cechatehace 03.06.06, 20:18 biblioteka w Jastrzębiu jest wypasiona. Książki, których nigdzie nie ma, są tam!!! No i można sobie sprawdzić w necie :))) suuuuper Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strange_one Re: co jak co, ale... 12.09.06, 12:15 A zobaczysz jaka będzie biblioteka w parku :) Odpowiedz Link
rasgeea Re: co jak co, ale... 13.02.07, 10:03 noi mamy już biblioteke w parku:) Ładnie tam:)) Choć z apierwszym razem miałam niezła zagubę :) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: co jak co, ale... 13.02.07, 20:29 rasgeea napisała: > Choć z apierwszym razem miałam niezła zagubę :) Dlaczego? Odpowiedz Link
rasgeea Re: co jak co, ale... 22.02.07, 07:48 bo nowe miejsce, wszystko inaczej poukładane i musiałam nieźle się naszukać i nałaźić między regałami by znaleźć to co chciałam :)))) Odpowiedz Link
glupsjz Re: co jak co, ale... 13.02.07, 17:24 cechatehace napisała: > biblioteka w Jastrzębiu jest wypasiona. Książki, których nigdzie nie ma, są > tam!!! No i można sobie sprawdzić w necie :))) suuuuper Szukałem publikacji o Rybniku, niestety brak, a szkoda, bo Rybol wydaje takie książki na różne tematy. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: co jak co, ale... 13.02.07, 20:29 Zatem poszukaj w bibliotekach w Rybniku. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: co jak co, ale... 21.02.07, 23:11 No a ło samym Jastrzymbiu co ciekawego łostatnio wydali? Odpowiedz Link