elodia 17.10.03, 02:07 Ja : Łazienki z Warszawy Teatr Stary razem z zespołem z Krakowa Zespół Piwnicy Pod Baranami z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 02:13 Jeśli na nasze forum zajrzy ktoś z Torunia lub innego miasta to oczywiście przenosi do siebie czyli miasta , w którym mieszka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 192.160.110.* 17.10.03, 09:24 akademie medyczna skadkolwiek np. z torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.03, 09:29 Piwnice Pod Baranami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.proxyplus.cz / 192.168.19.* 21.10.03, 01:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > akademie medyczna skadkolwiek np. z torunia Ona sama się przeniesie, jak zobaczy "mizerię" UMK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 17.10.03, 09:48 a ja zaczne przyziemnie i konsumpcyjnie: poranny bar z Kadyksu, ktory serwuje niesamowicie pietrowe kanapki (no i nie chodzi mi o sofki ;-)) z posadzonym jajem na samej górce i kawe, kawe we wszystkich odcieniach, smakach i stopniach budzenia ech... ta kanapka z oceanem w tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 81.168.33.* 17.10.03, 09:58 Caly sklad Liverpoolu na Zawisze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 10:10 lepiej MAN UTD z Sir Alexem + Owen, Gerrard i Dudek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 12:47 alem się głodna zrobiła , taka kanapka:))) A poza tym jestem roztrzepana:) Nie dokończyłam... z innych miast POLSKICH! Bo tak po całym świecie szukać to przesada , ograniczmy się do naszego kochanego kraju:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.awacom.pl 17.10.03, 17:32 A ja Holte i Sullivana z Cz-chwy... razem z zarządem ich... i ... coś z Manchatanu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 13:03 elodia napisała: > Ja : > Łazienki z Warszawy > Teatr Stary razem z zespołem z Krakowa > Zespół Piwnicy Pod Baranami z Krakowa Z Sopotu: molo. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 13:12 to ja powiem wiecej: MORZE. Bydgoszcz żąda dostępu do morza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.10.03, 13:13 lokator napisał: > Z Sopotu: molo. I morze obowiązkowo ;) I góry... Chociaż jedną, ale taką, żeby można było poczuć TO, co się czuje zdobywając jakiś szczyt. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 17.10.03, 14:05 A z ta gora, to mozna przeniesc jedna chalupinke, w ktorej wypiekaja ogroooomny, oooookragly, chleb z czarnuszka i robia maslo jak ongis bywalo... i do tego troche soli i, i, i ogoras kiszony w beczce - ale ze mnie konsument dzis wylazl hm? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 16:41 No! Znowu mi smaku narobiłaś:))) A z tym morzem - genialny pomysł , całkowicie popieram:) Trzeba tylko znaleźć trzy magiczne kamienie - jeden od ochrony wspaniałości bydgoskich , drugi od wyrzucania szkaradztw i trzeci do przenoszenia do nas:) Jak się wyrzuci wszystkie paskudztawa to powinno być miejsce choć nie wiem czy się morze zmieści:) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 21:04 jakis normalny klub i z browarem (nierozcienczanym ofkors) za 2 zl :) chyba latwiej to niz lazienki, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 21:14 co łatwiej , jak czary to czary :) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 21.10.03, 01:45 qczi napisała: > jakis normalny klub i z browarem (nierozcienczanym ofkors) za 2 zl :) > chyba latwiej to niz lazienki, no nie? eeee.... to Bydzi takiego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragarrka Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.gazeta.pl / *.eu.org 27.10.03, 10:25 ze stolicy Millera z ferajną i Kwaśniewskiego za frico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 17.10.03, 21:43 Chetnie bym sprowadzil Vatykan zeby zrobic pszyjemnosc Ivice. A dla mnie te piwnice Krakowskie o kturych mowisz, kiedys palilo sie tam dobry haszysz.Dzisiaj moze tesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 18.10.03, 00:59 A dziekuje. I te dwa miecze przyjme na znak zwyciestwa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 09:33 Niema za co ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 19.10.03, 00:33 RM? Ratunku - ja nie chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 24.10.03, 11:42 ispan napisał: > RM Radę Ministrów.... Hmmm.... Też nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 25.10.03, 00:47 he he :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc tapei 101... fotka IP: *.awacom.pl 25.10.03, 00:54 skyscraperpage.com/gallery/data/556/11152003_07_11copy.jpg na pewno nie za wygląd bo jest okropny, ale sporo turystów by się zwałiło bejżeć największy budynek świata... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: tapei 101... fotka 27.10.03, 01:27 zzzzimno... przeniosła bbbym lato... skądkolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.hipernet.ras.pl 28.10.03, 09:37 przystanek woodstock, piłkę z Krakowa, żużel z Częstochowy, Chloe Jones z Hameryki, uniwersytet z Torunia, Acid Drinkers z Poznania, i wszystkie piękne Polki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edward Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 213.77.40.* 28.10.03, 09:51 Ja przeniósłbym niskie bezrobocie jakie jest w Warszawie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ja bym sprowadził 28.10.03, 09:57 Rylla-Nardzewskiego , Iwańca , Najningera , Lewandowskiego , Szyłaka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macias To nic nie da ja chce uciekac :) IP: 158.75.4.* 28.10.03, 13:41 Ucieklem na jeszcze wieksza wioche bo do Torunia .. Tu nie ma zadnych perspektyw ... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Oooo Toruń:) 28.10.03, 14:57 No właśnie , troszka architektonicznych pięknotek z Torunia , sąsiedzi mają tam tego tyle , że powinni się z nami podzielić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 29.10.03, 00:32 np. zamek z Książa. Baaaaaaaaaaardzo ładny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KERAM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 195.85.209.* 29.10.03, 19:58 Może nie przenieśli ale .......Chodzi mi po głowie taki pomysł.Myślęcinek skarb miasta .Położony na końcu głównej ulicy wylotowej miasta.Przedłuzenie koleki z Myślęcinka do skrzyżowania ulicy Gdańskiej z Dworcową.Kolejki kolorowej z odkrytymi wagonikami , stylowo ubraną obslugą , wolno poruszającą sie ulica, zatrzymujaca sie na przystankach, z dzwonkiem na lince ,który by sygnalizował odjazdy i postoje. Niesamowita frajda dla mieszkańców i gościPopis dla reklam i sponsorów Przejazd tej kolejki na pewno by zakłócił przejad innych pojazdów. Ale sami wiemy ze te pojazdy też jeżdżą Gdańską w większości dla szpanu. Co za radość dla oka zobaczyć sapiący gwiżdżący parowozik na Gdańskiej. Może to tylko mażenia a może ...........? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 30.10.03, 00:14 Ciekawe:) To mogło by być fajne:) Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 30.10.03, 07:33 Ostatnio byłem w Krakowie a jest tam kilka fajnych rzeczy: zamiast Starego Rynku - Rynek Krakowski z Sukiennicami i cała otoczką, rozwiazania komunikacyjne a zwłaszcza bezkolizyjne skrzyzowania (no i szybkość prowadzenia inwestycji - nie to co u nas z ul. Kamienną). W B-szczy można było by zrobic rozwiazanie trójmiejskie w sprawie marketów - czyli wszystko poza miasto lub na obwodnicę. No a tak w ogóle to fajnie by było gdyby tuż za Osielskiem było morze a za Stryszkiem rozpoczynały się Tatry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: krakowskie antykwariaty ksiazkowe IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 13:43 Boba Dylana! Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: krakowskie antykwariaty ksiazkowe 01.11.03, 03:12 BB czy możesz więcej info na ten temat??? Choć ja wiem , mam kilka tysięcy książek i właściwie już więcej nie zmieszczę ( pewnie dlatego te w Krakowie omijałam) aleeeee... co oni tam mają? W przyszłym roku jadę na miesiąc i nie byłabym sobą jak mnie diabeł nie skusi... Już się boję:((((((( Oooo €uropejkę bym przeniosła !!! Odpowiedz Link Zgłoś
me_how moja kolej...;) 01.11.03, 03:23 A ja bym przeniosl Palac kultury i nauki...mozecie mowic, ze to postkomunistyczny hlam...ale sadze ze repainting by znacznie poprawil wyglad tego obiektu....tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor blekitny bezowy bialy ???? odpiszcie...;) p.s. zapraszam na myam.w.interia.pl pozdrowionka dla calej bydzi...ludzie jak ja tesknie za tym miastem...na chwile obecna to jest tam wszystko, czego mi trzeba....:D jeszcze raz pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:30 > pozdrowionka dla calej bydzi...ludzie jak ja tesknie za tym miastem...na > chwile obecna to jest tam wszystko, czego mi trzeba....:D A gdzie jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
me_how Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:31 zajrzyj na strone to zobaczysz....w usa... Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:36 O! Genuine bym przeniosła , dokładnie wiem gdzie! Na przystanek autobusowy , który mnie za daleko przenieśli nad jakąś duuurną ulicę nad torem...pod torem czy cuś w tym stylu... Niechby tam stał i mnie na rączkach przenosił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.01.04, 04:15 Odpowiedz Link Zgłoś