malop 11.04.02, 19:57 PRÓBNA STRONA O MAŁOPOLSCE, O NAS: republika.pl/malopolska/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Discus Re: MAŁOPOLSKA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 20:10 "Małopolsce, o Nas"?! Sorry, ja bardziej czuję się Ślązakiem lub mieszkańcem Zagłębia o bliżej mi (duchowo) tam niż do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: MAŁOPOLSKA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 22:10 Jeżeli jesteś mieszkancem Zagłebia (A Zagłebie to część Małopolski ) to coś tu niegra. Tym niemniej możesz założyć strone o Śląsku o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: MAŁOPOLSKA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 00:06 Oj, nie czuję aż tak silnej potrzeby. Na mojej stronie nie ma informacji z którym regionem najbardziej się identyfikuję, bo nie uważam tego za coś istotnego dla odwiedzających. :) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: MAŁOPOLSKA IP: 193.162.16.* 12.04.02, 09:25 gosc z czestochowy czuje sie slazakiem dobre buahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: MAŁOPOLSKA IP: *.cel.czest.pl 12.04.02, 09:51 Zdrajca jeden, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: MAŁOPOLSKA 16.04.02, 18:09 W sumie to to wszystko bez sensu. Ja mieszkam na stałe w Częstochowie, pracuję w szkole pod Krakowem, jeżdżę do laryngologa do Tychów. Czy uważacie, że są az tak wielkie różnice? Myślę, że ta zachodnia Małopolska, Śląsk, Zagłębie, Jura (bo tak bym nazwał okołoczęstochowski odpowiednik Zagłębia) lgną do siebie i niczym się nie różnia. www.malutki.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś