angrusz1 08.04.12, 13:31 prof. Leszek Marks o lobby klimatycznym - Niedziela nr 15 . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: engels Re: Marks IP: 31.211.154.* 08.04.12, 13:51 angrusz1 napisał: > Marks - Niedziela nr 15 . Znowy zaczynasz swoje świąteczne lenistwo i marksistwo? Job twoju mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Marks IP: *.icis.pcz.pl 09.04.12, 18:08 Niedziela to jedyny, niepodwazalny autorytet od wszystkiego. Jedyne na swiecie zrodlo prawdy i madrosci. Nie ma potrzeby myslec, czytac cokolwiek - wystarczy co tydzien zagladac do tej krynicy mądrości i prawdy absolutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels, F. Re: Marks IP: 31.211.154.* 09.04.12, 19:37 Krynica miłości bliźniego i vice versa (i na abarot, toże), patriotyzmu i obywatelskiej mądrości. Autorowi, założycielowi setek zbędnych, jadowitych wątków źródło prawdy i mądrości przyćmiło zdrowy, konieczny i wystarczający rozsądek. J(edne)mu wystarczy jątrzenie, swary i kwasy w cyklu tygodniowym, od niedzieli do niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Marks 15.04.12, 22:10 Do xx i Fryderyka Engelsa : Czy macie coś merytorycznego na temat artykułu , czyli na temat globalnego ocieplenia ? Bo na razie to tylko pianę bijecie . Ot takie pustosłowie , bo i pustka w głowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels, F. Re: Marks IP: *.co.uk 15.04.12, 23:54 Gość portalu: xx napisał(a): > Niedziela to jedyny, niepodwazalny autorytet od wszystkiego. > Jedyne na swiecie zrodlo prawdy i madrosci. > Nie ma potrzeby myslec, czytac cokolwiek - wystarczy co tydzien zagladac > do tej krynicy mądrości i prawdy absolutnej. Gość portalu: Engels, F. napisał(a): > Kilkanaście razy zwracano ci krytyczną uwagę na temat absolutnie nieakceptowalnej > interpunkcji jaką od kilku już lat stosujesz w swoich akwizycyjno-niedzielnych > wypierdlinach. > Tak więc nasz forumowy prominencie ku przestrodze zanim i ty narobisz sobie tzw. > "kłopotów" zanim wezwiemy cię na przesłychanie połączone z bezpłatnym wszepinieniem > chipa. Widzę, że staropolskie "mądrej głowie dość raz pogłaskać" jest ci obce a i ku poprawie fatalnej interpunkcji nie zanosi się u ciebie i rokowania są absolutnie beznadziejne. Czy zatem miałbyś coś przeciwko temu, abyśmy w miłym, sympatycznym kameralnym gronie złożyli ci krótką, skuteczną wizytę kurtuazyjno-dyplomatyczną i wszepili ci ten chip bezpłatnie ale nie bezboleśnie, tak abyś koło środy, ale najpóźniej w piątek obudził się bez konieczności zanęcania na forum do zakupu niedzieli i aby ploblem globalnego ocieplenia i czegokolwiek innego, niekoniecznie globulnego był ci totalnie obojętny (tzn. zwisał kalafiorem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Le.nin Już z wypiekami na twarzy zasiadam do lektury IP: *.ice-net.pl 08.04.12, 14:05 Już z wypiekami na twarzy zasiadam do fascynującej lektury. ze świątecznymi pozdrowieniami dla kato-komuny i kato-tuskolandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Już z wypiekami na twarzy zasiadam do lektury IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 16:20 Drogi ice za bardzo się obraziłeś ostatnio na angrusza.Ale on zagubiony w nie których tematach.Ale powiem ,że prof.Marks takie ma nazwisko jest w porzo.U Wildsteina ,w którymś roku dał ciała.Ale geolog z niego dobry.Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Marks 08.04.12, 16:20 Cztery wpisy po moim założycielskim ale żaden nie na temat : zmiany klimatyczne i ich przyczyny . Taka to inteligencja " elyty " tego forum . Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Marks 08.04.12, 17:55 Jak mnie wk.........ją te wszystkie "goście" bez loginu . Jeszcze onanista jeden nic nie załapał a już dostał orgazmu i pluje ile wejdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Marks 08.04.12, 18:00 P.S. > Ty 'gość sam sp......aj do apteki po viagrę bo coś ci szwankuje . Plujesz się , klniesz . Najlepiej obetnij sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pacana! Re: Marks IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.12, 23:42 quasi-modo napisał: > P.S. > Ty 'gość sam sp......aj do apteki po viagrę bo coś ci szwankuje . Pl > ujesz się , klniesz . Najlepiej obetnij sobie . ty juz sobie obciales bo piszczysz ty C W E L U !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels Re: Marx & Co. IP: 31.211.154.* 08.04.12, 18:12 angrusz1 napisał: > prof. Leszek Marks o lobby klimatycznym - Niedziela nr 15 . Ty forumowy niedzielny, elytarny prominencie, rzucasz półgębkiem na forum wyrwany z kontekstu ochłap i napinasz naiwnych do swarów podżegając co pięć wpisów, miast z innymi cieszyć się 2 dniami Świąt. Każdy praktykujący wie, że należy: głodnych - nakarmić, spragnionych - napoić, zboczonych -obić. Jesteś nędzą, porażką i rozpaczą częstochowskiego forum. Ale już niedługo "niedzielny" aktywisto-napinaczu poczujesz, że kto sieje wiatr... i osobiście przeżyjesz jesień średniowiecza jaką ci kolegialnie zgotuje komitet fanów za te regularne, patologiczne, załozycielskie wpisy na jeden, wiadomy temat i podżeganie do waśni na tle religijnym i wyznaniowym. Fryderyk Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Marx & Co. 08.04.12, 18:32 Buuuuuuu Ha Ha Haaaaaaa ! Ale cię nosi męska niewiasto . Angrusz pociągnij wątek bo inaczej ciocia nam się wykończy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzy wpisy kwasi mordy i jakie uległe IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.12, 21:51 wybaczmy ubogiemu człekowi.Spadaj pederasto.Czy to lubisz człeku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Marks IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 10:38 Trzeba ci angruszu nowe bryle sprawić bo bo czytasz bez zrozumienia.Przeczytałem cały artykuł i nawet więcej.Gdzie pan profesor zdobył i kiedy swoje insygnia.Ale nie rozwijam tematu ,bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Marks 08.04.12, 19:12 Zachęcam do przeczytania artykułu . A tam prof. Marks np twierdzi, że każdy naukowiec, który sceptycznie podchodzi do teorii ocieplenia z powodu CO2 , jest odsuwany od wszelkich badań i konferencji . Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Marks 09.04.12, 10:44 Ale się szumowiny rzucają . Pewnie jaj im brakło . Jak zwykle . Poszło na tackę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licho Re: Marks IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 17:33 andrusz a co o tym sądzi Engels ? Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Marks 11.04.12, 07:46 Angrusz! Jak mam przeczytać artykuł, skoro go nie zamieściłeś ?! Nie sądzisz chyba, że kupię to czasopismo tylko po to, by wzrosła jego sprzedaż ?! Chyba, że coś jest na rzeczy ?! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Marks . O , o o ! 11.04.12, 08:12 Dyźku ! To jest istotne pytanie . Jakoś wielu autorom postów to nie przyszło do głowy : chcieć przeczytać ten artykuł . No niestety , chyba całego artykułu to mi nie wolno tu przytoczyć , może jest na necie ale w wersji internetowej płatnej . Mój wątek ma na celu zapropagowanie innych poglądów na temat " globalnego ocieplenia " ale i zachęcenie do kupienia Tygodnika Niedziela . Nie ze wszystkim i zawsze co jest w Niedzieli , trzeba się zgadzać i ja tutaj to tez kiedyś okazałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Marks . O , o o ! IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 11:27 dyzma szkoda 2zł na artykuł.ooo.www.wykop.pl/ramka/269941/po-co-redukowac-emisje-co2-rozmowa-z-profesorem-nauk-o-ziemi-audycja-mp3/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Marks . O , o o ooooooooooooooooooooooooooooo IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.12, 11:29 Jest tu taka ciekawostka.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/dobry-fachowiec-ale-nie-nasz Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Marks . O , o o oooooooooooooooooooooooooooo 11.04.12, 13:21 Kurde! Pierwszy link mi nie działa. Drugi przeczytałem z zaciekawieniem. Wnioski wyciągnąłem następujące: Dopóty, dopóki stanowiska w rządzie będą obsadzane w/g klucza partyjnego, a nie będzie podstawą wykształcenie w kierunku jakim zamierza dany minister się zajmować, nic w tym kraju się nie zmieni. Przynajmniej na lepsze. Z wyczytanych opinii wynika, że Marks - to fachowiec. Cieniem na jego przeszłości jednak kładzie się przynależność do solidaruchów. Jednak moim zdaniem, jeśli na robocie się zna, można mu ten "cień" odpuścić. A że rzeczywistość jest jaka jest, no to może ją zawdzięczać po trosze swoim dawnym kamratom. Ale to już jego ból. O efekcie cieplarnianym nie dyskutuję, bo się na tym nie znam. Jednak podejrzewam, że jednak coś w tym temacie za uszami mamy. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Marks . O , o o oooooooooooooooooooooooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 16:15 qwerty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xino do angrusza Jak długo jeszcze będziesz dyndał w pipkę na forum IP: 212.87.241.* 11.04.12, 23:59 ..., tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Jak długo jeszcze będziesz dyndał w pipkę na IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.12, 15:26 Gość portalu: xino do angrusza napisał(a): > ..., tym forum? z błaznem i tym mu podobnymi nie pogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels, F. Re: Marks IP: *.co.uk 15.04.12, 02:15 angrusz1 napisał: > Mój wątek ma na celu zapropagowanie innych poglądów na temat " globalnego ociep > lenia " ale i zachęcenie do kupienia Tygodnika Niedziela . > Nie ze wszystkim i zawsze co jest w Niedzieli , trzeba się zgadzać i ja tutaj t > o tez kiedyś okazałem . Kilkanaście razy zwracano ci krytyczną uwagę na temat absolutnie nieakceptowalnej interpunkcji jaką od kilku już lat stosujesz w swoich akwizycyjno-niedzielnych wypierdlinach. Tak więc nasz forumowy prominencie ku przestrodze zanim i ty narobisz sobie tzw. "kłopotów": czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,11509853,Zachecal_policje_do_pracy__wiec_narobil_sobie_klopotow.html zanim wezwiemy cię na przesłychanie połączone z bezpłatnym wszepinieniem chipa. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Marks 16.04.12, 07:55 A teraz " Engels" zajmij stanowisko w temacie! Bo jak na razie pleciesz od rzeczy. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Engels, F. Re: Marks IP: *.169.45.129.static.vps.net 16.04.12, 17:04 forumowy prostytut napisał: > A teraz " Engels" zajmij stanowisko w temacie! > Bo jak na razie pleciesz od rzeczy. > Dyzio. Jak zadajesz jakieś pytanie na forum publicznym, to musisz znać prawdziwą odpowiedź. Inaczej wychodzisz na wała. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: Marks i wierszyk 16.04.12, 17:55 niepoprawni.pl/blog/1752/idiotko-kretyni#comment-284667 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do angrusz chodzi o ocieplenie czy reklamę Niedzieli? IP: *.ice-net.pl 16.04.12, 15:27 Panie Kolego angrusz, konkretnie: chodziło panu o rzeczową dyskusję nt. ocieplenia czy o reklamę Niedzieli? Jeśli chodzi panu o rzeczową dyskusję nt. ocieplenia, zachęca pan do niej: 1) proszę o wymienienie chociaż 5-ciu kluczowych pojęć dotyczących ocieplenia z angielskimi ekwiwalentami; 2) Ponadto pięć czołowych publikacji naukowych z tego tematu, główne uchwały ONZ, jakie stanowisko zajęły Rosja, Chini, USA, a jakie UE. 3)Następnie proszę postawić chociaż 5 akademickich tez dotyczących ocieplenia, aby było o czym dyskutować. Na dzisiaj to jest jakaś kpina a nie zachęcanie do dyskusji o ociepleniu. Rozpoczyna pan wątek, dotyka pan poważnego tematu, więc rozumiem że jest pan specjalistą/ekspertem w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Do do ... 16.04.12, 20:34 Za dużo ode mnie wymagasz . Ja - akurat w tejże Niedzieli - spotkałem wypowiedź człowieka - akurat profesora - który otwarcie powiedział, że jest taki nacisk , takie lobbowanie na rzecz tezy o wpływie dwutlenku węgla na zmianę klimatu, że inni naukowcy , inne osoby , o innych poglądach są eliminowani z ... np konferencji klimatycznych itp . A co ty o tym sądzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Do do ... IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 21:10 Może i są eliminowani, może i to dobrze. Wyobraź sobie że 300 profesorów popiera tezę że człowiek powstał w wyniku ewolucji a 3 profesorów twierdzi że człowieka bóg stworzył. Ja sam bym ich odsunał od wszelkich konferencji, ba nawet zabrał tytuł profesora za brak podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja czy kichy 3 Nie doczekanie twoje człowieku IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 21:50 Czy ja od małpy pochodzę?Dawaj łeb pod topór . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Nie doczekanie twoje człowieku IP: 68.169.45.* 16.04.12, 22:42 Gość portalu: do ja czy kichy 3 napisał(a): > Czy ja od małpy pochodzę? Dawaj łeb pod topór. Ale najpierw łeb niedzielnego prowodyla czyli angrusza i do słoja z formaliną. I zapanuje spokój wielki, powszechna zgoda i dobrobyt wszelaki. Ku przestrodze potomnym, of course. blip.pl/s/86586631 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: Nie doczekanie twoje człowieku IP: 91.210.242.* 17.04.12, 12:18 zgadzam się z tobą, ćwok tylko zaśmieca to forum tym swoim chłamem ! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Marks - tu też ciekawy wątek 17.04.12, 18:20 ale trochę inny o Marksie forum.gazeta.pl/forum/w,67,135151174,135170937,Ja_wiem_bardzo_duzo_o_Karolu_Marksie_.html?wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś