Dodaj do ulubionych

Gry Adamigo

27.11.12, 16:49
Gdzie można kupić gry Adamigo w Częstochowie? Chodzi mi o zwykłe sklepy, chyba,że można u producenta, ale nie wiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 18:49
      Duży wybór gier Adamigo innych jest w sklepie papierniczym na Armii Krajowej w wieżowcu na
      przeciwko Politechniki.
      • Gość: 111 Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 30.11.12, 10:09
        111
    • Gość: gracz Re: Gry Adamigo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.12, 00:52
      Można u producenta na Wręczyckiej, można w sklepie internetowym.
      • Gość: kaziu Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 12:15
        Dzisiaj wszystko można kupić u producenta,hurtowni,ale sklepy też swoją rolę mają spełniać =
        Po mąkę , jajka ,kartofle możesz jechać na wieś lub przez internet też ci przyślą.Po co jedziesz swoim samochodem do reala czy tesco jak tam wiele rzeczy jest drożej niż u mnie na wsi za rogiem.
        • Gość: do studenta Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 13:40
          Ciekawsze gry Adamigo;Memory,krzyżowka,biznes,symetria,czerwony kapturek,mała poczta,
          angielska przygoda,modelki na wybiegu,grzybobranie,angielski sklepik,kominiarz,lotto ortografia,wesołe abecadło,gra w kolory,poznaje cyferki i wiele innych ciekawych gier i zabawek znajdziesz w sklepie pod filarami na przeciwko Politechniki na Armii Krajowej.
          • Gość: !!!! Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 20:06
            !!!
            • Gość: ciocia Jola Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 29.11.12, 18:05
              Zbliża się św Mikołaj więc coś warto dla dzieci wybrać z ciekawych gier na coraz dłuższe wieczory.
              • Gość: Sonia Re: Gry Adamigo IP: *.play-internet.pl 01.12.12, 18:15
                Właśnie szukam ciekawych gier dla dzieci!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka