01.01.16, 20:24

Wszystkim forumowiczom częstochowskiego forum składam najserdeczniejsze życzenia
pomyślności i spełnienia marzeń w Nowym Roku 2016.

Rok 2016

Usłużność dwójki nie zawsze zaletą.
Przywiązanie do przeszłości i wiara w ludzi
Tworzy utopijne plany.

Moc stwórcza zera
Symbol perfekcji, pełni, całości i Jedni
Przeobraża i uwidacznia plany.

Jedynka symbolem działania człowieka.
Daje wytrwałość, sukces i sławę
Uwieńczoną samotnością.

Szóstka liczbą rodzinną
Na dom ukierunkowana.
Niesie altruizm, intuicję i tolerancję.

Wibracja jedynki i szóstki
Magiczną liczbą się staje.
Zmiany planuje.

Dziewiątka niesie zmiany
Zamknięcie etapu, osiągnięcie celu.
Pole widzenia na innych się rozszerza.

Kolejny rok 2017 zmian tych dokona.
Walki i starcia nieuniknione.
To rok żołnierza.

Biały Mag
Częstochowa, dnia 01.01.2016 r.
Obserwuj wątek
    • koyod Re: Rok 2016 01.01.16, 20:52
      @ramzes1960
      Co do sondaży to pozwól, że przypomnę ci taki z lutego 2015 r. 300polityka.pl/news/2015/02/16/pierwszy-sondaz-prezydencki-cbos-pbk-w-i-turze-duda-15/ z portalu twej opcji.
      I pozwól, że pozostawię jego wyniki bez komentarza.
    • taniarada Re: Rok 2016 01.01.16, 21:17
      obserwator1-2013 napisała: Też życzę. I napiszę jak było w starym roku na tym forum i całego GW.Bywa i tak, że ta sama osoba pod jednym nickiem aesuje, a pod innym trolluje i
      glanuje grupowo niewygodnego forumowicza.Jedna i ta sama osoba pisze do siebie.Tolerowane jest chamstwo i prostactwo.Pozdrawiam .
    • angrusz1 Re: Rok 2016 02.01.16, 14:03
      Liczę na duże zmiany .
    • koyod Re: Rok 2016 07.01.16, 21:08
      Z niepokojem zauważam, że usuwając liczne na tym forum wpisy ramzes1960 z linkiem do KOD w Częstochowie moderator dokonał zamachu na wolność słowa. A może po prostu idzie nowe?
      • dyziek_o Re: Rok 2016 08.01.16, 08:41
        Ponoć starożytni Chińczycy życzyli sobie;
        cyt.
        Obyś żył w ciekawych czasach..........!
        Ja zasię zastanawiam się, - mając na uwadze obecną sytuację polityczną, - ma się rozumieć, -
        czy te życzenia składano przyjacielowi czy wrogowi.........?!
        W zasadzie mi to wisi i powiewa czym się ta cała szopka skończy bo mam przygotowany zestaw na przetrwanie a nawet, - jak by co, - na internowanie ale jednak wolałbym żyć w kraju w którym można w jakiś sposób najbliższą przyszłość przewidzieć.
        To bardzo ułatwia życie.
        Dyzio.
    • storima Re: Rok 2016 08.01.16, 09:54
      Posty z linkiem pozbawione komentarza są usuwane bez względu na treść do których się odnoszą.
      Widać ze ktoś pilnie zgłasza takie, szczególnie z KODem do moderacji.
      I nie byłoby nic w tym nic specjalnego gdyby nie fakt robienia z tego szczególnej afery.

Powtórzę:
      wszelkie takie posty administracja usuwa czy to KOD czy obrona Gazety Wyborczej, czy cokolwiek.
      Nie ma tu jakiejś cenzury POLITYCZNEj.

Wbrew temu co głoszą tu niektórzy ze "należą do nielicznych mających odwagę pisać na nieprzychylnym
      ich poglądom forum Agory" sic!.
      • storima Re: Rok 2016 08.01.16, 09:54
        A...

Do siego roku!
    • taniarada Re: Rok 2016 08.01.16, 11:22
      Nie załamuj się dyzma .Co roku to samo .Albo się pakujesz i nie wyjeżdżasz ,albo walczysz o przetrwanie .Wybyczyłeś się przez te święta .Dodatkowo PIS ci zrobił byczenie w "Trzech Króli.A co ja mam powiedzieć ,jak ciężko zapalam zagranicą.Będzie dobrze .Ziobro nie pozwoli ,by emigranci macali i gwałcili nasze kobiety.Macierewicz nie pozwoli by ruskie tu maszerowały.I odzyska wrak .Duda podpisze ustawy przywracające godność naszej ojczyzny i Polaka.Kaczyński od spawa co niektórych od koryta.Schetyna z europudelkami PO odleci na Madagaskar.Jest klawo ,biało i radośnie.Na wiosnę uruchomisz łajbę i będziesz łowił.Siema.
    • taniarada Re: Rok 2016 08.01.16, 11:35
      storima 08.01.16, 09:54 :Moja niedroga adminko tej stronki.To spamerskie wklejki powinny być automatycznie likwidowane i powinien się wyświetlić spam.Nawet taki optio wie ,że trzeba coś napisać i dopiero wkleić linka . Sama napisałaś .Więc nie węsz ,że ktoś zakapował.Na forach politycznych GW padają takie słowa i wyzwiska co nie mieszczą się w żadnych ramach kultury politycznych.I mały odzew ,by takiego gó...arza pogonić .
    • storima Re: Rok 2016 08.01.16, 12:26
      Taki spam nie usuwa sie automatycznie.
      Tu tylko kilka przykladow;
      Natomiast wszystkie z KODem, zniknely----nie automatycznie.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,158307488,158307488,katolickie_szambo_w_Twoim_domu_.html#p158308841

forum.gazeta.pl/forum/w,55,158342013,158342013,Julia_Banas_plebiscyt.html#p158342173

Spam to sapam;

A ktos czyni z tego WIELKA akacje POLITYCZNA przeciw KOD.

A przeciez to zykly spam, wiec jest usuniety.

Ale trzeba go zglosic.

Inne spamy sobie wisza;))))
    • taniarada Re: Rok 2016 08.01.16, 12:33
      Do dzieła mój nie kochany likwidować ."A ktos czyni z tego WIELKA akacje POLITYCZNA przeciw KOD" Kto by czynił wielką akcję.Niech maszerują jest demokracja .Wiadomo kto chodzi .Wiadomo o co chodzi.Wiadomo kto komu szkodzi.Bez przesady.Chyba ,żebym zobaczył mojego zięcia.To bym się wkurzył.
      • dyziek_o Re: Rok 2016 08.01.16, 22:30
        By nieco rozluźnić sytuację......:
        Cyt.
        Na sali sejmowej poseł opozycji szepce na ucho koledze;
        Słuchaj, żona zdradza Cię z trzema posłami z PiS!
        A co ja, kur - wa na to poradzę: - mają większość.......!
    • taniarada Następny dyzio 08.01.16, 22:35
      Pisz mój nieukochany dużymi literami .Boże mój daj mi natchnienie na wszystkich tych łotrów .Bo nie wydolę .Szykuj łajbę i w drogę .Mój nie drogi .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka