kassa3 23.10.03, 14:44 Uzdrowi nas wszystkich i nauczy jak przestrzegać prawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaka1 Re: Chlebicka na prezydenta! 23.10.03, 14:54 Ona?! Słyszałem że rozłożyła kilka firm, gdzie była radcą prawnym a ich dyrektorzy mieli potem poważne kłopoty z fiskusem i prawem. Zresztą Szandar tez miał jak widać w niej oparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulaszpiegula Re: Chlebicka na prezydenta! 23.10.03, 18:11 Tiaa... wspaniały prawnik, bardzo dobrze swojemu szandarkowi doradzała :P Odpowiedz Link Zgłoś
kassa3 Re: Chlebicka na prezydenta! 30.01.04, 14:02 Czy ona dalej miesza w ZOZ-ie pod sztandarem dyrektorowania i czy wskaźnik śmiertelności w siemianowickim szpitalu poprawił się? Jeśli tak, to jest jej najwiekszym sukcesem utrzymanie się na tym stołku. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
chinopol Re: Chlebicka na prezydenta! 31.01.04, 17:56 Może to głupio zabrzmi, ale z tego co wiem, to nie pani Chlebicka-Skowronek doradzała Szandarowi w sprawie zeznania majątkowego... Nie wiem co by mu doradziła, ale tą głupotę Szandar zrobił sam, albo z kimś innym. Co nie zmienia mojego dość krytycznej oceny kwalifikacji zawodowych pani dyrektor na stanowiska szefowej miejskiego szpitala... Odpowiedz Link Zgłoś
tabaka1 Re: Chlebicka na prezydenta! 25.02.04, 14:19 Ona uzdroweiłaby całe miasto, tak jak uzdrawia ZOZ.Że na tą rudą nie ma sposobu?! Odpowiedz Link Zgłoś
zelaznadama Re: Chlebicka na prezydenta! 25.02.04, 14:32 Jezeli Chlebicka ma kandydowac na prezydenta to czemu nie moze tego zrobic Jasiu Głuptasek z miejscowego targowiska?! Odpowiedz Link Zgłoś
szul12 Re: Chlebicka na prezydenta! 27.02.04, 16:10 Czy to ty kicia jesteś ta powszechnie wykpiwaną "żelaznądamą"? Odpowiedz Link Zgłoś
matahari21 Re: Chlebicka na prezydenta! 27.02.04, 17:14 Bez zbędnych poufałości prosze Kotku, bo jak nadejdzie moja godzina w tym burdelu, a juz sie zbliża, to pogniewam sie na Ciebie i to bardzo. Ze mna lepiej zyc w zgodzie to i moze cos z tego stołu dla Ciebie skapnie. Pa Kotku , aha i jeszcze jedno, pamietaj o pewnej starej ludowej maksymie: dzisiaj kpia z ciebie i lżą jutro wielkim będziesz. I tak sie stanie w tym przypadku . Amen . Pa szul12 napisał: > Czy to ty kicia jesteś ta powszechnie wykpiwaną "żelaznądamą"? Odpowiedz Link Zgłoś
zelaznadama Re: Chlebicka na prezydenta! 27.02.04, 17:17 Matahari mówila w moim imieniu Kotku Odpowiedz Link Zgłoś
matrix_has_you Re: Chlebicka na prezydenta! 27.02.04, 21:20 No co za niewiarygodny przypadek - wyszło na to że zelaznadama ma wiele wcieleń (trzeba wdedy rzeczywiście uważać na to jako kto jest się zalogowanym). Niestety, w trakcie prezydenckich wyborów nie będzie się już mogła w ten sposób sklonować tak więc powstaje zasadnicze pytanie - kto będzie na nią głosował? Odpowiedz Link Zgłoś
stef_ko Re: Chlebicka na prezydenta! 27.02.04, 20:29 Zaglądam na forum a tu...same głupoty. Ludzie, co sie dzieje? Jak nie paranoja to schizofrenia z urojeniami. A może to skutki wodogłowia? Biede to miasto, oj, biedne. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaka1 Re: Chlebicka na prezydenta! 24.04.04, 14:25 I co słychać u Kasi? Podobno nic ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
adamjaworek Re: Chlebicka na prezydenta! 24.04.04, 17:51 Widzialem raz te kobietę w sklepie , może sie mylę , ale sprawiała wrazenie zwyklej prostackiej chamki! Odpowiedz Link Zgłoś
policja_internetowa Re: Chlebicka na prezydenta! 24.04.04, 18:18 A ona pracuje już w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś