Dodaj do ulubionych

"Inny punkt widzenia"

19.03.04, 07:34
Wiem, że był taki wątek ale "polazł" już daleko.
W niedzielę gościem będzie Wojciech M. Wszyscu go lubimy więc warto będze
popatrzeć co ma do powiedzenia.
--------------------
Proponuję pozostawić ten wątek i tylko tu wpisywać opinie o tym programie?
Tak samo widzę założenie wątków dotyczących innych programów, np. tak jak już
jest :linia spec.."
---------------------
Obserwuj wątek
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 19.03.04, 11:46
      Oczywiscie, ze byl ten temat, alescie go ignorowali, wiec nie kontynuowalam, a
      ogladam wszystkie. Ze dwa byly malo interesujace, i tez sie potwierdza,ze
      ciekawy czlowiek, majac ciezka wymowe nie bierze. A taki Kwasniak gad jak
      najety i wszyscy go sluchaja chociaz nie ma nic do powiedzenia, nie mowiac o
      Leperze.No i dzieki Chetor za wywolanie, a moze Mannowi nalezy podziekowac?
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 19.03.04, 17:47
        Chyba przesadzasz z tym ignorowaniem, sam się tam wpisywałem gdy oglądałem
        program.
        Jeśli ten wątek ma pozostać adekwatny do swego tytułu w takim razie nie piszmy
        tu o niczym innym, nawet o geniuszu kwacha i elpeera.
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 19.03.04, 18:01
          Tak jest, szefie./ kurcze, tylko nie krzycz /
          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 19.03.04, 20:19
            Kurcze - było słychać?? ;-))
            • naata Re: "Inny punkt widzenia" 20.03.04, 11:57
              Czy dzisiaj juz spokojny??? ;-)))
              • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 20.03.04, 16:36
                Tu ma być pisanie ad rem !!!
                Gwoli wyjaśnienia dodam tylko, że jestem niespotykanie spokojnym człowiekiem :D
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 22.03.04, 17:06
      No i co? cisza, jakie wrazenia. Dla mnie bomba, tak lekko i dowcipnie na takie
      trudne tematy nie umiem rozmawiac. Tylko pozazdroscic. Ale i Miecugow dobry i
      dostosowal sie do partnera. Ciekawa rozmowa, sympatyczni ludzie. Tez bym tak
      chciala.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 22.03.04, 19:47
        Nie widziałem całości ale to co zobaczyłem to dla mnie też bomba. Obaj rozmówcy
        na 5+.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 29.03.04, 12:56
      Chociaz Korzeniowski ciekawy facet, brakowalo tego czegos. Tak normalnie
      poprawny wywiad, chociaz pomyslow na zycie ma sporo i tego mozna zazdroscic.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 29.03.04, 13:26
        I masz rację. Widziałem trochę i zrezygnowałem, brakowało mi właśnie "tego
        czegoś". Pomysły ma, bo to w sumie bardzo inteligenty facet.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 05.04.04, 23:03
      Widze, ze nikt nie ogladal. No byl jakis facet z tV ale ja go nie znam i
      poglady jego tez nie byly mi znane ani ciekawe. Wytrzymalam kilka minutek i
      poszlam usnac.:-)
      • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 13.04.04, 19:18
        W niedziele uczta z Pieronkiem, a w poniedzialek krotkie powtorki
        dotychczasowych. Z prawdziwa przyjemnoscia obejrzalam jedno i drugie,
        szczegolnie, ze bylo to o 11 w nocy. Kto nie ogladal niech zaluje.
        • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 14.04.04, 09:17
          Żałuję, nic z tego nie widziałem :(((
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 19.04.04, 17:30
      Bylo z Agnieszka Glinska, rezyserem filmowym, ale mnie znudzilo i usnelam.
      Szkoda.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 19.04.04, 18:50
        No i drugie dobrze, że spałem ;-)
        • naata Re: "Inny punkt widzenia" 20.04.04, 10:33
          He he he!!! Wczoraj obejrzałam sobie dyskusję na temat "Pasji" Gibsona!
          Prowadził Pośpieszalski z tv "Pulsa"! Nie ma tego złego co by na dobre nie
          wyszło! Była okazja poznać poglądy i intelekt naszych wielkich i mniejszych i
          wybitnych... Nie pokuszę sie o ocenę mondrych wypowiedzi bom za mała, ale jedno
          musze stwierdzić, dziwny my Naród...
          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 20.04.04, 11:21
            Też trochę oglądałem ale potem Morfeusz mnie porwał. Ilu było gości tyle
            róznych opinii ale jeden Żyd mnie wkurzał, znalazł się wszystkowiedzący !
            • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 20.04.04, 22:20
              Tylko Zyd Cie wkurzyl? mnie jeszcze ktos, kto za przemadrzalego robil i musial
              racje miec zawsze. Ogladalm do konca i bylam przerazona, jak z kulturalnej,
              spokojnej dyskusji przechodzimy do skakania i to w tkim gronie i na taki temat.
              To czego wymagac od innych? No i kazdy zostal przy swoim........
              • naata Re: "Inny punkt widzenia" 21.04.04, 11:27
                Mnie to właściwie nie przeszkadza, niech sobie każdy ma swoje zdanie...Wolno
                mu! Ale...nie sposób nie zauważyć pewnych faktów, a mianowicie, za rządów
                nowego prezesa wchodzą ludzie do publicznej TV, którzy kiedyś tam, gdzieś tam
                byli blisko z nim zwiazani. Jeżeli w połaczeniu z tym doda sie wypadki
                likwidowania znanych i dobrych /w moim przekonaniu/ programów to?... No
                właśnie, ciagle to samo, nic nowego, budującego co by troche świeżym i
                normalnym powiało...Interesy "grup", jak widać najważniejsze. A,że nam sie to w
                głowach nie mieści, kogo to obchodzi?
                • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 21.04.04, 13:41
                  Mysle, ze w naszm kraju juz dawno kazdy robi swoje interesy i PANSTWO malo kogo
                  obchodzi. Nie negowalam i nie krytykowalam tez zdania innych, tylko Pani ta
                  mnie niczym nie porwala, wiec nie ogladalam dalej, wolno mi chyba? co?
                  • naata Re: "Inny punkt widzenia" 22.04.04, 13:59
                    No pewnie że Ci wolno, Toju.:) Mnie tam tylko jedna osoba zainteresowała, ale
                    zapomniałam nazwiska. Było to chyba dziennikarz?
                    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 22.04.04, 16:32
                      Dziennikarza nie pamietam/ ale co sie mnie dziwic?/, wiekszosci osob bardzo mi
                      odpowidal, albo zaciekawil ich punkt widzenia, szczegolnie Letowskiej.
    • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 26.04.04, 10:04
      Wiem, że był Bartoszewski ale niestety nie widziałem. Proszę o parę słów.
      • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 26.04.04, 16:50
        Uczta dla ucha, dla oczu moze troche mniej, te Jego miny, ale co tam. Mowil
        sporo waznych rzeczy i tylko przyklasnac. Moim zdaniem najwazniejsze to
        niekoniecznie przyjazn z Niemcami ale dobre stosunki, bo przyjazn to byla juz
        ze Zwiazkiem nam znanym i o tych pocalunkach na misia sporo bylo. I o tym, ze
        jak chcemy, zeby nas szanowano, mamy szanowac sie sami, jak chcemy, zeby ktos
        dla nas cos zrobil, mamy sami zaczac robic, przeciez nikt nam nie przeszkadza,
        no duzo teho bylo, ale wiesz jak to z moja pamiecia, zkoda, ze nie mozna tego
        nigdzie poczytac, bo to jednak takie mowione slowo zybciej ucieka. Pewnie beda
        powtorki tych najwazniejszych, a ta rozmowa na pewno taka byla. Nawet Miecugow
        sie dostosowal, byl bardzo powsciagliwy w pytaniach. Ale widac tez, ze jak ktos
        ma cos do powiedzenia to i pytan specjalnie zadawac nie potrzeba.
        • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 26.04.04, 18:41
          Dziękuję. Po tym skrócie wyśmienitym jeszcze bardziej żałuję, że nie widziałem.
          • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 26.04.04, 20:06
            Nie czas zalowac róż, gdy ploną lasy. A Leper czeka.
            • naata Re: "Inny punkt widzenia" 27.04.04, 10:35
              Też nie widziałam, szkoda, może bedzie powtórka.

""....zeby ktos
              dla nas cos zrobil, mamy sami zaczac robic, przeciez nikt nam nie
              przeszkadza.."

Na pewno jest w tym duzo racji, ale nie do końca! To państwo powinno umozliwić
              działanie i rozwój jednostek. nie myslę tu o tych co nie potrafia nic, ale o
              tych co chętnie by cos robili a nie mogą, myślę o młodzieży co to po szkole
              pracuje za jałmuzne u nowobogackich! A może tak trzeba? Głupimi i biednymi
              łatwiej sie rządzi?!
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 11.05.04, 20:13
      Kto ogladal w ostatnia niedziele? Podchodzilam niepwnie, nie znalam goscia /
      pisarz Stasiuk mieszkajacy w Wolowej gdzies na poludniu / ale sluchalam z
      rozdziawiona geba. Madre pytania Miecugowa, az sie dziwilam, bo pytal tak po
      ludzku, bez zadecia, i rzeczowe odpowiedzi, a wlasciwie osobiste przekonania,
      rozmyslania, przezycia. Ciekawe to bylo jak dla mnie.
      • naata Re: "Inny punkt widzenia" 11.05.04, 22:08
        Nie oglądałam, szkoda, bo o Stasiuku słyszałam. może będzie powtórka?
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 12.05.04, 13:30
          Chyba nie ma powtorek, przynajmniej ja nie wiem, moze Chetor, On jest w tym
          dobry.:-)
          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 12.05.04, 20:04
            Widziałem tylko fragmentarycznie i tylko odnisłem wrażenie, że może być
            interesująco.
            O powtórkach na razie nic nie wiem ale gdy coś zauważe, to oczywiście dam znać.
            pzdr
            • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 12.05.04, 21:41
              Wiedzialam, ze mozna liczyc. Pozdrawiam
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 16.05.04, 18:15
      Polecam dzisiaj ze Zbigniewem Preisnerem. Jejku, ale sie zmienil, schudl,
      prawiem go nie poznala.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 17.05.04, 09:25
        Oglądałem poźną nocką, stąd niedospanie dzisiejsze. Nie widziałem początku.
        Wydaje mi się, ze w nim siedzi taka mieszanka tęskonoty za sojalizmem a
        normalnością, której nie może się doczekać. W gruncie rzeczy to więcej jednak
        narzekał, jakby działa mu się wielka krzywda. Z pewnymi osądami oczywiście się
        zgadzam, szczególnie z oceną klasy politycznej.
        Warto było posłuchać.
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 17.05.04, 22:26
          Ciekawe czy czytales jego list pozegnalny w GW wydrukowany jakies kilka lat
          temu, jak wyjezdzal z Polski. Tam wyjasnil wszystko. I jak dzisiaj na to
          spojrzec mial sporo racji, chociaz wtedy napadano na niego okropnie. Teraz jest
          gosciem, wiecej tam jak tu, wiec inne ma spojrzenie i mysle, ze trafne. Do tego
          bardzo lubie jego muzyke. Sluchalam z przyjemnoscia.
          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 18.05.04, 09:26
            Przypomniałaś mi teraz o tym liście. Czytałem i pamiętam, że wkurzyłem się jego
            treścią. Dziś napradę już nie pamiętam co w nim było.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 24.05.04, 19:57
      Wczoraj byl Krzysztof Majchrzak jak wiecie zapewne, ale dla mnie on cos za
      bardzo filozofuje i nie wszystko rozumiem. Nadwrazliwy facet chyba z niego i
      tez tak wszystko chyba nadinterpretowal. Znudzilam sie i widzialam, ze Miecugow
      nie wie jak mu te pytania zadawac, widzial kto,? ciekawam odczuc.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 24.05.04, 19:59
        Uprzedziłaś mnie tym wpisem. Miałem te same odczucia i nie obejrzałem do końca.
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 24.05.04, 20:01
          No to nie jestes sam, taka piosenka kiedts byla hehe
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 31.05.04, 18:56
      A jaki odzew na inny punkt widzenia? Jak podobal sie Pilch? Mysle, ze lepiej
      pisze jak mowi. No, ogolnie szlo im jak po grudzie. Nieciekawe to bylo dla mnie.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 01.06.04, 07:46
        I znowu mamy tak samo :D
        Nie obejrzałem do końca bo bardzo się obaj męczyli. Pilcha jakos nie lubię,
        niech żałuje ;-)
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 01.06.04, 16:54
          To troche nudnie, nie uwazasz? juz czas zaczac sie spierac, ciekawe kto bedzie
          nastepny w niedziele?
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 07.06.04, 17:55
      Ciekawe, Chetor, czy dales rade wysluchac do konca.? Przy calej sympatii do
      mlodego Stura znudzilo mi sie predko. Jednak mlodosc ma za malo argumentow jak
      dla mnie.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 08.06.04, 09:58
        Ciekawe, ciekawe, a jak myślisz? Pewnie, że nie doczekałem końca. I też tak
        samo przy całej sympatii dla młodego StHura.
        pzdr :-)
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 08.06.04, 18:58
          Juz te latke mogles zostawic na cos powazniejszego, wiem przeciez, ale czasem
          jak sie spiesze ide na skroty:-)))
          • naata Re: "Inny punkt widzenia" 08.06.04, 19:36
            hehehehe...CH(łop) żywemu nie przepuści ;))) Chetorku, "chłop' w sympatycznym
            znaczeniu ;P
            • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 08.06.04, 20:58
              "Przepuszczania" w nazwisku nie za bardzo toleruję, z wyjątkiem jednego - gdy
              piszesz Leper.

Naatuś, wszak wiadomo co żem chłopina skromny, sympatyczny i nieduży, który swą
              radą czasem chętnie służy. No i nie noszę TEGO krawata jak inne chłopy.
              Pzdr symp ;-)))
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 08.06.04, 22:50
      Przepraszam, bede sie starala, ale jak dozyjesz mojego wieku to mnie
      zrozumiesz:-)
      • naata Re: "Inny punkt widzenia" 09.06.04, 08:41
        Naatuś, wszak wiadomo co żem chłopina skromny, sympatyczny i nieduży, który swą
        radą czasem chętnie służy. No i nie noszę TEGO krawata jak inne chłopy.
        Pzdr symp ;-)))

I to sie zgadza! ;-)))

• chetor Re: "Inny punkt widzenia" 09.06.04, 10:57
        toja50 napisała:

> Przepraszam, bede sie starala, ale jak dozyjesz mojego wieku to mnie
        > zrozumiesz:-)

Nie zrozumiem - ja piję piwo ;-)))
        • naata Re: "Inny punkt widzenia" 09.06.04, 11:06
          hehe..a piwo konserwuje ;-))))
          • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 09.06.04, 13:15
            Nie dam sie namowic i tak, chociaz tak zachwalacie, trudno.
            • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 16:33
              Dzisiaj był program z Wolszczanem, z Piwnic pod Toruniem. Nie widziałe całości
              ale ten facet to jednak osobowość. Czekam na powtórkę.
              • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 18:36
                A to dzisiaj niedziela? nie wpadlabym na to , Chetor!!! jestes niezastapiony,
                dzieki, chociaz na astronomii sie nie znam, to poslucham, tak malo jest dobrych
                programow.
                • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 18:41
                  Ja też nie znam się na astronomii ale Wolszczan ma pasję i potrafi o tym mówić.
              • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 18:53
                Piwnice oczywiscie znam, bywalam tam kiedyysss ze szkola w ramach lekcji z
                fizyki, fajne to byly wycieczki, chociaz temat dla mnie niezbyt interesujacy
                hehe. Ale widomo jak ktos mowi ciekawie z przyjemnoscia sie go slucha, zeby tak
                u mnie w domu.....hehe
                • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 18:57
                  Rozumiem z wypowiedzi Twej, że chcesz zaprosić do domu Wolszczana ?!!!
                  ;-)))))))
                  • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 19:00
                    Tak, tak, wlasnie :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))), no chociaz czasami.
                    • naata Re: "Inny punkt widzenia" 10.06.04, 19:30
                      O! a to ciekawe! ;-))Lubię astronomię i wszystko co wiąże się z kosmosem, mogę
                      słuchać godzinami, jak jeszcze do tego ktoś ciekawie opowiada? super!

• chetor Re: "Inny punkt widzenia" 11.06.04, 08:01
                        Karuzela ! Do południa, wczoraj, był Wolszczan, a wieczorem powtórka z
                        Maciusiem S. :((((
                        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 11.06.04, 17:02
                          No, to juz sobie wyjasnilismy, cale szczescie.
                          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 14.06.04, 11:24
                            Chyba zaczęły się jakieś powtórki. Wczraj wieczorkiem (19-21) już nie pamiętam
                            dokładnie był prof.Bralczyk. Pora jakaś dziwna, może przez wybory. Dokładnie
                            nie wiem czy to była powtórka czy nie. Nie oglądałem jednak Bralczyka bo mecze
                            itp.
                            • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 14.06.04, 13:51
                              To tak jak ja, no i na Bralczyka nie trafilam, chociaz ogladajac poprzednie,
                              mysle ,ze wszystkie, Bralczyka nie bylo. No nie wiem, moze zaczeli mieszac jak
                              LPR. To mi sie wlasnie nie podoba w TVN 24, ze rozklad maja niejasny i
                              lakoniczny, nigdy nie wiem na co trafie i z kim.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 12.07.04, 18:35
      Wczoraj byla Anna Dymna. Tak po babsku zajela sie swoja fundacja, bylo nijak
      moim skromnym zdaniem.A mialam taaaaaka nadzieje, ze sie wykaze hehe
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 13.07.04, 12:17
        Fundacja jest dla niej najważniejsza i chyba wykorzystała okazję do jej
        promowania. Niech to robi, jest w tym znakomita.
        Poprzedni IPW był z prof.Filarem. Bardzo dobry program dzięki obu rozmówcom.
        Gdyby jeszcze Filar w każdym zdaniu nie używał ciągle zwrotu "wie pan" to nie
        miałbym się czego czepiać ;-))
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 13.07.04, 12:39
          A ja troche malo zrozumialam z tej rozmowy,za bardzo seplenili i sie meczylam i
          wylaczylam hehe. No coz, starosc nie radosc haha
        • naata Re: "Inny punkt widzenia" 13.07.04, 12:40
          Nie no, Ania Dymna to wielka romantyczka z gołebim sercem. Jej pietyzm z jakim
          zajmuje się Fundacją zjednuje jej wielu ludzi. A że nie jest marketingowcem, no
          cóż wszystkiego sama nie załatwi. Koncert, który oglądałam był słabiutki, i jak
          Toja zauważyła, czasem jest trochę za słodko, no ale, dobrze, że jest ;))
          • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 13.07.04, 18:05
            Oczywiscie, ze dobrze, ze jest, kazdy powinien sobie znalezc zajecie, a jezeli
            jeszcze to komus sluzy, to chwala Bogu. Ja tylko wspomnialam, ze nic innego nie
            miala specjalnie do powiedzenia, szkoda, bo mialam Ja za madra kobitke, a moze
            nie chciala? Zamykam temat AD.Pozdrawiam
            • naata Re: "Inny punkt widzenia" 13.07.04, 20:43
              Toju, nie słuchałam Dymnej, oglądałam koncert. Słuchałam jej wypowiedzi wiele
              razy ale ostatnio nie.
              Pozdrówki ;-)
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 27.07.04, 20:06
      Widze, ze nikt nie komentuje, to pewnie nie ogladal. Bylo z rektorem z Nowego
      Sacza, prawde mowiac malo mnie to zainteresowalao i nie umiem nic konkretnego
      powiedziec, takie ble,ble, ble, mnie sie udalo i innym tez.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 28.07.04, 07:56
        Tu też masz rację, nie widziałem.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 28.07.04, 10:55
      Co to za racja? buuuuuuuu ale nie masz czego zalowac. Ten sezon wakacyjny daje
      odpoczac od telewizji, czuje sie jak na odwyku i fajnie jest, a moze przedluzyc
      to na caly rok? Zastanowie sie.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 22.08.04, 23:02
      Dzisiaj Sojka meczyl sie okrutnie, ale to zawsze tak jest jak chcesz cos
      powiedziec nie majac specjalnie nic do powiedzenia. Przykre/ ale moze
      nieobiektywna jestem?/
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 23.08.04, 09:22
        Widziałem fragmentarycznie te męczarnie i odpuściłem sobie. Wolę gdy śpiewa.
        • naata Re: "Inny punkt widzenia" 23.08.04, 17:50
          Podzielam Wasze zdanie, niech On lepiej spiewa.
          • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 23.08.04, 17:58
            No! nareszcie, Naata!
            • naata Re: "Inny punkt widzenia" 23.08.04, 17:59
              Czy dostałas mojego maila? Cały czas aktualne...
              • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 23.08.04, 18:23
                Dostalam i napisalam, dzisiaj, wczesniej.
                • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 30.08.04, 10:34
                  Wiem, że był wczoraj IPW, widział kto?
                  • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 30.08.04, 12:09
                    Widzialam troche w nocy. Byl prof. Paczkowski. Miecugow nie mial nic do
                    powiedzenia, a ten gadal jak najety, az piana mu doskwierala. Mowil mądrze, na
                    tematy stosunkow z Niemcami i ogolnie, ale dla mnie to bylo nuzace, powazne i
                    specjalnie mnie nie wciagnelo, bo chociaz mial co do powiedzenia, mnie nie
                    porwal, ot takie gadanie mrej glowy. Trudny to temat, ale przed spaniem nie
                    dlalam rady!:-( Chyba nie ma co zalowac.Pozdrawiam
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 06.09.04, 18:41
      Kto ogladal? byl niejaki Mozdzer, to nie moje klimaty wiec poszlam spac.
      Ciekawe czy kogos zaciekawilo?
      • naata Re: "Inny punkt widzenia" 06.09.04, 20:23
        Oglądałam a raczej skakałam po kanałach ;-) i nie zdążyłam na inny punkt
        widzenia, ale jak mówisz Toju, że nie było warto, to nic nie straciłam ;)
        • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 07.09.04, 10:27
          To nie było dla mnie i też odpuściłem.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 13.09.04, 11:28
      No, wczoraj byla prawdziwa uczta. Mroziewicz mowil i mowil bardzo ciekawie na
      aktualne tematy, troche sie wymadrzal, ale on juz taki jest, jednak sluchalo
      sie ,oj sluchalo z zapartym tchem. Miecugow specjalnie mu nie przeszkadzal. To
      nie byl stracony czas.
      • naata Re: "Inny punkt widzenia" 13.09.04, 14:37
        Wczoraj nic nie oglądałm muszę przypilnować powtórki.
        • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 13.09.04, 14:56
          Qrde, wiedziałem, ze będzie Mroziewicz a jednak przegapiłem. Wiedziałem, że
          pewnie warto było obejrzeć i posłuchać starego wyjadacza ;)
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 20.09.04, 11:11
      Gledzil Pszoniak. I chociaz jako aktora baaarrrdzo Go lubie, to w tej rozmowie
      dzialal mi na nerwy i odpuscilam po pol godzinie. Trudno!
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 20.09.04, 11:44
        Dobrze, że nie widziałem. Już dawno nie znoszę ględzenia Pszoniaka. Aktorstwo
        tak - ględzenie NIE !
        • naata Re: "Inny punkt widzenia" 20.09.04, 12:48
          No właśnie, ciekawe, że taki dobry aktor a ględzi, może jemu zawsze trza
          napisać tekst? Skrzywienie zawodowe? he he he
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 27.09.04, 14:11
      Ogladalam po lebkach, specjalnie mnie nie trzymalo, na ksiazke wiec sie tez nie
      skusze, chociaz pan Huelle z Wybrzeza, trudno:-(
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 27.09.04, 14:27
        Facet mi nie leży i podarowałem sobie.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 04.10.04, 14:57
      Z przyjemnoscia sluchalam Kazimierza Kutza.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 05.10.04, 08:34
        Ostatnio nie mam szczęścia do tego programu. Widziałem tylko końcówkę(nocą) i
        żałuję, że nie całość.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 11.10.04, 11:45
      Nikt nie ogladal? byla H. Bochniarz, ale ona w innym swiecie zyje:-( niestety.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 11.10.04, 11:54
        Właśnie, to inny świat, i dlatego nie oglądałem. Ogólnie znam jej poglądy z
        innych wypowiedzi.
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 18.10.04, 17:22
      Gosciem byl Andrzej Seweryn. Dlugo nie wytrzymalam z tym nadetym, napuszonym i
      zapatrzonym w siebie facetem. Dykcje mial swietna, ale reszta brrrrr, wole
      weselszych i bardziej przyziemnych :-)Sztywniak i tyle.
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 19.10.04, 07:44
        Też dawno nie widziałem/słyszałem tak zadufanego faceta. Aktor świetny ale
        reszta do d***.
        • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 25.10.04, 14:25
          Załapałem się w dużej części na Uraniaka. Muzyk to on jest OK, ale z reszta to
          dla mnie pożal się boszeeeee, i jeszcze te oceny dla Kwacha i spółki :(((
          • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 25.10.04, 15:22
            Hahaha, zgadzam sie, ogolnie ciezko mu idzie, niech lepiwj gra i nie gada!
            Wczoraj to byly mozolne wypowiedzi:-)
    • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 02.11.04, 09:28
      Nic nie widzialam, telewizor nie istnial przez cztery dni i nie wiem czy sie
      cieszyc czy martwic:-)))
      • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 02.11.04, 13:35
        Widziałem końcówkę, fragmencik. A był to program z R.Kapuścińskim, chyba warto
        było obejrzeć.
        • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 02.11.04, 14:14
          Szkoda wiec, ale trudno. Nie ma powtorek?
          • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 02.11.04, 15:03
            Chyba latem albo o nieciekawych porach :( Na razie nie wiem.
            • chetor Re: "Inny punkt widzenia" 08.11.04, 10:58
              Wiem, że był Marek Kamiński - podróżńik ale jakoś nie miałem ochoty go słuchać.
              • toja50 Re: "Inny punkt widzenia" 08.11.04, 12:23
                Haha, ja tez nie, troszenke, ale mnie nie wciagnelo. Moze dla podroznikow
                ciekawe? On zyje w innym swiecie i dobrze dla niego.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka