Dodaj do ulubionych

uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo

05.08.11, 18:22
Taki twardziel i sie zalamal.

czyzby sexafera , afera gruntowa podlamala go?
a moze co innego jeszcze?

(*) (*)

Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.alfanet24.pl 05.08.11, 18:29
      A moze uczciwosci i niemozliwosc pogodzenia sie z latką aferzysty?
    • Gość: hmmm Samobójstwo??? IP: *.ice-net.pl 05.08.11, 18:58
      Wcześniej samobójstwo śp. Blidy, teraz samobójstwo śp. Leppera.
      Trochę, to dziwne, przychodzi do biura partii i tam się wiesza...

Ci, którzy zamordowali śp. Olewnika, też popełnili samobójstwo.
      same samobójstwa.....
      • Gość: swojak Re: Samobójstwo??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 19:18
        tak zgadzam się obecna polityka to rynsztok ale komu to zawdzięczamy? talibom z pisu i najgorszej z partii-platformie,po trupach do celu
    • mistral75 Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo 05.08.11, 18:59
      Wszystkim..., ktorzy staraja sie nie dostrzegac czym tak naprawde jest zabawa w polityke,czym jest manipulacja opinii publicznej, mediami,nastrojami patriotycznymi i przede wszystkim wiara i duchowoscia.
      Zachlannosc i nie dostrzeganie czlowieka,pogon za pieniadzem i zaklamanie...
      Kto nastepny w kolejce?
      Beda odwazni nasladowcy?
      Wszyscy sa winni.Scena polityczna w Polsce coraz bardziej zaczyna przypominac rynsztok,w ktorym nie licza sie zadne wartosci moralne.
      Dziwne pomieszanie patriotyzmu,nacjonalizmu,szowinizmu,falszywej i oblesnej religijnosci,ugrzecznionego chamstwa itd,itd.

Mocny poczatek kampanii wyborczej.
      Mocne przekaz dla tych osob z kregu polityczno-biznesowego, ktorzy lubia manipulowac innymi ludzmi...
      Amen.
    • mistral75 ... 05.08.11, 19:20
      Czy wszyscy, ktorzy tak ochoczo klekaja przed oltarzami,afirmuja swoja poboznosc na wszelakich uroczystosciach religijnych,oraz Ci ktorzy ich wykorzystuja plomiennymi kazaniami moga sobie ze spokojem w duszy spogladac na swoje odbicie w lustrze?
      Jak widac polska religijnosc nie ratuje przed podjeciem desperacyjnych czynow.
      Czy taka smierc znow stanie sie manifestem nienawisci i podzialu gloszonym pokornym tlumom przy uzyciu plomiennej polszczyzny?

W zyciu nic nie jest pewne tak jak smierc,chociaz jak widac ta ma rozne oblicza.
      W niedziele na pewno dowiemy sie wiecej,chociaz nie bedzie sie to musialo pokrywac z naszymi osobistymi przekonaniami i rozumieniem zycia w naszym kraju.
    • Gość: wnuczek emeryta Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 19:24
      Andrzej Lepper był jaki był ,ale swoje wywalczył na człopskich barykadach.
      • Gość: wnuczek emeryta Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 19:40
        Ostatnio trochę dużo tych samobójstw i porwań .
    • angrusz1 Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo 05.08.11, 20:05
      A może co innego ?

Ten kto dawał pieniądze może stwierdził, że pora je zwrócić , by zainwestować w innego polityka, w inną partię a termin weksli naglił .
      Może ?
      • Gość: wnuczek emeryta Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 20:16
        Albo panie angrusz gośc za dużo wiedział.Smutne
        • Gość: krzyś Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:23
          Wiedział, że Balcerowicz musi odejść!
          A Balcerowicz jeździ po Polsce i kpi z pojęcia "gospodarka społeczna"!!!!!
          Art.nr 10 Konstytucji mówi o "gospodarce społecznej"!!!
          Każdy widzi,że PO realizuje POlitykę Balcerowicza!!!
    • Gość: tak tak to był zamach na pewno. Dowody są w Rosji IP: *.play-internet.pl 05.08.11, 20:13
      na pewno..

Czytam i się nie chce wierzyć,że ludzie wierzą w spiskowe teorie dziejów. Wiadomo dureń angrusz itd..
      • Gość: abber Re: to był zamach na pewno. Dowody są w Rosji IP: *.centertel.pl 05.08.11, 20:17
        moze gosc jest wykrecony za bardzo na prawo ale glupi to nie jest. Wie co pisze.
    • angrusz1 Nawet i tu 05.08.11, 20:57
      o nim piszą

www.bbc.co.uk/news/world/europe/
      • mistral75 Smierc zbiera zniwo w Samoobronie... 05.08.11, 21:23
        To nie jest pierwsza smierc przez samobojstwo wsrod bliskich wspolpracownikow A.Leppera w Samoobronie.
        Za Rzeczpospolita:

www.rp.pl/artykul/697917-Smierc-Wieslawa-Podgorskiego--wspolpracownika-Leppera.html
      • Gość: wnuczek emeryta Re: Nawet i tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:23
        Na Islandii i w Norwegi też o nim wspominają strach otwierac Chińskie so hu.www.mbl.is/frettir/erlent/2011/08/05/polskur_stjornmalamadur_latinn/
    • Gość: Damian Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 22:38
      Akurat się załamał. Wiedział za dużo. Czy ktoś pamięta, dlaczego po wybuchu afery gruntowej nie wrócił z podróży jachtem Ryszard Krauze?

Tuskożercy przynieśli Polsce pecha.
      Armii nie ma, długu nasze wnuki nie spłacą, nawet Chinole co potrafili kolej w USA budować mając Indian na karku, u nas się poddali. I klimat za Kaczorów był inny.:)
      • the-only-bodzio Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo 05.08.11, 22:55
        Podziękujcie Tuskowi ,albo bryle nowe sprawić u okulisty.Wtedy fajowo jest przez różowe bryle ,bo Platforma przewodzi .Wszyscy winni tylko nie sprawca .blugrażyna zmieniła ksywkę na ja córka .I znowu nadaje.Czają się robak,i jak kajmany na żer.
        • Gość: Damian Re: uuuuuu Andrzej Lepper popelnil samobojstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 23:59
          Blugrażyna to ja-córka? Ale jaja.:)
    • Gość: K2 Festiwal obłudy pora rozpocząć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 23:44
      No i klikam po Tv i same ochy i achy jaki to był fajny gość , był jaki był na szczęsćie w rządzie go już nie było i chwała za to ludziom, zwyczajnie tam mi się wydaje ciśnienia nie wytrzymał i tyle

Mimo wszystko zapalę Jemu [*]
      • Gość: Damian Re: Festiwal obłudy pora rozpocząć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.11, 00:34
        Ja też zapalam. [*]

Za tych którzy zginęli, aby trwała akcja Wisła, czyli pogłębianiie dna i trzymanie się koryta.

Falzmann Michał, kontroler NIK , Pańko Walerian, prezes NIK,Kaczyński Lech,Kaczyńska Maria, MałżonkaPrezydenta RP,Kaczorowski Ryszard, były Prezydent RP na uchodźstwie,Agacka-Indecka Joanna, Przewodniczący Naczelnej Rady Adwokackiej,Bąkowska Ewa, wnuczka Gen. bryg. Mieczysława Smorawińskiego, Błasik Andrzej, Dowódca Sił Powietrznych RP,Bochenek Krystyna, wicemarszałek Senatu RP,Borowska Anna Maria,przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,orowski Bartosz, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Buk Tadeusz, Dowódca Wojsk Lądowych RP,Chodakowski Miron, Prawosławny Ordynariusz Wojska Polskiego,Cywiński Czesław, Przewodniczący Światowego Związku Żołnierzy AK,Deptuła Leszek,przedstawiciel Parlamentu RP (PSL),Dębski Zbigniew, członek Kapituły Orderu Wojennego Virtutti Militari,Dolniak Grzegorz, przedstawiciel Parlamentu RP (PO),Doraczyńska Katarzyna, biuro prasowe Kancelarii Prezydenta,Duchnowski Edward, Sekretarz Generalny Związku Sybiraków,Fedorowicz Aleksander, tłumacz prezydenta RP,Fetlińska Janina, senator RP,Florczak Jarosław, funkcjonariusz BOR,Francuz Artur, funkcjonariusz BOR,Gągor Franciszek, Szef Sztabu Generalnego Wojska Polskiego,Gęsicka Grażyna, przedstawiciel Parlamentu RP (PIS),Gilarski Kazimierz, Dowódca Garnizonu Warszawa,Gosiewski Przemysław, przedstawiciel Parlamentu RP (poseł PiS),Gostomski Bronisław, ks. prałat,Handzlik Mariusz, Podsekretarz Stanu w Kancelarii Prezydenta RP,Indrzejczyk Roman, Kapelan Prezydenta RP,Janeczek Paweł, funkcjonariusz BOR,Jankowski Dariusz, Biuro Obsługi Kancelarii Prezydenta RP,Jaruga-Nowacka Izabela, przedstawiciel Parlamentu RP (SLD),Joniec Józef, Prezes Stowarzyszenia Parafiada,Karpiniuk Sebastian, przedstawiciel Parlamentu RP (PO),Karweta Andrzej, Dowódca Marynarki Wojennej RP,Kazana Mariusz, Dyrektor Protokołu Dyplomatycznego MSZ,Kochanowski Janusz, Rzecznik Praw Obywatelskich,Komornicki Stanisław, Przedstawiciel Kapituły Orderu Virtutti Militari,Komorowski Stanisław Jerzy, Podsekretarz Stanu w MON,Krajewski Paweł, funkcjonariusz BOR,Kremer Andrzej, Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Spraw Zagranicznych,Król Zdzisław, Kapelan Warszawskiej Rodziny Katyńskiej 1987-2007,Krupski Janusz, Kierownik Urzędu do Spraw Kombatantów i Osób Represjonowanych,Kurtyka Janusz, Prezes Instytutu Pamięci Narodowej,Kwaśnik Andrzej, Kapelan Federacji Rodzin Katyńskich,Kwiatkowski Bronisław, Dowódca Operacyjny Sił Zbrojnych RP,Lubiński Wojciech, lekarz prezydenta RP,Lutoborski Tadeusz, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Mamińska Barbara, Dyrektor w Kancelarii Prezydenta RP,Mamontowicz-Łojek Zenona, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Melak Stefan, Prezes Komitetu Katyńskiego,Merta Tomasz, Podsekretarz Stanu w MKiDN,Michałowski Dariusz, funkcjonariusz BOR,Mikke Stanisław, Wiceprzewodniczący ROPWiM,Natalli-Świat Aleksandra, przedstawiciel Parlamentu RP (PiS),Natusiewicz-Mirer Janina, działaczka społeczna,Nosek Piotr, funkcjonariusz BOR, Nurowski Piotr, szef PKOL,Orawiec-Löffler Bronisława, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Osiński Jan, Ordynariat Polowy Wojska Polskiego,Pilch Adam, Ewangelickie Duszpasterstwo Polowe,Piskorska Katarzyna, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Płażyński Maciej, Prezes Stowarzyszenia "Wspólnota Polska",Płoski Tadeusz, Ordynariusz Polowy Wojska Polskiego,Pogródka-Węcławek Agnieszka, funkcjonariusz BOR,Potasiński Włodzimierz, Dowódca Wojsk Specjalnych RP,Przewoźnik Andrzej, Sekretarz ROPWiM,Putra Krzysztof, wicemarszałek Sejmu RP,Rumianek Ryszard, Rektor UKSW,Rybicki Arkadiusz, przedstawiciel Parlamentu RP,Seweryn Wojciech, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Skąpski Andrzej Sariusz, Prezes Federacji Rodzin Katyńskich,Skrzypek Sławomir, Prezes Narodowego Banku Polskiego,Solski Leszek, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Stasiak Władysław, szef Kancelarii Prezydenta RP,Surówka Jacek, funkcjonariusz BOR,Szczygło Aleksander, szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego,Szmajdziński Jerzy, wicemarszałek Sejmu RP,Szymanek-Deresz Jolanta, przedstawiciel Parlamentu RP,Tomaszewska Izabela, Dyrektor Zespołu Protokolarnego Prezydenta RP,Uleryk Marek, funkcjonariusz BOR,Walentynowicz Anna, legendarna działaczka Solidarności,Walewska-Przyjałkowska Teresa, wiceprezes Fundacji Golgota Wschodu,Wassermann Zbigniew, przedstawiciel Parlamentu RP,Woda Wiesław, przedstawiciel Parlamentu RP,Wojtas Edward, przedstawiciel Parlamentu RP,Wypych Paweł, Sekretarz Stanu w Kancelarii Prezydenta RP,Zając Stanisław, senator RP,Zakrzeński Janusz, wybitny polski aktor,Zych Gabriela, przedstawiciel Rodzin Katyńskich i innych organizacji,Protasiuk Arkadiusz, Kapitan,Grzywna Robert, członek załogi,Michalak Andrzej, członek załogi,Ziętek Artur, członek załogi,Maciejczyk Barbara, stewardessa,Januszko Natalia, stewardessa,Moniuszko Justyna, stewardessa.
        I to nie koniec tej listy. Dzisiaj, po Wróblu,Michniewiczu, Biskupie Mieczysławie Cieślarze, Zielonce, Knyżu, operator, Marku Duliniczu, Dariuszu Ratajczaku, Eugeniuszu Wróblu przyszedł czas na Leppera.Każde nazwisko na te liście spowodowałoby przewrót w państwie. Nie łudźcie się, że nie przyjdą po Nas.

• Gość: kaftan Do Damian IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 09:47
          Po Ciebie przyjdzie, ale lekarza z kaftanem dla Ciebie.

Żal mi takich ludzi jak Ty. Okazuje się,że idiotów w Polsce,żyjących teoriami spiskowymi jest bardzo wielu.

Jakie to smutne a jednocześnie przerażające.

• the-only-bodzio Re: Do playa 06.08.11, 10:09
            Do ciebie nikt nie przyjdzie ,bo i po co .To nawet nie jest śmieszne.Jakie teorie spiskowe .Co Ci się tam bajdurzy?< Polska to kraj prawości i kultury wyznaniowej >.Szkoda tylko ,że poszczególne partie nie mogą tego wprowadzić.A pod wszechmocną partią PO wszystko się skomulowało.Walka o koryto to pierwszeństwo w tym światku.Nędza i rozpacz naszych sądów to ogrom tej pracy ,w które wkłada każda partia .Z walką z bezprawiem.Piękne hasła ,a później morda w kubeł.Dlatego trzeba pilnować by za długo przy korycie nie siedzieli.Tak nawiasem w sprawie Olewnika świadkowie się wieszali i to w więzieniu i cisza .Polska specjalność uciec od sprawiedliwości boskiej na sznur.Też myślałem by się targnąć .Patrząc jak Bronisław Złotousty lekką ręką rozdaje Orły Białe byle komu.lol
            • Gość: Człowiek Re: stop plotkom IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 10:57
              Niech każdy pilnuje swojej dupy a nie wypisuje rożne głupstwa na forum.To był czlowiek i stop pisania głupot na ten temat!!!
            • Gość: play Re: Bodzia bereta IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 11:19
              Moher ze łba ściągnij. Bo śmierdzi na całe forum.
              • Gość: .................. Re: Bodzia bereta IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.11, 12:17
                sra swe wypociny flustrat na forum w kazdym temacie aż żal mu ja-ja ściska (te jego śmierdzące, zwiędnięte, takie malutkie a tfuuu)
          • Gość: Damian Re: Do Damian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.11, 19:09
            Gość portalu: kaftan napisał(a):

> Po Ciebie przyjdzie, ale lekarza z kaftanem dla Ciebie.
            >
            > Żal mi takich ludzi jak Ty. Okazuje się,że idiotów w Polsce,żyjących teoriami s
            > piskowymi jest bardzo wielu.
            >
            > Jakie to smutne a jednocześnie przerażające.
            >

Twój żal mi wisi zwiędłym kalaforem POmatole.
    • Gość: angrusz1 Od setek lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 08:34
      w polskiej polityce mieszają obce państwa , służby specjalne obcych państw .

To ich pieniądze potrafiły zmieniać kierunek polityki , to ich wpływ potrafił wynieść przeciętniaka na szczyty polityki .
      Ale z czasem finansowanie się kończyło i polityk pozostawał z długami . Stres , żal no i niewypłacalność podpowiada czasem takie decyzje jak samobójstwo .

Czy to ten przypadek . Nie wiem, doświadczenie życiowe podpowiada , że to możliwe .
      • Gość: K2 Re: Od setek lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 10:03
        może coś w tym jest? Ale ja słyszałem inna wersję:)
      • the-only-bodzio Re: Od setek lat 07.08.11, 10:15
        Nie pisz angrusz ,że Rosjanie mieszają nam w polityce ?I to od kiedy jesteśmy w NATO.Silni, zwarci i niezależni.Lol.
        • mirage75 Re: Od setek lat 07.08.11, 10:42
          Takie sprawy z marszu przejmuje kontrwywiad.
          Zreszta takie sa procedury w wypadku smierci osob zajmujacych dystyngowane miejsca w strukturach panstwa,a majacych udzial w zyciu politycznym kraju.
          Obecnosc na Bialorusi bylego wicepremiera w rzadzie J.Kaczynskiego i kompromitujace jego samego wypowiedzi podczas odwiedzin za nasza wschodnia granica mogly byc potwierdzeniem wielu hipotez.
          • Gość: Damian Re: Od setek lat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.11, 13:30
            No i niespodzianka. Tego POmatoły nie przewidziały, czy raczej ten wywiad był powodem śmierci Leppera?

niezalezna.pl/14296-gp-ma-nagranie-rozmowy-z-lepperem
      • Gość: licho Re: powiedz mi człowieku IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.11, 17:28
        powiedz mi człowieku jak to mozliwe ,aby człowiek w czasach relanego socjalizmu był pilotem
        wycieczek zagranicznych i nie należał do partii??
        Musialeś się bardzo przypochlebiac władzy ludowej skoro dostałeś taaaką marchewkę'
        Studiowałeś na czerwonej politechnica , a tam nikt kto nie był sprawdzonym towarzyszem
        nie mógł byc pilotem !!
        I nieopowiadaj bzdur ,że wystrczyła znaomość obcego języka .
        To był Sląsk ,gdzie conajmnie 60% studentów znała dobrze język niemiecki .
        I jaką drogę przeszedłeś ,że z komunisty podobnie jak jarek stałeś się zwolennikiem Niedzieli
        • Gość: yes wierzący 1949 Re: powiedz mi człowieku IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 18:19
          W szkołach na Śląsku w tych czasach nie uczono niemieckiego ,to co młodziez umiała to był tylko śląski , niegramatyczny szwargot . Wszystkie uczelnie czerwone,tylko komuniści i agenci, a tylko 2 mln członków w PZPR.Kto zatem studiował,mógł każdy, chyba ,że był nieuk i leń.......Tak,tak, była marchewka dla każdego, jeszcze stypendium i akademik, punkty za pochodzenie....itd.itp..Nikt nie będzie tutaj nikogo przepraszał za to ,że urodził się trochę wcześniej. Licho nie pisz bzdur ,dorośnij, zapytaj rodziców.Wielu pamięta te złote czasy, zwłaszcza dla uczniów,studentów dziennych i zaocznych ?Nie wolno mieszać wszystkiego z polityką.Jeszcze jedno,kiedy byłem studentem nie interesowało mnie nic oprócz nauki ,skończyłem , dostałem dobrą prace od ręki i nie byłem agentem ....chyba,że ty wiesz lepiej,licho !??
          • the-only-bodzio człowieku krążysz jak ta pogłoska ,że jestem boska 07.08.11, 19:04
            Pal cię licho z twoimi teoriami.Do pzpr zapisywali się nie tylko najwięksi fanatycy ,lecz zwykli ludzie dla zysku .Bo awansik lub mieszkanie.Pal cię licho dla mnie większy obciach to ormowiec lub pracownik sb.W każdym większym zakladzie taka komórka działa.I firmach wysyłkowych takich jak Komobex lub Budex siedzieli esbecy.Pal cię licho z takim teoriami .Jak się uczyłeś tak miałeś .Teraz za pieniążki byle jakie studia kończysz i nie musisz się wysilać.Jak chcesz komuś przyjebać to się najpierw zastanów licho pal cię.
          • Gość: angrusz1 Re: powiedz mi człowieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 20:41
            Do yes wierzący 1949:

Dodaj jeszcze, że za tamtych czasów - późny Gierek - były tzw stypendia fundowane a za granicę , za zachodnią granicę mógł pojechać każdy , kto w szczególny sposób nie podpadł władzy . Wystarczyło pożyczyć od kogokolwiek 130 USD wpłacić je na założone konto w PKO SA dostać potwierdzenie posiadania tej kwoty ( po tygodniu wypłacić i oddać ) i złożyć wniosek o paszport . Trochę to trwało ale nie było z tym problemu .
            Wyjazd na wakacje z Almaturem ( wtedy studenckim biurze podróży ) to nie był żaden cymes . Owszem trzeba było mieć pieniądze - nie wszyscy je mieli ale część studentów pracowała w spółdzielniach studenckim i zarabiali tam całkiem spore pieniądze .

Pilotem wycieczek zagranicznych mógł zostać każdy , kto ukończył kurs ( no jak wyjątkowo podpadł władzy, to może miał trudności , ale to każdy , kto wtedy jakoś - powtórzę wyjątkowo i to politycznie ) i wycieczka na Węgry czy do Bułgarii jako pilot nie była jakimś zaszczytem . Odwrotnie , mało kto chciał tam jechać . Wszyscy woleli albo jakiś kraj zachodni albo tramping do Indii, no może wycieczka do Rosji .
            Durnie, którzy tego nie widzieli teraz pierdoły opowiadają na forum .

Powtórzę jednak - późny Gierek . Trudno mi powiedzieć jak było wcześniej na np Politechnice Śląskiej .
        • Gość: obserwator Re: powiedz mi człowieku IP: *.54.169.172.tvksmp.pl 07.08.11, 18:53
          @licho
          Pan "yes wierzący 1949" ma rację. To, co napisał oparte jest na prawdzie.

I tak przy okazji:
          W Polsce nigdy nie było komunizmu. Był ustrój mieszany: kapitalistyczno - socjalistyczny (własność prywatna + państwowa). Mówiło się: "dążymy do realnego socjalizmu" czyli do przekształcenia istniejącego ustroju kapitalistyczno-socjalistycznego w ustrój spełniający definicję ustroju socjalistycznego. Po dojściu do ustroju socjalistycznego planowano na drodze ewolucyjnej przekształcić go w ustrój komunistyczny.

Cóż, Panie "licho", tak to jest, że trudno pokochać DEFINICJE. Niestety, brak tej wiedzy skutkował tym, co mamy obecnie: pod pozorem zmiany formy, kształtu, czyli demokracji, zmieniono nam w kraju ustrój społeczny. Bo widzi Pan, to było tak: ludzie chcieli zmiany formy panującego ustroju lecz nie jego wymiany. A stało się to, co się stało.

Panie "licho", pisać i mówić można na ten temat dużo. Nie moim zadaniem jest przekazywanie Panu wiedzy w tym temacie. Mogę tylko - co zresztą czynię - poprosić Pana jako młodego człowieka by nie dał się Pan oszukiwać. Warto sięgnąć do materiałów źródłowych, porozmawiać ze starszymi ludźmi, warto.
          Pozdrawiam
          Biały Mag

• Gość: Niewodniczański Teraz to Ty bredzisz IP: *.apus-net.pl 07.08.11, 18:57
          W Almaturze prawie nikt nie był w PZPR, pomyliło Ci się z Juwenturem.
          Tam rzeczywiście była wylęgarnia aparatczyków, ale nie w Almaturze.
          Istniał wtedy Klub Pilota i to on rozdzielał wyjazdy.
          Ty oczywiście będziesz przy swoim.
          Ale ja o zdecydowanie innych poglądach niż Angrusz twierdzę, że pomawianie Go o agenturalność tylko dlatego, że był pilotem jest zwykłym chamstwem.
          • the-only-bodzio Walić komunę i jej układy i układziki 07.08.11, 19:32
            Oczywiście po za lizaniem dupy rektora.Sorry babka za język.Kto to prowadzi śledztwo w sprawie Leppera ?Sam premier ,tygodnik Wprost czy prokuratura ?Czy pan prokurator czeka aż skończy się weekend .Co z tymi rusztowaniami ,z tyłu budynku Samoobrony.Nowe wątki czy się sam powiesił ,czy Go powiesili ?Prokurator toże zgupiał.
            • Gość: Niewodniczański co ma piernik IP: *.apus-net.pl 07.08.11, 20:55
              Bodzio!

Czy potrafisz skoncentrować się na jednym temacie?
              Ja o pilotażu, Almaturze, kopaniu Angrusza,
            • Gość: gość Re: Walić komunę i jej układy i układziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:14
              Damiana i Bodzia zamknąć w rezerwacie.Szkoda psychiatrów.Ich bez badania wyeliminować.Ależ to pi...ce moherowe.Mają we łbie sieczkę zakrapianą gorzałką.
              • Gość: do gościa Re: Walić komunę i jej układy i układziki IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 09:00
                Śsij.Skończ pędraku o mocherach.Bo nawet nie znasz tego znaczenia.ILe centymetrów ma antenka tego bereciku cwaniaczku?
                • Gość: do autora Re: Walić komunę i jej układy i układziki IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.11, 09:49
                  Gość portalu: do gościa napisał(a):

> Śsij.Skończ pędraku o mocherach.Bo nawet nie znasz tego znaczenia.ILe centymetr
                  > ów ma antenka tego bereciku cwaniaczku?

tępaku, tyle ma cm co twój fiut !
                  (chciałbyś co cwoku?)
              • Gość: Damian Re: Walić komunę i jej układy i układziki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.11, 18:00
                > Damiana i Bodzia zamknąć w rezerwacie.Szkoda psychiatrów.Ich bez badania wyelim
                > inować.Ależ to pi...ce moherowe.Mają we łbie sieczkę zakrapianą gorzałką.

Spadówa POprańcu. Niedługo kibice ci fiuta wyrwą razem z jajami, za to coście Polsce zrobili, zdrajcy i zaprzańce.
                Ludzie się wieszają hurtem odkąd przy korycie siedzicie, wieprzki nienapasione.
                Na bruk wyrzucać chcecie, gnojki.
                Won do Rosji gościu.
            • Gość: alibaba Re: Walić komunę i jej układy i układziki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 09:59
              słyszałem ,że to platforma jest umoczona,podobno Lepper miał jakieś dokumenty dot.afery hazardowej,a teraz po chce umoczyć pis
    • Gość: angrusz1 Tasmy Sakiewicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:44
      hmm, trzeba sprawdzić ten ślad . Może ktoś nie chciał , by Lepper mówił za dużo .
      • angrusz1 Re: Taśmy Sakiewicza ? 08.08.11, 09:31
        www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LqFgGv1koMA
    • Gość: lokalny patriota Msza pogrzebowa Leppera bez udziału mediów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 16:30
      ....ale Polsat czyha w pobliżu. Ciekawe czy Żarska znów będzie próbowała od kogoś dostać w papę tak jak ostatnio pod Jasną Górą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka