Dodaj do ulubionych

Fryzjer w Zabrzu

09.09.08, 15:04
Chciałam Wam polecić fryzjera, u którego ostatnio byłam :) Genialnie mnie
ściął i naprawdę świetnie dobrał mi fryzurę do twarzy, a to zwykle stanowi
główny problem. Salon nazywa się "Anna" i znajduje się przy ulicy Gen. de
Gaulle'a 9. Naprawdę polecam! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Karina Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.08, 15:40
      Ona jest najlepsza w Zabrzu.
      • Gość: kinga Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.down.debacom22.112.Kowalczyka.e-zabrze.pl 09.09.08, 20:21
        To ciekawe bo ja znam lepszą i to taką, która zdobywała punkty w
        mistrzostwach Polski.
        • zaborzanin1 Re: Tylko Gosia na Spokojnej 10.09.08, 19:45
          W Platanie jest przyzwoity i stosunkowo niedrogi salon fryzjerski
      • Gość: Zdecydowana Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.static.sitel.net.pl 11.11.13, 22:47
        Wpisz tekst ...Ja również mogę podzielić się świetnymi fryzjerkami, ponieważ w tym fachu, mało kto potrafi podejść do klijęta i dopasować fryzurę , kolor a fryzjer u Kingi to potrafi a zwłaszcza młoda fryzjerka Ewelina , miła i po fryzurze widać fach w rękach

POLECAM
      • Gość: Zdecydowana Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.static.sitel.net.pl 11.11.13, 22:54
        Ja również mogę podzielić się świetnymi fryzjerkami, ponieważ w tym fachu, mało kto potrafi mieć podejść do klijęta i dopasować fryzurę , kolor, a na Biskupicach jest jeden dobry fryzjer, u Kingi .Super obsługa , zwłaszcza jedna młoda fryzjerka Ewelina , miła dziewczyna ,uwierzcie mi , po fryzurze widać fach w rękach

POLECAM..
        • Gość: ewar Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: 193.43.77.* 12.11.13, 09:33
          Klijęcie,kimkolwiek jesteś czuj się podzielony świetnymi fryzjerkami z Biskupic.
          nie polecam.
          • Gość: Police Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: 5.172.252.* 25.11.13, 11:11
            Na Floriana nieźle strzyga panów.
            • Gość: karolina Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.14, 18:39
              tylko panow i panie emerytki,reszta dno
              • Gość: Gosc81 Re: Tylko Gosia na Spokojnej IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.21, 18:58
                Dokladnie!
                Ostatnim razem tak spalila mi wlosy bo bylo przed swietami i przyjmowala hurtem,ze spalenizne bede musiala obciac chyba do ucha! Goska wypalila sie. Zycze jej wiecej szkolen i mniej gadania o sobie a skupieniu sie na robicie!
    • Gość: bolek Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 09.09.08, 23:04
      a jak sie nazywa ta superowa fryzjerka?
    • Gość: ola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 10.09.08, 23:26
      jak sie nazywa ta swietna fryzjerka z anii?
    • macie-jow Re: Fryzjer w Zabrzu 15.09.08, 21:29
      To twoim zdaniem fryzjerki - a fryzjerzy?
      • Gość: A... Najlepszy Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.08, 18:17
        Polecam salon Fryzjerski "JUSTYNA" który znajduje się w Zabrzu na
        ul. Damrota - ta laska naprawdę ma talent!!!
        Jestem jej klientką i za każdym razem jestem bardzo zadowolona, ma
        również przystępne ceny POLECAM!
        • marekpiec.zabrze Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu 17.09.08, 19:11
          Ja od jakiegoś czasu konsekwentnie chodzę do salonu w Platanie i
          jest OK!
          • koniak96 Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu 18.09.08, 06:32
            OK, czyli?
            • Gość: Aniesia Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.08, 09:48
              Ja również polecam salon "Justyna" na ul.Damrota :) Dziewczyna
              świetnie farbuje, tnie, modeluje. Zajmuje się również przedłużaniem
              włosów. Ceny przystępne :) Ja po każdej wizycie jest bardzo
              zadowolona z efektu końcowego :)
              • Gość: katy Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu IP: 94.254.251.* 01.05.09, 09:23
                A ja go nie polecam!!!
                Znajoma tam byla i wygladala nie za ciekawie (wlosy sie jej zle ukladaly a jesli
                chodzi o wymodelowanie to miala je zrobione ala stara babcia w kosciele - bez
                ublizania oczywiscie), sama mowila ze jest bardzo nie zadowolona z efektu:/
                jedym slowem dramat
          • Gość: ramaya Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu IP: 109.243.141.* 02.02.10, 14:15
            jesli mozna poswiecic caly dzien tylko na to zeby posiedziec u
            fryzjera to owszem. one sa takie slamazarne i ospale....szkoda gadac
          • Gość: Basia Re: Najlepszy Fryzjer w Zabrzu IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 24.07.12, 17:36
            Lovely look? właśnie stamtąd wróciłam - mam baleyage 2 blondy na długich włosach z przedziałkiem - no po protu śmiech. zapłaciłam 139 zł a jest tak nierównomiernie zrobiony że aż się patrzeć nie da. Pominę już to, że widać tylko jeden kolor a drugiego w ogóle. Idiotka, która mi go robiła powiedziała, że precież tak chciałam, tak miało być, że już nic się nie da zrobić itp, musiałam zapłacić całość po awanturze i teraz kombinuję na nowo gdzie iść zrobić baleyage w najbliższym czasie, bo mi wstyd
    • Gość: ZROZPACZONA Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.08, 18:39
      GROM FRYZ TRAGEDIA!!!
      • Gość: Gosia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 11:33
        W Platanie jest Lovely Look!okropne miejsce,fryzjerki pracuja tam tasmowo!zero
        podejscia do klientow!strzyga leb za lebem a jezeli ktos wymaga wiecej czasu i
        czegos konkretnego robia focha!co chwile zmieniaja sie tam pracownice i za
        kazdym razem kiedy tam bylam czulam niezdrowy klimat i atmosfere ktora miedzy
        nimi panuje!szkoda mi ich bo nie moga tam sie wykazac i moze dlatego zazwyczaj
        sa takie zmierzle:/ceny rzeczywiscie przystepne ale z wlasnego doswiadczenie nie
        polecam:)
        • Gość: Fustek Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 195.94.210.* 02.05.09, 22:10
          Ale strzyżenie męskie jest za jakieś 20 zł, a nie 40!!!
      • Gość: klientka Re: gen de gaulle'a obok carrefoura IP: *.stk.vectranet.pl 10.02.10, 19:52
        Fakt, ładnie niby ekskluzywnie ale porażka cała ekipa z Grom Fryzu,chcesz się
        przekonać wpadnij kolor mi zszedł po tygodniu o ścięciu nawet nie wspomnę
        Wybrałam do poprawki fryzjera ale nie podzielę się nim z wami bo ma odległe terminy
        pozdrawiam
    • Gość: Anetka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.chello.pl 22.08.09, 22:03
      A korzystał ktoś kiedyś z usług "black and white" w Zabrzu?? Myślę o cięciu i
      pasemkach u nich, ale nie mogę się zdecydować Oo
      • Gość: ola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 23.08.09, 18:35
        Zobacz sobie jak wyglądają dziennikarki z GTV ZABRZE,t własnie tam
        są czesane dla mni tragedia .
        • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 02.09.09, 20:21
          O które dziennikarki chodzi?
      • Gość: julia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:50
        witam w BLack & White polecam tylko Pania Ania dwie pozostałe odradzę moga
        skickac osobiscie bym nie ryzykowała. Odradzam stanowczo Loreal na K.Miarki
        szczególnie fryzierke Kasie taka młoda w rudych włosach nie wie nawet jak
        podciąć końcówki odradzam!!! Zreszta spotkalam juz wiele negatywow na nia szkoda
        ze wczesniej nie wiedziałam.
        • Gość: laleczka815 Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 83.230.9.* 17.05.10, 22:54
          Zgadzam się ta Kaska z Loreala na K. Miarki to porażka zepsuła mi włosy
          na miesiąc przed ślubem a szefowa zamiast zrobić wszystko zeby klientka
          była zadowolona to tylko ciągnie kase - odradzam chyba że chcecie
          płakać...!!!!!!!!!!
        • Gość: ssssss Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.6.* 10.06.10, 16:17
          Pani Ania byla rowniez moja ulubiona fryzjerka. niestety juz tam nie
          ptacuje,dzisiaj chcialam sie umowic ale okazalo sie ze juz tam nie pracuje! Czy
          wie ktos gdzie teraz pracuje Pani Ania?????????????Bardzo mi na tym zalezy!!!!!
          • Gość: NIUNIA Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 19.01.11, 16:40
            PANI ANIA Z BLACK&WHITE PRACUJE TERAZ W SALONIE GALAXY 3-GO MAJA 61 TEL.794942665
        • Gość: kasia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 19.01.11, 16:29
          pani ania z black&white pracuje teraz w GALAXYul.3-go maja61 tel.794-942-665
          • Gość: kasia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 19.01.11, 16:33
            ceny w GALAXY strzyżenie męskie 20zł.damskie krótkie włosy 35 a długie45,dekoloryzacja do 200zł.farba od 130 do 160zł zależy od długości i gęstości włosów
          • Gość: niunia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 19.01.11, 16:42
            EMANUEL I MATEUSZ PRACUJĄ W SALONIE GALAXY 3-GO MAJA 61 TEL.794942665
            • Gość: zuzia Re: kosmetyczka IP: *.215.199.213-internet.zabrze.debacom.pl 22.11.12, 18:50
              Dziewczyny byłam w GALAXY ul.3-go maja61 Zabrze u pani Kasi i jestem super zadowolona!A najlepsze jest to że jest tam kosmetyczka która pięknie zrobiła mi paznokcie i hennę!Jestem szczęśliwa i polecam!
          • Gość: graccia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.13, 10:39

Witam serdecznie, czy ktoś wie gdzie w chwili obecnej można odnaleźć Panią Anię z Salonu BLACK&WHITE PRACUJE TERAZ W SALONIE GALAXY ????
      • Gość: krysia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 18:12
        Witam Kobitki
        Ja osobiscie przetestowalam juz prawie wszytskie salony w Zabrzu poniewaz
        sprowadzilam sie i chciałam sobie znalez "swojego fryzjera" i 90 % porazka po
        umyciu włosow człowiek załuje ze wydał kase bo fryzury trzymaja sie tylko w dniu
        wyjscia od fryzjera pozniej znowu sie wyglada tak jak przed wizyta. Choc
        fryzjerzy obiecują duzo. Tak czy siak odradzam TRENDY w centrum za podcięcie i
        pasemka zapłaciłam 230 zł i na drugi dzien nawet mąż zauważył ze faktycznie
        oprocz kolorou różnicy nie ma. Centrum Handlowym przy placu teatralnym to
        osobiście fryzjerka masowka i większość praktykanci o dobrej fryzurze mozna
        pomazyc choc tani salon nawet kierowniczka nie potrafi ciąć bo niby ona mi
        fryzure robila Salon w centrum obok sklepu Rosmanna chyba tam gdzie kino bylo
        porażka szczegolnie fryzjer Łukasz farbowanie porażka Jak mu sie chce to moze
        cos potrafi bo poszlam z polecenia i bylam zawiedziona koszt 130 zł samo
        farbowanie bez podcinania. Salon Black &White tylko fryzjerka Ania taka czarna
        pozostale widzialam jak klientki przychodzily sie kłócic za skickana fryzure
        wiec odradzam. Salon Loreal odradzam znajoma byla z polecnia w salonie na
        przeciwko Ibisa z polecenia to ponoc kierwoniczka dobrze tnie i układa a
        kolezanka trafila na fryzjerke Kasie i wyszła po farbowaniu i nie pozwlila sie
        juz dotknac wkurzona zaplacila 160 zł i poszla do inne fryzjerki by poprawila.
        Ja nadal poszukuje dobrego fryzjera narazie uczeszczam do Pani Ani z Black &
        White i jestem zadowolona choc nie jest to tak dobry fryzjer jakiego mialam w
        oprzednim miejscu zamieszkania.
        • Gość: klientka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.83.230.16.31.debacom.pl.e-zabrze.pl 20.10.09, 20:07

to jak macie panie takie problemy to polecam moja osobista fryzjerke przyjezdza
          do mnie do domu nie jest droga i naprawde zdolna czesze piekne koki ,strzyze
          super pracuje w gliwicach ale jest z zabrza i chetnie podjedzie pani Tatiana
          moge podac tel.796616137
        • Gość: mamuśka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.83.230.31.54.debacom.pl.e-zabrze.pl 25.11.09, 00:21
          polecam salon anna obok DMIT - do MARTY czyni cuda na głowie !!!!!!
          • Gość: d Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.wroclaw.vectranet.pl 25.11.09, 03:47
            MARTA z salonu "Anna" koło DMitu. Wyprowadziłam się z Zabrza, próbowałam gdzie
            indziej i ciągle mi się zdarza przyjeżdżać specjalnie się strzyc do Zabrza. Nikt
            mnie nigdy lepiej nie obciął.
          • Gość: sara Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 05.04.10, 23:05
            Wcale nie prawda , że Marta taka super ....byłam kilka razy u niej i nic
            nadzwyczajnego , wręcz słabizna . Ceny ma tylko kosmiczne , zdziera równo a nie
            wiele jest stanie zdziałać . Wciska jakieś czyniące cuda kosmetyki do włosów za
            ogromne ceny ( na allegro można je kupić za 1/3 ceny )a są to po prostu odżywki
            .Jeżeli masz włosy do ramion to bądź pewna ,że Marta Ci je zdecydowanie skróci ,
            ma chyba alergię na długie włosy ,nie jest w stanie wykonać cięcia i fryzury na
            dłuższych włosach . Twierdzi ,że podcina zniszczone końcówki a chlasta włosy
            równo .....Moje trzy koleżanki straciły włosy właśnie w ten sposób u Marty . Nie
            wierzcie w to ,że Marta to cudotwórczyni .....albo przekonajcie się sami , dużo
            kasy do kieszeni i do salonu Anna a potem tylko beret na głowę ;-))))
        • Gość: Olga Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 25.02.10, 18:51
          Mieszkam w Zabrzu ,niestety dużo wtym racji,teraz jezdze do Gliwice
          do Filomeny,super fryzjer a kosmetyczka tez tam jest.Pełny
          profesjonalizm.Cena umiarkowane,polecam Olga
          • Gość: Ala Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.eimperium.pl 31.10.11, 13:29
            FILOMENA? To chyba autoreklama, bo ten "salon" to porażka.
            • Gość: ania Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.cht-bng-014.adsl.virginmedia.net 06.07.12, 21:16
              zgadzam sie Filomena to porazka... bylam u kosmetyczki i dziewczyna nie ma pojecia o kosmetyce...
        • Gość: fryzjerka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 91.188.112.* 18.10.10, 22:02
          Oj... Tobie to chyba nikt nie dogodzi ??? prawdziwa z Ciebie księżniczka!!! a nie pomyslalas ,ze moze z Twoimi włosami jest coś nie tak ,moze sa tragiczne ? ze jestes totalnym beztalenciem bo nie potrafisz sobie ulożyc sama włosow ( czasami potrzebna jest tez operacja plastyczna,fryzura nie wystarczy) Dam Ci dobra rade, kup sobie nożyczki i sama sobie w domu rob fryzury,powodzenia
      • Gość: dzasta Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.10, 16:47
        hej ja bylam w black& white i jestem zadowolona doradzili mi swietny
        kolor i super fryzure zmienili mi image w ktorym lepiej sie czuje
        i podobam sie sobie moge polecic ten salon:):)
      • Gość: Asia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 212.106.188.* 20.03.12, 14:07
        Ja byłam - ale dawno - 5 lat temu. Wtedy było niefajnie - freyzjerka wogóle nie słuchała jak chce się obciąć tylko miała totalnie swoje własne widzimisie, które wcale nie wyglądało ładnie ani mi nie pasowało.
    • Gość: mucha Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.alaska.ds.polsl.pl 21.10.09, 20:52
      Powiedzcie mi, proszę Was, czy jest jakiś sklep fryzjerski z profesjonalnymi
      kosmetykami w Zabrzu? Chodzi mi o to, zerby byly tam te litrowe odżywki np.
      firmy KALLOS itp. Prosze o pomoc.
      • Gość: lilia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 93.95.95.* 21.10.09, 23:27
        Swego czasu bardzo długo chodziłam do Black &White do pani Jagody. Bardzo mi się podobało jak mnie strzygła, ale w końcu zmieniłam fryzjera, bo doszłam do wniosku, że od dłuższego czasu jestem ścinana tak samo, nawet jeśli mówiłam, że chcę inaczej (nie zawsze sama mam pomysł na nowy look, wtedy oczekuję, że fryzjer wykaże się inwencją). Później chodziłam do salonu przy pl. Wolności, w byłym kinie "Marzenie", do pana Łukasza, bardzo podobało mi się jak mnie ścinał, zawsze z nową propozycją, choć raz ściął mnie za krótko niż mówił i do dziś - a to już prawie rok - zapuszczam włosy. Ale już tam nie pracuje. Znów jestem bez fryzjera. Ostatnio dwa razy byłam też w w byłym kinie "Marzenie", nie pamiętam kto mnie strzygł, z efektów nie byłam zadowolona.
        • Gość: nika Re: Fryzjer w Rudzie IP: 193.178.243.* 23.10.09, 13:59
          Salon fryzjerski “Pasja” jest jednym z najlepszych salonów
          świadczących usługi fryzjerskie w Rudzie Śląskiej. Właścicielem
          salonu jest Damian Duda - zdobywca tytułu Mistrza Śląska w VI
          Konkursie Sztuki Fryzjerskiej. Salon ma naprawdę nowoczesny i
          estetyczny wystrój. Zaraz po wejściu można poczuć, że to miejsce to
          profesjonalny salon fryzjerski. W “Pasji” poza samym panem Damianem
          pracuje sztab utalentowanych fryzjerek. Niestety zapisy sa aż
          kilkumiesieczne! Ceny do zniesienia :)
          • marcin_mikulczyce Re: Fryzjer w Rudzie 25.10.09, 13:16
            Zapisy do fryzjera na kilka miesiecy przed wizytą!!!! To przesada
          • marta9159 Re: Fryzjer w Rudzie 23.03.15, 10:22
            Nie polecam, kasa wyrzucona w błoto- takie ombre mi odwalili że zostawiłam 400 zł na poprawki i to wszystko pod czujnym okiem Pana Damiana, myślałam że jak tyle dyplomów i nagród to mogę oczekiwać tylko samych dobrych wspomnień, dodam że mam włosy do pasa i nie były w ogóle farbowane - ombre było dla mnie więc dużą zmianą i nie żałowałam kasy ale niestety się przeliczyłam, moje dzieci mogły mi takie plamy porobić, może nawet lepiej by im to wyszło -później po tym "ombre" przez trzy dni codziennie były nakładane pasemka i jeszcze to wmawianie że jest dobrze zrobione że tak to powinno wyglądać nooo ludzie wstyd same plamy i włosy jak pędzel z farby tragedia nie polecam i nigdy już tam nie zawitam szkoda włosów i kasy DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE !!!!!!!!
            • hornet123 Re: Fryzjer w Rudzie 28.12.15, 12:49
              ....następnym razem zapraszamy do naszego salonu z Zabrzu Salon "Ewa Beauty" ul. Karola Miarki 21
              www.facebook.com/Ewa.Beauty/photos/a.573634586104189.1073741861.310244185776565/693847917416188/?type=3&theater
        • Gość: irena Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.scom.za.digi.pl 23.10.09, 17:48
          pewnie strzygła Cię IWONA-beztaleńcie ,z włosów robi schody jeszcze raz schody...odradzam całkowicie
          • Gość: irena Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.scom.za.digi.pl 23.10.09, 17:52
            ta IWONA to pracuje w GALERI gdzie było kino marzenie -OSTRZEGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • z_rokitnicy Re: Fryzjer w Zabrzu 26.10.09, 19:57
              Nie ma nieutalentowanych fryzjerek. Są tylko klientki, które nie
              wiedzą jak wyrazić, to czego chcą!
              • Gość: olga Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.bnet.pl 19.11.09, 11:58
                Zgadzam się z przedmócą z_rokitnicy. Za pracę z klientami powinno
                płacić się "szkodliwe".
                Ale wracając do wątku, ja i moja rodzina od dwóch lat korzystamy z
                usług Emanuela (Olika) i jestem bardzo zadowolona. Potrafi doradzić
                fryzurę, dobrze dobiera kolor, świetnie ścina.
                • Gość: kamil Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.blutmagie.de 19.11.09, 23:24
                  Za dużo tutaj kryptoreklamy!
                  • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 26.11.09, 20:33
                    Jak siedzisz w Efie, to nie krytykuj, że reklama. Chociaż może masz
                    rację :-)
    • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 18:50
      I jeszcze jeden fryzjer na ul. Warszawskiej, też jest rewelacyjny a ceny również
      przystępne. wszystkie trzy panie fryzjerki znają się na swojej pracy. Naprawdę
      polecam
      • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 29.11.09, 19:54
        Nie kojarzę tego zakładu...
    • Gość: Alusia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 10.12.09, 23:20
      Znam bardzo dobrze i tez polecam:)
    • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.zb.osi.pl 30.01.10, 04:53
      Proszę o opinie na temat salonu GALAXY na 3 Maja, róg Wyczółkowskiego.
      • zza_lady Re: Fryzjer w Zabrzu 31.01.10, 19:35
        A to nowe studio na ul. Wolności? Byłyście tam?
      • Gość: JA Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.83.230.25.230.debacom.pl.e-zabrze.pl 03.02.10, 16:56
        A MACIE NUMER TELEFONU DO GALAXY? D0 MATEUSZA ?
        • Gość: ZOSIA Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 19.01.11, 16:51
          TELEFON DO MATEUSZA Z GALAXY 3-GO MAJA 61 TEL. 794942665
          • titatanek Re: Fryzjer w Zabrzu 15.10.14, 16:39
            NOWY NR. TEL.GALAXY 514860963
    • Gość: marzena Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 03.02.10, 19:56
      Ja polecam Fryzjera na u. wallek walewskiego w zabrzu , obok saloniku prasowego,
      pełen profesjonalizm, używają bardzo dużo odżywek do włosów, wspaniały
      relaksacyjny masaż głowy, Bardzo ładnie obcinają , czeszą itp. POLECAM !!!!
      TANIO !!!!

* Zabrze, ul. Wallek-Walewskiego 6

* tel. 32 3700383
      • Gość: gosia Dorota z ul. Królewskiej IP: *.range217-42.btcentralplus.com 03.02.10, 20:11
        Czy może ktoś wie gdzie teraz pracuje? Pracowała w Grom-Fyzie na Królewskiej, świetna fryzjerka . Jak przyjeżdzałam do Polski to szłam zawsze do niej. Byłam teraz przed świętami ale już jej tam nie ma, a dziewczyny nowe, które tam pracują powiedziały ,ze nie mogą powiedzieć i nabrały wody w usta. Ktoś mi polecił salon na Piłsudzkiego koło mostu ale niestety porażka. Balejaż taki ,że z zakładu wyszłam jakby z pełnymi odrostami, o ścięciu w ogóle nie będę mówić, bo szkoda słów. Porażka.
        Może ktoś podpowie gdzie ta Pani Dorota?
        • Gość: xxx Re: Dorota z ul. Królewskiej IP: *.stk.vectranet.pl 16.02.10, 12:02
          Witam!
          Z tego co mi wiadomo, Pani Dorota ma swój salon na ul. Wolności, salon
          fryzjerski nazywa się Creative. O ile to ta fryzjerka... słyszałam, że dobra.
          • Gość: Gosia Re: Dorota z ul. Królewskiej IP: *.range86-140.btcentralplus.com 17.02.10, 10:58
            dzięki!
          • z_rokitnicy Re: Dorota z ul. Królewskiej 22.02.10, 20:27
            Koleżanka była i strasznie narzekała, że jak zwróciła uwagę na
            grzywkę to fryzjerka bezmyślnie i trochę "na złość" obcięła za krótko
            • Gość: basia Re: Dorota z ul. Królewskiej IP: 188.33.201.* 13.03.10, 18:27
              ta dorota to juz nie wie jak ma kasowac , o ogolnie juz nie strtzyze
              tak jak kiedys ona sie nie szkoli dalej takie jopy robi na glowie z lat
              90satych ,, juz sie zmanierowala i olewa klientow mimo ze pracuje dla
              siebie ,, NIE POLECAM JEJ
    • Gość: kolp Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.10, 06:28
      fajny jest ...
    • Gość: Ola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 17.02.10, 15:59
      A zakład fryzjerki Cayenne na Wolności,był ktoś?
      • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 24.02.10, 21:45
        A gdzie facet może zostać dobrze ścięty?
        • Gość: Kati Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 193.43.77.* 25.02.10, 06:58
          Poprę wcześniej wspominamy zakład na ul.Warszawskiej - fajne miłe dziewczyny i
          ceny dosyć przystępne. Juz przerabiałam Lovley LOok, i inne ...oszczędnie
          podcinają tak żeby jak umyjesz włosy w domu znowu wrócić się uczesać :) , no
          farby tez są różne ....
        • mieszkam_w_zabrzu Re: Fryzjer w Zabrzu 26.02.10, 20:38
          Dobrze ścinali kaci w PRL. Ale podobno znieśli już karę śmierci :)
          • Gość: OLE Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 27.02.10, 08:04
            a co sądzicie o salonie na ul. krasińskiego koło szpitala ?
            • macie-jow Re: Fryzjer w Zabrzu 28.02.10, 20:31
              Gdzie to jest konkretnie?
              • Gość: OLE Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 01.03.10, 09:20
                boczna 3-go Maja ul.krasińskiego GRACJA ten salon chyba się nazywa.
                • mieszkam_w_zabrzu Re: Fryzjer w Zabrzu 05.03.10, 20:23
                  Znajoma zaczęła wyjeżdżać do Sielsia city Center w Katowicach, żeby
                  za kilkadziesiąt złotych się ścinać. I myśli, że wygląda lepiej niż
                  z salonu w M1 :-)
                  • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 07.03.10, 19:53
                    Fryzjerzy w supermarketach - w odróżnieniu od oferty barów (ale nie
                    Dominium) - są w porządku
                    • Gość: monika Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.201.* 13.03.10, 18:13
                      okropnie strzyga na walka walewskiego , spalila mi tam wlosy i okropnie
                      ostrzygla , tam jest cyba zmiana personelu , NIE POLECAM bedziecie
                      plakac dzieczyny , ogolny syf w tym zakladzie
                      • Gość: gocha Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.201.* 13.03.10, 18:19
                        masz racje co do tego zakladu na walka walewskiego , powinni zamknac ,
                        tam nie maja pojecia o zawodzie , kilka lat temu bylo tam zupelnie
                        inaczej , tam siezmienil nie tylko personel ale i wlasciciel ,i teraz
                        jest tam tak jak piszesz syf , mnie tam tak obcieli wlosy ze sie czapke
                        wstydzialm zdiec nawet w domu
        • Gość: michaś Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.10, 16:57
          w salonie black&white polecam ja tam chodze i jestem zadowolony
          zawsze doradza mi fajna fryzure
        • Gość: miłosnik Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 46.113.94.* 01.01.11, 21:01
          bardzo ładnie obcina pani ola z grom fryzu na karola meskie super :)
          • Gość: *** Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 29.08.14, 09:54
            Może ktoś wie gdzie pracuje P. Ola z grom fryz . Jakiś kontakt proszę
            • Gość: ed Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 18.10.14, 00:01
              Pani ola 510482534 z tego co wiem pracuję na Krasińskiego salon efekt
    • Gość: karina Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.201.* 13.03.10, 18:34
      JAK BYLA SZEFOWA PANI EWA , NA WALKA WALEWSKIEGO TO BYL CHYBA WTEDY
      NAJLEPSZY SALON W ZABRZU , TA KOBIETA BARDZO DBALA O RENOME W SALONIE I
      O ZADOWOLENIE KLIENTA ,, TERAZ ONA JUZ TAM NIE JEST I TEZ OPINIA TEGO
      ZAKLADU SPADLA NA PSY,, czy ktos wie gdzie dawna szefowa teraz ma swoje
      nowe salony podobno ma jeszce ,,dwawyzsza polka
      • zza_lady Re: Fryzjer w Zabrzu 20.03.10, 20:57
        Jak ma dwa inne salony, to dlaczego musiała zostawić właśnie ten?
        • Gość: włos Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 20.03.10, 21:12
          był ktoś w nowym salonie na pasażu Kaufland?
          • Gość: xxxx Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 21.03.10, 17:35
            No wreszcie, myślałem, że nikt już nie napisze o nowym zakładzie fryzjerskim w
            Kauflandzie, rewelacja byłem jak jeszcze była promocja 20,-zł kobieta, mężczyzna
            gratis, teraz się zmieniło, ale i tak ceny są bardzo niskie, za to jakość
            wysoka, zbytnio nie chciałem polecać, bo teraz jest dość luźno i nie trzeba
            długo czekać, ale nie mogę być takim egoistą, fryzjerki są genialne i super
            miłe, przyznaje, że już więcej nigdzie nie chodzę, tylko tam, zadowolenie
            gwarantowane.
            • mieszkam_w_zabrzu Re: Fryzjer w Zabrzu 24.03.10, 20:01
              20 zł kobieta, a facet gratis. To pewnie nie mogli się opędzić od
              kudłatych mężczyzn!
              • Gość: waryniol Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 88.156.100.* 24.03.10, 22:30
                polecam fryzjera na pasażu Kaufland, byłem i jestem zadowolony, męskie strzyżenie tylko 10 zł
                • zza_lady Re: Fryzjer w Zabrzu 31.03.10, 20:26
                  To chyba tylko za podcieniowanie niezbyt wymyślnej fryzury maszynką
                • Gość: kojo Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.60.* 20.05.10, 00:54
                  ktos sobie jaja robi z tym fryzjerem w kauflandzie , tam nie ma
                  fachowcow, to fryzjer dla emerytow i takich ktorym nie zalezy ,tam nie
                  potrafia strzyc------------chyba wlasciciekla sama o soie pisze i robi
                  sobie reklame darmowa ---wstyd
                  • Gość: gosc Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.14, 10:22
                    Bardzo polecam salon fryzjerski Elite Fashion na ul.Nocznickiego 1 super stylistki- wysoki profesjonalizm!
                    • Gość: Lukrecja Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 5.174.60.* 10.04.14, 18:19
                      Nie polecam tego pseudo-saloniku.Fryzjerki nieuprzejme bez ogłady,strzygą beznadziejnie.Jednak największy minus to totalna olewka klienta brudne fartuchy
            • Gość: rozpaczona Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 18.10.14, 00:09
              Salon w KAUFIE PORAŻKA DZIEWCZYNY ZAMIAST Z USMUECHEM NA TWARZY WITAJĄ KLIENTOW Z pod byka weszlam tam 5min strzyzenie po chwili podziekowalam bo fryzjerka niewiedziala z ktorej strony zacząć porazka odradzam
    • Gość: Rozczochrany Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.chello.pl 25.03.10, 12:28
      Przecież ty nie masz włosów!!! Ale reklama darmowa niezła:)
      • Gość: jogi Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 26.03.10, 17:37
        Rozczochrany, - nie żałuj dyszki idź i napisz na forum czy jesteś zadowolony,
        czy nie!!!
        • Gość: nieufny Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.10, 20:39
          dzisiaj byłem w Kauflandzie, sprawdziłem, fryzjerka bardzo miła i ładna, 10,-zł
          zapłaciłem, w ocenie żony - bardzo ładnie, ja jestem zadowolony i mile
          zaskoczony, dziękuję za informację na forum, do czegoś się przydało.
          • Gość: P,J Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 109.243.175.* 02.04.10, 23:10
            ktos sobie zarty robi z tym fryzierem w kauflandzie , to kurnik a
            nie salon , juz sam wyglad swiadczy o usludze , no ale nie kazdego
            stac na dobra usluge ,tam jest zawsze pusto , SALON ANNA to jest
            salon , jesli mowa osalonie
            • Gość: 1 Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.10, 23:23
              słyszałam ze ostatnio w Trendy duża rotacja i kiepsko z jakością,pełno nowych
              fryzjerek i klientki wychodzą niezadowolone
              • mamolia Re: Fryzjer w Zabrzu 13.04.10, 15:45
                a ja mogę polecić Ci salon Naomi w Zabrzu na Szczęść Boże7(przed ZUS-
                em), jest tu swietna stylistka Agnieszka,świetnie scina i w ogóle
                super doradaza, farbuje itd.Sa też kosmetyczki, paznokcie
                itd.polecam!!!
                • Gość: Ana Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.chello.pl 22.05.10, 15:26
                  Ja również polecam P. Agnieszkę w Naomi:-)Wyszłam od niej z super modną fryzurką
                  i modnym kolorem !!! Fachowe doradztwo, indywidualne podejście do klienta i
                  przesympatyczna atmosfera, a ceny przystępne zarówno na usługi fryzjerskie jak i
                  kosmetyczne. Mają stronkę m.in. jest na niej cennik

www.naomizabrze.pl/
                  Szczerze polecam
                  • Gość: iza Fryzjer w Zabrzu IP: 83.238.19.* 03.07.10, 23:06
                    Witam błagam o pomoc
                  • Gość: becia Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.12, 16:23
                    czy ktoś wie gdzie pracuje p Agnieszka z Naomi z Zabrzua wiem że odeszła w 2011 roku gdzieś chyba do Bytomia -ale pojade nawet na koniec świata za nią .Obcinała mnie pare razy i nikt już mnie tak fajnie nie obcina naprawde miała ręke i sama mi wymyślała fryzurki BARDZO PROSZE O POMOC.
            • Gość: xxxx Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 05.04.10, 18:33
              Kurnik, nie kurnik, wolę być elegancko i miło ostrzyżony w Kauflandzie, niż
              niegrzecznie, z dąsami źle ostrzyżony w dużym, przestronnym i eleganckim salonie
              - SALON ANNA
          • Gość: papi Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 16.06.15, 18:24
            Witam wszyscy piszą o jakiś większych renomowanych salonach z których z regóły większość ludzi wychodzi niezadowolona ja chodze do malutkiego saloniku miesczącego sie w zabrzu na warszawskiej 32 (domki niedaleko multikina) jestem bardzo zadowolona pani Iwona , Dorota oraz Pan Jarek bardzo dobrze doradzają , człowiek nie tylko wychodzi zadowolony ale również w dobrym humorze taka panuje tam miła atmosfera jedynie czasem trzeba czekac na termin bo dużo ludzi .POLECAM !!!!
    • Gość: bolek Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.gwardii.osi.pl 09.04.10, 16:43
      czy męski jest tak samo dobry????
      • Gość: weronika Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 20.04.10, 08:36
        kurde! mam długie włosy sięgają już do pasa :( nie mogę na siebie już patrzeć ...znudziły mi się okropnie ! nosiłam się z zamiarem pójścia do
        fryzjera a teraz po przeczytaniu tych opinii się boję:) masakra
        • Gość: jola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 22.04.10, 16:57
          w zabrzu polecam SALON GALAXY!ul.3-go maja 61
    • Gość: Ania Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.10, 21:31
      ja przez 7 lat chodziłam do salonu Trendy na ul. Dworcowej do pani Doroty.
      rewelacyjnie ścina. ale ceny tak poszły do góry, że szkoda gadać. Zaczynałam od
      38zł, długi okres było 55zł, a teraz chciałam się zapisać to 65zł. i
      zrezygnowałam i szukam innego fryzjera. ale Dorota potrafi rewelacyjnie dobrać
      fryzurę, aby się świetnie wyglądało i łatwo układało. jak kogoś stać to polecam :)
      cena zawiera mycie, masaż głowy, strzyżenie i modelowanie.
      i obsługa miła i fachowa.
      • zza_lady Re: Fryzjer w Zabrzu 26.04.10, 20:20
        65 zł!!!! Straszne!
      • Gość: z-e Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.opera-mini.net 09.07.12, 21:00
        Ja też chodzę do Trendy 5 rok.Tak zgadza się ceny kosmiczne, masażu głowy już od roku nie ma cena 65 zł. Chodzę do Marleny , obcina super, nic nie trzeba robić po dobrym obcięciu. Co do Pani Doroty to ja nie byłam zachwycona (staromodnie)ale to moje zdanie.
        • Gość: Olenka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.215.207.241-internet.zabrze.debacom.pl 29.11.12, 13:01
          Ja jestem bardzo zadowolona z pani Beaty z Centrum Urody SAMIRA na zaborzu, sprzęt frzyjerski najwyższej klasy, jak również pani Beata - jej pasją jest fryzjerstwo , zna wszystkie trendy i nie wciska ludzią kitu, że cyt:" tak zrobimy to bez problemu " po czym po zabiegu stwierdza , że włos był taki czy inny. Kto będzie chciał spróbować zachęcam , a ceny są bardzo dobre ( pewnie dlatego , że lokal jest na osiedlu , a nie w centrum ) bo jakość naprawdę na wysokim poziomie. POLECAM !!!
    • Gość: Ola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 06.05.10, 19:43
      Matko 65 zł za samo obcięcie??? szok...
      • z_rokitnicy Re: Fryzjer w Zabrzu 15.05.10, 21:00
        Z fryzjerem to jest tak jak z samochodem czy hotelem. Możesz jeździć
        skodą czy fiatem, a możesz też merolem czy bmw. Tak i tak
        dojedziesz - do schroniska lub 5 gwiazdkowego hotelu!
        • Gość: ania Re: Fryzjer w Zabrzu IP: 188.33.18.* 20.05.10, 15:18
          wie ktos jakie sa ceny w galaxy na ul.3-go maja?
          chodzi mi o sciecie i pasemka.
          • kielonek-online Re: Fryzjer w Zabrzu 22.05.10, 22:16
            Prosimy jakiegoś kata o informację, ile bierze za ścięcie.
            • 0laaaa Re: Fryzjer w Zabrzu 19.07.11, 12:48
              czy ktoś robił w jakimś salonie w zabrzu rozjasnianie końcówek OMBRE HAIR i może polecić? Chcialabym rozjasnic koncowki wlosow ale boje się ze fryzjer mnie nie zrozumie i zrobi nienaturalny efekt.
          • Gość: jola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.centertel.pl 29.05.10, 17:26
            W GALAXY na 3-GO MAJA 61 cena ścięcia to 35zł. włosy krótkie 45zł.włosy
            długie,balejaż ze strzyżeniem 140zł.farba 130zł.czesanie25zł upięcia i koki
            60-80zł dekoloryzacja(zmiana koloru np.z czarnych na rude)180-250zł.
            • Gość: Ola Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.stk.vectranet.pl 29.05.10, 18:41
              Bardzo drogo..
              • marekpiec.zabrze Re: Fryzjer w Zabrzu 08.06.10, 19:51
                Trudno znaleźć zakład tani i dobry
          • Gość: Barbara Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.212.47.147-internet.zabrze.debacom.pl 02.03.12, 16:24
            Jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich w wykonaniu P.Mateusza ("Galaxy") W grudniu za ścięcie długich włosów, za farbowanie i modelowanie zapłaciłam; 150 zł. W lutym za strzyżenie i modelowanie; 35 zł. Najważniejsze jednak, że póki ,co nie zamierzam zmieniać fryzjera i polecam innym...:)
        • Gość: gwiazdka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.play-internet.pl 10.03.12, 20:48
          Poczytałam,poczytałam bo szukam dla siebie.Właściwie wszędzie byłam i zawsze coś nie tak.Ale chcę się odnieść do tej przenośni do hotelu.Jak wchodzisz-to widzisz Hotel luks 5-*****,a fryzjerce rąk nie przejrzysz.Bo przecież jakości nie poznaje się po wypasionym salonie.Więc dalej szukam a moja głowa podstawiana jest do eksperymentów....Włosy odrastają na szczęście- :- ))
    • ronin301 Re: Fryzjer w Zabrzu 09.06.10, 21:35
      a ja sie tne sam maszynka i tez mam genialnie dobrane do twarzy
      fyzurke
      • macie-jow Re: Fryzjer w Zabrzu 19.06.10, 20:04
        Mówisz o głowie czy okolicach kutafona?
        • magdalena33m Re: Fryzjer w Zabrzu 01.11.10, 14:22
          Była mowa ze fryzura dopasowana do twarzy, chociaż w sumie zależy do czyjej:P
    • Gość: klientka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.83.230.14.93.debacom.pl.e-zabrze.pl 21.06.10, 22:40
      A ja mogę polecić Ci MAYOKO - Studio urody w Zabrzu na
      ul.Wolności 254 oficyna tel 500-041-122 , jest tu swietna fryzjerka
      Agnieszka, świetnie scina i w ogóle :-)Wyszłam od niej z super modną
      fryzurką i modnym kolorem !!! Fachowe doradztwo, indywidualne
      podejście do klienta i przesympatyczna atmosfera.
      Pragnę zaznaczyc że wcześniej pracowała przy ul. Niedziałkowskiego -
      i napewno jest znana wielu klientom. POLECAM

• macie-jow Re: Fryzjer w Zabrzu 03.07.10, 19:41
        To jest studio koło ING Bank Śląski?
      • Gość: klientka Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 00:33
        CO?! Cyba żartujesz.... Agnieszka tragiczna fryzjerka jak mnie ścieła to mi się w ogóle włosy nie układały. Nigdy nie mam większego problemu z ułożeniem fryzury i zazwyczaj jestem zadowolona ale tak źle jak ona to mnie chyba jeszcze nikt nie ostrzygł. nie mówiąc o tym że w salonie panuje niesamowity syf.... jednorazowe ręczniki papierowe są suszona na grzejniku i używane do następnej klientki
    • marekpiec.zabrze Ile zarabia fryzjerka 17.07.10, 21:06
      Ciekawe ile na rękę (z napiwkami) ma fryzjerka?
      • Gość: pati Re: Ile zarabia fryzjerka IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 25.07.10, 22:09
        Moja mi mówiła że ok. 3 500 zł (z cięciem po godzinach u ludzi w domach)
        • kielonek-online Re: Ile zarabia fryzjerka 25.07.10, 23:21
          Moja?
          Co to jest "moja"?
          • z_rokitnicy Re: Ile zarabia fryzjerka 01.08.10, 19:51
            "Moja" to będzie albo jakaś ksywka albo określenie typu "moja
            [fryzjerka - przyp. autorka]", czyli podmiot litryczny zaprawiony w
            cięciu włosów podany w domyśle :)
            • marekpiec.zabrze Re: Ile zarabia fryzjerka 09.08.10, 20:02
              Skąd wiesz Sherlocku?
              • marekpiec.zabrze Re: Ile zarabia fryzjerka 16.08.10, 19:58
                Zamilkł???
                • z_rokitnicy Re: Ile zarabia fryzjerka 23.08.10, 20:43
                  A co? Znasz się na tym?
                  • Gość: pipi Re: Ile zarabia fryzjerka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.10, 22:30
                    To ile zarabia dobra fryzjerka?
                    • marekpiec.zabrze Ile zarabia poseł? A ile wydaje? 29.10.10, 21:36
                      Ciekawe jak to wygląda w przypadku kampanii billbordowej, którą poseł Sekuła zaczął przedwcześnie. Kto za to płaci?
                      • marcin_mikulczyce Re: Ile zarabia poseł? A ile wydaje? 03.11.10, 20:09
                        Pan płaci, pani płaci, my płacimy :-(
    • Gość: Alina Re: Fryzjer w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.10, 20:33
      a ja chciałabym odradzić fryzjera!!!!!!!!!!!!!!
      nikomu nie polecam, zakładu znajdujacego się na ul. Karola Miarski - Top Styl....
      tragedia w najdelikatniejszym tego słowa znaczeniu, wchodząc stoi się i czeka a na zapleczu stoi 6 Pań które zauważą kijenta w monencie kiedy się do nich podejdzie, stoją i plotkuja fryzjerki i praktykantki..., w zamian za to ze się im przeszkadza obsługuja klijent w sposób nie uprzejmy i chamski szczególnie recepcjonistka oraz Pani w kręconych blond włosach,miałam okazje poznać włascicielke, bardzo miła kobieta,szkoda tylko że ma bardzo nie profesjonalną obsługę, ponieważ na każdą rzecz trzeba chyba bowiem zapisywac się do kogoś innego, jedna Pani nie czesze kokow,druga nie obcina.....trzecia nawet nie ma pojecia o co chodzi......nie polecam ja już miałam okazje byc tam 3 razy i więcej już tam na pewno nie przyjde odradzam!!!!!!!!!!11
      • Gość: gość Re: Fryzjer w Zabrzu Top Styl IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.15, 15:22
        Powiem tak znam osoby które tam pracują i szczerze mogę je polecić bo to naprawdę fantastycznie fachowcy problem polega na tym że zarabiają grosze a szefowa obiecuje złote góry tylko słowami pracownicy nie są motywowano w żaden sposób wiec po tylu obiecankach a wiem co mówię bo wiem to od personelu nic dziwnego że maja takie podejście do całej sprawy myślą że każda osoba z nas robiła by to samo w takiej sytuacji a jeśli ktoś szuka pracy to szczerze odradzam to miejsce ...chodzi tu oczywiście o top styl na Karola miarki 1.