Gość: Jarek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.03, 21:02 Pora zaktualizować informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Rembierz Kalundborg Tennisklub - Dania IP: *.61.132.152.generic-hostname.arrownet.dk 20.12.03, 00:27 Czesc Jarek.Nie wiem dokladnie czy do Ciebie ma sie odnosic ta wiadomosc.Ja jestem trenerem tenisa, miszkajåcym w Danii, Kalundborg. Chodzi mi o kontakt z jednym z klubøw tenisowych w Byd. Nasz gløwny plan jest nawiåzanie przyjacielskiego kontaktu i o zorganizowanie wycieczki do Byg w tyg.15 2004. Potrzebne mi så info. o klubach ktøre majå ochote zozwinåc aktywacje tennisowå, moze wiesz cos na ten temat.Jezeli masz mozliwosc i czas prosze Ciebie o przyslanie mail- adresøw do poszczegulnych klubøw. Prosze Cie o pomoc! Møj adres. michal@ka-net.dk Wesolych Swiåt / Kalundborg Tennisklub Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 super 20.12.03, 00:34 pora coś powiedzieć na ten temat będą tak drogie , nie będzie tenisistów będą drogie pływalnie , nie będzie pływaków . w kaliforni te rzeczy mają uczniowie za darmo ( i dorośli w szkołach ) wiem - nas na to nie stać , to nie są stany . my wolimy nie inwestwać w młodzież , niech się szlaja po ulicach i knajpach na swój koszt . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:20 ostrzegam przed kortami na Makwarta! facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem jest wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go nie ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn). tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z gliny i jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie wpadło), tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebrałem się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był najgorszą postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!! a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie spodziewaliśmy się takiej chamówy....!!!!!! - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz złodziejstwa.... - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobie pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max. 10zł??? (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi w oko tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było) ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klienta i przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsuje bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tylko zwykłym cieciem!!!!! szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów, gdyż zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa.... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:22 Gość portalu: amator napisał(a): > ostrzegam przed kortami na Makwarta! > > facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem jest > wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go nie > ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn). > > tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym > miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z gliny i > jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie wpadło), > tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebrałem > się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie > zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był najgorsz > ą > postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!! > a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie spodziewaliśmy > się takiej chamówy....!!!!!! > - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja > - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania > czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz > złodziejstwa.... > - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobie > pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max. 10zł?? > ? > (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi w oko > tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było) > > ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klienta i > przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsuje > bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tylko > zwykłym cieciem!!!!! > > szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów, gdyż > zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa.... urzekła mnie Twoja historia. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:28 krotoss napisał: > Gość portalu: amator napisał(a): > > > ostrzegam przed kortami na Makwarta! > > > > facet który pilnuje (właściciel???) w wieku koło 45 i z niezłym brzuszkiem > > jest > > wporządku i da się z gościem dogadać w każdej kwestii, ale niestety gdy go > > nie > > ma to jest tam jakiś szczeniak wyglądający na 22 lata (może syn). > > > > tak jak pan w średnim wieku pozwolił mi nieraz przebrać się w prymitywnym > > miejscu - baraku, gdzie poza aluminiowymi sztućcami, trzema talerzami z > gliny i > > jednym krzesłem nic nie ma (a przynajmiej nic mi specjalnego w oko nie > wpadło), > > tak prawdopodobnie jego synalek gdy zobaczył że sam wszedłem tam i przebra > łem > > się to po chamsku rzucił do mnie słowem: "czego tam szukałeś?" a następnie > > zmierzył pogardliwym wzrokiem. nie ukrywam, że poczułem się jakbym był > najgorsz > > ą > > postacią złodzieja, szabrownika czy grabieżcy!!! > > a ja wraz z moim znajomym staneliśmy jak wryci bo absolutnie nie > spodziewaliśmy > > się takiej chamówy....!!!!!! > > - po 1 nie wydaje mi się, żebym wyglądał na złodzieja > > - po 2 matka mnie tak wychowała, że jestem wyczulony w sprawach marnowania > > czyjejś własności (czego oczywiście nie toleruję i brzydzę się tym) oraz > > złodziejstwa.... > > - po 3 czy jeżeli ktoś podjeżdża samochodem wartym koło 40tyś. i chce sobi > e > > pograć w tenisa to będzie kradł w baraku talerze i sztućce wartości max. > 10zł?? > > ? > > (a skoro innego wyposażenia tego baraku nie pamiętam bo nic nie wpadło mi > w > oko > > tak więc chyba nic czym złodziej by się zadowolił tam nie było) > > > > ale niestety tak już bywa, że osoba dorosła potrafi mieć szacunek do klien > ta > i > > przyciągać swoim kulturalnym zachowaniem, a jakiś szczeniak wszystko zepsu > je > > bezsensownym tekstem chcąc udowodnić klientowi swoją wyższość, a będąc tyl > ko > > zwykłym cieciem!!!!! > > > > szkoda, że przez taką "czarną owcę" korty te straciły już wielu klientów, > gdyż > > zarówno ja jak i moi znajomi zmieniliśmy miejsce grania w tenisa.... > > > urzekła mnie Twoja historia. > intrygujące ciekawe który kort tenisowy należy do amatora ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:29 unsatisfied6 napisał: > intrygujące > ciekawe który kort tenisowy należy do amatora ? pewnie ten najbardziej profesjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:31 Panowie.... czy gdyby jakiś szczun Was zbeształ i widział w Was złodziei to by to po Was spłyneło??? wątpię..... "szanujesz ludzi, to wymagaj szacunku od innych" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: !!!a ja ostrzegam!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 02:29 chcesz chusteczkę? p.s. a musiałeś to cytować? kto pozamiata ten syf który zrobiłeś? (bez urazy) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: !!!a ja ostrzegam!!! 20.12.03, 02:33 Gość portalu: amator napisał(a): > chcesz chusteczkę? nie dzięki mam ochroniarza > p.s. a musiałeś to cytować? kto pozamiata ten syf który zrobiłeś? (bez urazy) drugi ochroniarz Ps.również bez urazy> urządzamy tu sobie taki abstrakcyjny piątek w sobotę o 2 w nocy-tradycja na naszym forum, żeby odreagować tydzień ;} Odpowiedz Link Zgłoś