17.03.12, 23:04
Witam.Szukam dobrego fryzjera w częstochowie. Chce ufarbowac wlosy na jednolity kolor. W związku z tym ,ze jestem studentką to niestety mam okrojony budżet. Stad moje pytanie : czy znacie jakiegos niedrogiego fryzjera, ktorego mozecie polecic i w miare przybliżyć mi koszt ?Byłabym bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • Gość: do w/w Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.12, 04:31
      ty niemoto,
      a fajnie sie ru-chasz?
    • Gość: mała Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 11:17
      najtaniej to ok 150 zeta,może kupisz gotową farbę w sklepie lub u Gorgola na pl.Jacka tam są farby droższe dla prosesjonalistów,obsługa kompetentna i przemiła
    • Gość: mała Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 11:18
      nie zmieniam literówek bo ni się nie chce
    • duszka01 Re: fryzjer 18.03.12, 16:11
      Zobacz sobie tę stronkę www.cutandstyle.pl , to jest pani Beaty Chłądzyńskiej , ona jest fryzjerem mobilnym , z tego co się orientuję ma całkiem przystępne ceny ...
      • Gość: Klient Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.12, 19:40
        Po co daleko szukać ???
        Jedźcie do Pławna niedaleko Gidel.
        Tam Pani Ania robi CUDA, ZA NAPRAWDĘ śmieszne pieniądze.
        Byłem . Pozdrawiam.
        • Gość: kararina Re: fryzjer IP: *.205.91.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.03.12, 16:31
          Nie masz kasy a masz jeszcze włosy wiec lec do Studia Efect na Kościelną zapisz się ,wez grupona i za 80zeta wszystko ci zrobią.Włoski ufarbią henną upaprzą ,pomaluja ,rączki i nóżki zrobią i jeszcze jak miła będziesz to ci szef fleki w butach wymieni.hihihi.
          • Gość: arleta Re: fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.12, 18:50
            szczerze odradzam Tiffany na ul. Wręczyckiej - tragiczny poziom umiejętności fryzjerskich+ obycia przy kosmicznie wysokich cenach. Nie dośc, ze wlascicielka nie slucha klientów, ma swoja wizje, jednakowa dla kazdej klientki i zupelnie nie trafiona, to takze problemy ze wzrokiem, bo np. miedziany rudy i jasny blond sa dla Niej jednakowe...radze omijac z daleka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka