Dodaj do ulubionych

Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała...

IP: *.tktelekom.pl 22.03.12, 19:30
mno to klamstwio ma krotkie nogi , widocznie kaska o tym zqapomniala!!!!!!!!!!!! i bd dobrze nich teraz zgnije w wiezieniu , !!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:38
      SLASK W PELNEJ KRASIE
      • Gość: xyz Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:45
        to nie Śląsk tylko zagłębie.
        • anuszka_ha3.agh.edu.pl Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 20:09
          Dziennikarze lecą po linii najmniejszego oporu:
          Zarówno gdy mowa była o poszukiwaniu w internecie informacji o wariografie, jak i teraz - gazeta pisze, że to kobieta szukała. A skąd wiadomo, że to ona, a nie jej mąż?

Informacje o oszukiwaniu wariografu - to podobno Rutkowski wykrył po IP. Zazwyczaj ludzie mają w domu jedno łącze internetowe i jedno IP widoczne z zewnątrz, nawet jeśli w mieszkaniu jest więcej komputerów. Skąd od razu pomysł, że to kobieta?

Teraz - mowa o zawartości komputera. A czy to był jej komputer? Mieli w domu dwa? A może mąż używał też jej komputera?
          • masofrev Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 20:22
            anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

> Teraz - mowa o zawartości komputera. A czy to był jej komputer? Mieli w domu dw
            > a? A może mąż używał też jej komputera?
            Łatwo sprawdzić, o której godzinie było wyszukiwanie i kto wtedy był w domu. Myślę, że śledczy już to zrobili.
            • jacmenos śledztwo internetowe 22.03.12, 21:32
              śledząc wpisy uważam ,że prokuratura powinna zalegalizować "śledztwo internetowe ".
              Jak sądzę internauci lepiej poradzą sobie z procedurami śledczymi ! Można też ukonstytuować internetowa policję . Czytając gotowe już wyroki można też zastąpić sądy ...
              • Gość: es Jasnowidz Jackowski... IP: *.ip.jarsat.pl 22.03.12, 22:22
                ...który jak to jasnowidz, zwykle udziela dośc mglistych wskazówek (choć ten świetnie opisał teren na którym pozniej znaleziono zwłoki) stwierdził jednoznacznie, w sposób wręcz niesłychany w tego typu przypadkach że było to mordestwo z premedytacją i że jeszcze jedna osoba pomagała.
                Choć jestem bardzo sceptyczny wobec jasnowidzów to jednak tutaj jego kategoryczność dała mi do myślenie, tym bardziej że to jedyny "magik" który naprawdę wiele razy przewidywał pewne zdarzenia. Chyba wyślę zapytanie o liczby w totka...
                • rikol Re: Jasnowidz Jackowski... 22.03.12, 23:17
                  Jeszcze trzecia osoba? Tesciowa! Ona tez sie angazuje w te sprawe, broni syna. Moze wie, czemu go broni?
                • ciotka_ltd Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka :) 22.03.12, 23:39
                  Czuje sie, jakbyscie mi fundowali darmowa podroz w czasie gdzies do sredniowiecza:)
                  Ja tez szukalam w Internecie ile kosztuje pogrzeb dziennikarza Agory lacznie z nagrobkiem na cmentarzu zydowskim. I co? Jak ktory po pijaku ze schodow na Czerskiej na leb spadnie i kark skreci, to bedzie, ze ja go zabilam? A guzik !!! To zaden dowod w jakiejkolwiek sprawie i krew mnie zalewa, ze pismak z Agory ma czelnosc mi to wmawiac (stad go i symbolicznie pogrzebalam - zlosliwie nie w kucki - i przywalilam solidna macewa).
                  Tym co 'sasiedzi widzieli' tez bym sie nie przejmiowala - sama, gdy widze dym walacy z okien sasiada to wzywam straz pozarna, a nie czekam ze dwa miesiace by to sobie przypomniec. :)
                  Obecnosc tlenku wegla we krwi takze jest NORMALNA nawet u osob co go nie wdychaly (tak, tak panowie policjanci, przypomniec sobie co na temat w szkole bylo) - powstaje w procesie rozpadu hemoglobiny, i lacznie z tlenkiem azotu i siarkowodorem pelni niezwykle wazne role w funkcjonowaniu organizmu (przeciwzapalne, wzrostowe, rozkurczowe etc) - to neuroprzekazniki, jesli tak jest 'po polskiemu', bo sama do polskiej szkoly nie chodzilam. Innymi slowy obecnosc tkenku wegla we krwi dziecka nic jeszcze nie znaczy - wszystko zalezy od tego, ILE tego 'czadu' we krwi bylo. Ale o tym policja/prokuratura przewrotnie milczy.
                  O ile znam polska policyjna 'wiedze' to wlasnie z tym 'czadem' mogli wielkiego baka puscic: odkrycie raptem z poczatku lat 1990tych, do podrecznikow moglo nie trafic gdy pan policjant z panem laborantem mieli pod gorke do szkoly. :)
                  Reasumujac: dochodzenie jest dzis w dokladnie tym samym punkcie, w jakim bylo ponad miesiac temu.
                  A skad ten 'giewalt'? Widac 'lud ciemny' trzeba czyms zajac, by o powaznych sprawach nie myslal.
                  • Gość: ojtamojtam Re: Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 23:54
                    Masz rację, to nie dowód, ale poszlaka.
                    Ty sprawdziłaś to z przekory, a jaki powód mieli rodzice, bądź któreś z rodziców?
                    • rikol Re: Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka 23.03.12, 17:35
                      teraz sie okazuje, ze jednak byli oboje, kiedy szukano z komputera informacji o trumnach itp. Wiec jednak OBOJE sie tym zajmowali. No ale niektorzy juz wiedza, ze to byla MATKA, tak jakby tam nie bylo ojca.
                  • Gość: o w morde Re: Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka IP: *.c194.msk.pl 23.03.12, 00:04
                    ciotka_ltd napisała:

co do twoich wynurzen w kwestii zawartosci tlenku wegla we krwi
                    trzeba byc niezle jeb.nietym, by twierdzic (a to wlasnie robisz) ze nauka i ci ktorzy zajmuja sie tym zawodowo, nie potrafia ocenic tego co badaja - noz qvra patrzcie ludzie, citka_ltd wie a oni za ch.. pana n.ie
                    uuuhahahahaha

> A skad ten 'giewalt'? Widac 'lud ciemny' trzeba czyms zajac, by o powaznych sprawach nie
                    > myslal.

no i jak widac z toba (ciemny lud) im sie to modelowo udalo
                  • Gość: ann Re: Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka IP: *.play-internet.pl 23.03.12, 07:47
                    Hahahaha... Rozbawiła mnie Twoja wypowiedź... Dlaczego jej bronisz??? Pewnie chciała sprawdzić ile kosztuje pogrzeb dziecka na wszelki wypadek, prawda???... Jesteś aż tak głupia czy aż tak naiwna??? I jeszcze obrażasz policję... Chcesz żeby mordercy chodzili po ulicy??? Co do nich, to szkołę skończyć musieli i tb nic do tego, a tak się złożyło, że ja jestem lekarzem i to co napisałaś ''powstaje w procesie rozpadu hemoglobiny, i lacznie z tlenkiem azotu i s
                    > iarkowodorem pelni niezwykle wazne role w funkcjonowaniu organizmu (przeciwzapa
                    > lne, wzrostowe, rozkurczowe etc) - to neuroprzekazniki'' wydało mi się baardzo zabawne... Nie wierz we wszystko, co piszą w Internecie... Ciekawe na której stronce piszą takie głupoty, bo ja choć mam tytuł profesora nigdy się z tym nie zgodzę... Żal mi Cię kobieto...
                  • Gość: gość Re: Taa... Jasnowidz, wilkolaki i cyganska wrozka IP: 31.178.126.* 23.03.12, 13:42
                    "ciotka_ltd napisała: >>>"
                    Kobieto! Odczep się od naszego kraju!!!
            • rikol Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 21:39
              Ale to tez nie jest dowod, ze to kobieta szukala. Przeciez facet mogl znac jej hasla. Poza tym wielu ludzi ustawia opcje 'zapamietaj'. Takze spokojnie to on mogl sie logowac na jej konto. Mnie dziwi, ze ten facet ma alibi na to, jesli mieszkal w tym mieszkaniu. Normalny czlowiek pracuje, a potem jest w domu (z wyjatkami oczywiscie).
              • ghirand Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 23.03.12, 08:53
                Do szukania nie potrzeba hasła.
                Trudno sobie wyobrazić dobrego tatusia i mordercza matkę, która tak dobrze potrafi ukryć nienawiść do obciążenia, jakim jest dziecko.
                A potem tatuś zniósł wózek ze zwłokami dziecka i nic biedny nie zauważył
          • senseeko Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 20:22
            Dokładnie. Bardzo mnie dziwi, że ciągle pisze się "matka Madzi to", "matka Madzi tamto" a kompletnie pomija udział ojca Madzi. I tamto podkreślanie (zaznaczam PODKREŚLANIE) Rutkowskiego, że mąż Katarzyny nie ma z tym nic wspólnego, o niczym nie wiedział i w ogóle jest czysty jak łza. Śmierdzi mi ta sprawa strasznie.
            • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 20:32
              Tak, podkreślanie przez Rutkowskiego. Też zwróciłam na to uwagę. I mam nadzieję, że ktoś tutaj nie ma znajomości w prokuraturze...
              • anuszka_ha3.agh.edu.pl O ja p* 22.03.12, 20:42
                Wejdźcie na ten link i zobaczcie jaka jest sonda pod artykułem z "bloga Rutkowskiego" 8-[[[[[[[

www.se.pl/wydarzenia/opinie/krzysztof-rutkowski-blog-zamieszani-w-smierc-madzi-moga-teraz-zniknac-albo-sie-zabic_246870.html
                Nie wiem jak to skomentować. To jest po prostu szaleństwo. 8-[[[[[[
                • Gość: aa Re: O ja p* IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 20:49
                  haha ta sonda to kozak. czy mama madzie powinna przed samobojstwem wziasc udzial w rozbieranej sesji? czy jesli mama madzi nie popelni samobojstwa to powinna zostac zlinczowana?
                  • Gość: Baca Prof. Środa stwierdziła, że to chodząca niewinność IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 21:37
                    Pani PROFESOR MAGDALENA ŚRODA to znany autorytet feministyczny a wiec hołoto wara wam od tej sprawy !!! Pani Prof. Środa nie może się mylić !!!!
                • Gość: Enya Re: O ja p* IP: *.uznam.net.pl 22.03.12, 21:27
                  Chory człowiek na umyśle! Co za padalec bez krzty sumienia, nie mam słów!
              • rikol Re: Skąd wiadoSZmo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 21:40
                Jak to czytam, to mysle, ze to facet jest winny, a kobieta chce byc z nim, wiec robi to, co on jej kaze. Wiele kobiet tak robi, zeby tylko nie stracic mezczyzny. A Rutkowski pewnie od samego poczatku byl zamieszany w te sprawe.
                • Gość: 11krzych Re: Skąd wiadoSZmo, że to ona szukała, a nie on?? IP: *.181.170.130.static.crowley.pl 23.03.12, 10:10
                  >A Rutkowski pewnie od samego poczatku byl zamieszany w te sprawę.

Znaczy co? Pomagał zabić czy ukryć dziecko? Weź zmień prochy, bo te ci szkodzą na mózg.
            • rikol Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 21:13
              Dokladnie, szczegolnie ze Rutkowski w ogole slabo sie spisal w tej sprawie, wiec czemu sie jeszcze tym zajmuje i udaje eksperta?

Moglo byc tak, ze dziecko zatrulo sie czadem i spadlo komus na ziemie. Takie rzeczy sie zdarzaja.
          • Gość: 13f Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:06
            Otóż to - że panienka ma niezły Disneyland między uszami widać od pierwszego wejrzenia, ale tatuś wampirowilkołak bawiący się w leśne militaria? Coś mi się wydaje, że to był modelowy przykład sprawnej pracy zespołowej parki oazowych psycholi.
            • rikol Re: Skąd wiadomo, że to ona szukała, a nie on??? 22.03.12, 21:51
              Jesli okaze sie, ze dziecko zostalo zamordowane, to wtedy rodzice beda sie oskarzac nawzajem, bo kazde bedzie chcialo uniknac kary. Co na pewno wyjdzie na dobre sprawie. tylko trzeba ich odizolowac i przesluchiwac oddzielnie. No i ograniczyc wizyty z zewnatrz, zeby uniemozliwic ustalanie zeznan.
        • Gość: joj Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.aster.pl 22.03.12, 20:10
          Czego chcesz od przygłupa? ono nie odróżnia "ukrytej opcji niemieckiej" od patriotyzmu
        • Gość: QD Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.internetia.net.pl 22.03.12, 20:32
          dokładnie, nieduczone przygłupy z wyborczej uważają Sosnowiewc za Śląsk.
          Wy tam w tej wyborczej wychwalajcie lepiej wąskiki komorowskiego i jego postępy z jazdy na naRTACH, NIE ZAJMUJCIE SIĘ POWAŻNYMNI TEMATAMI, BO TO WAS PRZERASTA.
        • frostaman Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 22:13
          A co to za różnica? Ślunsk czy zagłębie. jeden bajzel, kobity wychowane w kulcie pracujących mężów same nic nie robiących. A teraz mężusie na bezrobotnym a one albo dzieciobójczynie albo w burdelach pracujące.
        • Gość: aaaaaa Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.c194.msk.pl 22.03.12, 23:06
          > to nie Śląsk tylko zagłębie.

przeciez on to wie, bo pisze z Sosnowca
          pewnie sie wstydzi i podswiadomie chce naprowadzic innych na mylny trop
        • max-kom Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 23:31
          dokładnie - Sosnowiec to nie Śląsk !!!
      • Gość: wix Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:46
        Zagłębie nie Śląsk tam mieszkają gorole takie jak w sosnowcu i u Ciebie.
      • Gość: Szu Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.postep.pl 22.03.12, 19:54
        Tak jest PRAWDZIWYM POLAKIEM czyli tępym, głupim prostakiem.
      • Gość: opt Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.150.155.63.internetia.net.pl 22.03.12, 20:06
        To nie Śląsk , to Zagłębię ognorancie.
        • Gość: jezusmaria Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.03.12, 20:44
          załoga ze śląska jak zawsze na temat i jak zawsze o najważniejszym...
          kogo to kvrwa w ogóle obchodzi?
          • Gość: o w morde Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.c194.msk.pl 22.03.12, 23:53
            Gość portalu: jezusmaria napisał(a):

> załoga ze śląska jak zawsze na temat i jak zawsze o najważniejszym...
            > kogo to kvrwa w ogóle obchodzi?

a kogo to qvra obchodzi, ze ciebie to nie obchodzi ?
      • Gość: jaxa Matka Polka IP: 178.73.32.* 22.03.12, 20:42
        Gość portalu: polak napisał(a):
        > SLASK W PELNEJ KRASIE

No właśnie Sosnowiec to Zagłębie Dąbrowskie, czyli "prawdziwi Polacy" z ruskiego zaboru, a nie Śląsk, czyli Rajch, trafiłeś kulą w płot, "Polaku" buraku. Wiesz, jak to w Polsce - dzieci w beczkach, w szafach, zabijane dla zasiłku.
        • Gość: MiiMii Re: Matka Polka IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.12, 20:48
          ciiiiicho, bo bacikiem dostaniesz. A teraz kask na główkę i węgiel dla Polaków zjeżdżaj wydobywać
          • Gość: o w morde Re: Matka Polka IP: *.c194.msk.pl 23.03.12, 00:09
            Gość portalu: MiiMii napisał(a):

> ciiiiicho, bo bacikiem dostaniesz. A teraz kask na główkę i węgiel dla Polaków
            > zjeżdżaj wydobywać

no tak, typowy przyklad warsiawskiego pasozytnictwa
            co dopiero wygrzebali sie z lepianek (i to z pomoca innych) i juz im sie wydaje ze sa pepkiem swiata
            uuuhahahaha ale buractwo
        • Gość: koralicja Re: Matka Polka IP: *.hsd1.al.comcast.net 22.03.12, 23:50
          Wy Ślunzoki to znacie g... a nie swoją historię.

Zagłębie to nic innego jak Księstwo Siewierskie. Było to księstwo śląskie - najpierw ślaskich
          Piastów, a potem biskupów krakowskich. Ale na terenie księstwa biskupi występowali wyłącznie jako książęta siewierscy - dziedzice Piastów śląskich. Księstwo było całkowicie samodzielne. Zostało przyłączone do Rzeczypospolitej tuż przed jej końcem, bo w 1790 roku.

Kariera tego terenu jako ziemi należącej do Rzeczypospolitej była więc tylko kilkuletnia,
          przed rozbiorami.

Nawet po trzecim rozbiorze, Księstwo Siewierskie zostało przyłączone do Prus i nazywało się "Nowy Śląsk".

"W 1795 roku po trzecim rozbiorze polskim ziemie dawnego księstwa siewierskiego (oraz inne sąsiednie ziemie małopolskie po rzekę Białą Przemszę) znalazły się w granicach Prus i zostały wcielone do prowincji śląskiej pod nazwą Nowy Śląsk"

pl.wikipedia.org/wiki/Ksi%C4%99stwo_siewierskie
          Dopiero po Kongresie wiedeńskim Księstwo zostało przyłączone do Zaboru rosyjskiego.
          Granica zaborów wyznaczała w ten sposób rozbiór Śląska.

A wy, (a właściwie wasi przodkowie), podpuszczeni przez szkopków uwierzyliście, że jesteście
          szkopkami, a po drugiej stronie rzeki są "Ruscy"/"gorole".

Z tej waszej głupoty i ciemnoty, waliliście kamieniami w swoich - Ślązaków, boście byli za durni by wiedzieć lepiej, kto zacz. Musieliście mieć jakiegoś wroga i sobie go znaleźliście.

Narysował wam ktoś kreskę na mapie/rzece i wy się strasznie nią przejęliście - duraki śląskie.
          Wcale mi was nie żal.

Kto swój naród zdradza i próbuje kreować sobie nowy, powinien ponieść zasłużoną karę.
          Najlepiej własnymi łapami.
      • mariaela1 Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 21:09
        Ty sobie Śląskiem gęby nie wycieraj,bo u nas się dzieci w beczkach nie kisi, tak jak u was gorole.
        • Gość: koralicja Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.hsd1.al.comcast.net 22.03.12, 23:56
          Ale się kisi mózgi dziecięce, w beczce na sauerkrauty.

Potem wychodzą takie ślunzole, z zamarynowanymi mózgami, wierzące, że są szkopami.

Czy to tak naprawdę fajnie patrzeć na swoją słowiańską gębę w lustrze i dać się przekonywać byle szkopkowi, że jest się szkopkiem? Ja bym się siebie brzydził.
        • Gość: gość Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: 31.178.126.* 23.03.12, 13:48
          mariaela1 napisała:

> Ty sobie Śląskiem gęby nie wycieraj,bo u nas się dzieci w beczkach nie kisi, ta
          > k jak u was gorole.
          Tak, a u was kocyki za śliskie...
      • Gość: hanys zły Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.12, 22:16
        ZAGŁĘBIE!!!!!!!!!!!!! Czyli gorolstwo!
      • Gość: Wacek Muapa "polak" Sosnowiec to Zagłębie na nie Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 22:31
        Gorole nie potrafią przeważnie odróżnić Śląska od Zagłebia.
        A Sosnowiec to Zagłębie i tylko leży obok Śląska nie mając z nim nic wspólego.
        Mieszkańcy Śląska i Zagłębia, mówiąc delikatnie, nigdy nie przepadali za sobą.
        A w dodatku jednych i drugich najechał po wojnie "elemnt napływowy" z Polski centralnej. Zdeprawowany i zapijaczony przeważnie.
        Nie sądzę aby Kasia i Bartek byli Zagłębiakami.
        Straszna para.
        Nieszczęście urodzić się w takim układzie.
        I mała Madzia miała takiego pecha...
        [*]
        • bromba_bez_glusia Re: "polak" Sosnowiec to Zagłębie na nie Śląsk 22.03.12, 22:46
          Gorole nie potrafią przeważnie odróżnić Śląska od Zagłebia.
          =====================
          Ależ potrafią.
          Tylko mają to gdzieś, bo te wasze animozje są po prostu żenujące i reszta Polski się z nich śmieje.
          • Gość: koralicja Re: "polak" Sosnowiec to Zagłębie na nie Śląsk IP: *.hsd1.al.comcast.net 22.03.12, 23:58
            Pobiły się raz Ślunzoki oskardaaaami.
    • Gość: pandzik Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.telpol.net.pl 22.03.12, 19:38
      W tytule mamy: "Śledczy ujawnia: Matka Madzi szukała w internecie cen trumien i wysokości zasiłku po śmierci dziecka"

W tekście mamy: "Kobieta kilka dni przed śmiercią córki sprawdzała w internecie, jaki dostanie zasiłek oraz ile kosztuje trumna dla dziecka - przyznaje jeden ze śledczych. "

To kiedy wreszcie szukała tych danych, bo jeśli po śmierci dziecka to chyba normalne?
      • Gość: qnk Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.kielce.hypnet.pl 22.03.12, 19:43
        "Śledczy ujawnia: Matka Madzi szukała w internecie cen trumien i wysokości zasiłku [wypłacanego] po śmierci dziecka"
      • Gość: sprostowanie Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.68.91.150.mielec91.tnp.pl 22.03.12, 19:43
        "Zasiłek po śmierci" należy rozumieć, jako zasiłek pogrzebowy ( wypłcany po śmierci osoby bliskiej). Trzeba czytać ze zrozumieniem.
        • Gość: zzz Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.cable.mindspring.com 22.03.12, 20:01
          Coś jak z syropem: X razy dziennie łyżeczkę do herbaty :)
          • lu_kaczu_szenko Wczoraj googlalem Sala Samobojcow i Mohamed Merah 22.03.12, 22:08
            Czy na postawie tego ktos moglby mnie oskarzyc ze jestem albo psychiczny albo terrorysta?
            No co ja poradze ze sie film tak nazywa i ze chcialem zobaczyc czy gosciu ma konto na fejsie
            • Gość: o w morde Re: Wczoraj googlalem Sala Samobojcow i Mohamed M IP: *.c194.msk.pl 23.03.12, 00:24
              lu_kaczu_szenko napisał:

> Czy na postawie tego ktos moglby mnie oskarzyc ze jestem albo psychiczny albo t
              > errorysta?
              > No co ja poradze ze sie film tak nazywa i ze chcialem zobaczyc czy gosciu ma ko
              > nto na fejsie

ty powaznie ???
              no to trzeba byc niezlym baranem, by nie zrozumiec ze to zalezy jeszcze od innych okolicznosci

to tak jakby za sra.nie do kibla we wlasnej lazience mieli cie karac, jak za sr.anie publicznie np. na srodku drogi
              a jezeli nie widzisz roznicy to powinni cie karac w obu przypadkach, za ....glupote nie za sr.anie
              • Gość: welcometopoland on jest zbyt ciemny i dlatego ma taki debilny nick IP: *.217-171-57.tkchopin.pl 23.03.12, 23:46

• rikol Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 23:07
            w dodatku ojciec Madzi ciagle zmienia zeznania. Poza tym jest dziwnie spokojny. Chlodno kalkuluje. To az sie prosi, zeby go przycisnac przy przesluchaniach. Cos mi sie zdaje, ze to on jest winny, a wine zwala na zone.
        • Gość: kolo Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 20:12
          Niektórym myślenie przychodzi bardzo ciężko,tak chyba już musi być,ludzie muszą być różnorodni żeby nie było nudno na tym świecie,głupków też potrzebujemy a że oni krzyczą najgłośniej to już inna sprawa.
      • Gość: n4t Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:43
        matko... a wystarczy pomyśleć. "zasiłek po śmierci dziecka" dotyczy charakteru zasiłku a nie czasu zdarzenia.
      • walislaw_konski Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 19:45
        Ja to rozumiem tak: nie ,,szukała tych informacji po śmierci dziecka'', tylko ,,przed śmiercią dziecka szukała informacji dotyczących zasiłku wypłacanego w wypadku śmierci dziecka''.
        • Gość: pawlik_donosi Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.grcworldwide.com 22.03.12, 20:11
          Powiedziałeś coś tak mądrego, Pawliku, że powinieneś sobie teraz zwalić PiSiora..
          • walislaw_konski Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 20:57
            To do mnie..? Ale oks, każdy powód jest dobry :)
        • rikol Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 21:16
          Ale to sie kupy nie trzyma, bo przeciez oni nie zglosili sie po zasilek, tylko zglosili zaginiecie dziecka. A jesli ktos zaginie, to nie dostaje sie zasilku. Moze po prostu uwazali, ze nie stac ich na trumne i dlatego ukryli zwloki?
      • klip-klap Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 19:46
        A co to obchodzi pismakow? Jak kobiete tluszcza zlinczuje, to tez pismaki nie beda miec sobie nic do zarzucenia.
      • Gość: panidzikowa Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.unknown.vectranet.pl 22.03.12, 19:47
        Gość portalu: pandzik napisał(a):

> W tytule mamy: "Śledczy ujawnia: Matka Madzi szukała w internecie cen trumien
        > i wysokości zasiłku po śmierci dziecka"
        >
        > W tekście mamy: "Kobieta kilka dni przed śmiercią córki sprawdzała w int
        > ernecie, jaki dostanie zasiłek oraz ile kosztuje trumna dla dziecka - przyznaje
        > jeden ze śledczych. "

Pewnie chciała znać wysokość zasiłku (wypłacanego) po śmierci, a szukała tych informacji przed śmiercią córki. Wydaje się, że autor zastosował skrót myślowy, inaczej nie byłoby to tak sensacyjne.
        • Gość: aaaaaa Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.c194.msk.pl 23.03.12, 00:28
          jaki znowu skrot myslowy ???
          przeciez to calkiem poprawnie skonstruowane zdanie
      • Gość: gregov Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.zone3.bethere.co.uk 22.03.12, 19:47
        @pandzik

czytaj ze zrozumieniem.
      • Gość: VX Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.radom.vectranet.pl 22.03.12, 19:47
        Kilka dni przed zgłoszeniem porwania szukała wiadomości, ile wynosi zasiłek, który otrzymuje się po śmierci dziecka. Czy wszystko już jasne, czy trzeba łopatologicznie?
        • Gość: ax Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:37
          To dlaczego ukryła ciało i wymyśliła porwanie? Rodzinom osób zaginionych nie przysługuje zasiłek.
      • Gość: czytelnik Re: Problem z rozumieniem tekstu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:56
        Widac masz problem z rozumieniem drukowanego tekstu.
      • Gość: Matylda Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.icpnet.pl 22.03.12, 20:08
        zasiłek, który dostanie po śmierci dziecka a sprawdzała to przed śmiercią, żeby wiedzieć ile dostanie po... gdzie tu logiczne myślenie......!!!
      • Gość: 13f Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:09
        Pandziku, ty jesteś bardzo ciężkomyślący...
      • Gość: hanys zły Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.xdsl.centertel.pl 22.03.12, 22:24
        Piszesz ciulu i sam nie wiesz, co!
        Pisz i czytaj ze zrozumieniem prostaku jeden!!!! Sam sobie przeczysz w chorym wywodzie!
      • Gość: o w morde Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.c194.msk.pl 23.03.12, 00:18
        Gość portalu: pandzik napisał(a):

> W tytule mamy: "Śledczy ujawnia: Matka Madzi szukała w internecie cen trumien
        > i wysokości zasiłku po śmierci dziecka"
        >
        > W tekście mamy: "Kobieta kilka dni przed śmiercią córki sprawdzała w int
        > ernecie, jaki dostanie zasiłek oraz ile kosztuje trumna dla dziecka - przyznaje
        > jeden ze śledczych. "
        >
        > To kiedy wreszcie szukała tych danych, bo jeśli po śmierci dziecka to chyba no
        > rmalne?

ale nienormalne jest, ze czytasz prosty tekst i ni ch.... go nie rozumiesz
        to sie nazywa wtorny analfabetyzm
    • Gość: fan celebryctwa Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.12, 19:38
      Nie atakujcie celebrytki!
    • Gość: hansman Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: *.jmdi.pl 22.03.12, 19:38
      Matka postanowila zabic dziecko dla paru tysiecy zlotrych!?

• Gość: policyjne_bydło Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: *.hsd1.al.comcast.net 22.03.12, 19:58
        Nie dla paru tysięcy.
        Są dwie możliwości.
        Albo szukała tych informacji po śmierci dziecka albo doszła do takiego samego wniosku jak premier, że dla państwa najtańsze są rodziny bezdzietne.
        Informacji o objawach śmierci przez zaczadzenie też mogła szukać po śmierci dziecka.
        Być może dziecko zginęło przez zaczadzenie z powodu zaniedabania i ona do tego zaniedbania
        nie chciała się przyznać. A może jej tylko się zdawało, że dziecko zginęło od czadu, a ono jeszcze żyło. Mogła upozorować wypadek i w ten sposób zabić dziecko, które jeszcze żyło..
        • Gość: Fiutowski Patrol Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 22:23
          > Albo szukała tych informacji po śmierci dziecka albo ..
          "Osiole",nie umiesz czytać?,,Specjaliści ustalili, że kilka dni przed zgłoszeniem porwania dziewczynki jej matka szukała w internecie stron dotyczących tego,..."

W dniu zgloszenia porwania dziecko było widziane żywe.

Wychodzi,że szukała informacji gdy dziecko jeszcze żyło/przed zgłoszeniem porwania.

• Gość: policyjne_bydło Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: *.hsd1.al.comcast.net 23.03.12, 00:45
            "> "Osiole",nie umiesz czytać?,,Specjaliści ustalili, że kilka dni przed zgłoszeni
            > em porwania dziewczynki jej matka szukała w internecie stron dotyczących tego,."

"Łbie barani". Na razie to mamy jakieś niesprawdzone "przecieki", a nie "ustalenia specjalistów".

Dla mnie dywagacje takich anonimowych "specjalistów" tyle znaczą co żałosne pierdzenie takiego barana jak ty.

Dlatego mogę sobie spekulować co mi się podoba w kontekscie ich nieudokumentowanych "ustaleń".

A ty, barani łbie, może i litery składać umiesz, ale myślenia (ze zrozumieniem) to będziesz się jeszcze musiał długo uczyć. Powodzenia w nieustających "osiłkach".

Pozdrowienia dla kumpli i kumpelek, z fiuciego patrolu.

• Gość: lola Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: *.centertel.pl 22.03.12, 19:59
        kasa, to pewnie miał być dodatkowy bonus, chodziło zapewne o święty spokój od pieluch, karmienia i niańczenia, chociaż kto tam tę patologię wie
      • Gość: olo Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: 178.73.49.* 22.03.12, 20:02
        niektórzy zabijają za paczke fajek i drobne w kieszeni, co się dziwisz.
      • Gość: ds Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: 94.75.112.* 22.03.12, 20:43
        Odpowiadasz na:
        Gość portalu: hansman napisał(a):

> Matka postanowila zabic dziecko dla paru tysiecy zlotrych!?

myślę że tak, ale taki komorowski co ma 20 000 zł miesięcznie i jeszcze mu mało pewnie tego nigdy nie zrozumie
      • Gość: świnie przy koryci Re: Gdzie my zyjemy ? Co to za kraj? IP: 94.75.112.* 22.03.12, 20:44
        Gość portalu: hansman napisał(a):

> Matka postanowila zabic dziecko dla paru tysiecy zlotrych!?

widać nie dostała się do zarządu polkomtela
    • Gość: prof wtorek Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:39
      No to ciekawe co teraz powie tzw "profesor" środa. Pewnie znowu będzie apelować żeby dać spokój tej biednej pokrzywdzonej kobiecie
      • Gość: gość Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 19:40
        10/10
      • Gość: bonkzdupy Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:43
        Powie, że dziewczyna miała do tego prawo ha:D
      • Gość: ax Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:54
        Nie wiem, co powie Środa, ale każdy normalny, zdrowy na umyśle człowiek stwierdzi, że w normalnym kraju kobieta, która nie chce mieć dziecka, bo czuje, że się do tego nie nadaje, stosuje antykoncepcję, a w ostateczności - aborcję.

W Kartoflandii pod watykańskim zaborem nie ma takiej możliwości, zwłaszcza jeśli - jak matka Madzi - kobieta przeszła pranie mózgu nie tylko na katechezie, ale również w młodzieżowych organizacjach katolickich. W tym nieszczęsnym kraju kobieta, która ośmieli się powiedzieć, że nie chce mieć dzieci, bo nie lubi, naraża się na lincz, o czym najlepiej świadczy niedawna awantura z Marią Czubaszek w roli głównej.

A jeśli ktoś chce napisać, że Katarzyna mogła przecież urodzić dziecko i oddać do adopcji, to niech poszuka w necie artykułu o Irenie Santor, który kilka miesięcy temu zamieścił któryś popularny portal, chyba Onet. Od lat chodzą po Polsce słuchy, że pani Santor w młodości urodziła i porzuciła dziecko. Nie wiem, czy to prawda, ale pod artykułem poświęconym życiu i karierze tej piosenkarki połowę wpisów stanowiły obelgi pod jej adresem jako "wyrodnej matki niegodnej miana kobiety".
        • konto.do.komentarzy Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 22:45
          "Nie wiem, co powie Środa, ale każdy normalny, zdrowy na umyśle człowiek stwierdzi, że w normalnym kraju kobieta, która nie chce mieć dziecka, bo czuje, że się do tego nie nadaje, stosuje antykoncepcję, a w ostateczności - aborcję. "
          Już po urodzeniu dziecka? Pomyśl chwilę.
    • Gość: Adnan Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:39
      A co to kogo wszystko obchodzi? Nie nam jest rozsądzać i oceniać postępowanie tej kobiety. Niech każdy zajmie się swoimi sprawami. Od szukania prawdziwej wersji jest Policja, Prokurator i sąd.
      • Gość: kolo Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 20:23
        To po cholerę apelowała do społeczeństwa o pomoc w odnalezieniu "porwanej" córki?
        Teraz to jest sprawa społeczeństwa,w poszukiwania maleństwa włączyło się dużo ludzi.
    • jaromirka.4 Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... 22.03.12, 19:41
      A skąd pomysł, że to matka szukała? Do tego komputera chyba oboje mieli dostęp?
      • Gość: cos Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 19:51
        A może te pytania zadano w czasie, kiedy mąż był w pracy (co potwierdzili świadkowie)? Pomyśl trochę, to nie boli
        • Gość: miss saigon Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 20:08
          A ty pomyśl, że wyciągasz wnioski z anonimowego "przecieku" nie wiadomo skąd, może równie prawdziwego jak portret porywacza sporządzony przez policję
      • nemo80 Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 19:56
        to że Ty tego nie rozumiesz, to nie znaczy, że biegli nie mogli tego ustalić. Mogło być całe mnóstwo poszlak - w tym czasie kiedy szukała tych informacji mogła się logować np. na swoje konto na FB i dawać wpisy, albo logować się do banku itp. stąd można zaryzykować wniosek, że to ona szukała tych informacji.
    • Gość: gosc mama&tata IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:41
      Cały czas piszecie o matce, ale przecież w domu był również ojciec, o czym sam mówił - tzn. to jedna z jego wersji alibi - był tam również dzień wcześniej - pisze o tym na wypadek, gdyby ktoś pisał, ze dziewczynka mogła zginąć poprzedniego dnia. Nie ma więc możliwości, żeby nie brał w tym udziału, tym bardziej jak przygotowania były tak "daleko idące" Wskazuje na to całe jego zachowanie
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: mama&tata 22.03.12, 20:19
        Oglądając występy Rutkowskiego w tv, odnosiłam pewne wrażenie. Czy on stara się umniejszać udział ojca w całej sprawie? W programie u Lisa powiedział coś w rodzaju: matka szukała w internecie informacji o oszukiwaniu wariografu, a może robili to wspólnie, ale na pewno ona go namówiła. Poszukajcie na youtube tego programu, a zobaczycie.
        • Gość: gosc Re: mama&tata IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 21:42
          Rutkowski ma zobowiązanie wobec rodziny Bartka - pamiętaj, ze była nagroda, coś koło 200 tys, o którą Rutek chciał powalczyc, a rodzina Bartusia sie za nim wstawiła, być może w zamian za wykluczenie bartusia ze sprawy. Jakoś ten temat zniknął z łamów, ale kasa gdzieś powędrowała. Co prawda Rutek obiecał, ze odliczy koszty, a resztę da na dom dziecka, ale on znany jest z tego, ze dużo gada, tylko sensu brak. Może kasiorką sie podzielili i za "wsparcie" w ich otrzymaniu rodzina, też coś dostała. Trudno powiedzieć, ale jest to możliwe i wyjaśnia usłużność Rutka. Drugi powód "pomocy" rodzicom Madzi, jest chęć dalszego szoł medialnego z jego osobą w roli głównej.
          Co do wariografu, to raczej dokształcali sie oboje, oboje też na badanie sie nie zgodzili. Co prawda Bartek ponoć przeszedł badanie u Rutka, ale gdyby tak było, to nie miałby oporów przed policyjnym. W imię ochrony interesów Bartka, Rutek, jak nic nałgał, poza tym bez uprawnień, bez względu co by tam nie wyszło, i tak byłoby nieważne, na policji, czy prokuraturze, to juz co innego.
    • prababka44 Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... 22.03.12, 19:43
      No to moge sobie pogratulowac.
      Od początku to dziewczę jest niewiarygodne...śmieszy mnie naiwność ludzi :)
      • Gość: greg Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:51
        No, w końcu ktoś zadowolony ;)
      • Gość: taki tam sobie... Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: 188.95.29.* 22.03.12, 19:54
        Ironia losu polega na tym,że...
        "mamuśka" nie wiedziała co zrobić jak dziecko
        wypadło jej z rąk,jak ratować
        a wiedziała jak działać i działała z premedytacją jak ukryć
        dziecko - być może jeszcze żyjące - na gruzowisku,
        a policja prokuratura,Rutkowski i spółka dali się
        wpuścić w maliny.
        A pseudo-rodzice używają sobie życia w najlepsze!
        Na nasz koszt...
      • Gość: kuba83 Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.03.12, 20:55
        No to super. Fajnie, że ci się udało, moje gratulacje - masz niesamowitego nosa do ludzi, może zostań psychologiem!!
        • Gość: rara Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 23:31
          psycholoszką , taką zwariowaną świnką
    • Gość: krasnal Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: 176.61.53.* 22.03.12, 19:44
      Wierzyłam od początku, że prokuratora wie co robi i ze w końcu wyda się. To było zbyt grubymi nićmi szyte...Czekam z niecierpliwością na informacje o aresztowaniach!
    • d.j.windowsmediaplayer Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... 22.03.12, 19:47
      Para Ministrantów należących do "oazy", nic dziwnego że są psychopatycznymi mordercami.
      • Gość: xxxx Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:54
        katolicy to bardzo okrutni i bezwzględni ludzie....
      • misterrajt Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 19:55
        "Para Ministrantów należących do "oazy", nic dziwnego że są psychopatycznymi mordercami."

Raczej ci z oazy nie robią takich rzeczy, baranie internetowy.
        • koko_k Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka 22.03.12, 20:12
          No ale zrobili właśnie. I co teras?
      • Gość: andrzej Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 20:01
        Tak jest debilu,w "oazie" są sami psychopatyczni mordercy jakby wśród ateistów czy innowierców ich nie było.Co za ciemnota umysłowa.
    • Gość: gość nie dość, że morderczyni, to jeszcze głupia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:49
      ktos naprawde wierzyl tym rodzicom?
      • Gość: niemila Re: nie dość, że morderczyni, to jeszcze głupia IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 20:13
        Oczywiscie. Rutkowski.
    • Gość: gAJA Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:50
      jA OD POCZATKU NIE WIERZYŁAM ,ZE ZROBIŁA TO SAMA I ZE BYŁ TO PRZYPADEK !! CHOC MYSLAŁAM MOZE SIE ZDARZYŁO I BYŁO MI JEJ TROCHE ZAL ,ALE TERAZ JAK ZROBIŁA TO Z PREMEDYTACJA BRAK MI SŁOW BY POWIEDZIEC JAKIM TZREBA BYC CZŁOWIEKIEM ..
      • Gość: MARCIN Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:51
        Nie nam ją osadzac ,ale wydaje mi sie ze nie działała sama ..
    • zuuuraw I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? 22.03.12, 19:50
      Wylewali krokodyle łzy nad tą kanalią, jaka to ją tragedia spotkała, jak prasa jej nie daje spokoju !
      No i co teraz powiecie wywłoki !?!
      Zawsze po stronie katów, nigdy po stronie ofiary.
      • Gość: Seba Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? IP: *.193.160.9.tvsat364.lodz.pl 22.03.12, 19:53
        mój wczorajszy komentarz...

ciekawe tylko jak tatuś wyjaśni że co wywiad to inna wersja...
        ato jechał po pieczarki - wwwwwruć... po drewno.... nieeee - zawieźć zwolnienie
        ato znosił wózek z dzieckiem - wróć... bez dziecka.. nieeee z kuplem? ależ skąd - z ojcem

okazuje się że mamusia namówiła Bartusia by poszedł do kina i się rozstresował - no tak wszak był tak wstrząśnięty i zajęty poszukiwaniami i co ważne czekaniem na jakąś wiadomość że kino w sam raz... mówiło się że Kaśka go tam zaciągła a teraz wyszło (sam to chlapnął) że to on ją...

ona kąpie dziecko ale znoszą wózek z dzieckiem.... wrrrrrrróć... ona wraca po pieluchy przypomina sobie żeby wykąpać dziecko i wówczas je upuszcza - a gdzie jest wózek w tym czasie? sama go wtargała skoro tylko po pieluchy szła znaczy wykąpać dziewczynkę? czy zostawiła na dole wszak korytarz taki wąski że samemu ciężko znieść nie mówiąc że za moment z zabraną pieluchą ma schodzić na dół...

uuuuuuuuffffffff nawet tancerze na lodzie nie walą takich "piruetów" bo mnie już się od tego kręcenia trochę zakręciło

ktoś coś z tego rozumuje? bo ja się już zakręciłem jak słoik z marneladą;)
        • rikol Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? 22.03.12, 21:11
          Z tego co piszesz wynika, ze to ojciec maczal w tym palce. Dziwne tez, ze Rutkowski wyraznie staje po stronie ojca. cZemu? Kto oplaca Rutkowskiego? Jaka ma korzysc z oskarzania kobiety? Mam wrazenie, ze ojciec jest tu bardziej winny niz matka, ale wiadomo, ze jesli cos stanie sie dziecku, to zwyczajowo obwinia sie matke. Szczegolnie dziwne jest, ze on w ogole ma alibi- bo przeciez sa para, mieszkaja razem, czyli wiekszosc czasu powinni razem spedzac. Przypomina mi to sprawe, gdzie kobieta 'na zlecenie' meza zabila 5 niemowlakow i ukryla je w zamrazarce, a on przez kilka lat 'nie zauwazyl', ze zona jest w ciazy, jak rowniez przez te lata nie zagladal do zamrazarki i nie widzial trupow.

Nie jest napisane, czy matka szukala informacji o trumnach przed czy po smierci dziecka. Rownie dobrze mogla szukac tych informacji po smierci dziecka, wtedy to by bylo zrozumiale. Poza tym skad wiadomo, ze to matka szukala tego, a nie ojciec?

• felinecaline Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? 22.03.12, 21:31
            Ojciec jest tak jakos "na sile" uniewinniany przez rodzine i Rutkowskiego, ze nie moze sie nie nasunac przypuszczenie, ze jego rola w tragicznym wydarzeniu nie jest bynajmniej blaha; minimalizowanie jego udzialy w wydarzeniach od poczatku budzi moje watpliwosci i niesmak.
            Skad teraz pêwnosc, ze to matka a nie on zglebial wiedze toksykologiczna w internecie i sprawdzal ceny trumien i pogrzebu i wysokosc zasilku?
            Zycie to nie gra w szachy a ludzie to nie czarne i biale pionki wedlug domniemanych i przypisywanych im charakterow.
            Mam wielkie watpliwosci co do rol przypisanych postaciom tej tragedii, zwlaszcza jakos dziwnie w stosunku do ojca i tesciowej.Dziwnie wydaje mi sie, ze robia wszystko, by sie wzajemnie wybielac dosc "nieladna" uzywajac tego eufemizmu metoda zrzucania winy na matke i czynienia z niej tym samym diabolicznej morderczyni.
            • rikol Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? 22.03.12, 21:46
              Mysle, ze oboje rodzicow powinien zbadac psychiatra, bo ich zachowanie jest co najmniej dziwne (eufemizm). Co do Rutkowskiego, mam wrazenie, ze on jest tez zamieszany w cala sprawe. W koncu to stary sbek, wie, jak sie prowadzi sledztwo. Mozliwe, ze dalby sie tak nabrac?
            • Gość: angharad Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 22:31
              Zgadzam się z Feline. Dla mnie rola ojca dziecka w tej sprawie ewidentnie śmierdzi. Matka może i jest zmanierowana, może ma nawet "nierówno pod sufitem" ale przede wszystkim jest pod przemożnym wpływem męża. To on, taki opanowany i chłodny, a nie ona mógł być mózgiem całej tej operacji. Dziewczyna jest zahukana i prawdopodobnie podatna na manipulację męża (a może i teściów), którzy jak wiadomo byli dla niej windą do lepszego życia. Dziewczyna "złapała Pana Boga za nogi" wychodząc za mąż za bogatego chłopaka "z dobrego domu" i zrobiłaby wszystko co kazali.
          • Gość: ax Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:31
            Myślisz, że Rutkowski tak z dobrego serca zapewnił tej parze stumetrowy apartament? Gdyby naprawdę chciał im pomóc, trzymałby w tajemnicy ich nowe miejsce zamieszkania, a tymczasem jest ono powszechnie znane.

Apartament jest prawdopodobnie naszpikowany mikrofonami i kamerami, a Rutkowski wraz z policją, która płaci mu za współpracę, analizują każde słowo i gest lokatorów.
            • Gość: ktos_z_netu Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? IP: *.opaltelecom.net 23.03.12, 00:18
              i to jest coś co chyba większości od razu nasunęło się na myśl - takie niby "przekrzykiwanie" się w mediach, a tak naprawdę chodziło o działanie pod przykrywką i po cichu :)
      • ira_07 Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? 22.03.12, 21:40
        A mieści ci się w móżdżku, że co innego oceniać kogoś bez dowodów, a co innego jak są dowody? Jeśli kogoś bez dowodów osądza się od czci i wiary, to jest to obrzydliwe.

Ale teraz ci, co od początku, bez dowodów, uważali, że zabiła - mają satysfakcję!
      • Gość: omar Re: I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ???? IP: *.echostar.pl 22.03.12, 22:12
        I gdzie teraz jest Środa i Najsztub ????

Wylewali krokodyle łzy nad tą kanalią, jaka to ją tragedia spotkała, jak prasa jej nie daje spokoju !
        No i co teraz powiecie wywłoki !?!
        Zawsze po stronie katów, nigdy po stronie ofiary.

10/10

Raz sierpem, raz młotem...
    • Gość: gość Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 19:52
      my tu gadu gadu o głupotach, a tymczasem Donaldu Tusku wraz ze swoją "ministrą" przepycha pewnie w sejmie pracę do 67 roku życia...
      • Gość: asdf Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.meskonet.pl 22.03.12, 20:32
        hehe nie ma to jak gorący temat na przykrywkę. Popracujemy sobie
        • Gość: ruru Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 21:51
          więcej niż jedna wiadomość na dzień przerasta możliwości poznawcze rzeczywistości?
    • oelefante Skutki propagandy: "Rodźcie dzieci, by ZUS działał 22.03.12, 19:52
      czyli traktowanie dziecka jak towaru: najpierw ma zapewnić rodzicom becikowe, potem ma być niewolnikiem ZUSu.
      • Gość: dobrodziej rodzcie dzieci na chwale Pana! Alleluja! IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 20:19
        i o glebe bo to grzech uzywac prezerwatyw
        • Gość: welcometopoland no dokładnie ateisto :) ateistka o glebe a normaln IP: *.217-171-57.tkchopin.pl 23.03.12, 23:49
          ..dziewczyna, która miałaby dość oddałaby do adpocji.
    • Gość: WSTRĘTNE Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 19:53
      TO JEST BEZDUSZNA , BEZCZELNA SZACHRAJKA ... .
      • Gość: JASNE sama? sądzę że wraz z MężulkieM a nie sama IP: *.ajc.com.pl 22.03.12, 22:11
        INFORMATYK OD SIEDMIU BOLEŚCI, ZAPLANOWALI PEWNIKIEM JAK BEZTROSKO UCIEC OD ODPOWIEDZIALNOŚCI A WYKASOWAĆ DANYCH Z DYSKU NIE POTRAFIŁ
    • Gość: ^ czas nakręcić "Sprawę Gorgonowej 2" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:54
      w roli głównej oczywiście Borys Szyc
      • anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: czas nakręcić "Sprawę Gorgonowej 2" 22.03.12, 20:21
        :-))))) Też mi się to skojarzyło ze sprawą Gorgonowej!
        • Gość: Jędrzej Re: czas nakręcić "Sprawę Gorgonowej 2" IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 22:11
          anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

> :-))))) Też mi się to skojarzyło ze sprawą Gorgonowej!

Smileys zupełnie nie na miejscu, a skojarzenie ze sprawą Gorgonowej dość dziwne. Niby kto miałby tu być guwernantką skonflktowaną z dorastającą podopieczną? Tu nie ma ani jednej ani drugiej; jest matka podejrzana o zamordowanie niemowlęcia. W świetle tego, co dotąd zostało ujawnione, to ponure podejrzenie wygląda niestety prawdopodobnie.
    • Gość: CEZAR Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: 79.97.62.* 22.03.12, 19:55
      Dać jej drugie mieszkanie i jeszcze lepiej płatną posadkę!!!
    • Gość: Chochoł Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.toya.net.pl 22.03.12, 19:56
      Głupota z zasłanianiem pyska. Najpierw się lansowała ze swoimi danymi, a teraz yntelygenty zasłaniają wizerunek. W sieci jest pełno zdjęć psychopatki.
    • Gość: Phil Gates To nie dowód - może mieć zegar przestawiony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 19:56
      na przykład o dwa tygodnie....
    • Gość: Psilos1 Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szukała... IP: *.43.79.119.dsl.dyn.forthnet.gr 22.03.12, 19:57
      H.j z nią!!
    • Gość: emilek Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: 80.92.139.* 22.03.12, 19:59
      Ona jej nie upuscila, tylko sie wyslizgnela. Zeby dziecko nie upadlo na nozki, to nosila ja glowa do dolu.
      Mnie interesuje, czy sa cele malzenskie?
    • Gość: docent Re: Ile kosztuje trumna? Czego Katarzyna W. szuka IP: *.tsi.net.pl 22.03.12, 19:59
      niestety, żyjemy w takim państwie że za zabójstwo dostaje się więcej niż za usiłowanie zabójstwa. W państwie w którym przed przystąpieniem Polski do UE gdzie znosi się karę śmierci, mimo że Prawo kościelne dopuszcza "karę śmierci", a UE która nie chciała umieścić w Konstytucji "wartości chrześcijańkich", w państwie gdzie nie ma odrębności państwa od Kościoła.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka