janko152 05.02.07, 17:09 to nie moze być prawda,ktoś coś słyszał ? janko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximus100 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 05.02.07, 17:12 janko152 napisała: > to nie moze być prawda,ktoś coś słyszał ? > o czym? Odpowiedz Link Zgłoś
mudah Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 05.02.07, 22:08 Cos ci sie pomylilo, Radca na fotokopiarkach sie nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 09.02.07, 10:50 mudah napisała: > Cos ci sie pomylilo, Radca na fotokopiarkach sie nie zna. - no wlasnie :) a wracajac do tematu - to informuje,ze nic o ty nie wiem i jest to tylko czysty zart :) pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
abracadabra7 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 12:13 zapracowal sobie radca na doradztwo przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:10 abracadabra7 napisała: > zapracowal sobie radca na doradztwo przeciez - alez ja nie bylem nawet w komitecie Wyborczym Pana Jana Rulewskiego, wiec jakze to tak .... tak za darmo ? :) w polityce nie ma nic za darmo.... przeciez to stare jak swiat a zreszta komu ja bym mogl byc potrzebny...? radca Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 18:21 > w polityce nie ma nic za darmo.... przeciez to stare jak swiat > a zreszta komu ja bym mogl byc potrzebny...? Jak to komu?? Psychiatrom jako materiał poglądowy do nauki dla studentów ostatniego roku. Jako przypadek beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:14 To doradca czyli lobbysta ma mieć swojego doradcę? Czyżby to był kolejny program walki z bezrobociem w Bydgoszczy pana prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:20 bromberg1 napisał: > To doradca czyli lobbysta ma mieć swojego doradcę? > Czyżby to był kolejny program walki z bezrobociem w Bydgoszczy pana prezydenta? Tak łatwo wpadasz w prowokacyjne zasadzki? Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:21 być może to ja prowokuje Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 11.02.07, 19:15 bromberg1 napisał: > być może to ja prowokuje - moze, kto wie ? :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:24 bromberg1 napisał: > To doradca czyli lobbysta ma mieć swojego doradcę? > Czyżby to był kolejny program walki z bezrobociem w Bydgoszczy pana >prezydenta? - i tutaj sie pomyliles Szanowny Brombergl... bo jak mniemasz to " radca " mialby niby pobierac jakies pieniadze i kosztowac dodatkowe pieniadze ? ... otoz " radca " czynilby to calkowicie za darmo, spolecznie i calkowicie od siebie z wlasnej i Dobrej Woli..... i nawet jesli musialby cos podpisac - jako " wynagrodzenie " - to natychmiast cala kwote przeznaczylby na DOM DZIECKA lub najpilniejsze potrzeby dla sierot lub najubozszych.... .. wiec nie obawiaj sie o ten niby etat i o te niby wynagrodzenie pozdrawiam serdecznie radca Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:26 wiedzałem, że to do Ciebie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:32 bromberg1 napisał: > wiedzałem, że to do Ciebie nie pasuje. - oczywiscie... przeciez prawie wszyscy... prawie .... to pedza w pogoni za stolkiem i zgarnianiem profitow.... bo jak powszechnie wiadomo - to gdzie sa najwieksze pieniadze ? .... otoz najwieksze pieniadze przewijaja sie w polityce..... profit za profitem.... .. jak ktos kiedys powiedzial : " ja nie mam zamiaru za darmo sie starac i czas tracic..".... i to jest " obraz polityka " ... bo " spolecznik " ... to slowo absolutnie jest dzisiaj slowem z lamusa.... bo kto dzisiaj chcialby cos robic za darmo ? ... no wlasnie... kto ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Radca ma być doradcą Jana Rulewskiego 10.02.07, 13:45 Rzeczywiście polityka jest bardzo brudna. Ale wierz mi, że akurat Rulewski też z przyczyn finansowych wstąpił na ten stołek. Rozmowy o przekazaniu poparcia były i jak pamiętasz nie tylko z obecnie piastującym politykiem. To przykre, ale tak jest jak piszesz. To jest gra o władzę, profity z niej i chore ambicje przywódcze. Odpowiedz Link Zgłoś
radca juz wtedy mieli dziwne plany i byly zagrywy 10.02.07, 13:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=49118458&a=49144911 " Autor: zonc Data: 23.09.06, 23:56 Rulewski na wice by sie nadawal... wyslalo by sie go raz po raz do Warszawki pomarudzic :) Jako prezydenta bez zaplecza go nie widze... musial by otoczyc sie nieudacznikami z ulicy... a to smutne. " Odpowiedz Link Zgłoś
radca O Boże chroń tego idiote Rulewskiego bo zwariował! 10.02.07, 14:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=814&w=50293830&a=50387968 cytat Zonca - bliskiego wspolpracownika Ekipy prezydenckiej - gdzie teraz przyjeto tego samego Rulewskiego ? cytat : " O Boże chroń tego idiote Rulewskiego bo zwariował!! " ----------------------------------------------------------------- ...to teraz widac jak to szanuja Jana Rulewskiego w tym calym towarzystwie radca Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: O Boże chroń tego idiote Rulewskiego bo zwari 10.02.07, 17:38 Dziś tylko udają, że go szanują. Oni się z niego śmieją po kontach, a tacy ludzie choćby jak zonc - młody gniewny, przyszły polityk, są narzędziem w ich rękach do osiągania określonych celów. Niestety czym mniej inteligencji, tym więcej fałszywej lojalności, schlebiania pseudo władzy i opluwania tych bieżących przecież "wrogów" politycznych. Rulewski najpierw miał zostać prezesem ADM, a teraz wziął co mu dali, a dali bardzo mało, bo tylko 2 tys złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: O Boże chroń tego idiote Rulewskiego bo zwari 10.02.07, 18:06 bromberg1 napisał: > Dziś tylko udają, że go szanują. Oni się z niego śmieją po kontach, - to juz widac po ich tekstach na tym forum - jakie to maja do niego " poszanowanie " > a tacy ludzie choćby jak zonc - młody gniewny, przyszły polityk, są >narzędziem w ich rękach do osiągania określonych celów. - jaki to tam " polityk " z tego zonca.Ot poprostu chlopiec zajrzal raz na to forum i podchlebial sie gdzie tylko sie dalo.Trafil na toczace sie spory i walki forumowe.Zaskoczyl,ze taki jeden " IVICA " pracuje przy sammym prezydencie miasta i zaczal mu sie przypodobywac ile tylko sie dalo.Wszedl w grupe zorganizowanych atakow przeciwko Toruniowi i sztucznej paniki " antytorunskiej " .... abyla to wielka PSYCHOZA w czasie klopotow MACIEJA OBREMSKIEGO - gdzie sam IVICA wpadal we wscieklosc i z ogromna zapalczywoscia atakowal TORUN i wszelkie slady torunskosci - widzac w tym WROGA przez ktorego MACIEJ OBREMSKI musial poniesc swoje konsekwencje. Zonc po polaczeniu sie z IVICA zauwazyli ,ze mozna DONOSIC i slac wszelkie DONOSY ... i jakies tam powstaja co jakis czas reakcje ... wiec mieli znowu pewne pola do popisu poprzez paranie sie DONOSAMI. Zonc zostal wciagniety do EKIPA IVICY i tych opanowujacych WLADZE - a to,ze bedzie " gryzl i atakowal " pewnych niewygodnych ludzi na tym forum i nie tylko tutaj. Bedzie wspoluczestniczyl w pewnych " mafijnych walkach " przeciwko osobom na tym forum - poprzez przerozne INTRYGI;ATAKI i przerozne DONOSY oraz BEZCZESZCZENIA. Zoncowi ta wlasnie EKIPA dala do zrozumienia,ze moze go wciagnac na LISTE WYBORCZA.... samego KONSTANTEGO DOMBROWICZA ... a on w dowod wdziecznosci i opanowany MANIA PRZESLADOWCZA oraz "POMROCZNOSCIA ZACMIENIA i OTEPIENIA " wpadl w pewien WIR.... i dalej zaczal ATAKOWAC kazdego w kim widzial ZAGROZENIE dla swojego "PRYNCYPALA "..... tak tez czynil w stosunku do samego JANA RULEWSKIEGO..... nazywajac Jego " IDIOTA " i innymi epitetami. .. i dziw bierze iz taka osoba jak PREZYDENT MIASTA - toleruje takie " blokierskie wypowiedzi i zachowania " w swoim towarzystwie ? Jak i toleruje " antytorunskie wyzwiska " w swoim gronie i to wypowiadane przez najbardziej blisko postawione osoby - z jego otoczenia ? > Niestety czym mniej inteligencji, tym więcej fałszywej lojalności, >schlebiania pseudo władzy i opluwania tych bieżących przecież "wrogów" >politycznych. - o inteligencji mozna mowic wtedy - gdy ja ktos posiada.... ale tutaj akurat ZONC pokazal jak daleko mu jeszcze do tego brakuje .... bo nie klasy ukonczone w szkole swiadcza o tym - lecz POSZANOWANIE DRUGIEGO CZLOWIEKA.... .. ale co taki moze wiedziec ... gdy okresla Rulewskiego mianem " IDIOTA " ? > Rulewski najpierw miał zostać prezesem ADM, a teraz wziął co mu dali, a dali > bardzo mało, bo tylko 2 tys złotych. - no coz.... mozna tylko sobie pomyslec.... i zadac sobie pytanie radca Odpowiedz Link Zgłoś