Gość: silny IP: *.czyzyny.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 22:16 przyjeżdzam do robota w warszawie, jest sie tu gdzie zbawic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:24 Gość portalu: silny napisał(a): > przyjeżdzam do robota w warszawie, jest sie tu gdzie zbawic? Zacznij na dworcu Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:26 Łoj! Ostań Ty chybo w tech Czyżynach Tam i dziouchy fajniese,i chłopakomi idzie sie zabawić Ale skoro jus nie masz innego wyboru,to psyjezdzoj. Ale na dworcu uwazaj na maciunia Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:27 Maciunio cie oprowadzi. Adres znasz. PS. ZAPOMNIJ! NATYCHMIAST ZAPOMNIJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silny Re: Łorsoł baj najt IP: *.czyzyny.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 22:29 dobrza mowicie, zarezerweje na was godzinka, choć czuja, ze nie starczy Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:35 Maciunio potrzebuje piec sekund. Potem wypada mu sztuczna szczena i odpadaja drewniane konczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:35 Godzinka to za malo. My ino po godzinkach Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:35 idź na czuja.nie ma jak intuicja. Ps.kobieca Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 22:54 Rączki sie trzęsą,to i w literki ciężko trafić Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 23:00 Maciunio,a ty co byś chciał mieć kobiecego? Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 23:28 basia napisała: > Maciunio,a ty co byś chciał mieć kobiecego? Wrażliwość Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 23:33 To juz masz. Widac (i czuc) po postach. PS. Feeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 23:48 niech napisała: > To juz masz. Widac (i czuc) po postach. > PS. Feeeeeeeeeeee! Mylisz się,nie mam chciałbym mieć Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 14.10.03, 23:55 Problem w tym ze wszystko co masz chcialbys miec. Bo to co masz to atrapy. PS. Nudziarstwo. Sam w twojej obecnosci staje sie nudny. Co za monstrualny zoladek cie wyrzygal? Jestes kloaka Malej Serbii? Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 00:04 niech napisała: > Problem w tym ze wszystko co masz chcialbys miec. Bo to co masz to atrapy. > PS. Nudziarstwo. Sam w twojej obecnosci staje sie nudny. Co za monstrualny > zoladek cie wyrzygal? Jestes kloaka Malej Serbii? Po kiehgo ..... tam wchodziłeś. Trzeba było w domu siedzieć ps Nudny zawsze byłeś,dzięki klakierom 'istniejesz' Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 00:15 Zla wiadomosc. Nie bylem nudny. Uzyj wyszukiwarki. Wrzuc niech i maciuni-o. Czytaj. Ty byles tylko moim echem. Nie napisales jednej litery wiecej niz obrazanie mnie. Myslisz ze obrazanie mnie tak fascynuje forumowiczow? Uzyj tego gowna ktore masz pod kopulka. Moze zaswieci. Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 00:26 niech napisała: > Zla wiadomosc. Nie bylem nudny. Uzyj wyszukiwarki. Wrzuc niech i maciuni-o. > Czytaj. Ty byles tylko moim echem. Nie napisales jednej litery wiecej niz > obrazanie mnie. Myslisz ze obrazanie mnie tak fascynuje forumowiczow? Uzyj > tego gowna ktore masz pod kopulka. Moze zaswieci. A ty myślisz,że po co maciunio stworzony? Nie dość ,ze nudny to jeszcze głupek! ps Maciuni-o żegna.Może ktoś inny będzzie chciał ciebie dowartościować? A jak nie to zostaniesz tym czym jesteś bez klakierów ZERO Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 00:29 Fakt. Bez takich klakierow jak ty - zero. Tylko kumple mi zostana. I kumpelki. A kto za toba wode spusci? macius? Zona? Synek niechciany? Odpowiedz Link Zgłoś
maciuni-o Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 00:40 Tak,tak,już nawet nie śmieszny jesteś,ale chamski. Mogłbym cos napisać o twojej mamusi,tatusiu,ale zostawię Ciebie z t woją rodzinką Twoja rodzina Twoja sprawa. ps I tylko szkoda ,że tyle czasu straciłem na dyskusje z prymitywnym chamem. a tak nawiasem ,masz rodzinę Żegnam Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 15.10.03, 01:00 Tak, mam rodzine. I nie narzekam na nia publicznie. Bo nie mam powodu. I nie jestem wirtualnym wiwisektem. Mylic z insektem. PS. Ale ty jestes nudny, nie kumasz bazy? PS2. Im bardziej grzeczne sa moje posty tym bardziej okreslasz je jako chamskie - zapal zarowke. Ciemniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tort Re: Łorsoł baj najt IP: *.rzeczpospolita.pl 15.10.03, 17:35 niech napisała: > Tak, mam rodzine. I nie narzekam na nia publicznie. Bo nie mam powodu. I nie > jestem wirtualnym wiwisektem. Mylic z insektem. Przeciez ty owsik jestes, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Łorsoł baj najt 17.10.03, 00:04 Gość portalu: silny napisał(a): > przyjeżdzam do robota w warszawie, jest sie tu gdzie zbawic? zbawic? a umarles? dam Ci tip, pytaj o Pl.Zbawiciela w Warszawie. Latwo na niego trafic tramwajem 4. Odpowiedz Link Zgłoś
czajek76 Re: Łorsoł baj najt 22.10.03, 15:45 Jak widzisz Warszawiacy zaprezentowali swoja goscinnosc i blysneli intelektem. Jakie rozrywki Cie interesuja? Kino, teatr, kanjpy/puby/restauracje, kluby nocne, koncerty, agencje towarzyskie, imprezy sportowe, a moze cos jeszcze innego? Sprecyzuj :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Łorsoł baj najt 22.10.03, 16:28 Impreza sportowa w agencji towarzyskiej. PS. Nie pisze sie kanjpy. Pisze sie: kanapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruch Re: Łorsoł baj najt IP: *.acn.pl 22.10.03, 17:46 a ty rusz sie wreszcie z tej kanapy bo chyba przyrosles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Łorsoł baj najt IP: *.pwik.poznan.pl 22.10.03, 17:54 to nie sa warszawiacy, to jakiś praski motloch jak zwykle, dlatego nigdy nie wysiadam na Wschodnim Odpowiedz Link Zgłoś