lokator Re: Moja prawda o Nodorfie 30.04.03, 10:52 z innego wątku --------------------------------------------------------- nodorf napisał: > Nie jątrz, Arni. Już Wam nie wystarcza grożenie łamaniem kolan i wywózką do > obozu koncentracyjnego? Niedługo strach będzie cokolwiek i gdziekolwiek > napisać, nie mówiąc o wyjściu na ulicę. Tak naprawdę to Ty jesteś nodorf kawał bydlaka. To od Ciebie wyszło stwierdzenie o przeinaczaniu faktów, którego jesteś ofiarą, a sam robisz to z zaciekłością Goebbelsowskiej propagandy. Widać, że to Twój pozytywny wzorzec zachowań. Jeszcze raz napiszę to, żeby Ci, którzy czytają nie mieli wątpliwości co do Twoich intencji. "Ciekawe, czy gdybym mu połamał nogi w kolanach, a potem włożył do kieszeni dwadzieścia złotych, uznałby mnie za swojego dobroczyńcę?" Gdzie masz tu napisane, że MY będziemy WAM bezwarunkowo łamać nogi w kolanach Ty nikczemny, faszystowski prowokatorze??? Dobrze wiesz, że sens tego zdania jest zupełnie inny i poddaje w wątpliwość wartość pruskiego wkładu w rozwój Bydgoszczy w kontekście zła jakie pruska, a potem niemiecka okupacja wyrządziła POLAKOM. Ciebie interesują tylko mury, a mnie życie skrzywdzonych i upokorzonych ludzi. Dlatego użyłem takiej konstrukcji zdania, żebyś mógł to zrozumieć. Widzę jednak, że nienawiść zalała Ci mózg i dlatego będę Cię tępił, bo nie uważam pozostałych "niemców" za wszy, ale uważam Ciebie za wyjątkowo obrzydliwą gnidę. Forum służy do wymiany poglądów, ale to co Ty robisz to obleśna nazistowska propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Moja prawda o Nodorfie IP: *.acn.waw.pl 30.04.03, 12:24 lokator napisał: > z innego wątku > --------------------------------------------------------- > > nodorf napisał: > > > Nie jątrz, Arni. Już Wam nie wystarcza grożenie łamaniem kolan i wywózką d > o > > obozu koncentracyjnego? Niedługo strach będzie cokolwiek i gdziekolwiek > > napisać, nie mówiąc o wyjściu na ulicę. > > Tak naprawdę to Ty jesteś nodorf kawał bydlaka. To od Ciebie wyszło > stwierdzenie o przeinaczaniu faktów, którego jesteś ofiarą, a sam robisz to z > zaciekłością Goebbelsowskiej propagandy. Widać, że to Twój pozytywny wzorzec > zachowań. Jeszcze raz napiszę to, żeby Ci, którzy czytają nie mieli wątpliwości > > co do Twoich intencji. > "Ciekawe, czy gdybym mu połamał nogi w kolanach, a potem włożył do kieszeni > dwadzieścia złotych, uznałby mnie za swojego dobroczyńcę?" > Gdzie masz tu napisane, że MY będziemy WAM bezwarunkowo łamać nogi w kolanach > Ty nikczemny, faszystowski prowokatorze??? > Dobrze wiesz, że sens tego zdania jest zupełnie inny i poddaje w wątpliwość > wartość pruskiego wkładu w rozwój Bydgoszczy w kontekście zła jakie pruska, a > potem niemiecka okupacja wyrządziła POLAKOM. Ciebie interesują tylko mury, a > mnie życie skrzywdzonych i upokorzonych ludzi. Dlatego użyłem takiej > konstrukcji zdania, żebyś mógł to zrozumieć. Widzę jednak, że nienawiść zalała > Ci mózg i dlatego będę Cię tępił, bo nie uważam pozostałych "niemców" za wszy, > ale uważam Ciebie za wyjątkowo obrzydliwą gnidę. Forum służy do wymiany > poglądów, ale to co Ty robisz to obleśna nazistowska propaganda. krętacz Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Moja prawda o Nodorfie 30.04.03, 12:35 Gość portalu: ispan napisał(a): > krętacz O kim to napisałeś. O mnie czy o Nodorfie. To nie wynika z Twojego postu. A jestem ciekaw. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Moja prawda o Nodorfie IP: *.awacom.pl 30.04.03, 16:53 Uważaj co chcesz o Nordofie ale nie wywołuj wojny bo na pewno nic nie da tylko humor popsuje wszystkim... cze pozdr z Centrum Zapobiegania Kryzysowego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Moja prawda o Nodorfie IP: *.awacom.pl 30.04.03, 16:57 No i jeszcze żeby nie było że ja Niemców nie lubie lub cos mam do nich... każda rasa ma kretynów, Niemcy hitlera, Rosja Lenina, Irak Saddama, Arabia Saudyjska Osame, USA Billa Gatesa, Polska Millera, Kuba Castro o Chinach czy Korei nie wspomne... ...i każda rasa ma wspaniałych ludzi... Niemcy Shmita, Rosja Stalina ;-) ... a my mnie... ;-) cze pozdr dla innych narodów szczególnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: moja prawda o nodorfie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 11:41 albo nodorf nie rozumie co sie do niego mowi tzn., ze jest kretynem albo rozumie ale bawi go wywolywanie wasni polsko-niemieckich, z jednej strony wzniosle teksty o poszanowaniu historii a z drugiej prymitywne klamstwa, moze to oznaczac, ze jest kretynem trzecia mozliwosc to taka, ze nodorf jest kretynem wedlug mojej wiedzy medycznej, a ktoz sie nie zna na medycynie:), kazdy z powyzszych przypadkow nie wymaga interwencji w okolicach kolan a zdecydowanie wyzej dlatego mam dla niego tylko usmiech politowania ze nie nalezy wysmiewac ulomnosci? coz, kazdy ma jakas wade niech moja bedzie brak tolerancji dla glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koparkospychacz Re: moja prawda o nodorfie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 12:39 jest jeszcze czwarta mozliwość : jest kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: moja prawda o nodorfie IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.04.03, 14:53 Gość portalu: koparkospychacz napisał(a): > jest jeszcze czwarta mozliwość : > > jest kretynem Nodorf skonczyl V LO, co a priori swiadczy o tym, ze nie jest kretynem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: moja prawda o nodorfie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:01 Gość portalu: fin napisał(a): > > Nodorf skonczyl V LO, co a priori swiadczy o tym, ze nie jest kretynem ;)) przepraszam wszystkich absolwentow V LO powyzsze okreslenie prosze rozumiec w sensie potocznym a nie medycznym, jako bezsensowne dzialanie a nie niedorozwoj umyslowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Moja prawda o Nodorfie IP: 212.160.156.* 02.05.03, 11:52 www.606574407.prv.pl ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
arnold17 Re: Moja prawda o Nodorfie 03.05.03, 00:26 Gdzie sie podziewa wasz rodzynek Michal pseudonim Nodorf chyba nikt go nie polamal w koncu jest jedynym folksdojczem w Bydgoszczy i jako ginacy gatunek powinien znajdowac sie pod ochrona. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Moja prawda o Nodorfie 10.05.03, 22:38 Z innego wątku: ------------------------------------------------------------------------ nodorf napisał: > Podobni do Was - moi drodzy niedzielni łamacze kości i majsterkowicze > wirtualnych obozów koncentracyjnych dla Niemców - patrzą teraz tępo w > przyszłość z ław Trybunału w Hadze. Już Ci tłumaczyłem w jakim sensie napisałem o łamaniu nóg, i że to było zdanie warunkowe. Nie przywołuj więc tego więcej, bo to objaw wyjątkowo złej woli z Twojej strony. Ty deklarujesz się jako Niemiec i dr Goebbels był Twoim ziomkiem. To z jego ust padło stwierdzenie, że kłamstwo długo powtarzane staje się prawdą i Ty tę myśl realizujesz z żelazną wprost konsekwencją. A ja Ci mówię chłopcze: odpuść sobie. Odpuść sobie te łamanie nóg i te obozy rzekomo szykowane dla Niemców. Te słowa padły tylko i wyłącznie z moich ust i nikt oprócz mnie nie ponosi za nie odpowiedzialności. Odpuść sobie dlatego, że ja wiem co napisałem i wiem, że Ty też wiesz. Więc po prostu nie bądź skończoną świnią, ani nazistowską, zakłamaną gnidą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Moja prawda o Nodorfie IP: *.nyc.rr.com 13.05.03, 16:00 lokator napisał: > Z innego wątku: > ------------------------------------------------------------------------ > > nodorf napisał: > > > Podobni do Was - moi drodzy niedzielni łamacze kości i majsterkowicze > > wirtualnych obozów koncentracyjnych dla Niemców - patrzą teraz tępo w > > przyszłość z ław Trybunału w Hadze. > > Już Ci tłumaczyłem w jakim sensie napisałem o łamaniu nóg, i że to było zdanie > warunkowe. Nie przywołuj więc tego więcej, bo to objaw wyjątkowo złej woli z > Twojej strony. Ty deklarujesz się jako Niemiec i dr Goebbels był Twoim > ziomkiem. To z jego ust padło stwierdzenie, że kłamstwo długo powtarzane staje > się prawdą i Ty tę myśl realizujesz z żelazną wprost konsekwencją. > A ja Ci mówię chłopcze: odpuść sobie. Odpuść sobie te łamanie nóg i te obozy > rzekomo szykowane dla Niemców. Te słowa padły tylko i wyłącznie z moich ust i > nikt oprócz mnie nie ponosi za nie odpowiedzialności. Odpuść sobie dlatego, że > ja wiem co napisałem i wiem, że Ty też wiesz. Więc po prostu nie bądź skończoną > > świnią, ani nazistowską, zakłamaną gnidą. lokatorze nie masz racji atakujac nodorfa. on nawiazuje do tematu ktory zalozyl nielot twarogowiec na forum katowic. w tym temacie wzywa do utworzenia obozu koncentracyjnego z podana lista osob, ktore chcialby w nim umiescic. na tamtym forum administrator jest juz uczulony na tematy nielota i szybko je usuwa, wiec nie moge podac odnosnika do tego tematu ( ktory przetrwal tylko godzine ). taka gadanina twarogowca niczym sie nie rozni od bojowkarzy hj z 1939 roku, tylko kto by go za to potepil w politycznie poprawnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś