Dodaj do ulubionych

Implanty zębów w Warszawie

23.08.21, 08:25
Pilnie potrzebuję wstawić implant zęba. I szukam sprawdzonego stomatologa w Warszawie lub okolicy. Koleżanka z pracy poleca: ursynow-stomatologia.pl/service/implant-dentistry/. Ktoś był? Jakie mają terminy? Jaka obsługa? Czy warto? Pliss.
Obserwuj wątek
    • magdalenaa1478 Re: Implanty zębów w Warszawie 26.08.21, 14:00
      W Warszawie nic nie polecę ale w Łodzi leczę zęby sobie i córce i Stomatologia Królewska- polecam z czystym sumieniem. Ceny są rzeczywiście wygórowane i terminy bardzo, bardzo długie. Mam problemy z dziąsłami i ostatnio nawet smaruje sobie dziąsła Gengigelem dla dzieci na ząbkowanie bo inaczej bym z bólu chyba umarła. A termin dopiero na wrzesień- wizytę umawiałam jakoś na wiosnę (marzec, kwiecień).
    • Gość: Dominika73 Re: Implanty zębów w Warszawie IP: 91.230.98.* 04.10.21, 07:27
      Polecam Fabdent, www.fabdent.pl/, mają tam świetnych lekarzy i specjalizują się m.in. w implantach, robią je nawet w 1 dzień! Na pewno będziesz zawodowolona :)
    • danoska258 Re: Implanty zębów w Warszawie 19.11.21, 17:27
      Jestem bardzo zadowolona z implantów wykonanych w gabinecie Demed na ul. Esperanto 12. Bardzo dobry kontakt z doktorem, jest uprzejmy i rzeczowy. Wszystko poszło zgodnie z planem. Wybrałam droższą wersję implantów, ale mimo tego ceny i tak są bardzo konkurencyjne.
    • Gość: Irmina34 Re: Implanty zębów w Warszawie IP: *.centertel.pl 06.12.21, 14:40
      Implanty robiłam w Fabdencie, www.fabdent.pl/, bardzo polecam ten gabinet, jak planujecie robić implanty w Warszawie. Ja jestem bardzo zadowolona z tego, jak wygląda mój pełny uśmiech :)
    • Gość: Gostek Re: Implanty zębów w Warszawie IP: 91.230.98.* 02.01.22, 19:03
      Polecam gabinet DENT SM i dra Jakubowskiego, bardzo dobry chirurg i implantolog, dzięki niemu znów mam pełne uzębienie i czuję się ze sobą dobrze. Namiary na gabinetu tutaj www.dentsm.pl/implanty :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka