intervention 10.09.08, 13:29 Hahahah czyli wyszło jak zwykle po "bydgosku". Ciągle coś stoi na przeszkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komix1 Bydgoszcz w wersji BYLOT-u nieobecna w sieci 10.09.08, 13:59 Za 1/10 kwoty, która miasto przeznacza na ten nielot mogę poprowadzić serwis o mieście. Zwłaszcza, że dane na ich WWW są tak trywialnie ogólne i dostępne, że aż wstyd je umieszczać (pierwszy przykład - info o restauracji "Pod papugami" - dosłowne Ctrl+C i Ctrl+V z WWW restauracji. Wersja angielska już od kilkunastu miesięcy jest 'temporary' unavailable! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
koles122 Re BYLOT- to stowarzyszenie zatem.... 10.09.08, 18:33 Prezydent,który przekazuje pieniadze powinien zabrac sie za porzadki w tej organizacji i moze zainteresowac sie co oni robia i jeszcze bardziej co robi ta Pani,która w jego imieniu powinna się interesowac - a dowiedziałby sie ciekawych rzeczy miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35596,5483980,Kubiak_Warzocha__Ksiadz_zapomnial__ze_nie_mowie_po.html Odpowiedz Link Zgłoś
lokomotor Re BYLOT????? 13.09.08, 11:47 Komu oni są potrzebni - skoro nawet tak łatwa sprawa to u nich lata .Ciekawe kto ich rozlicza w Ratuszu?Prezydent pryncypialny w rozliczeniu Polonii - a tu - nie wierze???No chyba.....Ciekawostka na co i ile z Ratusza idzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
vanbach Kubiak-Warzocha 14.09.08, 10:54 Jeden z moich poprzedników pokazał, kto odpowiada za turystykę w urzędzie miasta. Znającym środowisko turystyczne kojarzy się ona z pewnym oddziałem PTTK, który za czasów jej prezesowania miał bardzo duże kłopoty finansowe i prawne. Pisała o tym prasa. Druga częśc nazwiska kojarzy się (być może się mylę) z pewnym działaczem solidarnościowym, który teraz może być nadal zatrudniony jest na wysokim stanowisku w instytucji kontrolujacej m.in. samorządy. Oczywiście nie wierzę, żeby to stanowisko dostała po znajomości, tym bardziej, że w tedy miała jednoczłonowe nazwisko. Oczywiście też, mąż nie może odpowiadać za zawodowe obowiązki żony. Puzle jednak układają się tak dziwnie. A w Toruniu jest LOT i jakoś funkcjonuje. Może tę panią przenieść do Torunia, a u nas zatrudnić kogoś od nich? Odpowiedz Link Zgłoś
koles122 Re: Vanabach wprowadza??? 14.09.08, 16:53 Odpowiedz Vanabacha chyba sie mija z prawda bo niedawno przyczytalismy www.express.bydgoski.pl/look/article.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1001&NrSection=1&NrArticle=113308 Przez kilkanaście lat prowadziłam PTTK w Bydgoszczy zupełnie społecznie – mówi Barabara Kubiak-Warzocha. - Zdaję sobie jednak sprawę, że być może pewna gratyfikacja byłaby tu potrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
vanbach Kolesia122 nie umie czytać? 15.09.08, 09:11 Nie wiem, czy pełniła funkcję prezesa społecznie i jaki to ma związek ze sprawą. Pisałem o czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly-gonzo Re: Skoro .... 16.09.08, 21:09 Skoro było sie tak doskonałym to dlaczego PTTK pozbył sie budynku przy ul.Gdanskiej????Czy stanice wodne nadal są własnościa PTTK??? Kto teraz jest Prezesem PTTK Szlak BRDY????Czy nadal realizuja zanokomity pomysł tramwaju wodnego????? Odpowiedz Link Zgłoś