Dodaj do ulubionych

Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych miast?

17.10.03, 02:07
Ja :
Łazienki z Warszawy
Teatr Stary razem z zespołem z Krakowa
Zespół Piwnicy Pod Baranami z Krakowa
Obserwuj wątek
    • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 02:13
      Jeśli na nasze forum zajrzy ktoś z Torunia lub innego miasta to oczywiście
      przenosi do siebie czyli miasta , w którym mieszka:)
      • Gość: Ted® Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 192.160.110.* 17.10.03, 09:24
        akademie medyczna skadkolwiek np. z torunia
        • Gość: €uropejka Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.03, 09:29

Piwnice Pod Baranami
        • Gość: *** Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.proxyplus.cz / 192.168.19.* 21.10.03, 01:58
          Gość portalu: Ted® napisał(a):

> akademie medyczna skadkolwiek np. z torunia

Ona sama się przeniesie, jak zobaczy "mizerię" UMK
    • Gość: Déjá vu Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 17.10.03, 09:48
      a ja zaczne przyziemnie i konsumpcyjnie:
      poranny bar z Kadyksu, ktory serwuje niesamowicie pietrowe kanapki (no i nie
      chodzi mi o sofki ;-)) z posadzonym jajem na samej górce i kawe, kawe we
      wszystkich odcieniach, smakach i stopniach budzenia
      ech... ta kanapka z oceanem w tle
    • Gość: ochman Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 81.168.33.* 17.10.03, 09:58
      Caly sklad Liverpoolu na Zawisze :-)))
      • ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 10:10
        lepiej MAN UTD z Sir Alexem + Owen, Gerrard i Dudek :))
        • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 12:47
          alem się głodna zrobiła , taka kanapka:))) A poza tym jestem roztrzepana:) Nie
          dokończyłam... z innych miast POLSKICH! Bo tak po całym świecie szukać to
          przesada , ograniczmy się do naszego kochanego kraju:)
          • Gość: zonc Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.awacom.pl 17.10.03, 17:32
            A ja Holte i Sullivana z Cz-chwy... razem z zarządem ich... i ... coś z
            Manchatanu ;-)
    • lokator Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 13:03
      elodia napisała:

> Ja :
      > Łazienki z Warszawy
      > Teatr Stary razem z zespołem z Krakowa
      > Zespół Piwnicy Pod Baranami z Krakowa

Z Sopotu: molo.
      • ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 13:12
        to ja powiem wiecej: MORZE.

Bydgoszcz żąda dostępu do morza

:))
      • Gość: LJane Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.amb.bydgoszcz.pl 17.10.03, 13:13
        lokator napisał:

> Z Sopotu: molo.

I morze obowiązkowo ;)

I góry... Chociaż jedną, ale taką, żeby można było poczuć TO, co się czuje
        zdobywając jakiś szczyt.

Pozdrawiam @ll
        • Gość: Déjá vu Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 17.10.03, 14:05
          A z ta gora, to mozna przeniesc jedna chalupinke, w ktorej wypiekaja
          ogroooomny, oooookragly, chleb z czarnuszka i robia maslo jak ongis bywalo... i
          do tego troche soli i, i, i ogoras kiszony w beczce - ale ze mnie konsument
          dzis wylazl hm?
          • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 16:41
            No! Znowu mi smaku narobiłaś:))) A z tym morzem - genialny pomysł , całkowicie
            popieram:) Trzeba tylko znaleźć trzy magiczne kamienie - jeden od ochrony
            wspaniałości bydgoskich , drugi od wyrzucania szkaradztw i trzeci do
            przenoszenia do nas:) Jak się wyrzuci wszystkie paskudztawa to powinno być
            miejsce choć nie wiem czy się morze zmieści:)
            • qczi Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 21:04
              jakis normalny klub i z browarem (nierozcienczanym ofkors) za 2 zl :)
              chyba latwiej to niz lazienki, no nie?
              • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 17.10.03, 21:14
                co łatwiej , jak czary to czary :)
              • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 21.10.03, 01:45
                qczi napisała:

> jakis normalny klub i z browarem (nierozcienczanym ofkors) za 2 zl :)
                > chyba latwiej to niz lazienki, no nie?

eeee.... to Bydzi takiego nie ma?
                • Gość: tragarrka Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.gazeta.pl / *.eu.org 27.10.03, 10:25

ze stolicy Millera z ferajną i Kwaśniewskiego za frico
    • Gość: MMM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 17.10.03, 21:43
      Chetnie bym sprowadzil Vatykan zeby zrobic pszyjemnosc Ivice.
      A dla mnie te piwnice Krakowskie o kturych mowisz, kiedys palilo sie tam dobry
      haszysz.Dzisiaj moze tesz.
      • ivica Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 18.10.03, 00:59
        A dziekuje. I te dwa miecze przyjme na znak zwyciestwa :))
        • Gość: MMM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.w81-53.abo.wanadoo.fr 18.10.03, 09:33
          Niema za co ! ;-)
    • ispan Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 18.10.03, 04:46
      RM
      • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 19.10.03, 00:33
        RM? Ratunku - ja nie chcę!
      • lokator Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 24.10.03, 11:42
        ispan napisał:

> RM

Radę Ministrów....
        Hmmm....
        Też nie za bardzo...
        • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 25.10.03, 00:47
          he he :))))))))
          • Gość: zonc tapei 101... fotka IP: *.awacom.pl 25.10.03, 00:54
            skyscraperpage.com/gallery/data/556/11152003_07_11copy.jpg
            na pewno nie za wygląd bo jest okropny, ale sporo turystów by się zwałiło
            bejżeć największy budynek świata...
            • elodia Re: tapei 101... fotka 25.10.03, 01:40
              o rrrany...
              • elodia Re: tapei 101... fotka 27.10.03, 01:27
                zzzzimno... przeniosła bbbym lato... skądkolwiek...
    • Gość: kristof Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.hipernet.ras.pl 28.10.03, 09:37
      przystanek woodstock, piłkę z Krakowa, żużel z Częstochowy, Chloe Jones z
      Hameryki, uniwersytet z Torunia, Acid Drinkers z Poznania, i wszystkie piękne
      Polki
    • Gość: edward Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 213.77.40.* 28.10.03, 09:51
      Ja przeniósłbym niskie bezrobocie jakie jest w Warszawie!!!!
    • unsatisfied6 ja bym sprowadził 28.10.03, 09:57
      Rylla-Nardzewskiego , Iwańca , Najningera , Lewandowskiego , Szyłaka itp.
    • Gość: Macias To nic nie da ja chce uciekac :) IP: 158.75.4.* 28.10.03, 13:41
      Ucieklem na jeszcze wieksza wioche bo do Torunia ..
      Tu nie ma zadnych perspektyw ...
      • ivica Re: To nic nie da ja chce uciekac :) 28.10.03, 13:43
        to wracaj
        • elodia Re: Oooo Toruń:) 28.10.03, 14:57
          No właśnie , troszka architektonicznych pięknotek z Torunia , sąsiedzi mają tam
          tego tyle , że powinni się z nami podzielić:)))
    • Gość: Mateo Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 29.10.03, 00:32
      np. zamek z Książa.
      Baaaaaaaaaaardzo ładny!:)
    • Gość: KERAM Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: 195.85.209.* 29.10.03, 19:58
      Może nie przenieśli ale .......Chodzi mi po głowie taki pomysł.Myślęcinek skarb
      miasta .Położony na końcu głównej ulicy wylotowej miasta.Przedłuzenie koleki z
      Myślęcinka do skrzyżowania ulicy Gdańskiej z Dworcową.Kolejki kolorowej z
      odkrytymi wagonikami , stylowo ubraną obslugą , wolno poruszającą sie ulica,
      zatrzymujaca sie na przystankach, z dzwonkiem na lince ,który by sygnalizował
      odjazdy i postoje. Niesamowita frajda dla mieszkańców i gościPopis dla reklam i
      sponsorów Przejazd tej kolejki na pewno by zakłócił przejad innych pojazdów.
      Ale sami wiemy ze te pojazdy też jeżdżą Gdańską w większości dla szpanu. Co za
      radość dla oka zobaczyć sapiący gwiżdżący parowozik na Gdańskiej. Może to tylko
      mażenia a może ...........?
      • elodia Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 30.10.03, 00:14
        Ciekawe:) To mogło by być fajne:)
    • gazamate Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m 30.10.03, 07:33
      Ostatnio byłem w Krakowie a jest tam kilka fajnych rzeczy: zamiast Starego
      Rynku - Rynek Krakowski z Sukiennicami i cała otoczką, rozwiazania
      komunikacyjne a zwłaszcza bezkolizyjne skrzyzowania (no i szybkość prowadzenia
      inwestycji - nie to co u nas z ul. Kamienną). W B-szczy można było by zrobic
      rozwiazanie trójmiejskie w sprawie marketów - czyli wszystko poza miasto lub na
      obwodnicę. No a tak w ogóle to fajnie by było gdyby tuż za Osielskiem było
      morze a za Stryszkiem rozpoczynały się Tatry ;)
    • Gość: [B]B krakowskie antykwariaty ksiazkowe IP: *.enisoft.NET 30.10.03, 13:36
      • Gość: €uropejka Re: krakowskie antykwariaty ksiazkowe IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.03, 13:43

Boba Dylana!
        • elodia Re: krakowskie antykwariaty ksiazkowe 01.11.03, 03:12
          BB czy możesz więcej info na ten temat??? Choć ja wiem , mam kilka tysięcy
          książek i właściwie już więcej nie zmieszczę ( pewnie dlatego te w Krakowie
          omijałam) aleeeee... co oni tam mają? W przyszłym roku jadę na miesiąc i nie
          byłabym sobą jak mnie diabeł nie skusi... Już się boję:(((((((
          Oooo €uropejkę bym przeniosła !!!
          • me_how moja kolej...;) 01.11.03, 03:23
            A ja bym przeniosl Palac kultury i nauki...mozecie mowic, ze to
            postkomunistyczny hlam...ale sadze ze repainting by znacznie poprawil wyglad
            tego obiektu....tylko jeszcze nie wiem na jaki kolor
            blekitny
            bezowy
            bialy
            ???? odpiszcie...;)

p.s. zapraszam na myam.w.interia.pl

pozdrowionka dla calej bydzi...ludzie jak ja tesknie za tym miastem...na
            chwile obecna to jest tam wszystko, czego mi trzeba....:D

jeszcze raz pozdrowionka.
            • genuine44 Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:30

> pozdrowionka dla calej bydzi...ludzie jak ja tesknie za tym miastem...na
              > chwile obecna to jest tam wszystko, czego mi trzeba....:D

A gdzie jestes?
              • me_how Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:31
                zajrzyj na strone to zobaczysz....w usa...
                • elodia Re: moja kolej...;) 01.11.03, 03:36
                  O! Genuine bym przeniosła , dokładnie wiem gdzie! Na przystanek autobusowy ,
                  który mnie za daleko przenieśli nad jakąś duuurną ulicę nad torem...pod torem
                  czy cuś w tym stylu... Niechby tam stał i mnie na rączkach przenosił!
    • Gość: . Re: Co byście przenieśli do Bydgoszczy z innych m IP: *.telsten.com / *.telsten.com 22.01.04, 04:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka