Dodaj do ulubionych

co budują przy rondzie trzech krzyży?

13.03.11, 21:44
Wie ktoś co może budują na warszawskiej przy rondzie trzech krzyży? Tam gdzie była myjnia bezdotykowa? Zauważyłam dziś przejeżdżając, że stoi tam już jakiś budynek, lecz niestety nie miałam jak przeczytać tablicy informacyjnej, dlatego też szukam odpowiedzi tutaj. Czy ktoś coś na ten temat wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? IP: *.net.stream.pl 13.03.11, 22:16
      Dyskont którejś z sieci. Poszukaj w artykułach na Gazecie, coś o tym pisali.
    • Gość: w kropki Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.03.11, 00:27
      Biedronkę
      • Gość: A-LFA Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? IP: *.net.stream.pl 14.03.11, 07:03
        To akurat było by dziwne bo Biedronka raczej nie budowała obiektów ale raczej wchodziłę w już istniejące które padły lub które uzyskała np. po przejęciu innej firmy. Z kształtu budowla bardziej mi wyglada na szope LIDLA no ale moze się myle i faktycznie tam bedzie Biedronka.
        • Gość: ona Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 08:00
          Na pewno Biedronka
    • dubminator Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? 14.03.11, 11:01
      Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, właśnie tak podejrzewałam, że będzie to biedronka lub właśnie lidl, zobaczymy
      • Gość: Maniek Niemożliwe IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.11, 14:57
        Sześć postów wyżej i jeszcze nikt się nie zapienił że kolejny dyskont powstaje że będą nowe miejsca pracy (choćby za 1000 ale chętni do pracy się znajdą) że konkurencja większa że bliżej do sklepu. No ale temat nie jest zamknięty więc niebawem się znajdzie jakiś anty rozwojowy.

W częstochowie mamy już kilka lub są w budowie, ,,niepotrzebnych" obiektów jak galeria, kilka marketów, tramwaj czy halę sportowa jakże wcześniej i dalej bojkotowanych. Galeria od tego gadania prawie się pod ziemię zapadła.
        • Gość: a Re: Niemożliwe IP: *.alfanet24.pl 14.03.11, 15:24
          Agencja towarzyska
          • Gość: ???? Re: Niemożliwe IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 14.03.11, 21:33
            Moja ciotka mieszka w bloku po przeciwnej stronie i to wiem od niej że na Biedronkę nie zgodzili się okoliczni mieszkańcy .Ponoć księża chyba z Zygmunta chcą ten kawałek ziemi bo kościółek taki nieduży im się marzy .Ale dzisiaj tam przejeżdżałem i już tam coś stoi i na kościół nawet malutki mi to nie wygląda.
            • Gość: Jane Re: Niemożliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 22:18
              ...to zbojkotujmy i nie chodźmy tam, a nie tylko każdy narzeka ,że znowu market ,a co sobotę wynosi siaty napędzając koniunkturę i sprawiając ,że naszym lokalnym sportem stał sie SHOPING ,czyli wyścigi z ulotką promocyjną z elemetami sportów kontaktowych ,gdy trzeba się dopchac do kasy czy po te promocje,albo potem reklamując ,ze promocje nie były w cenach promocyjnych .....Powodzenia!
    • Gość: FFF Re: co budują przy rondzie trzech krzyży? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 15:14
      Na mój gust to kolejny Lidl bo charakaterystyczna stodoła rośnie ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka