angrusz1 06.02.11, 20:06 część Częstochowy . " ks. Skubiś , tygodnik Niedziela nr 6 . Czy mu się uda ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: "bydło rogate" Pędzę do kiosku, żeby się dowiedzieć..... IP: *.apus-net.pl 06.02.11, 20:35 Pędzę do kiosku, żeby się dowiedzieć....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjja Re: Pędzę do kiosku, żeby się dowiedzieć..... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 20:43 koło ch.u.j.a mi to lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ty maniek Re: Pędzę do kiosku, żeby się dowiedzieć..... IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.11, 21:18 Wstydził byś się .Żadne k.o. cię nie obchodzi tylko kieliszek i ogórek Odpowiedz Link Zgłoś
aspirata Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą 06.02.11, 21:28 Laska Medelna dla Skubisia spiewa: forum.gazeta.pl/forum/w,55,121850186,121850186,_chcialbym_obudzic_te_czwarta_godzine.html Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą 06.02.11, 21:53 Chciałbym obudzić t ą drugą śpiąca Ona na spływie nie wie z kim co je Szamoce się Chciałbym obudzić ta druga śpiąca W Limie Niedzieli i na stojącą Spowiadam się, żem pośród Gruszek stoję, ale w pełni Angrusz nazywam się i wam W Nawale po interwale Każdej Niedzieli Skubiś pochwali mnie. Gruszczynski Angrusz. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiss Skubiś jest jak Kubiś 06.02.11, 23:03 Ksiadz Skubiś powinien zostac Biskupem . Tak uwaza Kubiś . Poza tym jest to niezwykly czlowiek obdarzony wielkim talentem . Szcześc Boze ksiedzu Skubiśiowi zyczy forumowicz Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 23:18 Angrusz, jak już przeczytasz te niedziele to odłóz ją dla mnie bo mi sie papier w kiblu skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą 07.02.11, 07:57 Do mendy : Niestety , będziesz musiał zajrzeć do kosza na śmieci gdzieś na mieście , bo ja zostawiam Niedzielę dla innych . Po przeczytaniu zanoszę do jednego kościoła i zostawiam innym dla przeczytania . Jak nie znajdziesz w koszu to mendo będziesz musiał śmierdzieć . Po zapachu może rozpoznam ciebie na mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą 07.02.11, 08:33 "angrusza" !!! - na litość boską: Czy Tobie naprawdę zależy jedynie na dobru Skubisia a nie na rozwoju Częstochowy?! Przyjrzyj się klesze; - on już wygląda jak maślany pączek /fuj!/ a Ty jeszcze chcesz go grubszym uczynić?! Choć może masz rację, otyli żyją krócej. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 08:41 Jak nie znajdziesz w koszu to mendo będziesz musiał śmierdzieć . Po zapachu może rozpoznam ciebie na mieście . No cóz Angrusz,a co na to twoja bozia?Wybacz,zapomniałem,w niedziele dostaniesz rozgrzeszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 11:33 A SLD - marszałek Sejmu - chce obudzić tę inaczej kochająca część wyborców ( TVP Info dzisiaj ) Hmmm, dużo głosów z tego nie będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
bluegrazyna Re: "...chciałbym obudzić tę drugą , śpiącą 10.02.11, 16:44 A przcież najwięcej kochających inaczej jest w klasztorach i zakonach . i to ma zrobic Sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do angrusza "Miłuj bliźniego swego, jak siebie samego" IP: *.apus-net.pl 10.02.11, 16:55 angruszu, "miłuj bliźniego swego, jak siebie samego". Nawet, gdy jest gejem czy lesbijką. Czy gej, czy heteryk, czy z lewicy czy zprawicy, wszystko dzieci boże. i zamiast wklejać cytaty z Niedzieli, stań się otwartym i kochającym ludzi człowiekiem, bez kalkulacji politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś