genuine44 Re: Elodia na Prezydenta! 29.07.03, 12:18 Czy ktos moze wie jak zostac prezydentem? (jak zrobic elodie prezydentem?) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Elodia na Prezydenta! 29.07.03, 13:54 Jeżeli ktoś wie jak zostać prezydentem, w ostateczności posłem lub senatorem, proszę wpisywać tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
milo-minderbinder Re: Elodia na Prezydenta! 29.07.03, 13:54 lokator napisał: > Jeżeli ktoś wie jak zostać prezydentem, w ostateczności posłem lub senatorem, > proszę wpisywać tutaj. Zapytajcie RADCĘ, On już raz senatorem zostawał. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Elodia na Prezydenta! 29.07.03, 15:18 Radco! Jeśli byłbyś tak miły, podziel się z nami swoim doświadczaniem w zostawaniu posłem, senatorem oraz prezydentem miasta Bydgoszczy. Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Elodia na Prezydenta! 30.07.03, 01:15 aaa paskudniki włochate , turkucie cętkowane za co wy chcecie mnie tak pokarać? W polityce nie można mieć czystych rąk , żeby zrobić dobro dla miliona trzeba zrobic krzywdę setce , czyjeś łzy na sumieniu , czyjąś krew na rękach.... Za żadne skarby świata !! Marek Aureliusz dał się wrobić , ja nigdy ! Spadajcie na drzewo z takimi pomysłami ! Daj wam Bozia zdrowie............. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Elodia na Prezydenta! 30.07.03, 01:16 > Marek Aureliusz dał się wrobić , ja nigdy ! > Spadajcie na drzewo z takimi pomysłami ! > Daj wam Bozia zdrowie............. Nikt sie Ciebie nie pyta. Elodia na prezydenta. ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Elodia na Prezydenta! 30.07.03, 02:23 Uprzedzam , że w razie czego na początek prezydentury złapię tych , którzy mnie wrobili w to stanowisko poobcinam nóżki i rączki i postaram się by żyli dłuuuuuuuuugo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Elodia na Prezydenta! 31.07.03, 10:41 Czy Ty Elodio, prezydencie-elekcie, klikasz może z drugiej półkuli??? Czy tylko nocne zmiany? Polynomial-c p.s. A może po północy z krypty wychodzisz :[ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Elodia na Prezydenta! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:38 a radca na prezydentową Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Elodia na Prezydenta! 31.07.03, 12:42 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a radca na prezydentową Wróciłeś?!!?!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Elodia na Prezydenta! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 12:46 lokator napisał: > > Wróciłeś?!!?!! > :-))) tylko polowicznie zwloki dostarczono do bydzi, duch jeszcze nie dojechal Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Elodia na Prezydenta! 01.08.03, 02:22 Czy Ty Elodio, prezydencie-elekcie, klikasz może z drugiej półkuli??? Czy tylko nocne zmiany? Polynomial-c p.s. A może po północy z krypty wychodzisz :[ Zgadłeś :) brawo :) A może po północy z krypty wychodzisz :[ No owszem jestem wampirzycą , tą porą nocną egzystuję i się posilam , czasem ukąszę i ktoś życie straci a czasem.... jak kogoś polubię to ukąszę inaczej i wtedy jako wampir dotrzymuje mi towarzystwa.... Odpowiedz Link Zgłoś