qczi 01.11.03, 21:07 hahaha wlaczcie polsat hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qczi Re: ale jaja 01.11.03, 21:28 buuuuuuuuuuu iwonka odchodzi z baru :'((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: ale jaja IP: *.awacom.pl 01.11.03, 23:06 oglądasz to?? Mnie na samą myśl jest niedobrze... od Big Brothera i tego głupka o tym samym nazwisku mam dość realty show... Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: ale jaja 01.11.03, 23:06 po robocie przy piatq zonk... nie psuj stereotypu polskiego gimnazjalisty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: ale jaja IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 01.11.03, 23:10 Ta hipnoza to po prostu była większa szopka, niż te foroomowe pożegnania/odejścia swego czasu ;P Lubię Bar. Świetna rozrywka, choć może NIE najwyższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Qczi... IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 01.11.03, 23:16 Skoro tylko nam (i zonkowi ;P) zdarza się oglądać to RS to może powiedz, kto jest Twoim faworytem/faworytką ;P Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Qczi... 02.11.03, 15:49 sczerze? adrian, ale on jush odpadl ;) powiem, kogo nie lubie: wszystko, co napisze, to tylko moje przemyslenia, niesprawdzoen :) leszka damski boxer nie ufam w nic, co mowi, ze sam zrzekl ise praw rodzicielskich itd przedstawiciel pokolenia, ktore g* wie o rownouprawnieniu plci, stara sie wszystkimi rzadzic damian alkoholik, cale zycie nieatrakcyjny mezczyzna, ktory klei sie do kazdej, podgladacz, ocieracz, owija sie tymi szmatami, podejrzewam, ze byl bezdomny edyta odpadla, ale i tak napisze: malomiasteczkowa, ograniczona obgadywaczka, bardziej papieska niz sam papiesh no i a deserek: madzia glupia suka, z typu, ktorych nigdy nie lubilam, intrygantka, strasznie mnie wqrwila w momencie, gdy podleciala do kamery i pokazaa gacie tomali piepshac, ze w stringach sie nie plywa. da sie plywac? to sie plywa do jasnej ciasnej, a jej sie wydaje, ze jest taka idealna kogo lubie tomale jest glupia i naiwna, taka, jakie my wszystki bylybysmy, gdyby nie rownouprawnienie, bo do tego starali sie nas rownac faceci frytka jej przeciwienstwo, wyzwolona, mowi i robi to, na co ma ochote polubilam ja, gdy zaczela stroic miny, nie zwracaja uwagi, ze to ja szpei a no i w koncu przestala ten badziew na siebie nakladac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: Qczi... 02.11.03, 16:01 qczi napisała: > boxer > papiesh > wqrwila > piepshac Matko boska! Po jakiemu to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Moi Faworyci? Hmmm IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 16:16 Zdecydowanie Wielki Brat ;) A tak poważnie - nie narodził się jeszcze chyba mój Faworyt do realityshow. I się pewnie nie narodzi, bo nie przepadam za ekshibicjonizmem. Tak hmmm delikatnie mówiąc. Oglądam, bo moja córeczka lubi czołówkę ;P Pozdrawiam @ll Szczególnie qczi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Moi Faworyci? Hmmm 03.11.03, 17:39 no a jak w takim razie sadzisz, kto wygra i dlazcego Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Moi Faworyci? Hmmm 03.11.03, 18:26 qczi napisała: > no a jak w takim razie sadzisz, kto wygra i dlazcego Zwyciezca na prezydenta!! A niby czemu nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Moi Faworyci? Hmmm IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 03.11.03, 21:36 Właśnie, Frytka na prezydentową!" "A czemu nie"? Boszszzzzzzzzzzzz, żenada! Tak, qczi, według mnie wygra Frycia, lub ten nawiedzony (jak Mu tam?) no ten, ten z Ameryki ;) Odpowiedz Link Zgłoś