Dodaj do ulubionych

A może władze zajęły by się bezrobociem?

28.01.11, 22:35
Witam!
Tyle tu różnych problemów się porusza, prohibicja nie prohibicja, tylko może władze zajęły by się podstawowym problemem jakim jest bezrobocie w Częstochowie?
Wiadomo czasy są trudne i to nie tylko w naszym pięknym mieście.
Jednak Częstochowa jak na polskie warunki nie jest małym miastem, jak dalej tak będzie pozostaną tu sami księża zakonnice i zwolennicy radia maryja, ale kogo to obchodzi ważne że on ma dobrze.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: krzys Budzę energię częstochowian IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 02:32
      zatrudniam kolesi-zrzuty z Zagłębia i Podbeskidzia i robię czystki wśród budżetówki.
      Tak naprawdę jestem mierny i bierny. Nie mam pomysłu na Częstochowę. hello...

• Gość: a-lfa Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.net.stream.pl 29.01.11, 06:47
      Teoretycznie mogły by się probować zająć tyle tylko iż to trudna sprwawa. Szans na to by u nas pojawił się nagle pracodawca na miare TRW czy Huty czy Guardiana po tym jak przez 8 ostatnich lat traktowano potencjalnych pracodawców po prostu nie widze. Zostali skutecznie odstraszeni. W powszechnej opinii pracodawcy w Cz-we nie sa mile widzani chyba że są marketem. W tej chwili chetni do postawienia zakładu produkcyknego mogą przebierac w ofertach w tym i takich zlokalizowanych w spwcjalnych strefach ekonomicznych. Natomiast prohibicja to kuriozum na skale europejska i nie ma nic wspólnego ze sprawa likwidacji bezrobocia. Nie mniej gdyby w rejonach Dekabrystów z powrotem ruszyły lokale rozrywkowe zapewne kilkanascie osób znalazło by tam pracę.
    • Gość: bezrobotny Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 08:16
      tylko po co głąbie wybrałeś nowe władze a teraz zadajesz głupie pytania
      • Gość: nn Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 08:42
        ciekaw jestem kiedy ta w wikszosci pusta mlodziez obudzi w sobie energie zjednoczy sie i zrobi to co w egipcie czy znowu stchorzy i dobrowlnie pojedzie za niewolnika do aaustri czy niemiec a moze za niewolnika 21wieku na miejscu do agencji pracy tymczasowej
        • Gość: m. Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 01:29
          Spokojnie. Jeszcze kilka lat i z demokracją zrobi się to samo co teraz dzieje się z kościołem, czyli zacznie upadać.
    • Gość: wreszciewiosna Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 08:47
      Prohibicja na Deka zlikwidowała ok. 30 miejsc pracy w lokalach, zatem okazuje się, że
      poszczególne tematy często przenikają się nawzajem.
    • Gość: y Władza nie jest od szukania ludziom pracy IP: *.apus-net.pl 29.01.11, 08:58
      Władza nie jest od szukania ludziom pracy. Ludzie mają władze wybrać i sami sobie radzić. Komuna i panstwo opiekuncze się skonczyło.
      Teraz mamy kapitalizm typu polskiego, tzn: tyrać za nędzne pieniądze i do tego do 15-tego danego miesiąca na podatki, najlepiej iść do ziemi na kilka miesięcy przed emeryturą, najlepiej nie chorować, żeby nie obciążać budżetu i głosować w każdych wyborach. Wzorcowy obywatel.
      Jak można było tak zniszczyć kraj i stworzyć sobie takie dziadostwo.
      • Gość: Mas Re: Władza nie jest od szukania ludziom pracy IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.11, 10:59
        Gość portalu: y napisał(a):

> Władza nie jest od szukania ludziom pracy. Ludzie mają władze wybrać i sami sob
        > ie radzić. Komuna i panstwo opiekuncze się skonczyło.
        > Teraz mamy kapitalizm typu polskiego, tzn: tyrać za nędzne pieniądze i do tego
        > do 15-tego danego miesiąca na podatki, najlepiej iść do ziemi na kilka miesięc
        > y przed emeryturą, najlepiej nie chorować, żeby nie obciążać budżetu i głosować
        > w każdych wyborach. Wzorcowy obywatel.
        > Jak można było tak zniszczyć kraj i stworzyć sobie takie dziadostwo.

Jedyna sensowna wypowiedź. Rządzący mają Wam pracy szukać?? Niech jeden z drugim sam założy firmę i stworzy miejsca pracy. Tak ukształtowała nas natura mocny żyje słaby zdycha.
        • Gość: d Re: Władza nie jest od szukania ludziom pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:34
          sami nie zalozyli tylko pchaja sie na wysoko platne stolki z budzetu. Nie kazdy musi byc prywaciarzem.
      • Gość: krzys Daję pracę zrzutom ze Śląska IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 14:03
        Jak to jest?

Chcę budzić energię częstochowian a zatrudniam kolesi-zrzuty z prowincji województwa śląskiego?
        Czy ludzie,nieudacznicy w swoich rodzimych miejscowościach znają problemy Częstochowy? Odpowiedź jest prosta. Nie znają. Bo nigdy tu nie mieszkali.

Władza nie jest od dawania ludziom pracy. Władza jest od kreowania takiej polityki rozwoju miasta,by chciano tu inwestować.
        Władze Częstochowy są od tego by władze wojewódzkie czy centralne w Warszawie prowadziły politykę względem Częstochowy przyjazną i pro twórczą.

Póki co, w nagrodę za wybór Krzysia i jego zrzutów ze Śląska,mamy problemy ze sfinansowaniem wielu kluczowych inwestycji infrastruktury drogowej.
        Logiczne jest,że partia rządząca,niezależnie od opcji będzie dawała pieniądze na te regiony i obszary kraju,gdzie ma poparcie.
        Chyba nikt nie powinien mieć wątpliwości,że trudno dać kasę na miasto,które wybrało czerwonego populistę,który zaczął swoją pracę od zwolnień w budżetówce a rozdaje stołki kolesiom ze Śląska.

Skoro to miasto jest takie zaje..te i chcesz Krzyniu budzić energię częstochowian, to dlaczego nie otaczasz się fachowcy z Częstochowy tylko zrzutami z prowincji województwa?

• mistral75 Re: Daję pracę zrzutom ze Śląska 29.01.11, 20:24
          Powiedz Krzysiu co Cie doprowadzilo do takiej frustracji i wypisywania takich niesamowitych i nieprawdopodobnych rzeczy i takiej wlasnie interpretacji wydarzen?

Pozdrawiam,

Ciekawy swiata i ludzi.

• Gość: krzys Re: Daję pracę zrzutom ze Śląska IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 13:26
            mistral75 napisał:

> Powiedz Krzysiu co Cie doprowadzilo do takiej frustracji i wypisywania takich n
            > iesamowitych i nieprawdopodobnych rzeczy i takiej wlasnie interpretacji wydarze
            > n?
            >
            > Pozdrawiam,
            >
            > Ciekawy swiata i ludzi.
            >

Pytanie za 100 punktów. Z jakich miast sobie wybrał Matyjaszczyk współpracowników?

Chyba nie jesteś do końca ciekawy świata i ludzi. Chyba,że jesteś jednym ze zrzutów z prowincji śląskiego na Częstochowę? Wtedy rzeczywiście jesteś ciekawy świata i ludzi. Zwłaszcza,że na Twoją dietkę płacą też ludzie, tyle,że z Częstochowy czytaj podatnik częstochowski utrzymuje partyjnych SLDowców.
            • mistral75 Re: Daję pracę zrzutom ze Śląska 30.01.11, 19:19
              Dziekuje Krzysiu za przedstawienie Twojej sciezki dedukcyjnej.
              Jest wyjatkowo krotka i niestety bardzo waska.Moze wypadaloby ja nieco rozszerzyc?
              To nic nie kosztuje a usprawnia umysl.
              Pamietaj,swiat nie konczy sie na Czestochowie,a partie polityczne na SLD.Chyba ze Ty w swojej optyce masz zakodowany -tylko obraz SLD.
              Zapewniam Cie ze PO,PIS,PSL tez kosztuja czestochowskiego podatnika i moze nawet wiecej niz jestes w stanie zrozumiec.
              Nie wspomne o straconych nerwach.
              Wyluzuj Krzysiu,bo mozna POmyslec ze Cie ktos nakrecil.
              A moze powinienem powiedziec AMEN?

• Gość: krzys Re: Daję pracę zrzutom ze Śląska IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 20:04
                Cóż...Twojego SLDowskiego móżdżku nic nie usprawni, może poza jeszcze większym laniem wody czytaj demagogii..lud czerwonego populizmu łaknący to kupi.. w końcu w oficjalnym komunikacie-przekazie z UM,płynie zwolnienie urzędników, tyle,że jak to jest,że mniej niż połowa zwalnianych ludzi to rzeczywiście urzędnicy a reszta to szeroko rozumiana budżetówka.

To jest dobre:
                > Pamietaj,swiat nie konczy sie na Czestochowie,a partie polityczne na SLD< :D

To może Krzyniu powinien importować tanich pracowników z Chin, będzie to mniej kosztować częstochowskiego podatnika a efekt działania podobny.
                Szkoda,że przy tym importowany Chińczyk, nie będzie miał pojęcia o częstochowskiej rzeczywistości.

Proponuję dziennikarzom na najbliższej konferencji prasowej, zrobić test podstawowej wiedzy choćby z banalnej topografii miasta Częstochowy,dla importowanych współpracowników Matyjaszczyka.
                Założę się,że go obleją. Chłopaszki się pogubią coś na zasadzie nie zrozumienia pytania jak z pewnym nazwiskiem...
                Różnica w skutecznym rządzeniu miastem a "zarządzaniu korytkowym" jest zawsze znaczna.

• Gość: fiona juz sie zajeli i zwalniaja urzednikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:31
      a to dopiero poczatek
      • Gość: ale jaja Re: juz sie zajeli i zwalniaja urzednikow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 11:05
        Ciekawy jestem, czy od zwolnień w budżetówce przybędzie miejsc pracy na rynku. No, chyba, że liczy się na jakiś cud, bo przecież to jest Częstochowa - znana z cudów.
    • Gość: TYM zrobic miasto inwestycyjne i poznosic przeszkody IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 12:27
      to jest droga do mniejszego bezrobocia.radnym radze poczytac ustawy i poznosic wszelkie ale to wszelkie przeszkody!!!!Czestochowa ma obywateli zaradnych brak jej tylko urzedu ktory by poznosil wszelakie przeszkody do dzialalnosci poczwaszy od handlarza na ulicy a skanczywszy na firmach pow Klobucki duza firma iwel jest tak firm ktora swa dzialalnosc zawdzieczaja nie pozwoleniom nei utrudnianiu tylko dlatego ze sa do tego zachecani!! zdziwieni jestescie czemu to niemozna handlowac na ulicach??bo za to stoi prawo kotore oplacamy straznikow ktorych oplacamy a czleczyna neichca brac z garnuszka miasta zostaje poganiany jak jakis smiec!!!! i dopoki taki bedzie sytem achowania Prezydenta i radnych to bedzie bezrobocie i to co nas kosztuje tak sie wlasnie zabija swobode obywatelska!!!dac zyc i dac kombinowac a sami zobaczycie ze bezrobocie to nie problem
      • Gość: etam.. Niektórzy radzą sobie z bezrobociem IP: *.182.1.19.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.01.11, 16:23
        www.dziennikzachodni.pl/czestochowa/362476,w-czestochowie-lewica-zrobila-czystki-w-radach-nadzorczych,id,t.html
        • the-only-bodzio Mam zdanie 29.01.11, 17:03
          Twoim największym problemem micha jest kościół i wszystko z nim związane.I tu jest pies pogrzebany .To ci spędza sen z oczu , bo inne te przyziemne to raczej mało cię obchodzą .Bieda , bezrobocie, podwyżki .To oczywiście wina kościoła.U nas naród spokojny godzi się na wszystko .Na poniewieranie , ubliżanie i niszczenie wszystkiego co święte.
          • hr.poniemirski Re: Te, bodzio! 29.01.11, 18:11
            Zdejmij berecik, bo zwoje Ci się przegrzały!
            Coś Ci temat "zboczył", albo watki pomyliłeś.
            Gościu o chlebie, a ty o niebie!
            Ładnie Ci "rowan" dołożył" Co by piekła uniknąć..." że, jeszcze hihi.... nie otrzeźwiałeś !!
            hr.j/w
            • rowan_bean Re: Te, bodzio! 30.01.11, 01:55
              hr.poniemirski napisała:

> Zdejmij berecik, bo zwoje Ci się przegrzały!
              > Coś Ci temat "zboczył", albo watki pomyliłeś.
              > Gościu o chlebie, a ty o niebie!
              > Ładnie Ci "rowan" dołożył" Co by piekła uniknąć..." że, jeszcze hihi.... nie
              > otrzeźwiałeś !!
              > hr.j/w

Witaj Żorżyku, jeśli tak zwać cię mogę?
              Wpis Twój chwały mi nie przynosi, bo żaden jam Maciek Dobrzyński, żeby Rębajłę Gerwazego (tudzież budowniczego) do porządku przywoływać!
              Jam nie chudopachołek, on zaś jeśli nawet chudopachołkiem urodzon, to miana swego nie zasługuje!
              Tacy jak budowniczy to nawet drwa do kominka u moich przodków rąbać prawa nie mieli, nie mówiąc o kluczy noszeniu!
              Komuna, a obecnie IV RP popsuła tałatajstwo do cna, że taki parobek w Rząsawach zaprzysiężony normalnemu człeku wyszczekiwac się godnym zdaje!
              • hr.poniemirski Re: Witaj "Rowan'ie" 30.01.11, 11:49
                Z przyjemnością przyjmuję spoufalenie, któreż od równego w nacji ujmy nie przynosi.
                Skruchę głęboką wyrażam, że uraziłem Waćpana swoją uwagą o słusznym tępieniu gnid dworskich, ale miałem na myśli tylko Pańską podziwu godną wytrwałość w tej "dezynsekcji"
                Dlatego mea culpa, nawet maxima wyrażam, życząc coby Waść się nie zniechęcał w pracy u podstaw i pamiętał że,finis coronat opus!
                Z wyrazami szacunku, jeśli pozwolisz, Rowan'ku
                hr.j/w

• hr.poniemirski Re: Te, bodzio! 29.01.11, 18:14
            Aha! Zapomniałem spytać, a Ty dzisiaj nie "loitta", czy jakaś inna "chrabina"?
          • Gość: ja Re: Mam zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 01:25
            Po kilku dniach spokoju widzę że Bodzio wytrzeźwiał i weny twórczej dostał :) Niestety treść merytoryczna jaka była taka jest czyli żadna, na plus tylko jest to, że odczytać się można :)
            • Gość: robotnik Re: Tusk i Komorowski grabarzami Polski ! IP: 114.78.177.* 30.01.11, 05:49
              Tusk i Komorowski grabarzami Polski!
              robotnik
            • the-only-bodzio Re: Mam zdanie 30.01.11, 10:06
              Ja twoje pojęcie logiki i wypróżnianie się z gramatyki wskazuje na całkowitą chorobę dyssocjalną.Proponuję czytać ze zrozumieniem .Dlaczego nie pijam alkoholu.I co to było koło oazowe na Jasnej.To Ci pisałem już wcześniej .Ale ty się uczepiłeś jak jakaś pchła psiego ogona i wskakujesz tu po róznych chrabiach ,fasolach i innych walnientych obrzympałach.Nie mam przyjemności z panem Ja powiedziała dewotka .spadaj.
              • Gość: ja Re: Mam zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 13:47
                > Ja twoje pojęcie logiki i wypróżnianie się z gramatyki wskazuje na całkowitą ch
                > orobę dyssocjalną. Proponuję czytać ze zrozumieniem .Dlaczego nie pijam alkoholu
                > .I co to było koło oazowe na Jasnej.To Ci pisałem już wcześniej .Ale ty się ucz
                > epiłeś jak jakaś pchła psiego ogona i wskakujesz tu po róznych chrabiach ,fasol
                > ach i innych walnientych obrzympałach.Nie mam przyjemności z panem Ja powiedzia
                > ła dewotka .spadaj.

Widzę, że do niedzielnego obiadu, zaraz po przyjściu z kazania jednak szklanicę jakiejś dykty czy innego paskudztwa wychyliłeś, a potem wziąłeś się za forum :)
                Sorry ale nie mogę się powstrzymać jak widzę twoje posty :)

A czytać ze zrozumieniem wierz mi że próbuję. Raz nawet skopiowałem twojego posta i wrzucałem go do google translatora, i po kolej wybierałem wszystkie dostępne tam języki. Niestety, nie ma tam opcji żeby tłumaczył języka z twojego na polski :( A przy chińskim i arabskim przeglądarka mi się zawieszała.
                Ja też pisałem ci już kiedyś, że ty spokojnie możesz pisać skrótami. Jeszcze raz podaję linka do skrótów myślowych, które spokojnie możesz stosować w swoich wypowiedziach. A prawdziwe myślenie zostaw ludziom do tego zdolnym, ty idź na budowę.
                www.youtube.com/watch?v=fvl1kpKuK9o&feature=player_embedded&has_verified=1
                Gwoli ścisłości: Ty to ten na górze ;-)
                • the-only-bodzio Re: Mam zdanie 30.01.11, 18:51
                  Chłoptasiu zapylaj w TRW i nie pyskuj , bo liderem poszczuję.Kużwa , z niektórymi nie można rozmawiać bo są do niezajebania.Sorrki za słownictwo .Tak jak piszesz na u mnie na budowie.Pierwszy dzień pracy zaczynają hajery od kradzieży lub od alkoholu.Zapylaj i nie pyskuj chłoptasiu.
                  • Gość: ja Re: Mam zdanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 23:40
                    the-only-bodzio napisał:

> Chłoptasiu zapylaj w TRW i nie pyskuj , bo liderem poszczuję.Kużwa , z niektór
                    > ymi nie można rozmawiać bo są do niezajebania.Sorrki za słownictwo .Tak jak pis
                    > zesz na u mnie na budowie.Pierwszy dzień pracy zaczynają hajery od kradzieży lu
                    > b od alkoholu.Zapylaj i nie pyskuj chłoptasiu.

Co ci się znowu w tym zakutym łbie popierdzieliło to ja nie wiem. Pewnie za gruby moher założyłeś na budowę i w połączeniu z dyktą zagotowało ci się w łepetynie. Jakie TRW, o czym ty w ogóle pijesz do mnie. Wytrzeźwiej stary ochleju i dopiero do mnie rozmawiaj. A szczuć to ty sobie możesz swoje dzieci swoją własną głupotą durny dziadu.
                    • Gość: Krzyś Matyjaszczyk grabarzem budżetówki IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 23:58
                      jw.

ciekawe co na to Napieralski?
          • Gość: babcia coś dla Bodzia IP: *.apus-net.pl 02.02.11, 13:46
            Podobno tam pracujesz.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9040054,11_tysiecy_ton_ziemi_zamiast_kruszywa_pod_autostrada.html
      • crezzy Re: zrobic miasto inwestycyjne i poznosic przeszk 30.01.11, 10:15
        Po co władza ma się zajmować bezrobociem , lepiej zająć się wykasowaniem pielgrzymów.A tak na poważnie .Jeśli SLD które dostało kredyt od mieszkańców chce tu zlikwidować ten marazm.To musi działać .Chyba ,że się ustawiło na jedną kadencje .A po mnie niech się wali.
        • Gość: TYM wladza to stan psychologiczny IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 11:47
          juz wyjasniam co to znaczy mam wladze jestem w wladzy wiec mam wzyszosc nad wami!!!!to jest stan udowodniony psychologicznie podobnie jak z kasa mam wiecej kasy niz kolega wiec jestem lepszym ,mam nad nim wladze tez stan psychologiczny tylku tu akurat jest ich credo zycia i tez sa jakby ludzmi czekajacymi na inwestycje zeby wiecej zarobic !!!!! i jak tu pogodzic taka sytuacje czy potrafimy???wyzszaoc nad wyzszoscia tego trzeba sie nauczyc zeby pogodzic taki stan jaki tu panuje w tym miescie
          • crezzy Re: wladza to stan psychologiczny i umysłowy 30.01.11, 19:52
            Trzeba zmienić też nastawienie ludzi .Którzy czekają ,że nowa władza zrobi cuda w tym mieście bez ich udziału .Wpisywaniu bzdetów przodujemy na tym forum , pełnych nienawiśći i opluwania .Czytając posty hrabiów , rowanów i innych.W tym jesteśmy na pierwszym miejscu.
            • Gość: japa Re: wladza to stan psychologiczny i umysłowy IP: *.centertel.pl 30.01.11, 23:04
              za poprzedniej kadencji bylo to dla ciebie nie do przelkniecia jak mniemam?
    • Gość: jmk Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 19:56
      Czepiasz się ludzi, a oni po wyborach JUŻ WALCZĄ z bezrobociem, obsadzają kolesiami lub znajomymi królika co cieplejsze korytka- TO JEST ZICH WALKA Z BEZrobociem ,....wśród klesiów !!
      • crezzy Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? 30.01.11, 20:03
        Każdy jest kowalem swego losu .Wszyscy obsadzają , jeśli będzie to z korzyścią dla mieszkańców to zgoda.A tak to zawsze jest bat, krótka kadencja .Jednak to ludzie mają wplyw na wszystko tylko tego nie wiedzą.
      • Gość: w ale bezrobocia to nie likwiduje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 11:10
        bo wiekszosc z nich pozatrudniana jest na kilku etatach
      • Gość: eeetam... Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.146.255.182.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.11, 07:39
        www.dziennikzachodni.pl/czestochowa/362476,w-czestochowie-lewica-zrobila-czystki-w-radach-nadzorczych,id,t.html
        • Gość: Krzyś Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.play-internet.pl 01.02.11, 11:37
          Rudy powinien zacząć od obcinania płac kominowych swoich kolesi.

Czerwone koryto za dużo kosztuje podatnika.

• Gość: trio Re: A może władze zajęły by się bezrobociem? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 16:04
            ja już się poddałam - doszłam do wniosku że bez znajomości pracy nie znajdę :(
            • Gość: dumka zapissz sie do sld a w 5 lat zrobia cie prezesem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.11, 11:08
              • Gość: rosuł Re:zapisz sie do sld a w 5 lat zrobia cie prezesem IP: *.net 02.02.11, 14:27
                Enionu czy Tauronu z siedzibą przy Dekabrystów?
    • Gość: co ty Żal IP: 109.95.28.* 02.02.11, 14:41
      nikt się tym nie zajmie, bo i po co. lepiej zaludniać częstochowę ludźmi ze śląska. no bo przeciez nie mamy zdolnych częstochowian...
      byłam zarejestrować się w UP, robiłam 3 podejścia - dopiero za 3. razem wystarczyło dla mnie numerków, a na rejestrację czekałam ponad 6 godzin. TYLE mamy bezrobotnych.

No ale przecież najpierw towarzysze musza się nachapać.
      • Gość: ale jaja Re: Żal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 14:58
        > byłam zarejestrować się w UP, robiłam 3 podejścia - dopiero za 3. razem wystarczyło dla
        > mnie numerków, a na rejestrację czekałam ponad 6 godzin. TYLE mamy bezrobotnych.

A będziemy mieć jeszcze więcej dzięki panu Matyjaszczykowi. A co, stać nas ;-) Budzimy przecież energię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka