Dodaj do ulubionych

Agentura von stąd!

08.07.11, 21:53
Ktoś wykasował wątek o sądowej łachudrze oraz o spotkaniu jutro i w niedzielę polskich patriotow. Jeśli to się powtórzy, zorganizujemy pikietę pod siedzibą "GW" i sądami. Jasne?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Agentura von stąd! IP: *.centertel.pl 08.07.11, 21:58
      Odkad to "oolscy patrioci" musza korzystac z forum "koszernej" Wyborczej :))))

Powinni korzystac z "patriotycznych" mediow :))
      • andrzejdziaba Re: Agentura von stąd! 08.07.11, 22:47
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Odkad to "oolscy patrioci" musza korzystac z forum "koszernej" Wyborczej :))))
        >
        > Powinni korzystac z "patriotycznych" mediow :))

Nie muszą, ale mogą.
        • Gość: xx Re: Agentura von stąd! IP: *.centertel.pl 08.07.11, 22:51
          Rzeczywiscie - mogą, ale nie musza :)
    • Gość: xx Re: Agentura von stąd! IP: *.centertel.pl 08.07.11, 21:59
      Przepraszam za błąd - miało być "polscy".
      • Gość: a Re: Agentura von stąd! IP: *.alfanet24.pl 08.07.11, 22:07
        No włansie, prawdziwi patrioci nienawidza gazety wyborczej. Wystarczy posłuchać Ojca, on wie, ze TVN i GW to media specyficzne:) A wchodzic na forum gw to juz skandal i zdrada stanu.
      • andrzejdziaba Re: Agentura von stąd! 08.07.11, 22:48
        Gość portalu: xx napisał(a):

> Przepraszam za błąd - miało być "polscy".

Nie szkodzi.
        • Gość: gość Re: Agentura von stąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 22:59
          Proponuję bojkot tego debila.A już myślałam,że go przymknęli.Ale nam się trafił kretyn.Idź jutro pod szczyt,może cię słońce przygrzeje i albo trafi piorun,debilu.
          • Gość: Niewodniczański On to robi z rozmysłem IP: *.apus-net.pl 08.07.11, 23:15
            Niejaki Dziąba boi się wiezienia, więc zgrywa wariata.
            A wie, że najłatwiej jechać na sloganach typu "prawdziwy........"
            to już typowa gra na ratunek własnego cielska.
            Jutrzejszy pielgrzymi chętnie to kupią.
            • the-only-bodzio dobrze zajarzyłeś Niewoda 08.07.11, 23:30
              Wraz z niezalogowanym neoplusem możecie Dziąbie naskoczyć .Czyli slynny skecz Janka Kobuszewskiego z kabaretu Dudek.
              • andrzejdziaba Re: dobrze zajarzyłeś Niewoda 09.07.11, 07:34
                the-only-bodzio napisał:

> Wraz z niezalogowanym neoplusem możecie Dziąbie naskoczyć .Czyli slynny skecz J
                > anka Kobuszewskiego z kabaretu Dudek.

Witaj Bodziu! Już niedługo zaczniemy jak "Policja Miłości": tuba i uświadamianie ludzi. Tutaj tylko się bawię. Zajrzyj na www.praworzadnosc.com.pl oraz www.ojcowizna-stronnictwoludowe.pl
                • andrzejdziaba Zmiana systemu! 09.07.11, 07:53
                  To warunek realnych zmian. Mówią o tym w PE odważni przedstawiciele swoich krajów jak chociażby Nigel Farage. "Nasi" przedstawiciele toczą jałowe dyskusje i udają, że nas reprezentują. Trzeba ich odsunąć od władzy jak "świnie od koryta".
                  • the-only-bodzio Re: Zmiana systemu! 09.07.11, 09:29
                    Czytam kolejną aferkę na skalę Polski ,bo strach się bać.Jak prokuratorzy śląscy i sędziowie ukrywali przekręty dyrektorów ING Bank Śląski .A jestem w tym banku i cała moja rodzinka.W banku śląskim powiązania dyrektorów z biznesmenami oszustami czyli zakładanie rachunków na firmy słupy . Bez wiedzy tych słupów,handlowanie tajemnicą bankową, podrabianie umów rachunków bankowych.Afery niesamowite, w tym banku od lat i ukrywane przez nasze prawo skorumpowane.
                    • Gość: no Re: Zmiana systemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 11:07
                      to prywatny bank, gdzie nadzór właścicielski ?
                  • Gość: ... Re: Zmiana systemu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:15
                    trzeba tym kłamcom pokazać gdzie ich miejsce
              • Gość: jan Re: dobrze zajarzyłeś Niewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:11
                mogą mu skoczyć i się pohuśtać
              • Gość: ja Re: dobrze zajarzyłeś Niewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 14:03
                No proszę, jakie to towarzystwo się zebrało. Sami recydywiści, fałszywi katolicy i analfabeci (tak bodzio, to ostatnie to głównie o Tobie ;) Same farbowane lisy. Brakuje jeszcze sfrustrowanego angrusza i obłąkanego benio-net, co się podpisjue że jest 44 :) . Bodzio, masz rację, mogę wam naskoczyć. Problem w tym, że ja tego nie chcę, ja od was chcę jak najdalej... Jak wchodzę w wątki zakładane przez niejakiego pana Dziąbę, to już ciarki mi po plecach przechodzą. A jak widzę bodzia, to humor mi się poprawia, bo wiem że będzie wesoło. Cóż za zmienne odczucia, nieprawdaż?
                • the-only-bodzio Re: dobrze zajarzyłeś Niewoda 09.07.11, 22:38
                  moja ty d.dzieki ci fanie.
                  • Gość: ja Re: dobrze zajarzyłeś Niewoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 23:46
                    the-only-bodzio napisał:

> moja ty d.dzieki ci fanie.

Nie ma za co, mój ty p. ;-)
          • Gość: gość2 Re: Agentura von stąd! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 12:13
            niech twoje życzenia wrócą do ciebie ze zdwojoną siłą gościu
    • andrzejdziaba Owoce "NWO"! 09.07.11, 13:45
      To są "owoce" "Nowego Porządku Świata".
      • Gość: ja Re: Owoce "NWO"! IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.11, 00:45
        img820.imageshack.us/img820/7750/96684237.jpg
        zobacz
    • pluto37 Re: Agentura von stąd! 09.07.11, 16:50
      Andrzeju Dziabo!!!!!
      Skoro agentura VON!!!!!!! To co tu robisz???

Przepustka sie skończy i znowu przyjdzie pan doktor i miła pielęgniarka ze strzykawką.
      Zamiast się denerwować, to opowiedz nam jak to w sądzie bywało.
      I czy pampersy spakowałeś w odpowiedniej ilości?
    • Gość: obserwator powtórka z rozrywki czyli jesienne wybory 2011 IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 09.07.11, 18:25
      Przegrani, często skompromitowani - znowu opanują sejm?
      • the-only-bodzio Re: powtórka z rozrywki czyli jesienne wybory 201 09.07.11, 22:41
        A ludziska już nic nie mogą?Trzeba to opanować i nie psocić>
    • Gość: bez logowania Re: Agentura von stąd! IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.11, 22:44
      Powiedz mi Panie Dziąba czemu Pan jako taki uczciwy obywatel nie chodzisz do pracy jak na uczciwego obywatela przystalo?? Włóczysz sie człowieku po sądzach siedzisz wciąż przed kompem i bąki zbijasz. Przecież za to nikt nie płaci. MOPS przeciez takim 'zaradnym' raczej nie powinien udzielac zadnej pomocy wieec chyba nie żerujesz na MOPSIe a za mieszkanie np trzeba z czegos płacic... No chyba ze nie płacisz?? Nie masz chyba zadnych zaległosci za miszkanie boś tak uczciwy obywatel co??
      • the-only-bodzio pytanie za jeden grosik 09.07.11, 23:01
        Który dzisiaj chodzi jako uczciwy obywatel do pracy .Która stała się dobrem publicznym .I ludzie wykształceni ,mieszkający w Częstochowie od lat szukają pracy .I znając niektóre nicki siedzą bezczynnie na necie od rana do wieczora.Fjnie pytasz bo kto ma zaległości .Ty masz luki w swoim wykształecniu baranku boży.
    • k2i "Polskich patriotów:D:D:D" 09.07.11, 22:45
      :) śmiać się to nie ma sensu tutaj trzeba płakać
    • Gość: ja von stąd! IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 23:11
      andrzejdziaba napisał:

> Ktoś wykasował wątek o sądowej łachudrze oraz o spotkaniu jutro i w niedzielę p
      > olskich patriotow. Jeśli to się powtórzy, zorganizujemy pikietę pod siedzibą "G
      > W" i sądami. Jasne?

I bardzo dobrze, ten tez powinni wy-pie-rdolic tam gdzie jego miejsce pało jedna.
      A pikiete to możesz sobie w swoich brudnych, osranych kalesonach zorganizowac
      jak sie zesrasz jak ten wymiar sprawiedliwosci do du-py ci sie dobierze a mysle ze to niebawem nastapi.
      • the-only-bodzio Re: von stąd! 09.07.11, 23:17
        Czy możesz założyć sobie obrożę na szyję i kaganiec .I uwolnić ludzi od siebie adasi?
        • Gość: gosc Re: von stąd! IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.11, 23:19
          the-only-bodzio napisał:

> Czy możesz założyć sobie obrożę na szyję i kaganiec .I uwolnić ludzi od siebie
          > adasi?

zrób też to samo i bedzie ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka