Dodaj do ulubionych

Sondaż CBOS:

10.07.14, 17:57
Gdyby wybory parlamentarne odbywały się w lipcu, wygrałaby je Platforma Obywatelska z 29 proc. poparcia - wynika z najnowszego sondażu CBOS. Na kolejnych miejscach znalazłyby się PiS - 24 proc., SLD - 8 proc., PSL - 6 proc. i Nowa Prawica Janusza Korwin-Mikkego - 6 proc. To pierwsze badanie po ujawnieniu przez tygodnik "Wprost" nagrań nielegalnie podsłuchanych rozmów polityków.

wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-cbos-po-29-proc-poparcia-pis-24-proc/vgphg
Obserwuj wątek
    • wykress Re: moje gratulacje!!!! 12.07.14, 21:54
      najważniejsze, że podsłuchy były nielegalne! ........ możecie bez obaw, dalej robić laskę amerykanom! ..... tępy naiwniaku :-))
      • taniarada Re: moje gratulacje!!!! 12.07.14, 22:26

CBOS ogłosił wyniki nowego sondażu. Według nich, gdyby wybory odbywały się dziś, to PO dostała by 29% poparcia, a PiS 24%. Badanie przeprowadzono po wybuchu afery taśmowej. CBOS, jako instytucja pośrednio podległa premierowi, jest oczywiście równie niezależna od interesów partii rządzącej jak zarząd PO od Donalda Tuska.Tak się robi młyn dla obywateli .Optio to młody naiwny idiota.Z tymi ciągłymi wpisami.
        • taniarada optio11 15.07.14, 13:33
          Nowy sondaż został wydrukowany ,a Ty siedzisz cicho .Ten prawdziwy ,a nie rządowy CBOS.
          • kolter Re: optio11 28.07.14, 21:57
            taniarada napisał(a):

> Nowy sondaż został wydrukowany ,a Ty siedzisz cicho .Ten prawdziwy ,a nie rządowy CBOS.

Aha prawdziwy bo Kaczyńskim sprzyja :))
        • kolter Re: moje gratulacje!!!! 28.07.14, 21:56
          taniarada napisał(a):

>
          > CBOS ogłosił wyniki nowego sondażu. Według nich, gdyby wybory odbywały się dziś
          > , to PO dostała by 29% poparcia, a PiS 24%. Badanie przeprowadzono po wybuchu a
          > fery taśmowej. CBOS, jako instytucja pośrednio podległa premierowi, jest oczywi
          > ście równie niezależna od interesów partii rządzącej jak zarząd PO od Donalda T
          > uska.Tak się robi młyn dla obywateli .Optio to młody naiwny idiota.Z tymi ciągł
          > ymi wpisami.

Jakie to symptomatyczne u taniejrady , znowu plagiat cudzego tekstu
      • kolter Re: moje gratulacje!!!! 28.07.14, 21:53
        wykress napisał:

> najważniejsze, że podsłuchy były nielegalne! ........ możecie bez obaw, dalej robić laskę amerykanom! ..... tępy naiwniaku :-))

Nikt tak druta im nie ssał jak klan Kaczyńskich
        • taniarada Re: moje gratulacje!!!! 28.07.14, 22:01
          Wiedziałem to forum uwielbiasz .Nie musisz się ukrywać za Wykressa .Napisz jak szlochałeś za Jaruzelskim .Chusteczek brakło .Trzeba było szmatę z podłogi wykręcać.
          • kolter Re: moje gratulacje!!!! 28.07.14, 22:06
            taniarada napisał(a):

> Wiedziałem to forum uwielbiasz .Nie musisz się ukrywać za Wykressa .Napisz jak
            > szlochałeś za Jaruzelskim .Chusteczek brakło .Trzeba było szmatę z podłogi wykręcać.

Jako czołowy troglodyta tego forum , na 100% nie wiesz ze juz od 30-40 lat ateizm nie jest łączony z lewicowością. Poproś w taki razie plebana żeby wyrzucił kartki z kazaniami z lat 40 u.w.
    • koyod re optio11 28.07.14, 21:22
      Witam, wrzuć no optio jakieś info na temat aktualnych sondaży.
      • taniarada Re: re optio11 28.07.14, 21:38
        Po co .Jak mu liczydło siadło.Nawet o Wójcik nie napisze co zhańbiła Papieża Franciszka i ją odwołali .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka