnia krajowa? Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: bajka o szkole 09.08.06, 10:12 a_creep napisał: > > wynosiły tyle co średnia krajowa > > Ile wynosi średnia krajowa? o ile pamiętam , coś około 4 tys Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: bajka o szkole 09.08.06, 10:20 > o ile pamiętam , coś około 4 tys W Bydgoszczy jest to 5400 na ucznia szkoły podstawowej. Sugerujesz, że SP8 było najtańszą szkołą w mieście? :) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 znajdź w informacji medialnej 09.08.06, 10:26 a_creep napisał: > > o ile pamiętam , coś około 4 tys > > W Bydgoszczy jest to 5400 na ucznia szkoły podstawowej. Sugerujesz, że SP8 było > najtańszą szkołą w mieście? :) znajdź w informacji medialnej liczbę 5400 na ucznia , gdy odbywała się dyskusja na temat zlikwidowania szkoły . nie sugeruję , ze SP8 była najtańszą , ale że nie było podstawnego argumentu ekonomicznego do likwidacji tej szkoły . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 nie masz zastrzeżeń do innych bajek ? 09.08.06, 10:14 a_creep napisał: > > wynosiły tyle co średnia krajowa > > Ile wynosi średnia krajowa? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: nie masz zastrzeżeń do innych bajek ? 09.08.06, 10:40 pytanie to nie zastrzezenie. nie zaklamuj jezyka wielebny! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 czy ty naprawdę jesteś cep czy pytanie ? 09.08.06, 10:49 mozilla.org napisał: > pytanie to nie zastrzezenie. nie zaklamuj jezyka wielebny! ty naprawdę jesteś cep - już drugi raz w ciągu niecałej doby zarzucasz mi błąd , gdzie go nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
mozilla.org Re: czy ty naprawdę jesteś cep czy pytanie ? 09.08.06, 10:56 > ty naprawdę jesteś cep - już drugi raz w ciągu niecałej doby zarzucasz > mi błąd , gdzie go nie ma . twoj problem polega rowniez na tym, ze nie umialbys mi powiedziec tego wszystkiego w twarz. a jesli nie widzisz swoich bledow logiczno-jezykowych to wybacz, ale oprocz salw smiechu nie uslyszysz niczego wiecej ode mnie. a teraz wybacz, wracam do pracy, by zarobic na utrzymanie takich nierobow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
a_creep Re: czy ty naprawdę jesteś cep czy pytanie ? 09.08.06, 10:59 > by zarobic na utrzymanie takich nierobow jak ty. No i żeby dzieci takich nierobów mogły za darmo chodzić do szkoły (chociaż nie do SP8). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 a twoja rzetelna praca tutaj na forum 09.08.06, 11:03 a_creep napisał: > > by zarobic na utrzymanie takich nierobow jak ty. > > No i żeby dzieci takich nierobów mogły za darmo chodzić do szkoły (chociaż nie > do SP8). ;) a twoja rzetelna praca tutaj na forum pewnie przynosi zyski tak olbrzymie , żeby oprócz moich dzieci i twoje dzieci za darmo mogły chodzić do szkoły . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 oprócz darmowej edukacji swoich dzieci 09.08.06, 11:08 unsatisfied6 napisał: > a_creep napisał: > > > > by zarobic na utrzymanie takich nierobow jak ty. > > > > No i żeby dzieci takich nierobów mogły za darmo chodzić do szkoły (chocia > ż nie > > do SP8). ;) > > a twoja rzetelna praca tutaj na forum pewnie przynosi zyski tak olbrzymie , żeb > y > oprócz moich dzieci i twoje dzieci za darmo mogły chodzić do szkoły . > > masz jeszcze zasłużona pensję za aktywność na forum , przypuszczam . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 z pozoru cepie 09.08.06, 11:00 mozilla.org napisał: > > ty naprawdę jesteś cep - już drugi raz w ciągu niecałej doby zarzucasz > > mi błąd , gdzie go nie ma . > > twoj problem polega rowniez na tym, ze nie umialbys mi powiedziec tego > wszystkiego w twarz. a jesli nie widzisz swoich bledow logiczno-jezykowych to > wybacz, ale oprocz salw smiechu nie uslyszysz niczego wiecej ode mnie. a teraz > wybacz, wracam do pracy, by zarobic na utrzymanie takich nierobow jak ty. twoja cepowatość oznaczać może tylko straty dla twojego otoczenia w realu i lepiej tutaj na forum się realizuj , gdzie większych szkód innym nie przyniesiesz . bym ci mógł coś w twarz powiedzieć , musiałbyś tą twarz mieć . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 bajka o ubezpieczeniach 09.08.06, 07:11 unsatisfied6 napisał: > cała Polska czyta bajki mamy w Polsce najlepszy w świecie system ubezpieczeń oparty na wzorcach latynoamerykańskich Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 bajka o kredytach 09.08.06, 07:12 unsatisfied6 napisał: > cała Polska czyta bajki mamy najtańsze kredyty walutowe - ba , bywają nawet kredyty w promocji . Odpowiedz Link Zgłoś
tylko_bydgoszcz Re: cała Polska czyta 12.08.06, 14:56 teraz dzieci wychowuja sie na grach telewizyjnych i telewizji A pozniej dziwicie sie dlaczego mlodziez nie rozumie tekstu pisanego Odpowiedz Link Zgłoś