Dodaj do ulubionych

Nowa strona Urzędu Miasta !!!

IP: *.mmj.pl / 192.168.8.* 09.06.03, 19:52
Prezentuje się o wiele lepiej niż poprzednia.

dev.siemianowice.pl/
Niestety forum i czat jeszcze nie działają.

Mam nadzieję, że na forum zechce odpowiadać na pytania "prezydent dwojga
imion" lub jakiś jego przedstawiciel.

Obserwuj wątek
    • Gość: szpieg Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! IP: *.mmj.pl / 192.168.8.* 09.06.03, 19:55
      He, he, he... ale tam dali zdjęcie "pierwszego wuefisty Siemianowic"...
      paskudniejszego już nie miał? ;)
      • Gość: P@CO Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! i ... IP: 158.66.104.* 10.06.03, 08:30
        Trochę zejde z tematu. Ale chciałem sie z wami podzielić pewną refleksja. Otóż
        bedąc ostatnio w Siemianowicach 5-8 czerwca, miałem przyjemnośc uczestniczyc w
        imprezie gdzie swoja obecnoscia zaszczycił nas Jacek Guzy. Bylo to rozdanie
        swiadectw maturalnych licealistów ze Sniadeka. Jako, że moja mysia z ktora za
        niedlugo bede mieszkal konczy to zaszczytne liceum moja obecnosc na tej
        imprezie byla obowiazkowa. Wrocmy jednak do Guzego. Nasz Prezydent poddal sie
        niesamowitej probie improwizowanego przemowienia. Poddal a raczej zostal
        polozony na lopatki. Jesli tacy ludzie, z taka erudycja i tak niesamowitym
        zasobem slownictwa reprezentuja nasze miasto na zewnatrz to...moze byc tylko
        gorzej. Obawiam sie, ze jesli Unia Europejska dam naszemu miasteczku jakies
        pieniadze to bedzie to kasa na nauke jezyka polskiego dla naszej wladzy.

Na imprezie byl rowniez "przydupas" Pana prezydenta Robinson Cruzoe (ocena
        wizualna) Siemianowickiej sceny medialnej MR WOJCIECH KEMPA. Wierzci mi staram
        sie do Pana Kempy przekonac ale jakos nie potrafie. Hmm chyba jestem zbyt
        nietolerancyjny...

Pozdrawiam Serdecznie
        P@CO
    • Gość: P@CO Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! IP: 158.66.104.* 24.06.03, 16:12
      Wizualna poprawa - FUNKCJONALNOŚĆ DO BANI

Wariujący ostatnio P@CO
    • Gość: Klaudyna Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 07:21
      I do dzisiaj nie działa wszystko tak jak trzeba.Na co czekamy??
      • wlodek101 Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 30.07.03, 10:14
        Czym się cieszyć skoro rzeczywiście strona nie działa!
    • wrzood Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 30.07.03, 20:57
      Strona Siemianowic jest brzydka! Jest bezpłciowa!!! Czy w mieście w którym
      lekką rączką wydaje się 9mln zł na boisko do niepopularnej gry zespołowej nikt
      nie ma paru złotych na stronę internetową? NA INTERNETOWĄ WIZYTÓWKĘ NASZEGO
      MIASTA???!!! Obecnie strona wygląda jak byłaby wykonana przez ucznia gimnazjum
      podciągającego ocenę z 4 na 5.
      Katastrofa!!!
      Zniesmaczony jak zwykle wr.ZOO-D
      • biurwa1 Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 01.08.03, 07:44
        Strona jest ohydna fuj. Nic nie działa nie wiadomo o co chodzi i wogóle do
        bani. Wrzood pokaż im jak to sie robi!
        • biurwa1 Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 01.08.03, 07:48
          I koniecznie zrób żeby była taka... płciowa wiesz taka z jajami!
          • wrzood Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 01.08.03, 18:26
            Nowa strona Urzędu Miasta nie może być jajcarska, bo to przepełniło by czarę
            ch*jni jaką obserwując na co dzień możemy zauważyć.

Polecam witryne internetową naszego MIASTA PARTNERSKIEGO JABLUNKOV
            www.jablunkov.cz/
            Jakie miasto- taka stronka...

Zniesmaczony jak zwykle wr.ZOO-D
            • biurwa1 Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! 04.08.03, 12:20
              Mam nadzieję że zakpiłeś ze strony Jablunkova. Przeciez to jest juz total
              porażka stary. No chyba że się mylę.
              • Gość: wrzood Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! IP: *.cm-upc.chello.se 07.08.03, 16:52
                YO!
                • Gość: monk Re: Nowa strona Urzędu Miasta !!! IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 14:35
                  a mnie sie strona Jablunkova podoba i nie śmiać się smiac ni kpic bo wiem gdzie
                  mieszkasz
                  • biurwa1 Nie śmiać się płakać! 11.08.03, 11:04
                    Koleś za kim idziesz? Trzymasz sztame z Jablonkovem? Podejrzewam że to z
                    sentymentu dla nazwy boś pijak i złodziej!!!
                    • Gość: monk Re: Nie śmiać się nie śmiać IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 12.08.03, 08:00
                      koleś ty sie już smiejesz śmiać i kpić bo jak tak to wiem gdzie mieszkasz
                      • biurwa1 Re: Nie śmiać się nie śmiać 12.08.03, 12:28
                        Czy ty mi aby nie grozisz??? Czekam zatem!
                        • Gość: AiG Re: Nie śmiać się nie śmiać IP: *.devs.futuro.pl 12.08.03, 18:53
                          Chcialbym zaznaczyc ze biurwa1 to nie AiG i AiG to nie biurwa1. To jezeli
                          chodzi o tyle.
                          A.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka