Dodaj do ulubionych

Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowie??

23.08.11, 15:54
Potrzebuje lek Zentel w tabletkach , gdzie moge go dostać w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kika Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi IP: *.net.stream.pl 23.08.11, 17:43
      Galeria Jurajska-apteka lub Auchan apteka,albo w Jagiellończykach
      • Gość: ja Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi IP: 31.42.5.* 24.08.11, 00:21
        w każdej aptece, ale na receptę- niestety.
    • Gość: gig Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi IP: *.net.stream.pl 24.08.11, 07:53
      ja nie miałam problemów z dostaniem tego leku,koszt ok. 17 zł
      • rysza-rd59 Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi 17.03.14, 10:16
        Odsprzedam 18 tabletek leku na robaki,ponieważ nie będą mi już potrzebne.
        Nazwa leku:Aldazol - zawiera substancję czynną Albendazol(400mg) działający na osobniki dojrzale jak również na jaja i larwy pasożytów.
        Działanie:Środek przeciw robakom o szerokim spektrum działania. Lek ten jest skuteczny, w przypadku skórnej i jelitowej postaci inwazji pasożytów. Działanie leku dotyczy zarówno dorosłych form pasożyta oraz larw i jaj .Mechanizm działania polega na hamowaniu polimeryzacji tubuliny,co prowadzi do upośledzenia metabolizmu
        pasożytów i ich śmierci.
        Wskazania:
        owsica, węgorzyca,glistnica, tasiemczyca ,Toksokaroza (zespół larwy wędrującej). Cena za 1 tabletkę 35.00zł Kontakt Tel: 501 207 203
        • blumch Lekarz 17.03.14, 19:03
          Powiedzcie proszę, który lekarz w Częstochowie jest na bieżąco z tematem pasożytów - bierze je pod uwage i rozsądnie potrafi leczyc z nich?
        • quisti Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi 18.03.14, 01:22
          rysza-rd59, nie polecam odsprzedaży leków na forach. Jest to niezgodne z prawem.
    • jajamed Re: Lek Zentel w tabletkach . gdzie w Częstochowi 22.03.16, 12:22
      3x400mg Zentel Albendazol
      allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=karta+telefoniczna+SREBRNY+ZEN+400&search_scope=category-3508&bmatch=s0-col-1-4-0203

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka