Dodaj do ulubionych

Przyszły operator gra na saksie

09.01.11, 14:33
Gratuluje sporego sukcesu:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tropiciel prawdy Re: Przyszły operator gra na saksie IP: *.pl / 10.0.0.* 09.01.11, 17:20
      Facio jest niesamowity, gratulacje i to wielkie!!!!!!
      Na mniejsze gratulacje zasługuje autor tego materiału, Tadeusz P.
      Po przeczytaniu możnaby sądzić, że Częstochowa to miasto będące potęgą w szkolnictwie artystycznym, i że znajduje się u nas Państwowa Wyższa Szkoła Telewizyjna, Teatralna i Filmowa i Akademia Sztuk Pięknych.

„W Państwowej Wyższej Szkole Telewizyjnej, Teatralnej i Filmowej wybór padł na Dawida Ciesielskiego.”
      Ani słowa o której, z jakiego miasta. Wydaje mi się że jeszcze nie powstała taka w Częstochowie, chyba, że czegoś nie wiem. Czy chodzi o Katowice, Warszawę a może Łódź?

„Dyplom z wyróżnieniem z grafiki, malarstwa i rysunku otrzymał od rektora ASP prof. Mariana Oslislo”.
      Znowu czegoś nie wiem, czyżby w Częstochowie była ASP? Najbliżej mi znane to Katowice, Kraków, Warszawa, o dalszych miastach nie wspominając.
      A na marginesie to uważam, że w Częstochowie mogłaby powstać chociaż filia ASP. Są ku temu warunki. Katowicka ASP tez kiedyś powstała jako filia krakowskiej.

Jeszcze raz wielkie gratulacje dla Dawida. W dzisiejszych czasach, młodych ludzi interesujących się czymkolwiek trzeba szukać ze świecą, a tu taki niesamowity człowiek renesansu. Jesteś WIELKI!!! Chyba jeszcze nie raz o Tobie będą pisały gazety, ale mam nadzieję, że precyzyjniej.
      • wilk-syty pięknie 09.01.11, 18:08
        ale co z tym romantyzmem czy renesansem jak to panowie piszecie, to jedno czy drugie?!
        • Gość: Tropiciel Re: pięknie IP: *.pl / 10.0.0.* 09.01.11, 21:04
          Jedno nie wyklucza drugiego. Szkoda tylko, że los nie uczynił Ciebie "człowiekiem renesansu".
          www.zgapa.pl/zgapedia/Człowiek_renesansu.html
          • wilk-syty Re: pięknie 09.01.11, 21:42
            a ty wiesz, jak widać tupet mylisz z wiedzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka