mac_bakos 17.01.08, 22:23 TVinfo podalo, ze wg. Rzepy mamy w bydzi serwis F-16 :)Nawet jesli nie bedzie to nic duzego, to bedzie dobrze wygladac w "CV miasta". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolsparty Re: Mamy F-16? 17.01.08, 22:30 mac_bakos napisał: > TVinfo podalo, ze wg. Rzepy mamy w bydzi serwis F-16 :)Nawet jesli nie bedzie > to nic duzego, to bedzie dobrze wygladac w "CV miasta". Tak, zwłaszcza jeżeli będą nisko przelatywały prędkością naddźwiękową nad miastem. Już zazdroszczę. Brawa dla Bydgoszczy i jej CV. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mac_bakos Re: Mamy F-16? 17.01.08, 22:58 Masz czego, wiec tez bym zazdroscil. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Znowu narzekacie ? 18.01.08, 13:44 poczytaj sobie na stronie , a później zabierajcie głos.Od 60 lat w Bydgoszczy są serwisowane samoloty i jakoś ich nie widać i nie słychać i nikomu nie przeszkadzają , więc serwisowanie F-16 w żaden sposób nie wpłynie na spokój miasta. Malkontenci do psychologa , a mohery na swoje forum www.wzl2.mil.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mac_byd Re: Mamy F-16? 17.01.08, 23:01 Praktycznie jest już przesądzone, że będzie to Bydgoszcz WZL2. Problemem jest zakres serwisowania F16. Potrzebne sa spore nakłady finansowe w wysokości kilkudziesięciu milionów dolarów. Mamy szansę serwisować wszystkie F16, ktore lataja w Europie środkowo-wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tahitanczyk Re: Mamy F-16? 18.01.08, 00:24 Migi są znacznie głośniejsze od F-16 a już od wielu lat je u nas remontują i jakoś nikt dotychczas z powodu hałasów nie protestował. Zresztą , praktycznie rzecz biorąc, to serwis F-16 już jest przesądzony. I dobrze, bo do miejskiej kasy też coś z tego skapnie. Odpowiedz Link Zgłoś
volvo7000 Re: Mamy F-16? 18.01.08, 12:25 A co mam zrobic? Pisac petycje zeby mi samoloty nad blokiem nie przelatywaly co 5 minut? Nie ma skarg, ale nie oznacza to ze nie są uciazliwe dla mieszkancow Kapuścisk, Błonia i Glinek. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Mamy F-16? 18.01.08, 12:52 volvo7000 napisał: > A co mam zrobic? Pisac petycje zeby mi samoloty nad blokiem nie > przelatywaly co 5 minut? > Nie ma skarg, ale nie oznacza to ze nie są uciazliwe dla mieszkancow > Kapuścisk, Błonia i Glinek. Bo to jest miasto wiec jak sie chce ciszy to mozna sie wyprowadzic na wies Odpowiedz Link Zgłoś
iro-7 Re: Mamy F-16? 18.01.08, 16:54 Mieszkam na Szwederq, więc nie tak daleko, a jedyne samoloty jakie słyszę to stare wysłużone samoloty śmigłowe. Rodzina mieszka w okolicach Kossaka i też tam sporadycznie cokolwiek słychać. Najbardziej pojazdy aeroklubu... Odpowiedz Link Zgłoś