agnwil 18.05.07, 13:54 wrocilam niedawno od lekarza... mam spuchniete ślinianki i wezły... boli mnie to okropnie... :( lekarz powiedzial ze to chyba od zeba... ide do dentysty... trzymajcie za mnie kciuki... bo chyba umre :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnwil Re: Ide wyrwać zeba... 18.05.07, 21:02 uprzejmie informuje ze przezylam... jak narazie mam jeszcze pol twarzy znieczulone ;) nie czuje bolu... ciekawe co bedzie jutro... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: Ide wyrwać zeba... 18.05.07, 21:15 wiesz jak to mówią, znieczulenie należy opić najlepiej następnego dnia po ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: Ide wyrwać zeba... 19.05.07, 08:44 ta... tylko ja na antybiotyku jestem... wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
agnwil Re: Ide wyrwać zeba... 19.05.07, 08:44 tak wyrwany... boli dzisiaj jak diabli... Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Ide wyrwać zeba... 18.05.07, 23:46 Nic się nie martw, jak Ci minie znieczulenie postaramy się Ciebie jutro na powrót znieczulić ;))) tylko w przyjemniejszy sposób niż zastrzyk... Odpowiedz Link Zgłoś