bzyku654321 15.04.07, 17:57 JEST PODOBNO NOWY BAR - KEBAB BAR W RADZIEJOWIE "ALIBABA" CZY TAK JAKOŚ. BYLIŚCIE JUŻ CO??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blondyn30 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 18:23 a gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 19:24 PODOBNO KOŁO APTEKI - NAPRZECIWKO W BUDYNKU ZŁOTNICKICH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 21:26 hmmm....no nie byłem, ale czekam na opinie o jedzeniu tam podawanym, to może się skusze. Odpowiedz Link Zgłoś
k_min Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 21:36 jerryone1 napisał: > hmmm....no nie byłem, ale czekam na opinie o jedzeniu tam podawanym, to może si > ę > skusze. Ja też czekam czy czasem tam nie trują (żartowałem) jestem ciekaw czy ktoś już tam był i co sadzi o nowym przybytku.Ale najlepiej to samemu sprawdzić, jutro tam idę i sie przekonam. Pozdrowionka dla Radziejowiaków Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 15.04.07, 22:52 no ja będę w Radziejowie dopiero w czwartek, więc też tam pewnie zawitam:). Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 08:04 TEŻ TAM ZAJRZE POD KONIEC TYGODNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 13:43 bzyku654321 napisała: > TEŻ TAM ZAJRZE POD KONIEC TYGODNIA. Bez przesady, wszyscy się nie pomieścimy na raz, tak ciepełko, może pod parasol ? Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 14:23 Masz racje sauber wole lody :)) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 15:59 LODY TEŻ DOBRA RZECZ!!! A NA RYNKU MUZYCZNYM POJAWIŁA SIĘ WŁAŚNIE GRUPA KTÓRA SIĘ ZOWIE "ME LODY" www.sendspace.com/file/2q0rmx Odpowiedz Link Zgłoś
ciwo Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 16.04.07, 19:37 powstala kokurencja dla biegusia!jedzenie calkiem niezle,chodz moim zdaniem sa dwie wady:daja malo miesa i sosu:)))zamowienie powyzej 15 zl,dowoz gratis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 08:37 I DOBRZE ŻE POWSTAŁA KONKURENCJA DLA BIEGUSIA-BARDZO DOBRZE. NO NIE CO????? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 09:30 ciwo napisał: > powstala kokurencja dla biegusia!jedzenie calkiem niezle,chodz moim zdaniem sa > dwie wady:daja malo miesa i sosu:)))zamowienie powyzej 15 zl,dowoz gratis:)) Aż miło, jak rozwija się gastronomia w naszym miasteczku i pomyśleć że jeszcze nie dawno na śniadanko trzeba było jechać do grodu Popiela, a jak wkrótce powstanie upragniony McDonald's, to już tylko żyć i nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 09:47 > a jak wkrótce > powstanie upragniony McDonald's, to już tylko żyć i nie umierać Ty tak na serio? Uważasz, że to raj na ziemi??????? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:38 wujek_dobra_rada8 napisał: > Uważasz, że to raj na ziemi??????? Może nie raj, ale takie tłuste dupy, tak po amerykańskiemu bardziej, ale też jak wytłumaczyć ludziom, że to żarcie to paskudztwo, a te zabaweczki przez chińskie dzieci robione??? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1232 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:20 a tak w ogole to kto to prowadzi??? bo w budynku zlotnickich to wiadomo. Ale kto tym sie zajął? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 10:40 olcia1232 napisała: > Ale kto tym sie zajął? Dla mnie osobiście to nie jest ważne, podoba mi się wystój wnętrza i miła obsługa Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 13:22 orientuje się ktos może jakie tam mają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
goth2 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 14:00 A BROWAREK jakiś jest do tego jadła podawany?? Za kebabem nie przebadam- czy są inne dania?? a ponoć jak wieśc po wsi niesie to niejaka Szatkoska zrobiła ta jadlodalnie Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 14:50 BROWARA NA RAZIE NIMA ALE MOŻE Z CZASEM BĘDZIE. JAK SIE PODJE TAKIEGO JADŁA TO SIE CHCE WNET PRAGNIENIE UGASIĆ JAKIMŚ BROWCEM! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 15:39 bzyku654321 napisała: > BROWARA NA RAZIE NIMA ALE MOŻE Z CZASEM BĘDZIE. JAK SIE PODJE TAKIEGO JADŁA TO > SIE CHCE WNET PRAGNIENIE UGASIĆ JAKIMŚ BROWCEM! Ja tam chętnie zawitam, ale jak będzie odór piwska i dym papierochów to nie wejdę, nie znoszę smrodów i myślę że nie tylko ja? Odpowiedz Link Zgłoś
goth2 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 16:13 > Ja tam chętnie zawitam, ale jak będzie odór piwska i dym papierochów to nie > wejdę, nie znoszę smrodów i myślę że nie tylko ja? Odór piwska to będzie jak browar będzie nieświeży, a smród to w zależności od świeżości towaru i wytrzymałości żołądków;D A co do faj to masz Rację, bo sam przypalić se fajura lubię, ale nie przy jedzeniu, i nie lubię też jak ktoś mi dymi przy pysznym kebabiku A piwo rzecz obowiązkowa inaczej knajpa za dużych szans na przetrwanie w Radziejowie nie ma ”choć by piwko było z gówna nic mu w smaku nie dorówna" Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 23:09 goth2 napisał: > > A piwo rzecz obowiązkowa inaczej knajpa za dużych szans na przetrwanie w > Radziejowie nie ma > Wszyćko to prowda jak mawiają Górale, ale szkoda by dziewczyna na tanim piwsku się przejechała??? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 17.04.07, 23:24 Aż miło, jak rozwija się gastronomia w naszym miasteczku i pomyśleć że jeszcze nie dawno na śniadanko trzeba było jechać do grodu Popiela,..... Tak napisałem jak wstałem, ale nie mogłem się oprzeć pokusie i w samo południe pojechałem do Kruszwicy z synem na lody, do tego lokalu na rynku, po byłej "Pandzie", powiem tylko tyle przepyszne i ładnie podane, wystrój wnętrza w smaku jaki lubię, może u nas ktoś wpadnie na taki pomysł?. O piwo nie pytałem bo byłem rowerem. Czasem warto dla zdrowia i ducha polatać po okolicy, a lody niedrogie po 8 złotówek, czasem warto mieć ceny rozsądne by mieć kulturalnego klienta, co kraj to obyczaj i znowu ktoś powie że gdzieś to potrafią? Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 18.04.07, 08:18 JAK NIE JAK TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 24.04.07, 13:57 DOBRY JEST TEN KEBAB "ALIBABA" U SZATKOSKIEJ. PRÓBOWAŁEM! POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
rychumarchlak Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 04.06.07, 17:41 hujowa szama Odpowiedz Link Zgłoś
niunius_2007 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 09.05.07, 22:42 a browara to napewno nie bedzie bo nie dostana koncesji ze wzgledu na bliskie polozenie szokly marki liceum i gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: KEBAB BAR ALIBABA-BYLIŚCIE JUŻ CO??? 10.05.07, 08:00 A SPOD LADY??? CO??? Odpowiedz Link Zgłoś