Dodaj do ulubionych

Korty tenisowe

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 21:02
Pora zaktualizować informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Rembierz Kalundborg Tennisklub - Dania IP: *.61.132.152.generic-hostname.arrownet.dk 20.12.03, 00:27
      Czesc Jarek.Nie wiem dokladnie czy do Ciebie ma sie odnosic ta wiadomosc.Ja
      jestem trenerem tenisa, miszkajåcym w Danii, Kalundborg. Chodzi mi o kontakt z
      jednym z klubøw tenisowych w Byd. Nasz gløwny plan jest nawiåzanie
      przyjacielskiego kontaktu i o zorganizowanie wycieczki do Byg w tyg.15 2004.
      Potrzebne mi så info. o klubach ktøre majå ochote zozwinåc aktywacje
      tennisowå, moze wiesz cos na ten temat.Jezeli masz mozliwosc i czas prosze
      Ciebie o przyslanie mail- adresøw do poszczegulnych klubøw. Prosze Cie o
      pomoc! Møj adres. michal@ka-net.dk Wesolych Swiåt / Kalundborg Tennisklub
    • unsatisfied6 super 20.12.03, 00:34
      pora coś powiedzieć na ten temat

będą tak drogie , nie będzie tenisistów

będą drogie pływalnie , nie będzie pływaków .

w kaliforni te rzeczy mają uczniowie za darmo
      ( i dorośli w szkołach )

wiem - nas na to nie stać , to nie są stany .
      my wolimy nie inwestwać w młodzież , niech się
      szlaja po ulicach i knajpach na swój koszt .
    • Gość: amator !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:20
      ostrzegam przed kortami na Makwarta!

facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem jest
      wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go nie
      ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn).

tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym
      miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z gliny i
      jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie wpadło),
      tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebrałem
      się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie
      zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był najgorszą
      postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!!
      a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie spodziewaliśmy
      się takiej chamówy....!!!!!!
      - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja
      - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania
      czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz
      złodziejstwa....
      - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobie
      pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max. 10zł???
      (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi w oko
      tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było)

ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klienta i
      przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsuje
      bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tylko
      zwykłym cieciem!!!!!

szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów, gdyż
      zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa....
      • krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:22
        Gość portalu: amator napisał(a):

> ostrzegam przed kortami na Makwarta!
        >
        > facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem
        jest
        > wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go
        nie
        > ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn).
        >
        > tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym
        > miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z
        gliny i
        > jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie
        wpadło),
        > tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebrałem
        > się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie
        > zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był
        najgorsz
        > ą
        > postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!!
        > a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie
        spodziewaliśmy
        > się takiej chamówy....!!!!!!
        > - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja
        > - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania
        > czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz
        > złodziejstwa....
        > - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobie
        > pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max.
        10zł??
        > ?
        > (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi w
        oko
        > tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było)
        >
        > ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klienta
        i
        > przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsuje
        > bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tylko
        > zwykłym cieciem!!!!!
        >
        > szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów,
        gdyż
        > zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa....

urzekła mnie Twoja historia.
        • unsatisfied6 Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:28
          krotoss napisał:

> Gość portalu: amator napisał(a):
          >
          > > ostrzegam przed kortami na Makwarta!
          > >
          > > facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem
          >
          > jest
          > > wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go
          >
          > nie
          > > ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn).
          > >
          > > tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym
          > > miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z
          > gliny i
          > > jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie
          > wpadło),
          > > tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebra
          > łem
          > > się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie
          > > zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był
          > najgorsz
          > > ą
          > > postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!!
          > > a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie
          > spodziewaliśmy
          > > się takiej chamówy....!!!!!!
          > > - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja
          > > - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania
          > > czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz
          > > złodziejstwa....
          > > - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobi
          > e
          > > pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max.
          > 10zł??
          > > ?
          > > (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi
          > w
          > oko
          > > tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było)
          > >
          > > ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klien
          > ta
          > i
          > > przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsu
          > je
          > > bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tyl
          > ko
          > > zwykłym cieciem!!!!!
          > >
          > > szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów,
          > gdyż
          > > zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa....
          >
          >
          > urzekła mnie Twoja historia.
          >
          intrygujące

ciekawe który kort tenisowy należy do amatora ?
          • krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:29
            unsatisfied6 napisał:

> intrygujące
            > ciekawe który kort tenisowy należy do amatora ?

pewnie ten najbardziej profesjonalny.
            • Gość: amator Re: !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:31
              Panowie....

czy gdyby jakiś szczun Was zbeształ i widział w Was złodziei to by to po Was
              spłyneło??? wątpię.....

"szanujesz ludzi, to wymagaj szacunku od innych" :)))
        • Gość: amator Re: !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:29
          chcesz chusteczkę?

p.s. a musiałeś to cytować? kto pozamiata ten syf który zrobiłeś? (bez urazy)
          • krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:33
            Gość portalu: amator napisał(a):

> chcesz chusteczkę?

nie dzięki mam ochroniarza

> p.s. a musiałeś to cytować? kto pozamiata ten syf który zrobiłeś? (bez urazy)

drugi ochroniarz

Ps.również bez urazy> urządzamy tu sobie taki abstrakcyjny piątek w sobotę o 2
            w nocy-tradycja na naszym forum, żeby odreagować tydzień ;}

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka