Dodaj do ulubionych

KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO???

15.04.07, 17:57
JEST PODOBNO NOWY BAR - KEBAB BAR W RADZIEJOWIE "ALIBABA" CZY TAK JAKOŚ.
BYLIŚCIE JUŻ CO???
Obserwuj wątek
    • blondyn30 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 18:23
      a gdzie to jest?
      • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 19:24
        PODOBNO KOŁO APTEKI - NAPRZECIWKO W BUDYNKU ZŁOTNICKICH!!!
    • jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 21:26
      hmmm....no nie byłem, ale czekam na opinie o jedzeniu tam podawanym, to może się
      skusze.
      • k_min Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 21:36
        jerryone1 napisał:

> hmmm....no nie byłem, ale czekam na opinie o jedzeniu tam podawanym, to może si
        > ę
        > skusze.

Ja też czekam czy czasem tam nie trują (żartowałem) jestem ciekaw czy ktoś już
        tam był i co sadzi o nowym przybytku.Ale najlepiej to samemu sprawdzić, jutro
        tam idę i sie przekonam.
        Pozdrowionka dla Radziejowiaków
        • jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 22:52
          no ja będę w Radziejowie dopiero w czwartek, więc też tam pewnie zawitam:).
          • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 08:04
            TEŻ TAM ZAJRZE POD KONIEC TYGODNIA.
            • sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 13:43
              bzyku654321 napisała:

> TEŻ TAM ZAJRZE POD KONIEC TYGODNIA.

Bez przesady, wszyscy się nie pomieścimy na raz, tak ciepełko, może pod parasol ?
              • herkus-monte Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 14:23
                Masz racje sauber wole lody :)) Pozdro
                • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 15:59
                  LODY TEŻ DOBRA RZECZ!!! A NA RYNKU MUZYCZNYM POJAWIŁA SIĘ WŁAŚNIE GRUPA KTÓRA
                  SIĘ ZOWIE "ME LODY"

www.sendspace.com/file/2q0rmx
                  • ciwo Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 19:37
                    powstala kokurencja dla biegusia!jedzenie calkiem niezle,chodz moim zdaniem sa
                    dwie wady:daja malo miesa i sosu:)))zamowienie powyzej 15 zl,dowoz gratis:))
                    • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 08:37
                      I DOBRZE ŻE POWSTAŁA KONKURENCJA DLA BIEGUSIA-BARDZO DOBRZE. NO NIE CO?????
                    • sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 09:30
                      ciwo napisał:

> powstala kokurencja dla biegusia!jedzenie calkiem niezle,chodz moim zdaniem sa
                      > dwie wady:daja malo miesa i sosu:)))zamowienie powyzej 15 zl,dowoz gratis:))

Aż miło, jak rozwija się gastronomia w naszym miasteczku i pomyśleć że jeszcze
                      nie dawno na śniadanko trzeba było jechać do grodu Popiela, a jak wkrótce
                      powstanie upragniony McDonald's, to już tylko żyć i nie umierać
                      • wujek_dobra_rada8 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 09:47

> a jak wkrótce
                        > powstanie upragniony McDonald's, to już tylko żyć i nie umierać

Ty tak na serio?
                        Uważasz, że to raj na ziemi???????

• sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:38
                          wujek_dobra_rada8 napisał:

> Uważasz, że to raj na ziemi???????

Może nie raj, ale takie tłuste dupy, tak po amerykańskiemu bardziej, ale też jak
                          wytłumaczyć ludziom, że to żarcie to paskudztwo, a te zabaweczki przez chińskie
                          dzieci robione???
    • olcia1232 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:20
      a tak w ogole to kto to prowadzi???
      bo w budynku zlotnickich to wiadomo. Ale kto tym sie zajął?
      • sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:40
        olcia1232 napisała:

> Ale kto tym sie zajął?
        Dla mnie osobiście to nie jest ważne, podoba mi się wystój wnętrza i miła obsługa
    • jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 13:22
      orientuje się ktos może jakie tam mają ceny?
      • goth2 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 14:00
        A BROWAREK jakiś jest do tego jadła podawany??
        Za kebabem nie przebadam- czy są inne dania??

a ponoć jak wieśc po wsi niesie to niejaka Szatkoska zrobiła ta jadlodalnie
        • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 14:50
          BROWARA NA RAZIE NIMA ALE MOŻE Z CZASEM BĘDZIE. JAK SIE PODJE TAKIEGO JADŁA TO
          SIE CHCE WNET PRAGNIENIE UGASIĆ JAKIMŚ BROWCEM!
          • sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 15:39
            bzyku654321 napisała:

> BROWARA NA RAZIE NIMA ALE MOŻE Z CZASEM BĘDZIE. JAK SIE PODJE TAKIEGO JADŁA TO
            > SIE CHCE WNET PRAGNIENIE UGASIĆ JAKIMŚ BROWCEM!

Ja tam chętnie zawitam, ale jak będzie odór piwska i dym papierochów to nie
            wejdę, nie znoszę smrodów i myślę że nie tylko ja?
            • goth2 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 16:13
              > Ja tam chętnie zawitam, ale jak będzie odór piwska i dym papierochów to nie
              > wejdę, nie znoszę smrodów i myślę że nie tylko ja?

Odór piwska to będzie jak browar będzie nieświeży, a smród to w zależności od
              świeżości towaru i wytrzymałości żołądków;D

A co do faj to masz Rację, bo sam przypalić se fajura lubię, ale nie przy
              jedzeniu, i nie lubię też jak ktoś mi dymi przy pysznym kebabiku

A piwo rzecz obowiązkowa inaczej knajpa za dużych szans na przetrwanie w
              Radziejowie nie ma

”choć by piwko było z gówna nic mu w smaku nie dorówna"

• sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 23:09
                goth2 napisał:

>
                > A piwo rzecz obowiązkowa inaczej knajpa za dużych szans na przetrwanie w
                > Radziejowie nie ma
                >

Wszyćko to prowda jak mawiają Górale, ale szkoda by dziewczyna na tanim piwsku
                się przejechała???
                • sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 23:24
                  Aż miło, jak rozwija się gastronomia w naszym miasteczku i pomyśleć że jeszcze
                  nie dawno na śniadanko trzeba było jechać do grodu Popiela,.....

Tak napisałem jak wstałem, ale nie mogłem się oprzeć pokusie i w samo południe
                  pojechałem do Kruszwicy z synem na lody, do tego lokalu na rynku, po byłej
                  "Pandzie", powiem tylko tyle przepyszne i ładnie podane, wystrój wnętrza w smaku
                  jaki lubię, może u nas ktoś wpadnie na taki pomysł?. O piwo nie pytałem bo byłem
                  rowerem. Czasem warto dla zdrowia i ducha polatać po okolicy, a lody niedrogie
                  po 8 złotówek, czasem warto mieć ceny rozsądne by mieć kulturalnego klienta, co
                  kraj to obyczaj i znowu ktoś powie że gdzieś to potrafią?
                  • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 18.04.07, 08:18
                    JAK NIE JAK TAK!
                    • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 24.04.07, 13:57
                      DOBRY JEST TEN KEBAB "ALIBABA" U SZATKOSKIEJ. PRÓBOWAŁEM! POLECAM!
                  • rychumarchlak Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 04.06.07, 17:41
                    hujowa szama
                    • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 04.06.07, 18:13
                      JAK TO???
          • niunius_2007 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 09.05.07, 22:42
            a browara to napewno nie bedzie bo nie dostana koncesji ze wzgledu na bliskie
            polozenie szokly marki liceum i gimnazjum
            • bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 10.05.07, 08:00
              A SPOD LADY??? CO???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka