Gość: Milena IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 12:23 Trzeba przyznac, ze sie Torunczyk spisal jak trzeba :)). Byla i ciepla herbatka (heh;) i lotki, łoczywiscie pilkarzyki :D. Faniutka imprezka a Torun przeciez ladne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: SDB - na medal 09.12.01, 13:35 łojejku, teroz wszyscy bedą łoperowac "fortowa" gwara widze hieh ^_^ KroTosS Ps.Tylko łuwazajcie zeby wam czegos nie łopcieli albo nie łupilowali. Odpowiedz Link Zgłoś
.tomcio. Re: SDB - na medal 09.12.01, 13:47 Trzeba przyznać, że facet był niemożliwy. Tomcio łojejciu :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:18 łokej łokej SDB imprezka super była no i te lotki!!!! BRAWA DLA WERONIKI!!!!!!!!! buhahahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:23 dziekuje, dziekuje;)) Tak, SDB naprawde dobrze sie spisal. I wiem juz jak pieczare hodowac, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:26 .weronika. napisał(a): > dziekuje, dziekuje;)) > > Tak, SDB naprawde dobrze sie spisal. I wiem juz jak pieczare hodowac, ha! fuj pieczarki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:37 scoopa_84 napisał(a): > fuj pieczarki:))) e tam pieczarki sa spox gorzej z pieczara chodowana na oponach to jest dopiero fuj! ^_" KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:40 buhahahahahahahahahah ciekawe jak sie wogole czuja nasi ulubieni forumowicze...wiesz o kogo chodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: SDB - na medal 09.12.01, 17:47 w ogole nie mam pojecia jak ale ogolnie mam pojecie o kogo chodzi ^_^ KroTosS piszacy miedzy wierszami he he Odpowiedz Link Zgłoś
milak Re: SDB - na medal 09.12.01, 18:44 Ech, gwara rulejoss :))) a wronika była the best w... poslizgach :)). No i te lotki :)))). Ogolnie bylo łextra ;). Scoopa, przekazales pozdrowienia dla Roztanczonej Weroniki? ;)))) [Milena] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debett Re: SDB - na medal IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 14:10 Wiadomo już, kto będzie organizował kolejne spotkanie w Toruniu. Nie przjmuj się SDB, to dopiero gdzieś na początku lutego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: SDB - na medal IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 18:32 Kochani!!! Mimo drobnych :) niepowodzen w debiucie jako organizatora nie zniechecilem sie i mam juz obmyslony plan nastepnego spotkania. Nie bedzie ono juz tak karkolomne, wrecz przeciwnie, bedzie bardzo relaksujace. Ale szczegoly za jakis miesiac. Na razie trzymajcie sie w niepewnosci ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoopa_84 Re: SDB - na medal 11.12.01, 11:27 "O boski" ...ty szykuj się na niezła imprezke u Nas w Bydgoszczy to co zaproponowała Kasia jest zaj........!!!!!!! No i komuchy chyba tam nie bedzię...no i nie będzie "2 razy CAPRI HAWAJSKA......." Odpowiedz Link Zgłoś