Gość: ispan Powrót Brombergu (ntxt) IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 09:39 www1.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,1429563.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Powrót Brombergu (ntxt) IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 09:57 ;) jak milo jest miec racje, trafilem w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Powrót Brombergu (ntxt) 16.04.03, 12:44 "O 15 na Starym Rynku zagra zespół Roan, a po nim bydgoscy muzycy m.in. Kashmir, Chainsaw, Voltair, Variete. Impreza zakończy się z wybiciem godziny 22. Nie będzie ona oznaczała jednak rozpoczęcia się ciszy nocnej . Na scenę wyjdą jeszcze zespoły: Sinless, Jaskinia i Izaak Bromberg. Zgodnie z planem mają oni grać do pierwszej w nocy." ... głąB ROMB ERGonomia.... Jest!!! Jest!!! Bromberg!!! A nie mówiłem?!? Uuuuuuuuuuuuuu!!! Ajajajaj!!! Jest!!! Aaaaaaa!!! Tak! Tak! Bromberg!!! BROMBERG!!!! Jest!!! Zobaczcie wszyscy!!! Kto mi nie wierzył?!? Kto??? KTO??? A widzicie?!? Widzicie?!? O, proszę!!! Jast!!! Bromberg wraca!!! To ważniejsze niż powrót Litwy pod Grunwaldem! Jaki tam Grunwald! Polska propaganda!!! Tylko Bromberg liczy się!! Ole! Ole! Ole! Jest!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Powrót Brombergu (ntxt) IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 13:17 lokator napisał: > > ... głąB ROMB ERGonomia.... > > Jest!!! Jest!!! Bromberg!!! A nie mówiłem?!? Uuuuuuuuuuuuuu!!! Ajajajaj!!! > Jest!!! Aaaaaaa!!! Tak! Tak! Bromberg!!! BROMBERG!!!! Jest!!! Zobaczcie > wszyscy!!! Kto mi nie wierzył?!? Kto??? KTO??? A widzicie?!? Widzicie?!? O, > proszę!!! Jast!!! Bromberg wraca!!! To ważniejsze niż powrót Litwy pod > Grunwaldem! Jaki tam Grunwald! Polska propaganda!!! Tylko Bromberg liczy się!! > Ole! Ole! Ole! Jest!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe! śmieszna reakcja;) Jeszcze śmieszniejsza sugestia reakcji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Powrót Brombergu (ntxt) 16.04.03, 13:49 Gość portalu: ispan napisał(a): > Hehe! śmieszna reakcja;) > Jeszcze śmieszniejsza sugestia reakcji... > :) Ty, zdaje się, nie wierzysz mi gdy piszę, że mieszkam w Bydgoszczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Powrót Brombergu (ntxt) IP: *.acn.waw.pl 16.04.03, 13:53 lokator napisał: > > Ty, zdaje się, nie wierzysz mi gdy piszę, że mieszkam w Bydgoszczy? Wierzę:) Śmieszy mnie ten paralelizm Twojej inerpretacji. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Odwrót Brombergu 16.04.03, 15:40 Gość portalu: ispan napisał(a): > Śmieszy mnie ten paralelizm Twojej inerpretacji. > > pozdr Piszesz "Powrót Brombergu" i podajesz link do artykułu o obchodach rocznicy założenia Bydgoszczy. Ja się dziwię, a Ty się dziwisz, że ja się dziwię. Hmm... Wstydzisz się napisać coś więcej o swoich intencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Powrót Brombergu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 01:02 lokator napisał: > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > Śmieszy mnie ten paralelizm Twojej inerpretacji. > > > > pozdr > > Piszesz "Powrót Brombergu" i podajesz link do artykułu o obchodach rocznicy > założenia Bydgoszczy. Ja się dziwię, a Ty się dziwisz, że ja się dziwię. Hmm... > > Wstydzisz się napisać coś więcej o swoich intencjach? Zastosowałem hasłowy chwyt Teda. Ty odpisałeś hasłowo "odwrót", to ja wtedy link do artykułu, a ty wtedy pseudoemocjonalny tekst walnąłeś... Przewrażliwienie daje się we znaki, co? Ubawiłem się tak samo jak zwykle ted. Ot tyle:))) Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Powrót Brombergu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 09:16 Gość portalu: ispan napisał(a): > > Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) uprasza sie uprzejmie nie przeklinac na bydgoszcz jakich bys pan nie mial uczuc do naszego miasta wulgarne okreslenia swiadcza o chamstwie pisz pan sobie 'zajebisty bromberg' do woli, od bydgoszczy wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Powrót Brombergu IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 10:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > > > Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) > > uprasza sie uprzejmie nie przeklinac na bydgoszcz > jakich bys pan nie mial uczuc do naszego miasta wulgarne okreslenia swiadcza o > chamstwie > pisz pan sobie 'zajebisty bromberg' do woli, od bydgoszczy wara Pan to już chyba jakiejś starej daty jest:) Zajebisty znaczy coolowy. Zastosowanie zgodne z ustawą;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: zajebisty Bromberg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 13:44 Gość portalu: ispan napisał(a): > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > > > > > > Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) > > > > uprasza sie uprzejmie nie przeklinac na bydgoszcz > > jakich bys pan nie mial uczuc do naszego miasta wulgarne okreslenia swiadc > za > o > > chamstwie > > pisz pan sobie 'zajebisty bromberg' do woli, od bydgoszczy wara > > Pan to już chyba jakiejś starej daty jest:) Zajebisty znaczy coolowy. > Zastosowanie zgodne z ustawą;) > drogi obywatelu! nie pieprz bez sensu jak mawial poeta rysunku tego slowa nie ma w slowniku poprawnej polszczyzny, jest natomiast w slowniku wulgaryzmow pochodzi od jebac czyli tlumaczac pana tekst: pozdrawia pan z pojebanej, popierdolonej bydgoszczy i ja sobie w stosunku do mojego miasta takiego slownictwa nie zycze mozesz pan sobie swoj bromberg nazywac jak chcesz ale od bydgoszczy, wara a to 'coolowy' to juz w ogole nie wiem o co chodzi, klawiatura sie panu zaciela? Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: zajebisty Bromberg 17.04.03, 17:15 Obywatelu Tedzie, Jestes najwyrazniej elementem wrogim i nie przystosowanym do wspolczesnego zycia. - Jestes szowinista bo lubisz bardziej niewymawialna nazwe Bydgoszcz niz mila dla ucha kosmopolitow, swojsko brzmiaca Bromberg - Nie rozumiesz, ze zycie to wielka akcja marketingowa. - Jestes wrogiem wspolczesnego jezyka nazywajac go wulgarnym. - I jeszcze jakby to bylo malo nie znasz "coolowych" wyrazen angielskawych. ("coolowy" to chyba "czolowy", o jedno o za duzo) - i Twoj najwiekszy grzech, nie zgadzasz sie z Ispanem Madrym. :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: zajebisty Bromberg 17.04.03, 17:34 Ispan napisał: Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) Nie wiem, moze to wpływ nastroju Wielkoczwartkowego, ale wybaczcie obaj - tedzie i genuini, pozwole sobie nie zgodzić sie z Wami i na dodatek w obronie rzeczonego Ispana wystąpić, mimo, że rzadko to czynię , tzn.nie zgadzam się zwłaszcza z tedem, poniewaz zwykle podzielam jego zdanie i bronię ispana, z powodów przeciwnych. Nie lubię wulgaryzmów, nie popieram użycia przez ispana tego brzydkiego wyrazu na z.. Myśle jednak, że zamysł ispana byl inny niż to Panowie odebrali. Ispan chyba napisal to zdanie na pochwałę Swojego Miasta. Gdyby napisał : pozdrawiam z z...ście pogodnej Bydzi, to pewnie Ted nie poczułby sie urażony. No, to pogódźcie sie chłopaki, wszak Wielkanoc i Alleluja ! WESOŁYCH ŚWIĄT !! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: zajebisty Bromberg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 21:22 jollka napisała: > to pewnie Ted nie > poczułby sie urażony. ispan napisała: > Masz chyba porąbane pod czachą... Czepiasz się i tyle... nie ma to jak zajaczek z jajami z zajebistymi jajami ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wesolych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: zajebisty Bromberg IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 22:38 Też życzę Wesołych! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: zajebisty Bromberg IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.03, 18:32 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > > > > > > > > > Pozdrawiam z pogodnie zajebistej Bydzi:)))) > > > > > > uprasza sie uprzejmie nie przeklinac na bydgoszcz > > > jakich bys pan nie mial uczuc do naszego miasta wulgarne okreslenia s > wiadc > > za > > o > > > chamstwie > > > pisz pan sobie 'zajebisty bromberg' do woli, od bydgoszczy wara > > > > Pan to już chyba jakiejś starej daty jest:) Zajebisty znaczy coolowy. > > Zastosowanie zgodne z ustawą;) > > > > drogi obywatelu! nie pieprz bez sensu jak mawial poeta rysunku > tego slowa nie ma w slowniku poprawnej polszczyzny, jest natomiast w slowniku > wulgaryzmow > pochodzi od jebac > czyli tlumaczac pana tekst: pozdrawia pan z pojebanej, popierdolonej bydgoszczy > i ja sobie w stosunku do mojego miasta takiego slownictwa nie zycze > mozesz pan sobie swoj bromberg nazywac jak chcesz ale od bydgoszczy, wara > > a to 'coolowy' to juz w ogole nie wiem o co chodzi, klawiatura sie panu zaciela > ? Mierzwi, mnie aby Ciebie zacytować... ale nie nie będę wredny... Masz chyba porąbane pod czachą... Czepiasz się i tyle... Gulczas, co znaczy "zajebiste"? Staruszki nadinterpretowują i robi się magiel :((( Ups! A może po prostu nie jestem dość inteligentny aby się w ogóle odzywać do teda? Tak Panie wszelkodobrzewiedzący... tak... ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Powrót Brombergu 20.04.03, 00:06 Gość portalu: ispan napisał(a): > Zastosowałem hasłowy chwyt Teda. Ty odpisałeś hasłowo "odwrót", to ja wtedy > link do artykułu, a ty wtedy pseudoemocjonalny tekst walnąłeś... > Przewrażliwienie daje się we znaki, co? > Ubawiłem się tak samo jak zwykle ted. Ot tyle:))) Aaaa.... Nudzisz się... Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: Powrót Brombergu (ntxt) 16.04.03, 13:55 lokator napisał: > Gość portalu: ispan napisał(a): > > > Hehe! śmieszna reakcja;) > > Jeszcze śmieszniejsza sugestia reakcji... > > :) > > Ty, zdaje się, nie wierzysz mi gdy piszę, że mieszkam w Bydgoszczy? Ja, zdaje się, wierzę Ci, że mieszkasz w Bydgoszczy, ale nie wtedy, gdy piszesz... (nie jsetem pewna, czy między -wtedy a gdy- powinien być przecinek) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Powrót Brombergu (ntxt) 16.04.03, 15:09 jollka napisała: > (nie jsetem pewna, czy między -wtedy a gdy- powinien być przecinek) Wyobraź sobie, że miałem tam przecinek i jakaś tajemnicza siła kazała mi go stamtąd usunąć. Teraz wiem, że zrobiłem błąd... Odpowiedz Link Zgłoś
jollka Re: Powrót Brombergu (ntxt) 16.04.03, 15:14 lokator napisał: > jollka napisała: > > > (nie jsetem pewna, czy między -wtedy a gdy- powinien być przecinek) > > Wyobraź sobie, że miałem tam przecinek i jakaś tajemnicza siła kazała mi go > stamtąd usunąć. Teraz wiem, że zrobiłem błąd... ale ja mówię o moim przecinku. u Ciebie jest tylko "gdy", a u mnie "wtedy, gdy" to, o jakim Ty (usunietym) przecinku piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Odwrót Brombergu 16.04.03, 15:43 jollka napisała: > ale ja mówię o moim przecinku. > u Ciebie jest tylko "gdy", a u mnie "wtedy, gdy" > to, o jakim Ty (usunietym) przecinku piszesz? Ty, zdaje się, nie wierzysz mi <tutaj> gdy piszę, że mieszkam w Bydgoszczy? Sam już nie wiem... To ispan tak na mnie działa... (Boli mnie głowa :-( Odpowiedz Link Zgłoś