Gość: Łukasz P IP: *.zachem.com.pl 16.11.01, 13:12 Czy odwiedzają forum absolwenci Piątki z 94 roku ? Jeśli tak to niech się odezwą!!! Pozdrawiam, Łukasz z IVB Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika r Re: V LO - matura '94 IP: *.telenergo.pl 07.10.02, 11:18 Gdzie sie odedzwać, na jaki e-mail?? monika r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maks Re: V LO - matura '94 IP: *.iweb.pl 27.08.03, 17:43 Witam, mat-fiz, matura'94, wych. Prof. Szalla. Mariusz S. Czekam na kontakty. mariuszs@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiZone Re: V LO - matura '94 IP: 153.19.123.* 03.06.04, 17:14 Czołem Mariuszu, czołem inni, którzy póki co tylko czytają i dopiero napiszą. Zorganizujmy sobie jakieś spotkanie jubileuszowe. Co prawda na równe 10 lat zakończenia matur już nie damy rady, ale może przy okazji poprawek... Poza tym, kochani, podpisujcie się też NAZWISKAMI, będzie łatwiej się zorientować kto zacz (szczególnie, gdy ktoś z innej klasy był). Oczywiście pięknym Paniom pozostaje podać nazwisko panieńskie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie znad morza. Wojtek BIZON (bizon@panda.bg.univ.gda.pl) ps W Gdańsku z mat-fiz silna ekipa: Bartek D. z młodymi, Rafał P. i oczywiście Bizony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: V LO - matura '94 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 00:59 profil klasyczny wita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: V LO - matura '94 IP: *.telenergo.pl 19.11.03, 12:17 W przyszłym roku minie juz 10 lat...... Pozdrawiam wszystkich Monika R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA R Re: V LO - matura '94 IP: *.telenergo.pl 04.03.04, 10:47 GDZIE JESTEŚ ROCZNIKU 94??? :-)??? BIOL-CHEM MOŻE ZORGANIZUJEMY SPOTKANIE PO 10-CIU LATACH ........ POZDRAWIAM, MONIKA Odpowiedz Link Zgłoś
m.agnes Re: V LO - matura '94 04.04.04, 13:47 Jednak jeszcze ten rocznik żyje!!!!! Mamy teraz piękny jubileusz. Może to jedyna okazja do spotkania na zjeździe absolwentów? Tylko, czy istnieje ktoś, kto chciałby się zająć organizacją takiej imprezy? Ja chodziłam na human:) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś