dagny71 08.12.06, 23:16 Proszę o poradę. Do jakiego fryzjera warto się udać. Proszę o dokładne informacje: nie tylko nazwa salonu,lecz także imię fryzjera(-ki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarenka178 Re: Świetny fryzjer 10.12.06, 16:02 ja przetestowałam bardzo dużo salonów fryzjerskich i zdecydowanie najbardziej polecam taki bardzo mały zakładzik na ul Jar Czynu Społecznego najlepsza fryzjerka to P.Wioletta Katafiasz podaje nr 0523718902 naprawde powinnaś być zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
foczafoka Re: Świetny fryzjer 18.02.07, 21:33 I co jak tam ?? Bylas u tej fryzjerki? Ja szczerze mowiac to jakos nie chodzilam do fryzjera za czesto jakos w bydzi nie byłam zadowolona, dopoki poszłam w Słupsku, babka miala wene:) Takie traktowanie klienta, fryzura, no i strasznie niskie ceny ze az mam ochote isc, Mycie+sciecie+ułożenie 12zł, a zabieg trwał niecała godzine ale za to jaki efekt. Nikt nigdy mnie tak ładnie nie sciał:) Raczej u nas nie mam co liczyc na takie niskie ceny i takiego fryzjera:( A moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś