Dodaj do ulubionych

Korepetycje-WOS

29.05.11, 21:11
Hej. Czy ktoś mógłby zarekomendować dobrego nauczyciela, który udziela korepetycji z wosu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Korepetycje-WOS IP: *.dynamic.chello.pl 29.05.11, 21:36
      Żartujesz !? Przecież wystarczy podręcznik i codziennie onet.pl i GW.Ja cię kręcę ,do której to szkoły potrzebne !?No ,o ucznia nie pytam ! O Boziu !
      • icelander93 Re: Korepetycje-WOS 29.05.11, 23:21
        Ja czytam tygodniki typu Polityka czy Newsweek, z podręcznika też staram się uczyć, ale 20 pkt/50 do zdobycia jest z wypracowania. Najważniejsz jest jednak aby ,,wpasować się'' w klucz. Żeby dostać się na uczelnie typu uw, uj trzeba mieć 80-90%. A poza tym jeśli ktoś tak jak ja ma nauczyciela, który był na 40% zajęć i lekceważący stosunek do ucznia to trzeba wziąć sprawy w swoje ręce. Ja również uważam, że to korepetycje z wos-u mogą wydawać się komuś śmieszne. Jeśli jak już wcześniej wspomniałem ktoś mierzy wysoko musi napisać lepiej niż śr. wynik krajowy (45%). Także zanim ktoś wyraża jednoznaczne opinie i linczuje słownie to powinien bliżej poznać temat. A uczniem jestem bardzo dobrym, mam szerokie zainteresowania.
        • Gość: do autora Re: Korepetycje-WOS IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 09:57
          Jak jestes takim dobrym uczniem, to zapoznaj się "matole" z regulaminem tego forum a pozniej zakladaj kolejny tremat ćwoku.
        • Gość: Oczywiście :) Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 07:39
          No tak, zawsze nauczyciel winny .Mam w rodzinie nauczyciela i opowiada czasem takie historie ,że głowa mała.Nie uczycie się a potem Harvard wam się marzy,kochani uczniowie.Z relacji "na żywo" ,jak dla mnie, większość z was w ogóle nie powinna mieć matury ,zważywszy na całokształt uczniowskiego obijania się i poziomu prezentowanego !
        • Gość: sceptic Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:18
          Jeśli ktoś mierzy wysoko to nie bierze korepetycji z WOS. Tyle w temacie.
    • Gość: ja Re: Korepetycje-WOS IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.11, 13:35
      Sprawdz tu:

img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg
    • andrzej.ryszko Re: Korepetycje-WOS 06.06.11, 16:27
      Moja córka chodziła dwa lata temu do Pani Stala. Była bardzo zadowolona, a maturę napisała pięknie, na 90% z rozszerzonej. Dlatego polecam, bardzo sympatyczna Kobieta.
      • Gość: magdaK Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:22
        Istotnie to osoba godna polecenia,mialam z wosu 96%!!a co do reszty-czasem pomozcie,nie krytykujcie z buta!!!
        • Gość: oko Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:26

Magdo!

Nachalna reklama niektórych korepetytorów na tym forum jest żałosna i do tego jest najlepszą przesłanką, aby po prostu dowiedzieć się od innych uczniów, kto dobrze uczy. Tyle. Ten wątek zaczyna przypominać nachalną reklamę pewnej prywatnej szkoły z Częstochowy, która jest nieprzyjemną i przekracza wszelkie bariery kryptoreklamy.
          • Gość: magdaK Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 12:45
            Rozumiem,ale przypomnialo mi sie jak ja szukalam i znikad pomocy nie bylo,kazdy z moich znajomych polecal jakies dziwne lekcje po 10 osob w grupie!!to mialy byc korki?!niestety nie bylo mnie na nie stac,czasem jednak widac,ze chec pomocy jest zle odbierana,a szkoda.Reklama?pelno jej wszedzie-w wiekszosci smieciowa,masz oko w jednym racje-czas skonczyc watek.pozdrawiam
    • Gość: donia Re: Korepetycje-WOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:57
      Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Rafała Paradowskiego z os. Północ. Młody, rzetelny, uczy na uczelni i ma świetne podejście do młodzieży. Zaimponował mi dużą wiedzą praktyczną i tłumaczeniem wielu abstrakcyjnych spraw na barwnych przykładach. Z łatwością potrafił łączyć zagadnienia z socjologii, z politologią, prawem, filozofią czy polityką zagraniczną. Do dziś bardzo mile wspominam te zajęcia - niby zwykła lekcja szybko zamieniała się w wciągającą i niekończącą się dysputę. Aż sama się dziwiłam, że tak dużo potrafię na dany temat powiedzieć. Szkoda tylko, że czas tak szybko upływał...
      • Gość: sowa Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 09:26
        z WOS-u korepetycje?
        • Gość: a Re: Korepetycje-WOS IP: 31.42.1.* 11.09.11, 11:53
          Jeśli juz to Mariusz - nawet nie wiesz kto Cie uczył na tych korkach:)
          • Gość: donia Re: Korepetycje-WOS IP: *.netpark.pl 28.09.11, 10:11
            Z absolutną pewnością był to Rafał, a nie Mariusz. Człowieku - nie poprawiaj innych, jeśli nie masz absolutnej pewności!
            • Gość: żałosne Re: Korepetycje-WOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.11, 10:12
              Nie ... to był Prawdzicki herbu Reklama nachalna :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka