alfa36 22.09.09, 22:21 Teśc mowil mi, ze dziś w jakimś programie telewizyjnym mowili, że w Częstochowie przeprowadza się zabiegi ortopedyczne odbudowujące zniszczoną chrząstkę stawową. Może ktoś z Was slyszal, gdzie, w jakim częstochowskim szpitalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Mówili dziś w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 14:33 www.pst-polska.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mówili dziś w TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 12:27 W Centrum Leczenia Chorób Kości i Stawów PST przy ul. Jagiellońskiej 67/71 można poddać się Terapii Sygnałem Pulsacyjnym, która jest nieinwazyjnym leczeniem stymulacyjnym prowadzącym do uruchomienia własnych mechanizmów regeneracyjnych organizmu. PST to terapia stosowana w schorzeniach układu ruchu. Więcej informacji www.pst-polska.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Mówili dziś w TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 11:24 Muszę przyznać że ten temat mnie zainteresował. Może ktoś już korzystał z takiej terapii i mógłby coś powiedzieć o rezultatach. Sam mam problemy ze stawem kolanowym ( a dokładniej ze zniszczoną chrząstką) i żadne dotychczasowe leczenie nie pomaga. Proszę o opinię ludzi którzy coś więcej wiedzą w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś