Dodaj do ulubionych

70% imbecyl

IP: *.bydgoszcz.pl 11.01.02, 18:22
wg jakiegoś tam programu w telewizji , wg polskich statystyk prawdopodobieństwo
tego , że jestem imbecylem wynosi coś ok. 70% . Jestem przeciwnikiem wejścia do
Uni . Dlaczego ? Nie wierzę w dobre intencje i kompetencje naszego rządu . Myslę
że nie potrafią lub nie chcą wynegocjować dla Polski korzystnych warunków
wejścia do Uni . Chcę byc "Europejczykiem" ale nie tej II lub III klasy .
Czy tez macie takie wrażenie , że coś jest nie tak . Przecież ...
Obserwuj wątek
    • Gość: małgośka Re: 70% imbecyl IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 16:17
      Gość portalu: nim napisał(a):

> wg jakiegoś tam programu w telewizji , wg polskich statystyk prawdopodobieństwo
      >
      > tego , że jestem imbecylem wynosi coś ok. 70% . Jestem przeciwnikiem wejścia do
      > Uni . Dlaczego ? Nie wierzę w dobre intencje i kompetencje naszego rządu . Mysl
      > ę
      > że nie potrafią lub nie chcą wynegocjować dla Polski korzystnych warunków
      > wejścia do Uni . Chcę byc "Europejczykiem" ale nie tej II lub III klasy .
      > Czy tez macie takie wrażenie , że coś jest nie tak . Przecież ...

a nie pomyślałeś, że dziś my po prostu jesteśmy europejczykami co najwyzej III
      klasy, ale jednak wedle zasady lepiej z mądrym zgubić, jak z głupim znaleźć albo
      innej, że równac trzeba zawsze w górę, jedyną naszą szansą, zeby wejść do wyższej
      klasy jest wejście do Unii; niestety to oni nam dyktują warunki a nie my im, a
      bez Unii będziemy już nie II albo III ale X klasą; niedawno na lotnisku w
      Sztokholmie urzędnik paszportowy czołgał mnie po co tu przyjechałam i na jak
      długo, a czy mam bilet powrotny, a czy mam pieniądze na pobyt... i co ? myślisz,
      że tak jest dobrze? pozdrawiam małgośka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka