qczi 29.12.03, 17:25 jakie najwazniejsze rzeczy wydarzyly sie w tym roku na forum i za sprawa forum Bydgoszcz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhemek Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 29.12.03, 17:29 Utrata zaufania do ludzi w internecie za sprawa wyciagania tu plotek o zyciu prywatnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.12.03, 19:27 a może eksplozja dyletanctwa, pustego gadania i jałowych postów w wykonaniu pewnego niezrównoważonego psychicznie nudziarza, który nie potrafi przyznać się do swojej porażki?????? to wg mnie jest wydarzenie nr 1!!! szkoda tylko, że nic w tym nie am pozytywnego :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Szczerze? IP: *.telsten.com / *.telsten.com 29.12.03, 21:09 Bezdyskusyjnie dzień, w którym pojawiła się TU qczi ;) Pozdrawiam, Łajfko ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 29.12.03, 23:26 hmmmm 100% zrozumienie przezemnie jakim draniem jest Radca... najgorszy dzień w życiu forumowym i najważniejszy zarazem... dla mnie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 29.12.03, 23:33 Gość portalu: zonc napisał(a): > hmmmm 100% zrozumienie przezemnie jakim draniem jest Radca... najgorszy dzień w > > życiu forumowym i najważniejszy zarazem... dla mnie ;-( - wreszcie mam spokoj z tym pisaniem do mnie meili myslales,ze zlapales koleszke do obgadywania po za forumowego ? dobrze,ze nie wdawalem sie od samego poczatku z toba w obgadywanie - mlodziencze radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas zonc Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 29.12.03, 23:37 bardzo ciekawe Radcuniu drogi, wysyłając tobie meil z moimi namiarami nie chodziło mi na pewno o obgadywanie, to że ty to robisz nie znaczy, że każdy dziaduniu Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 29.12.03, 23:38 Gość portalu: mecenas zonc napisał(a): > bardzo ciekawe Radcuniu drogi, wysyłając tobie meil z moimi namiarami nie > chodziło mi na pewno o obgadywanie, to że ty to robisz nie znaczy, że każdy > dziaduniu - chcesz,abym cytowal ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Szczerze? IP: *.dip.t-dialin.net 29.12.03, 23:48 radca napisał: > Gość portalu: mecenas zonc napisał(a): > > > bardzo ciekawe Radcuniu drogi, wysyłając tobie meil z moimi namiarami nie > > chodziło mi na pewno o obgadywanie, to że ty to robisz nie znaczy, że każd > y > > dziaduniu > > - chcesz,abym cytowal ? > > radca Przepraszam, ale musze sie wtracic:( Czy twoja jedyna bronia jest szantazowanie drugich osob zdradzaniem prywatnosci i cytowanie tego, co ci kiedys ktos powiedzial?!!! Czy nie masz honoru i charakteru, by to zachowac dla siebie?! Przeciez jesli ktos ci cos powiedzial, to powiedzial to tobie, a nie forum!! Jak bazyliszek cytujesz i rechoczesz:((( Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 29.12.03, 23:55 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: mecenas zonc napisał(a): > > > > > bardzo ciekawe Radcuniu drogi, wysyłając tobie meil z moimi namiarami > nie > > > chodziło mi na pewno o obgadywanie, to że ty to robisz nie znaczy, że > każd > > y > > > dziaduniu > > > > - chcesz,abym cytowal ? > > > > radca > Przepraszam, ale musze sie wtracic:( > Czy twoja jedyna bronia jest szantazowanie drugich osob zdradzaniem > prywatnosci i cytowanie tego, co ci kiedys ktos powiedzial?!!! > Czy nie masz honoru i charakteru, by to zachowac dla siebie?! > Przeciez jesli ktos ci cos powiedzial, to powiedzial to tobie, > a nie forum!! Jak bazyliszek cytujesz i rechoczesz:((( - a ktos cie pytal o zdanie europejko o siedmiu bolesci ? bo wtracac sie lubisz i to natychmiast, a taka tutaj yntelygentke strugalas Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 29.12.03, 23:57 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: mecenas zonc napisał(a): > > > > > bardzo ciekawe Radcuniu drogi, wysyłając tobie meil z moimi namiarami > nie > > > chodziło mi na pewno o obgadywanie, to że ty to robisz nie znaczy, że > każd > > y > > > dziaduniu > > > > - chcesz,abym cytowal ? > > > > radca > Przepraszam, ale musze sie wtracic:( > Czy twoja jedyna bronia jest szantazowanie drugich osob zdradzaniem > prywatnosci i cytowanie tego, co ci kiedys ktos powiedzial?!!! > Czy nie masz honoru i charakteru, by to zachowac dla siebie?! > Przeciez jesli ktos ci cos powiedzial, to powiedzial to tobie, > a nie forum!! Jak bazyliszek cytujesz i rechoczesz:((( - jako stara baba - to powinnas zwrocic uwage temu dzieciakowi , ze sobie troche za duzo pozwala ale ty jeszcze wspierasz tego blokersa - europejko o siedmiu bolesci ja cie pierwszy nie atakowalem - europejko od siedmiu bolesci ale jak zaczelas - to OK TWOJ WYBOR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc bloker Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:04 my dresy zawsze tak robimy, hip hop z tobą yoł (kto idzie w piątek na blanta?? styka impreza??) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 30.12.03, 00:05 Gość portalu: zonc bloker napisał(a): > my dresy zawsze tak robimy, hip hop z tobą > > yoł > > > (kto idzie w piątek na blanta?? styka impreza??) " glupich nie sieja sami sie rodza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:14 radca napisał: > Gość portalu: zonc bloker napisał(a): > > > my dresy zawsze tak robimy, hip hop z tobą > > > > yoł > > > > > > (kto idzie w piątek na blanta?? styka impreza??) > > " glupich nie sieja sami sie rodza" popiram samosiejku... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 30.12.03, 00:24 Gość portalu: zonc napisał(a): > radca napisał: > > > Gość portalu: zonc bloker napisał(a): > > > > > my dresy zawsze tak robimy, hip hop z tobą > > > > > > yoł > > > > > > > > > (kto idzie w piątek na blanta?? styka impreza??) > > > > " glupich nie sieja sami sie rodza" > popiram samosiejku... - blokersie, nie spisz jeszcze ? popisuj sie, popisuj - bedzie z ciebie dumna europejka i atomski-tyciarek no widzisz, jak szybko wylazlo z ciebie dzieciaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:31 ...mówim mi jeszcze... a wylazło ze mnie!! prawda, wzrok odzyskałem!! I widzie, czegoś wart dziadzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 30.12.03, 00:32 Gość portalu: zonc napisał(a): > ...mówim mi jeszcze... > > > a wylazło ze mnie!! prawda, wzrok odzyskałem!! I widzie, czegoś wart dziadzie!! - POPISY BLOKERSA ? europejka juz jest dumna z ciebie zonciku Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Szczerze? 30.12.03, 00:47 Dla przypomnienia z jaka szuja macie do czynienia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Szczerze? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 00:11 wyartykulowal: > - jako stara baba - to powinnas zwrocic uwage temu dzieciakowi , ze sobie > troche za duzo pozwala hahaha, nawet nie wiesz, ile mam lat, a w porownaniu z toba kazdy jest mlody i trzezwo myslacy, poszukaj moze innego argumentu, bo z wiekiem trafiles jak lysy o beton, i to nawet pasuje:)))) > > ale ty jeszcze wspierasz tego blokersa - europejko o siedmiu bolesci zonc nie jest blockersem i dobrze o tym wiesz, boli cie, ze juz teraz ma wyzsze wyksztalcenie od ciebie? > > ja cie pierwszy nie atakowalem - europejko od siedmiu bolesci > > ale jak zaczelas - to OK > > TWOJ WYBOR nie moj wybor, tylko nie dzierze twojego prostactwa, ktore widza wszyscy, ....poza toba jedynym:((( Odczep sie od Zonca, a wtedy potrafie cie ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Szczerze? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 00:35 forumowicz napisal: > zamelduj to najpierw twojemu zoncikowi > > a jak zaczepiasz mnie idiotko- to nie pozostane ci dluzny > > a z tym wykszatalceniem to sobie mozesz w dupe wsadzisz babsztylu OK > > DAWAJ DALEJ POLEWKI BLOKERSOWI > a bedziesz kiedys dumna europejko od siedmiu bolesci > > i nie wpierdalaj sie miedzy......bo sam mnie zaczepilas o, o, o, o, o, ...chyba cos dotarlo! Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Szczerze? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 00:45 forumowicz napisal: > - mnie to nie interesuje co do ciebie dotarlo europejko od siedmiu bolesci > > ale nie dam sie atakowac - wiec dalej skrzyknij sie z zoncem-blokersem i do > ataku > > juz raz pokazalas jak z szaba wylazilas,wiec dalej Posluze sie niezawodnym Lecem: "Obcowanie z karlami deformuje kregoslup", dlatego mozesz wierzgac do woli, ja juz sie nie schylam. BO Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Szczerze? 30.12.03, 00:48 Gość portalu: €uropejka napisał(a): > forumowicz napisal: > > > - mnie to nie interesuje co do ciebie dotarlo europejko od siedmiu bolesci > > > > ale nie dam sie atakowac - wiec dalej skrzyknij sie z zoncem-blokersem i d > o > > ataku > > > > juz raz pokazalas jak z szaba wylazilas,wiec dalej > > Posluze sie niezawodnym Lecem: > "Obcowanie z karlami deformuje kregoslup", > dlatego mozesz wierzgac do woli, ja juz sie nie schylam. > BO - twoj BLOKERS ZONC daje niezle numery na forum, wiec doskonale mu w tym pomagasz karlem jests europejko od siedmiu bolesci ? NIE DAJESZ MI POWODU - BYM CIE OMIJAL usilnie starasz sie mnie atakowac - taki twoj wybor, szambo cie wypycha jak widze Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: Szczerze? 30.12.03, 00:49 I jeszcze raz aby UKAZAC Radcowe szambo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Szczerze? IP: *.dip.t-dialin.net 30.12.03, 00:53 genuine44 napisał: > I jeszcze raz aby UKAZAC Radcowe szambo: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570 ja zapamietalam;) ale przypominania nigdy nie za duzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Szczerze? 30.12.03, 08:51 Kim Jest Radca? To mnie zastanawia. Czy na jego przykladzie mozna wnioskowac, ze za maska wielu wyksztalconych ludzi w polsce kryja sie wioskowe chamy? jego przyklad jest dowodem na to ze system ksztalcenia w polsce jest do bani, skoro takie indywidua zdobywaja dyplomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Szczerze? IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:51 > Posluze sie niezawodnym Lecem: > "Obcowanie z karlami deformuje kregoslup" no to ja jako grzczny blokers słucham się euro i Leca...(Lec to taki pan który pisał aforyzmy, żebyś wiedział na wszelki wypadek) papap PS. AFORYZM (tak na chłopski rozum) - krótka* myśl filozoficzna (nie myl z fizjologiczna) *nie długa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc doRadca Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 29.12.03, 23:41 specjalista od cytowania zdań wyrwanych z kontekatu, wsystko potrafisz obrócić naopak! papa miłych snów, nie gadam z ludźmi twojego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 29.12.03, 23:43 Gość portalu: zonc doRadca napisał(a): > specjalista od cytowania zdań wyrwanych z kontekatu, wsystko potrafisz obrócić > > naopak! > > > papa miłych snów, nie gadam z ludźmi twojego pokroju. - nawzajem bez pozdrowien radca Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 00:15 Na najważniejsze wydarzenie dopiero czekam, ale chyba nie załapie się na ten rok... Moim najważniejszym momentem na forum będzie dzień, w którym qczi przestanie tak wrzeszczeć. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:20 hmmm sporo ludzi o niej mówi ;-) coś ma qczi w sobie... a ja mam pytanko... jak ty to robisz że słyszysz literki skoro ona tak wrzeszczy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 00:44 Gość portalu: zonc napisał(a): > a ja mam pytanko... jak > ty to robisz że słyszysz literki skoro ona tak wrzeszczy ;-) Normalnie. Tak samo jak *takie coś* widze jako pogrubione /takie coś/ jako pochylone, a _takie coś_ jako podkreślone, tak TAKIE COŚ to wrzask, i już. To chyba kwestia ilości tekstu przeczytanego w Sieci. Usenet robi swoje. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 00:22 pszpszpszpszpszpszpszpszpsz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:29 zakłócenia masz?? ;-) pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:32 komandir daje rozkaz... nawet nie wiesz jaki mam z ciebie ubaw... Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:37 radca napisał: > Gość portalu: zonc napisał(a): > > > komandir daje rozkaz... nawet nie wiesz jaki mam z ciebie ubaw... > > - JA TEZ MAM UBAW > > a jak dumna jest z ciebie europejka > > taki dzieciak, ajak sie tutaj popisuje > > dawaj,dawaj - moze iviczka bedzie znowu sie uzalal nad toba > > bo sie tlumacza stale,zes jest dzieciak i trzeba tobie ustapic > ale BLOERSOW nalezy tepic BLOERSÓW?? Jak LEpper coś usłyszał a nie wie jak wymówić!! Może zatańczymy Brek Gensa- taniec na głowie jak ktoś nie wie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 00:41 żywioł mój to szukanie ludzi głupszych odemnie, ty bijesz wszystko na głowę!! (łysą) koniec, szkoda słów na ciebie, co pewien czas musze się na tobie za wsystko wyżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
genuine44 Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 00:48 Znowu dla przypomnienia szuji zwanej Radca: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9598570&a=9598570 Odpowiedz Link Zgłoś
radca [...] 30.12.03, 00:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi 2oo3 -najwazniejsze wydarzenie na forum Bydgoszcz 30.12.03, 00:49 Gość portalu: zonc napisał(a): > zakłócenia masz?? ;-) > > > pozdrawiam serdecznie ;-) dzis jest wielki dzien da.killi - specjalnie dla niego szepcę Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 09:05 tak ja czytam,to wydaje mi się że przejrzenie na oczy przez Zonca i Europejkę.W sumie,nie ma się z czego cieszyć.Wolałam widzieć radcę jako "niegroźnego wariata" ogarniętego manią prześladowczą,niż popisy "leperiady" jakie urządza w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.awacom.pl 30.12.03, 11:38 tak ja czytam,to wydaje mi się że przejrzenie na oczy przez Zonca i Europejkę. basiu o co Tobie chodzi bo nierozmiem... ;-( PS> a RADCUNIA i jego posty zniknęli... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO 30.12.03, 11:43 Gość portalu: zonc napisał(a): > basiu o co Tobie chodzi bo nierozmiem... > że ujrzałeś twarz prawdziwą Radcy.Dla wielu była ona czytelna od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Moje trzy grosze... IP: *.polkomtel.com.pl 30.12.03, 13:03 ... - indywidualnosc foooorumooowa roku: u6 i Euro bezkonkurencyjnie - watek roku: zydowski i aborcyjny - rozczarowanie roku: zostawie to dla siebie BzW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczyl Re: 2003 -NAJWAZNIEJSZE WYDARZENIA NA FORUM BYDGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 18:24 Po raz kolejny okazuje się że ŹLE się tu dzieje... Bagienko jakieś i wzajemne plucie na siebie ŻENADA Ktoś jeszcze wie o co tu chodzi? Czemu ma służyć to forum ? Czasem tu zagladam, ale coraz bardziej zniesmaczonym jestem. A mogło by być tak miło... Myślę że czas zamknąć to już, nic ciekawego sie tu już nie urodzi. Odpowiedz Link Zgłoś