looooooook 12.11.09, 17:51 takie mam pytanie bo teraz to referendum całe ma być i w ogóle. ile Wronie zostało do końca kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: \hdzh Re: wrooooona IP: *.anonymouse.org 12.11.09, 17:56 ile Wronie > zostało do końca kadencji? odpowiadam: został mu do końca kadencji jeden nocny spacer po warszawskiej i okolicach, to będzie koniec kadencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1/2 Re: wrooooona IP: 193.138.241.* 12.11.09, 20:55 a ja Waszego prezia zapraszam do Bielska niech zobaczy co i jak sie robi dla swojego miasta!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wrooooona IP: *.xdsl.centertel.pl 12.11.09, 21:18 loooooooooook o ile się nie mylę,to na inncy tematach warłeś na miasto i mieszkańców.Jesteś prawdopodobnie z okolic Kłobucka,a teraz tak cię prezydent Cz-wy interesuje?:)nie bądz śmieszny!!!!!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wrooooona IP: *.centertel.pl 12.11.09, 21:29 zostały mu 72 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: wrooooona 12.11.09, 23:23 nie sraj ogniem z czystej ciekawości się pytam horyzonty sobie poszerzam nie wiesz to nie pisz głupot. ciekawi mnie to i już ile zostało mu tej prawnej kadencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wrooooona IP: *.xdsl.centertel.pl 13.11.09, 19:00 nie sraj ogniem z czystej ciekawości się pytam horyzonty sobie poszerzam nie > wiesz to nie pisz głupot. ciekawi mnie to i już ile zostało mu tej prawnej kade > ncji Ot cała prowincjonalna odp.looooooka,bo cóż on potrafi!:)Tylko te horyzonty tak ci się zawęziły,że o poszerzeniu możesz pomarzyć...tępaku!!!!!!!!!!!!!!!!!I nie bądz taki ciekaw,bo ci zaszkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: wrooooona 13.11.09, 09:54 no nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: wrooooona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 10:26 Dokładna data to godzina 12,oo 16 listopada 2009 r.-oficjalne ogłoszenie wyników referendum.Termin ten moze być tylko przyspieszony,jeśli T.Wronie przypomni się pojęcie słowa "honor" i wcześniej sam poda się do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś