Dodaj do ulubionych

Chętnie poznam...

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 17:59
Chętnie poznam osobiście wszystkich którzy mnie tak dobrze znają że malują
mój obraz / ostatnio często / na tych stronach.Znają lepiej niż ja siebie bo
wiedzą przecież co myślę, gdzie wejdę, z kąd wyjdę, na czym siedzę i co
zrobię, kogo chcę wysadzić, gdzie się posadzę i z kim się zbratam.
Do góry przyłbice - jutro mam dyżur w biurze Rady Miasta - zapraszam.

Wiesław Wiatrak
Obserwuj wątek
    • Gość: zaniepokojony Re: Chętnie poznam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:37
      z kąd? widać wielu ludzi pana zna. Ja wiem jedno - języka polskiego to się pan
      nie uczył... pozdrawiam
      • Gość: filolog Re: Chętnie poznam... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.04, 22:27
        Przecież to oczywiste że nie wszyscy są doskonali.Często bywa tak że kto
        silny w gębie to słaby w piórze.
    • Gość: sd Re: Chętnie poznam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:29
      z kąd??
      Wiesiu jeżeli to naprawdę Ty, wróć do szkolnej ławy......
      • Gość: IWONA Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:36
        Boskie , po prostu boskie
        • Gość: towarzysz Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:55
          chłopie zwany IWONA - Wiatrak to fest chłop. jak ci przypier... to cie
          macierzsta komórka partyjna nie pozna.

a tak a propos: zamiast wydawać 139 złotych na neostrade miesiecznie, kupiłbys
          szczepionki dla zwierzat i kotów:::))))00
          • Gość: jasiu Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 23:47
            A co to za komunistyczne maniery i straszenie ludzi? Naucz lepiej twojego guru
            j.polskiego.
            • Gość: inn Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.04, 22:57
              A ja chętnie poznam p. Wiatraka i przyjrzę się człowiekowi(podobno
              przewodniczącemu rady Miasta) , który nie umie pisac po polsku. Oj facet, daj
              se luzu i nie zapaskudzaj forum swoimi postami. A ja przyjde ,żeby sobie
              obejrzec ten folwark(Radę Miasta i ich przewodniczących) - podobno 13 lutego?
              Potwierdź to p.Wiatrak
              • kierowca_mpk Re: Chętnie poznam... 09.02.04, 08:44
                Tak będzie szybciej: www.czestochowa.um.gov.pl/urzad/rada/sesja.htm

• Gość: stasiu Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:47
              ooo!!!!!!!!!!! Iwona zmieniła sie w Jasia!!!!!!!!
              • Gość: WWiatrak Re: Poznam...niechetnie bo po terminie IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 16:49
                Jestem dyslektykiem no i co z tego?
              • Gość: jasiu Re: Chętnie poznam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 19:38
                Ja się w Iwonę nie zamieniłem ( i odwrotnie). Kto czyta forum wie, że i z
                Iwoną się kłóciłem. Ale jak ją jakiś tepak straszy, że ją Wiatrak przyp..., a
                sam Wiatrak na to nie reaguje - to jest to po prostu chamskie i stąd moja
                reakcja. A biedny Wiatrak tłumaczy się dyslekcją. Hua, hua,hua
                A co z tym straszeniem przez straż przyboczną ?
                • Gość: WWiatrak caz na luz IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.04, 21:44
                  Napewno nie dyslekcją a dysleksją a dokładniej dysortografią. Chamstwa nie
                  popieram ale ztego typu zachowaniami trudno walczyć mając za przeciwnika
                  anonima
                  • maxx5 Re: caz na luz 11.02.04, 12:09
                    Ty ucziny, na pewno pisze sie oddzielnie, uważaj ...
                  • Gość: konrad Re: caz na luz IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.02.04, 16:08
                    Ciezko zeby ktos najezdzajacy na was sie przedstawil puki jestescie przy
                    korycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka