Dodaj do ulubionych

Matoł Wojtas!!!!!

17.02.03, 21:01
Weź się od ispana odwal, cwelu, leszczu, depie itd. Co od niego chcesz???
Spadaj skąd przyszedłeś, najlepiej jedź do Iraku jako żywa tarcza, może na
coś twój zorany łeb się przyda... debilu walony!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 21:15
      Nie znalem Cie Gulczas od tej strony.
      • gulczas87 Re: Matoł Wojtas!!!!! 17.02.03, 21:22
        Jestem dzisiaj wyjątkowo zły, byłem w szkole pierwszy raz po 2 tygodniach ,a
        ten koleś obraża jedną z moich ulubionych osób na forum (ja bardzo lubie posty
        ispana).. O co Wojtasowi chodzi, teraz nawet za dobre rzeczy się obraża. Jak
        można komuś zarzucać, zę jest za dobry, karać za dobro... taki tok myślenia
        mnie rozbraja, skąd się tacy biorą, może ty Stasiu mi to wytłumaczysz...

PS. Sorry za wyrażenia, ale jak takiego kolesie określić... sorry jeżeli cię
        uraziłem , ale jego za te słowa nie przeprosze bo to czyta prawda, a prawda
        pewnie go boli, że się z bólu zwija

cze pozdr dla ludzi, nie Wojtasów!

Ja też wielu nie lubie czytać osób, ale jedynie Eli mówie to otwarcie bo ona
        przesadza ze spamerstwem i kradzieżą czyjejś myśli...
        • Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 21:34
          Nie jestem taki delikatny, tylko jak kiedys o Twoim miescie wyrazilem sie
          nie tego... myslalem ze mnie polkniesz. Taka forma masochizmu to byla:)
          • gulczas87 Re: Matoł Wojtas!!!!! 17.02.03, 21:45
            Kilka wyjaśnień:

1) Ty się tylko spytałeś grzecznie o bydzie, rozumiem żę nic o nasz nie
            wiedziałeś, bo ja nadal o wielu miastach mało wiem...
            2) Nieużyłeś formy zapoznawczej typu "co tam u was na wsi, na prowincji
            słychać" itp szczeniackie wyrażenia...
            3) O co masz złe wspomnienia z ludźmi z Bydzi, z młodzieżą, czy z kim, jeżeli
            myślałeś że cie zbluzgam ty *** piiiiiiiii ;-) (cenzura) ;-)
            4) Napiszesz mi coś w końcu o swoim city, bo miałeś, ale sie urwałeś...
            5) Naprawde nie jestem agresywny, moze małe wyjątki typu Ela, dog3 i takie
            Wojtasy bo oni mnie poprostu dobijają...
            6) Mam dobry sposób na nich, nie czytam ich postów, chyba że jest naprawde
            sporo komentarzy... a Wojtasa to chyba 1 raz czytam... wiec już 2 raz na jego
            pierdoły nie zajrze...

cze pozdr
            • Gość: Stanislaw Bialystok IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 21:59
              Bialystok chyba nie jest tak duzo mniejszy od Bydgoszczy - 370 tys.
              No wiesz to taka duza wioska jesli chodzi o budynki bo tylko pare
              ladniejszych kamienic w centrum. Pierwszym i chyba jedynym jest
              Palac Branickich to warto zobaczyc latem bo sa stare fosy i zaaajebisty
              ogrod z posagami greckich bostw. Poza tym to w bialym (tak to nazywamy)
              bylo dobrze 5-7 lat temu jak ruscy wszystko kupowali a miasto kwitlo.
              Byl tam trzeci po lodzkim i tym warszawskim bazar. To se ne vrati.
              Z tamtej kasy zbudowali na rynku Siennym supernowoczesne centrum dla
              firm i handlu ale teraz to stoi puste. Ludzie uciekaja. Aha no i Oszolom
              z RM co chyba i do was zaglada to nazwal nas Swietym Miastem z powodu
              najlepszego wyniku LPR w Polsce po ostatnich wyborach.
              • gulczas87 Re: Bialystok 17.02.03, 22:10
                Wy to macie przyszłość, Vahap Toy zrobi z was takie city że zbledni cała
                Polska...

PS. Mniejsi niewiele bo o jakieś kilka tysięcy, chyba o 8... ale różne źródła
                różnie podoają jedni 378 inne wliczją w to jakieś bodbydgoskie małe maisteczka
                i do 400 kilku dochodzi...

PS. Ogólnie podobnie jest, unas też centrum jest dosyć ładne, zato osiedla to
                jakw całym kraju, gierkowskie... ;-)
              • gulczas87 Re: Bialystok 17.02.03, 22:11
                Piszmy na innym wątku, stwórz jakiś... nie podciągajmy do góry tego gnojstwa...

cze pozdr
    • ivica Re: Matoł Wojtas!!!!! 17.02.03, 22:58
      To ja bym cie nie chciał spotkać po wakacjach :-)))

pzdr.
      • Gość: gulczas87 Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.awacom.pl 17.02.03, 23:12
        Po wakacjach nie jest tak źle... zawsze się już chce do ziomków wracać, pogadać
        itp. Po tych wakacjach to uważaj, bo będe miał humor taki jak mi klasa
        wypali... zmieniam bude ;-( Jak będzie fajna to sobie pogadamy, jak zła to się
        chowaj bo ja też będę zły... ;-)

cze pozdr

Viva Janica !!! ;-)
        • Gość: atomski Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 23:27
          białystok jest sporo mniejszy od bydgoszczy :

powierzchnia miasta :
          białystok - 90 km2
          bydgoszcz -175 km2

• Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 07:27
            Nie prowokuj. Kibole Jagielonii sa grozni.
            • Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 07:31
              Ale tak na powaznie to pomysl sam co piszesz.
              Jesli przy tej samej liczbie mieszkancow Bydgoszcz
              ma dwa razy wiekszy obszar to co tam wlaczyles?
              Pola i stepy szerokie z wszystkimi okolicznymi
              wioskami?
              • lokator Re: Matoł Wojtas!!!!! 18.02.03, 08:28
                Gość portalu: Stanislaw napisał(a):

> Ale tak na powaznie to pomysl sam co piszesz.
                > Jesli przy tej samej liczbie mieszkancow Bydgoszcz
                > ma dwa razy wiekszy obszar to co tam wlaczyles?
                > Pola i stepy szerokie z wszystkimi okolicznymi
                > wioskami?

Jesteśmy bogatym miastem. Mamy parę kawałków lasu na stanie i sporo wody.
          • Gość: Wiech Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: 217.97.134.* 18.02.03, 11:13
            Gość portalu: atomski napisał(a):

> białystok jest sporo mniejszy od bydgoszczy :
            >
            > powierzchnia miasta :
            > białystok - 90 km2
            > bydgoszcz -175 km2
            >
            >
            >
            ...z czego jakies 80 km2 to pewnie zachem?....
            :-P

pozdr.
            W.
    • lokator Re: Matoł Wojtas!!!!! 18.02.03, 08:32
      gulczas87 napisał:

> Spadaj skąd przyszedłeś, najlepiej jedź do Iraku jako żywa tarcza, może na
      > coś twój zorany łeb się przyda...

Ha! Ha! Ha!
      Piękny ekwiwalent takich słów jak: sp.....j, je...y, k..., ch.....

Bo trzeba rzeczywiście mieć pomieszane, żeby dobrowolnie jechać do Iraku w tym
      charakterze. Widziałem w telewizji.
    • nodorf Re: Matoł Wojtas!!!!! 18.02.03, 11:06
      Białystok ma 286 tys., a nie 370 tys. mieszkańców, jak twierdził Stanisław.
      • gulczas87 Re: Matoł Wojtas!!!!! 18.02.03, 12:38
        282,5 tys. mieszkańców jak nic, dane z 2000 roku... więc albo Stasiu kłamie.
        albo się pomylił (czego niezauważyłem) albo od 2000 roku białystok miał
        niezwykły przyrost ludności ;-)... A z powierzchnią to chyba jest tak:

1) Między Bydzią "właściwą" a Fordonem jest niezły kawał lau który pewni się
        zalicza do naszej powierchni...
        2) Zachem to pewnie też sporo, ale to jednak zabudowania...
        3) Bydgoszcz bardzo dłuuuuga jest, więc pewnie sporo ziemi w szerz też musi
        posiadać...
        4) Jesteśmy jednym z najbardziej zalesionych maist...
        5) Doliczmy do tego wielki Myślęcinek...

cze mam nadziej ze Stanisław się pomylił, a nie kłamał ;-(

• Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 21:01
          Pomylilem sie kurcze! Przepraszam!!! Wroce jak dogonimy Bydgoszcz:)
          • Gość: atomski Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.03, 23:37
            mam nadzieję ,ze nie bedziesz słowny ,bo zycia Twojego nie starczy : ))
            pomimo ,ze białystok ma sporo większe oddziaływanie jak bydgoszcz,szczególnie
            po nowym podziale administracyjnym (suwałki niedługo zupełnie sie przeniosą do
            białego )
            pomimo ,ze na scianie wschodniej gdzie niegdzie jeszcze przyrost naturalny na
            plusie ,

to jednak ciągle mam wrażenie,ze bydgoszcz oddala się od białegostoku .
            marazm i poddańczośc w stosunku do warszawy okrutna .tam prawie nikt nie
            zostaje .
            przykro mi lubię to miasto i zal patrzec jak ludzie uciekają masowo za chlebem
            czy karierą .

pozdrawiam
            • Gość: Stanislaw Re: Matoł Wojtas!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.03, 23:50
              Gość portalu: atomski napisał(a):

> mam nadzieję ,ze nie bedziesz słowny ,bo zycia Twojego nie starczy : ))
              > pomimo ,ze białystok ma sporo większe oddziaływanie jak bydgoszcz,szczególnie
              > po nowym podziale administracyjnym (suwałki niedługo zupełnie sie przeniosą
              do
              > białego )
              > pomimo ,ze na scianie wschodniej gdzie niegdzie jeszcze przyrost naturalny na
              > plusie ,
              >
              > to jednak ciągle mam wrażenie,ze bydgoszcz oddala się od białegostoku .
              > marazm i poddańczośc w stosunku do warszawy okrutna .tam prawie nikt nie
              > zostaje .
              > przykro mi lubię to miasto i zal patrzec jak ludzie uciekają masowo za
              chlebem
              >
              > czy karierą .
              >
              > pozdrawiam

No to wymieniam pozdrowienia i do wyra. Jutro znowu musze
              walczyc z wata szklana - brrr. A nawiasem mowiac to byl to
              moj pierwszy "skok w bok" do was z mojego Forum:)
              Aha - wroce ale pod inny tytul zeby tego nie podciagac. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka