Dodaj do ulubionych

Upokarzanie inwalidy

23.12.10, 14:37
Oj człowieku , sam jak bym nie przeżył tego , to nie radził Ci machnij łapom i daj sobie spokój. Sam walczyłem 2 lata i w Chorzowie i w sądzie pracy w Częstochowie. I też nie wolno mi pracować na wysokościach , przy maszynach , przy elektryce , przy gorących płynach , niewolno mi prowadzić pojazdy , żadna firma nie chce mnie zatrudnić . A sąd i tak stwierdził dźwigać pan może , łopatę pan utrzyma i za biurkiem siądzie to nadaje się pan do pracy . Na pocieszenie powiedzieli tylko że będą wertować takich jak pan , to dej se pan spokój .
Obserwuj wątek
    • Gość: cynik Renta powinna być dla kogoś kto nie może pracować: IP: *.ip.netia.com.pl 23.12.10, 14:56
      Są inne formy pomocy. Dofinansowanie protez, leków zniżki, a nie jak teraz renta za kręgosłup i zdrowie pozwalające na pracę na budowie z równoczesnym krzykiem by podnieść haracz rentowy:/
      • skorar Re: Renta powinna być dla kogoś kto nie może prac 23.12.10, 20:25
        CYNIK TY chyba cos nie tak masz z glowa - ja juz jeden raz Jackowi spawalem uszkodzona proteze ...... zycze Ci Wesolych Świat z dwoma nogami .
    • Gość: cacy Re: Upokarzanie inwalidy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.12.10, 17:25
      Dlaczego nikt z tego Regionalnego Funduszu Gospodarczego nie beknie za swoje prostackie i prymitywne zagrywki?
      Jak długo taki pomiot będzie bezkarnie żerował na rynku?
      Czy ktoś z tych nomenklaturowych bufonów słyszał kiedykolwiek o biznesie społecznie odpowiedzialnym? - nie bo to nieuki z d.pą w chmurach...
      • Gość: Bubu Re: Upokarzanie inwalidy IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.10, 21:11
        Ja mam propozycję - niech ze swojej poselskiej dietki płaci panu Jackowi rentę pani poseł Izabela Leszczyna. Kilka razy w trakcie kampanii wyraźnie powiedziała (jest to uwiecznione na www.tvorion.pl) , że za działalność zarządu RFG ponosi polityczną odpowiedzialność. No to jak, pani poseł, płaci pani? Jak chciała się pani przed swoimi wyborcami popisać, to była urocza gadka-szmatka... A może teraz przyszedł czas wykazać się - nie słowa, tylko czyny :) A jak odpowiedzialność to nie tylko polityczna, ale i ta przyziemna, materialna...
        Czekamy na deklarację ze stroni pani poseł - pora wykazać się odpowiedzialnością i pomóc drugiemu człowiekowi. Czekamy, ale niespecjalnie wierzymy - te oszałamiające 29% poparcia nie jest przypadkiem...
        • Gość: realista Re: Upokarzanie inwalidy IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.12.10, 22:46
          Czyżby przypadkiem zarząd spółki był związany z PO?
          ,takie gwałtowne zmiany rok temu tam były.
    • tadeusz1212 Upokarzanie inwalidy 24.12.10, 15:37
      Regionalny Fundusz Gospodarczy do walki z Panem Jackiem zatrudnia kancelarię prawną Czeslawa Sadkowskiego. Wszyscy są zadowoleni bo ciągną pieniądze z państwowej kasy.Celowo tak kręcą aby to trwało jak najdłużej.Bawią się za pieniądze podatników.
      • Gość: kst666 Re: Upokarzanie inwalidy IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.10, 21:43
        Dotknął Pan samego sedna sprawy i istoty tzw "państwa prawa" AD2010 miedzy Odrą a Bugiem....
        • Gość: danka Re: Upokarzanie inwalidy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.12.10, 21:59
          Instytucje i organizacje to ludzie:

Regionalnu Fundusz Gospoarczy wg rfgsa.pl/id/79/o-spolce/wladze-spolki/mmm/138

Zarząd
          Agnieszka Celińska – Prezes Zarządu
          Łukasz Caliński – Członek Zarządu

Rada Nadzorcza
          Marcin Smaga – Przewodniczący Rady Nadzorczej
          Wiesława Molenda – Wiceprzewodniczący Rady Nadzorczej
          Ewa Messjasz – Sekretarz Rady Nadzorczej

Walne Zgromadzenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka