Gość: Baton IP: *.psi-net.pl 14.12.01, 23:50 ..... miejscu w klasyfikacji forow.... :-((( Z drugiej strony znowu mamy kogo gonic... ;-))) A swoja droga Lodzi naleza sie gratulacje. W koncu wyprzedzic Bydgoszcz to nie lada sztuka.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Znowu na 4..... 16.12.01, 20:12 No wracam po dwoch dnaich a bydziowe forum praktycznie stoi w miejscu Łódz objechala nas duzym lukiem i w ogol eh... dobrze ze choc zdalem egzamin. Pozdrawiam wszystkie "szczury", ktore opuscily tonacy okret-czesw Wam i chwala! KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do KroTossa... 16.12.01, 20:25 Gratuluje zdania egzaminow-to bardzo dobra wiadomosc. pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do KroTossa... 16.12.01, 20:36 Bardzo dziekuje Radco, tylko ze to nie z uczelni tylko treningu, ale dla mnie osobiscie to o wiele wazniejsze sa te egzaminy niz uczelniane-z waznego powodu. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do KroTossa... 16.12.01, 20:41 Ja oczywiscie rowniez bardzo cenie i pochwalam uprawianie jakiegos sportu w mlodym wieku.Nie chodzi tylko o wyrabianie tzw. tezyzny fizycznej. Bardziej pozytecznym widze wyrabianie w ten sposb tzw. hartu ducha. Juz nieraz okazalo sie,ze osoby -ktore trenuja jaks dyscypline,potrafia latwiej znosic przeciwnosci zycia. Sportowiec nigdy nie mowi; "nie dam rady " tylko ;"zobacze jak daleko dam rade " pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: do KroTossa... 16.12.01, 21:04 Hieh Radco nie chce tu dawac publicznie do wiadomosci co trenuje, ale jest to rodzaj sportu, ktory wyrabia bardzo ducha, a moj styl jeszcze bardziej niz normalenie kladzie nacisk na rozwoj tych spraw-miedzy innymi dla tego tak bardzo cenie to, ze udalo mi sie zdac, bo nie podchodze do tego czysto sportowo. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do KroTossa... 16.12.01, 21:28 Dlatego sie troche rozpisalem -bardzo ogolnie,poniewaz nie wypadalo sie pytac co trenujesz.To dobrze,ze rowniez tak dyplomatycznie odpowiedziales. Ciesze sie,ze podzielasz moj poglad odnosnie hartu ducha.Mialem akurat takie przypadki,gdzie zajecie sie treningami -wyzwolilo wiele energii zyciowej. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: do KroTossa... IP: 194.203.162.* 17.12.01, 12:06 no to pozostaje sie tylko upic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demio Re: Znowu na 4..... IP: *.zapid.com 19.12.01, 13:07 Ograniczyłem aktywnosc na Forum, ale teraz wracam. Widzialem, ze pojawili sie tez ludzie, ktorych szanuje - m.in. Pontus, fin, radca (oczywiscie Ciebie kroToss tez szanuje, ale Ty nie zniknales na dlugo). To co chlopaki, zapuszczamy ciekawe watki, dyskutujemy i do dyskusji zapraszamy innych. Może Łódka nie odpłynie nam za daleko :-))) dem Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Znowu na 4..... 19.12.01, 14:53 Gość portalu: Demio napisał(a): >(oczywiscie Ciebie kroToss tez szanuje, ale Ty nie zniknales na dlugo) Dzieki Demio ^_^ ale tak naprawde to nie bylo mnie dwa dni az ostatnio-czyli najdluzej w mojej historii "dzialalnosci" na forum he he, ale to ze wzgledow niezaleznych ode mnie ^_" Pozdrawiam powracajacych na nasze bydziowe forum KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś