Gość: Ted® IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.02.03, 13:34 ile czasu potrzebuje celnik aby kupic BMW? ten z zachodniej granicy ca 3 miesiace z poludniowej pol roku a ze wschodniej 2 lata (bo BMW to duza firma) a w TV powiedzieli, ze juz nie biora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonus Re: łapówkarstwo celników IP: 198.138.227.* 21.02.03, 15:02 Gość portalu: Ted® napisał(a): > ile czasu potrzebuje celnik aby kupic BMW? > ten z zachodniej granicy ca 3 miesiace > z poludniowej pol roku > a ze wschodniej 2 lata (bo BMW to duza firma) > > a w TV powiedzieli, ze juz nie biora uwagi dwie: 1) przejoles pleczke po unsatisfied? (zwroc uwage ze moje pytanie ma podtekst radosny nie cyniczno-ironiczny) 2)za czasow szkoly sredniej uczciwie jezdzilem na tak zwany handelek do Berlina i Budapesztu i raz tylko spotkalismy celnika co nie chcial wiasc lapowki, jeden raz! cala reszta to prawdziwi biznesmeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: łapówkarstwo celników IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.02.03, 15:49 Gość portalu: polonus napisał(a): > 1) przejoles pleczke po unsatisfied? przykro mi, nie po pierwsze ja jestem satisfied a po drugie, balbym sie, cholera wie co to ta pleczka, moze zarazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: łapówkarstwo celników IP: 198.138.227.* 21.02.03, 16:40 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: polonus napisał(a): > > > > 1) przejoles pleczke po unsatisfied? > > przykro mi, nie > po pierwsze ja jestem satisfied odkad wyjechalem tez jestem :) jednoczesnie swietnie rozumiem i podzielam flustracje unsatisfied, szczegolnie ze kiedys wroce i nadal bym chcial byc satisfied, a przy tym co widze nie wyobrazam sobie byc... > a po drugie, balbym sie, cholera wie co to ta pleczka, > moze zarazliwe mialem na mysli paleczke olimpijska, znicz, got my point :) Odpowiedz Link Zgłoś