Dodaj do ulubionych

nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM

13.08.07, 20:46
i zaczynam nowy watek chodzi glownie o te nowe praconiece solarium.
mysle ze krystian popelnil WIELKI blad. ogolnie bradzo nieprzyjemne.
nie wiem czy krystian poinformowal kolezanki o sprzataniu lozek po
klientach pisze o tym bo jestem strasznie zbulwersowany,jak ktos
podziela zdanie niech sie wypowie.................
Obserwuj wątek
    • bzyku654321 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 09:37
      WYRO POWINNO BYĆ POSPRZĄTANE NIE MOŻNA LEŻEĆ JAK W STAJNI
    • kate830 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 11:51
      jestem tego samego zdania. .
    • kate830 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 11:53
      Nie miła obsługa i nie ciekawa opinia tych pań sprawia że nie mam
      najmniejszej ochoty tam chodzići z tego co słysze to nie tylko ja.
      mysle że to był duży błąd ze strony właściciela że je zatrudnił.
      • aguhna17 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 14:57
        widze ze ktos tu nie jest zbytnio poinformowany bo tych pan nie
        zatrudniał Krystian gdyz to nie jego solarium! mysle ze nie znajac
        dziewczyn nie powinniscie pisac ze maja zła opinie! wypowiadajcie
        sie na swoj temat! nie znam tych dziewczyn osobiscie ale bedac w
        solarium sprawiły na mnie wrazenie miłych kobiet a łóżko było świeżo
        posprzątane! pozdrawiam!
        • michasiek1985 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 19:00
          mialas szczesie ,bo ja jak trafilem na lozko na ktorym bylo pelno
          wlosow i cale spocone to wyjsc mi sie chcialo..... ciekawe jak byla
          by troja reakcja jak placisz za cos a sama musisz sobie lizko
          wycierac. to nie krystiana solarium to dziwne znam inna wersje a
          moze ty nie jestes poinformowana. no prosze "nie znajac tych
          dziewczyn" chyba wszyscy znaja monike wiatroska........
          • aguhna17 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 14.08.07, 19:19
            ok moze i wszyscy znaja Monike Wiatrowska ale chyba nie wszyscy
            znaja te druga dziewczyne to czemu piszesz o nich obydwu? o ile
            dobrze wiem to pracuja one na zmiany.
          • bartosz.24 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 15.08.07, 19:11
            Wydaje mi się że chcesz zniechęcić klientów do nowego, wspaniałego
            solarium. Takiego solarium brakowało w Radziejowie. Myślę, że twoje
            opinie na temat "Sandry" są bezpodstawne. Zastanawiam się czy nie
            masz jakiegoś celu w tych swoich wypowiedziach. Może jesteś ich
            konkurencją. A co do pracownic to wiem że przeszły specjalne kursy i
            nie możliwe, jest żeby któreś łóżko było brudne. Wiem też, że
            właściciele codziennie przed otwarciem sprawdzają czystość łóżek, a
            pracownice są bardzo często sprawdzane. Ja osobiście jestem stałym
            klientem "Sandry" i moi przyjaciele także i żaden z nich nie
            powiedział o nim nic złego. Co do lamp to efekt jest naprawdę super.
            Wydaje mi się że chcesz tylko zaszkodzić "Sandrze", a twoje
            wypowiedzi są bazowane na bezpodstawnych, głupich plotkach
            konkurencji.
            • michasiek1985 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 17.08.07, 09:10
              sluchaj to nie tak ze ja teraz wyrabiam zla opinie. ja sam nie raz
              wypowiadalem sie pozytywnie ta temat tego solarium. i pisalem same
              superlatywy .......... jednak po tym jak krystian zatrudnil te
              dzewczyny to zrobil sie dziwny klimat ..a z tym brudnym lozkiem to
              znam z wlasnego doswiadczenia. i ja nie jestem z konkurencji. ja nie
              wypoiadam sie o solarium :SANDRA: tylko o nowych pracownicach ja i
              duzo moich znajomych poprostu zrezygnowalo z korzystania wlasnie
              przez nie..... pozdrawiam
              • caloria Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 17.08.07, 13:16
                hej, mimo ze nie opalam sie w solarium czesto, jak juz ide tp wlasnie do SANDRY.
                Chodzilam jak byl tam Krystian, bylam juz dwa razy odkąd pracuja tam dziewczyny.
                Dwa razy "trafiłam" na Monikę i złego zdania nie powiem. dziewczyna miła,
                uprzejma, łóżko wysprzatała przed moim wejsciem, bo wczesniej akurat ktos zniego
                zszedł.A nawet wiecej widzialam jak nawet czyscila ta podkladke na
                podlodze(!!!)-a z tym to nie spotkalam sie jeszcze w zadnym solarium. A co do
                czystosci łózek, to pamietam swojego czasu u p.Kaminskiej jak jeszcze pracowala
                tam Dominika, tam to dopiero byly zasyfiale łóżka!!Dominika co prawda
                przecierala je co prawda, ale tylko spód na ktorym sie lezy, a ta kopuła!!! cała
                pomazana paluchami, sladów było tyle, ze wnioskuje ze musiala nie byc dlugo
                czyszczona.
                TAkie jest moje zdanie na temat solarium w radziejowie.
                pozdrawiam
                • michasiek1985 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 13:40
                  hej piszemy tu o monice zreszta sam cos tam napisalem a nic o tej
                  drugiej EWELINIE........... tej to dopiero nielubie.Wszyscy
                  wypowiadaja sie i gadaja o Monice a najbardziej zryty beret ma
                  EWELINKA ostatnio milo mnie zaskoczyla monika i zmieniam o niej
                  zdanie naprawde widac ze dziewczyna chyba przejela sie tym co gadaja
                  i pisza ludzie wiec moze popiszemy troche o tej świetnej EWELINCE -
                  podobno to " świetna fryzjerka " :)))
                  jak ktos chce sie oszpecic za 10 zł to polecam jej uslugi .........
                  pozdro MICHAŁ
                  • asiek0203 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 13:56
                    hej. ja chcialabym sie wypowidziec na temat eweliny.... miala kiedys
                    przyjemność mnie obcinać miala mi tylko pocieniowac koncowki a
                    objebała mnie tak ze przez 2 tyg beczalam .... ja nie wiem kto dał
                    jej prawo do oszpecania ludzi od tamtej pory juz mnie nie obcina.. a
                    polecila mi ja kumpela ze nie jest droga.... a innej dziewczynie jak
                    rozjasnila wlosy ona poprosila zeby jej pasemka zrobila na folie....
                    ale ona uparła sie ze przez czepek bedzie lepiej wydaje mi sie ze
                    jej sie niechcialo poprostu i tak jej popaliła wlosy ..... a ona
                    podobno miala praktyki u granczewskiej.... SORRY ALE NIE WIDAĆ ......
                    EWELINO A MOZE BYŚ SIE WZIEŁA ZA COŚ CO CI WYCHODZI MOZE PIELENIE W
                    OGRÓDKU.............. PAPA
                    • caloria Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 14:38
                      asiek0203, puknij sie w łeb!!! to dał ci prawo do oskarżania bezpodstawnie
                      ludzi???? CO? Moze Ewelina odbiła ci chlopaka, lub jest zwyczajnie ładniejsza od
                      ciebie??? ze jej tak nie lubisz.
                      Psujesz dziewczynie reputacje paskudna dziewucho!
                      A nastepnym razem nie oszczedzaj na urodzie! młodosc jest jedna i nie warto
                      plakac dwa tygodnie przez nieudana fryzure, no chyba ze nawet udana ci nie pomoże:)
                  • aguhna17 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 13:57
                    hey! widze ze kolega michał to nie ma co robic i wypisuje bzdury o
                    normalnych ludziach no ale coz jak ktos ma nierowno pod sufitem...hi
                    hi hi...nie raz obcinałam sie u Eweliny i nigdy nie żałowałam.. a
                    skoro ktos chce zepsuc jej reputacje to niech wymysli cos
                    lepszego /mam na mysli tego całego michasia/...a moze napisalbys cos
                    o sobie? a co w solarium juz czysto ze nic nie piszesz?a cos szybko
                    zmieniasz zdanie o ludziach ciekawe kiedy zmienisz o tej całej
                    Ewelinie?! co?! pozdro dla normalnych! :)
                    • aguhna17 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 14:00
                      a moze za pielenie w ogrodku to ty sie wezmiesz 'asiek' ? ? skoro
                      nie masz co robic? bo moja fryzjerka widocznie ma co robic !
                      pozdrawiam! :)
                      • bzyku654321 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 22.08.07, 15:23
                        SPOKO SĄ DZIEWCZYNKI NAPRAWDĘ SPOKO
                        • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 05.09.07, 15:57
                          bzyku654321 napisała:

> SPOKO SĄ DZIEWCZYNKI NAPRAWDĘ SPOKO

A tak na serio, idzie się tam w dwa tygodnie na murzyna schlastać???
    • majtaa Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 24.08.07, 16:26
      Monika Wiatrowska hem nie wiem co ona tam robi przeciesz ona nie
      przeszla zadnych kursow tylko obierala cebule i dziwne ze ja
      przyjeli...
      Jest nie mila dla klijentow i zniecheca wszystkich...
      • malpison Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 24.08.07, 16:43
        raz byłam w sandrze i bardzo się rozczarowałam ,może to wszystko
        wygląda bardziej "europejsko" ale ten gosciu jakby z więzienia!wole
        te starsze panie u Kamińskiej a najbardziej polecam to w drodze do
        mechana,może nie tak eksluzywne ale opala na heban
      • malpison Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 24.08.07, 16:45
        aaaaa! zapomniałam.jak wyro było brudne to szok!kłaki pot
        itp.ochyda!!!!!!
        • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 25.08.07, 14:14
          malpison napisała:

> aaaaa! zapomniałam.jak wyro było brudne to szok!kłaki pot
          > itp.ochyda!!!!!!

Ja bardzo przepraszam ale mam pytanie? słuchajcie, czy to jest bezpieczne i czy
          na każdą skórę skuteczne?
          • malpison Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 26.08.07, 12:21
            solarium?podobno nie !na pewno nie!!!do 50 seansów do 10 min rocznie
            to jeszcze a inaczej to nie!ale kto tak stosuje?a ,że brudne???to
            jeszcze gorzej!!!syfa można dostać!albo jakiejś innej zarazy
            • lulek8888 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 27.08.07, 14:57
              solarium szkodzi naszemu zdrowiu a nawet zyciu.To jest stwierdzone i
              o tym szeroko się informuje.Niestety ludzie igrają swoim
              życiem,zwłaszcza małolaty.Wystawiają swój organizm na ciężką
              próbę.Konsekwencje opalania mogą się ujawnić za kilka lat i co wtedy
              zrobicie????kto was bedzie leczyc????zanówcie się czy warto....
              • magda330 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 27.08.07, 15:16
                Uwaga całkiem na miejscu. Czy tylko małolaty chodzą do solarium?
                Przyjemność leżenia na ,,takim publicznym łóżku'' jest prawie taka sama jak
                przyjemność korzystania z publicznej toalety,tyle że w tym drugim przypadku
                czasem do korzystania zmusza nas konieczność :)
                • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 27.08.07, 22:03
                  magda330 napisała:

> Uwaga całkiem na miejscu.

A czy oby to nie jest tak, że samo Konsorcjum, bądź ktoś na zlecenie robi
                  umiejętnie dobra reklamę, niechybnie zwiększając zyski firmie? coraz trudniej o
                  wypłacalnego klienta, ale też by móc co tu więcej najlepiej wykupić sobie karne,
                  właśnie się wybieram ale nie wiem , czy w tym sezonie należy dbać o tak ciemną
                  karnacją, czy to politycznie zgodne???
                  • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 27.08.07, 22:07
                    (może teraz pójdzie w całości?)

A czy oby to nie jest tak, że samo Konsorcjum, bądź ktoś na zlecenie robi
                    umiejętnie dobra reklamę, niechybnie zwiększając zyski firmie? coraz trudniej o
                    wypłacalnego klienta, ale też by móc coś tu więcej, najlepiej wykupić sobie
                    karnet, właśnie się wybieram ale nie wiem, czy w tym sezonie należy dbać o tak
                    ciemną karnacją, czy to politycznie zgodne???
                    • jasiawalker Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 27.08.07, 23:31
                      hm..andrzejowi na zdrowie solarium nie wyszlo choc ukrylo nieco
                      czerwone zdrowe policzki natomiast olus choc ladnie sie zbrazowil to
                      pnie sie w gore chlopina..hm...juz sama nie wiem-chodzic do tego
                      solarium czy nie....a tak swoja droga-co maja spalone pasemka i
                      obieranie cebuli wspolnego z tym solarium?
                      • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 28.08.07, 00:23
                        Może i nie jest to pani o szczególnej cnotliwości jak powiedział o anecie k.
                        powściągliwy minister. ale w jakiś pośredni sposób przyczyniła się do upadku
                        Naszego Wielkiego Imperium. andrzejowi też to nie wyszło na zdrowie nie wiadomo
                        czy do usa z tym bydłem nie przepędzą go, ale możliwe że to zagłębie słynące z
                        obierania cebuli zostanie, a jest to dość dochodowy interes bez większych
                        nakładów, tak że chyba i mnie nic nie pozostaje innego jak zawitać do tego
                        przybytku, ciekawe czy dobrą kawę serwują, pijam z cukrem tylko;)))
                        • jasiawalker Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 28.08.07, 21:49
                          widze ze firma sie rozrasta-nie dosc ze opalic sie mozna,to i
                          pasemka zrobic,kawy z cukrem sie napic...a onegdaj(jak to z
                          upodobaniem mowil śp. roman minister g.)nie mialam gdzie na kawe
                          gosci zaprosic co to bez uprzedzenia mnie najechali i zmuszona bylam
                          wyciagnac flaszeczke dżakadanielsa com ją przywiozla z wysp i
                          ogladalam tylko pod slonce,tfu...zem sie strula swinstwem:)a moglam
                          gosci do solarium zaprosic na kawe
                          a propos pani anety-cnotliwoscia moze nie grzeszy ale co se za free
                          znalazla ojca dla dziecka to se znalazla...znaczy za panstwowe
                          pieniadze bo one razcej niczyje wiec hulaj dusza
                          tak slyszalam ze to moze byc dziecko tuskowe ale czy ja wiem...czy
                          to mozna ludziom wierzyc?
                          • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 28.08.07, 23:25
                            jasiawalker napisała:

>... slyszalam ze to moze byc dziecko tuskowe ale czy ja wiem...czy
                            > to mozna ludziom wierzyc?

Z tym zaufaniem to bardzo poważna sprawa. Kubuś Puchatek ma ciekawą
                            interpretacje ostatniej chwili, a sama ona, nadal nie wie kto ojcem jej dziecka,
                            chyba nikt z upadłego ugrupowania politycznego, cóż byłby to za interes i
                            dziecko mogło by się wstydzić kroku matki w przyszłości, a napięcie rośnie. Nikt
                            na bank nie obiecywał że będzie nam lepiej, ale mieliśmy chociaż inaczej, teraz
                            jest szybko i odjazdowo ;) Może i ludziom wierzyć nie można, ale próbować warto,
                            a kawy też się napiję,

chyba???
                      • sauber1 Re: nowe pracownice SANDRY - SOLARIUM 28.08.07, 23:32
                        jasiawalker napisała:

> ....a tak swoja droga-co maja spalone pasemka i
                        > obieranie cebuli wspolnego z tym solarium?

Nie mam zielonego pojęcia, może to fragment z nowej obowiązkowej lektury, a kto
                        raczy wiedzieć co autor miał na myśli w przypływie euforii twórczej, może to
                        jest z gombrowicza, albo lokalnego twórcy???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka