aniulek87 21.02.07, 16:42 ...W inowrocławiu?czy ktos chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: gdzie na aerobik?? 22.02.07, 00:14 aniulek87 napisała: > ...W inowrocławiu?czy ktos chodzi?? Temat bardzo dobry, sam też chciałbym .......... Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: gdzie na aerobik?? 22.02.07, 10:09 ooooo... właśnie... Kiedyś chodziłam do przedszkola 4 na Rąbinie, ale nie polecam. Nudno i mało twórczo, ze tak się wyrażę ;-] A ktoś coś wie na temat tego fitnessu co to w Rynku się znajduje tuż obok sklepu z firankami? Odpowiedz Link Zgłoś
aniulek87 Re: gdzie na aerobik?? 22.02.07, 15:33 a gzie na rynku chodzi ci o ten sklep miedzy slkepami firmowymi czy na rogu na przeciw solkarium hawana Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: gdzie na aerobik?? 25.02.07, 13:42 aniulek87 napisała: > a gzie na rynku chodzi ci o ten sklep miedzy slkepami firmowymi o ten właśnie. ale to nie jest chyba sklep...??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria53 Może tu coś ciekawego znajdziecie? 25.02.07, 21:20 www.ino-online.pl/skwer.php?firma=41 Jakieś rekreacyjne zajęcia również prowadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Spartan Inowrocław 05.03.07, 21:39 chciałabym polecic aerobik na Rabinie, to siłownia & fitness SPARTAN, na tyłach osiedla nie pamietam jaka to ulica. Jest tam po prostu luksus, czysto i nowoczesnia. Ja co prawda chodze jedynie na siłownie ale również bacznie obserwuje kobiety które cwiczą aerobik. Są różne grupy w zależności od zaawansowania i stopnia trudności. Wszyscy choć zmęczeni to są zadowoleni:) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Spartan Inowrocław 06.03.07, 08:17 wszystko pięknie ładnie, ale dlaczego na tej siłowni, która przy okazji zwie sie też fitness nie ma sprzętu do ćwiczeń aerobowych? Jeden rower, kiepskiej jakości, i jedne narty to stanowczo nie fitness... Ale siłownia sama w sobie jest niezła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Spartan Inowrocław 06.03.07, 12:41 dla chcącego nic trudnego każdy przyrząd na siłowni jest rózniez dla kobiet dla poprawienia wygladu sylwetki - fitness, wystarczy jedynie odpowiednio mniejszą ilość ciężaru sobie "zaaplikować". Ja tak robie od ponad kwartału niemal każdego dnia i wierzcie mi - jest efekt:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Spartan Inowrocław 06.03.07, 13:35 a co ma to wspólnego z ćwiczeniamo aerobowymi??????????????? Mylisz pojęcia :-( Odpowiedz Link Zgłoś